שאלות קיומיות

כרגיל, כולכם טעיתם (חוץ משושן)

יש להוציא מלפפונים בחומץ מחוץ לחוק! חמוץ? בחוץ! סקרים? אני? I? סקרים? רק אייסקרים!

תשובות קיומיות

במבה! לא סחוג ולא עמבה. לא משתגע על חומוס... שוקולד חלב, מן הסתם. גם במלח וגם בחומץ
זיתים ירוקים! פיצה... נס קפה - 2 סוכר. ובקשר למוגג - עדיין לא קראתי את השרשור ... הוא ענה כבר?

אלי ו.

New member
פוסח על שני הסעיפים

בחזקת אחוז בזה וגם מזה אל תנח ידך.. במבה וביסלי סחוג (וגם חילבה אם יש) חומוס עם פול ולפעמים עם גרגירים. אם שוקולד, אז מריר מלפפון במלח בד"כ, בחומץ עם מאכלים מסוימים (בשרים קרים) זיתים ירוקים פלאפל/פיצה טריים ואיכותיים פילטר (קפה נמס רק במקרה חירום של קריז קפאין, תחליף לחיתוך ורידים) סוכרזית בכמויות שגורמות סרטן לעכברושי מעבדה

טוב, אז מבית היוצר של סאלי...

(זוכרים? סאלי? מ- When Harry met Sally? זו עם ההעדפות הקולינריות המוזרות? אני זה משהו בדומה לזה...) במבה או ביסלי? במבה (אם ביסלי, רק גריל!) סחוג או עמבה? צ'ימיצ'ורי! חומוס עם פול או עם גרגירים? לא זה ולא זה. עם צנוברים. שוקולד מריר או חלב? מריר. רק מריר. מ- 80% ומעלה. מלפפון במלח או בחומץ? ברור שבמלח. זיתים ירוקים או שחורים? תלוי איזה. ירוקים - אלה הגדולים של בית השיטה. שחורים - ביין, מעולה. פלאפל או פיצה? פלאפל. (פיצה --> גבנ"צ. גבנ"צ --> לא בבית-ספרי..) שחור או נס? לא שחור, ולא נס. פילטר. בלי סוכר ובלי סוכרזית. מלצר, אפשר חשבון?

עפר פרת

New member
תשובות מהמשפחה

עפר: במבה, סחוג, גרגירים, מריר, במלח, ירוקים, פלאפל, תה, 2. תמי: כלום, עמבה, פול, מריר, במלח, ירוקים, פלאפל, מים, כלום. ילדים: במבה+ביסלי+צ'יטוס (מעורבב ומעוך בשקית) "איכסה!" "איכסה, יש בזה דברים!" חלב, מריר, הכל במלח ירוקים (עדיף חרוזית, כי אין בהם "דברים") הגבינה מהפיצה + הכדורים מהפלאפל מיץ קולה (7 כפיות סוכר)

בבקשה:

במבה או ביסלי? אין כמו במבה סחוג או עמבה? סחוג חומוס עם פול או עם גרגירים? הממ, בחירה קשה, אפשר גם וגם? שוקולד מריר או חלב? מריר, כמה שיותר - יותר טוב. מלפפון במלח או בחומץ? רק מלח. זיתים ירוקים או שחורים? סורים דפוקים ומרים (עדיפות לאלה שאני עושה) פלאפל או פיצה? פלאפל. שחור או נס? בד"כ - תה. לפעמים אספרסו כמה סוכר? קפה/תה טוב - לא צריך סוכר (אלא אם זה טורכי קטן)

snogal

New member
אוקי

במבה או ביסלי? ביסלי גריל/ברביקיו. סחוג או עמבה? לא זה ולא זה. חומוס עם פול או עם גרגירים? גרגירים. שוקולד מריר או חלב? מריר עם אחוזי קקאו גבוהים. מלפפון במלח או בחומץ? לא משנה. זיתים ירוקים או שחורים? ירוקים. פלאפל או פיצה? פיצה. שחור או נס? נס. כמה סוכר? 1.

גרי רשף

New member
לדעתי יש כיום שאלות חשובות יותר../images/Emo4.gif

הנה ידידנו פרידום ריידר (מנהל פורומתימטיקה) הכין סקר לגבי המספר הטרנסצנדנטי המועדף על גולשי הפורום שלו. גם גולשי פורומ זה שחיית המחמד שלהם היא e או Pi וכו' יכולים להשביע ולהצפיע. פרידום- איפה היית עד עכשיו?

חשבתי שזה מספר לא רציונלי ../images/Emo141.gif

כלומר, מספר שאינו מתקבל מחלוקה של מספר שלם במספר שלם.

גרי רשף

New member
גם אני חשבתי כך,והשכלתי הודות לסקר!

בקרב הלא רציונליים יש קבוצה מיוחסת של טראנסצנדנטיים.

למעלה