שאלות קיומיות

שאלות קיומיות

במבה או ביסלי? סחוג או עמבה? חומוס עם פול או עם גרגירים? שוקולד מריר או חלב? מלפפון במלח או בחומץ? זיתים ירוקים או שחורים? פלאפל או פיצה? שחור או נס? כמה סוכר? (אני יודע שהרבה מהן כבר הופיעו פה. הגיעה השעה לסכם...) ואחרון חביב... מוגג יענה על השאלות או שלא?

אטיוד5

Active member
דיווח מהשפלה

במבה סחוג גרגירים חלב מלח ירוקים פלאפל נס סוכרזית

lexigali

New member
מתה על סקרים:

במבה סחוג או עמבה - לא זה ולא זה (ויפה מצידי שאני יודעת מה זה עמבה!) גרגירים חלב (בלבד!) מלפפון במלח זיתים ירוקים פיצה נס כמה סוכר? בלי או כפית שטוחה. מוגג לא עונה על סקרים. הוא עונה גם עונה על שאלות. ואתה, זולל, עוד חייב לנו סיכום על סקר הסלנג הגדול.

shellyland

New member
May I have your vote, Jerusalem?

במבה. סחוג. גרגירים. שניהם. במלח. שניהם. פיצה. תלוי. משתנה בהתאם למצברוח (מאפס עד שתיים). יענה אך יתחכם.

Mנטה

New member
גם במבה וגם ביסלי (תלוי איזה טעם)

כי במבה אדומה זה מגעיל וביסלי פלאפל גם כן... סחוג חומוס מכל סוג רק שיהיה טוב מריר במלח ירוקים, סורים, דפוקים פלאפל (איכס פיצה !) תה בכלל ובלי סוכר

lexigali

New member
כששואלים

על במבה, מתכוונים לרגילה (מבחינתי אין חיה כזאת "במבה אדומה"), וכששואלים על ביסלי, מתכוונים כמובן לגריל. זהו.

giulietta

New member
ובכן...

במבה סחוג גרגירים חלב מלח סורים דפוקים פיצה רוסטיקה, אם לא אז פלאפל נס בלי מוגג יגיד שהוא לא אוהב סקרים אבל באופן חריג הוא יענה הפעם.

Idan91

New member
או, שאלות לטעמי.

ביסלי, עמבה, חומוס (במיוחד של גרירשף), שוקולד חלב, במלח, ירוקים מרים, פיצה, שחור, תלוי בכמות הקפה..

shellyland

New member
עמבה, יא מגעילה?? עמבה???

איכסה עלייקי! והאמת היא שבשאלה סחוג או עמבה אני בכלל בוחרת חילבֵּה.

shellyland

New member
זה הכי טעים בעולם ../images/Emo99.gif

בעיקר כשאמא של שרה ונאוה מכינה את זה. זה נראה כמו סמחטה ומריח כמו חינה ואחרי שאוכלים את זה מסריחים יומיים - אבל שווה כל טיפת מטהר-אויר שנשפכת בבית! שמעתי שאת מתכננת גיחה לעיה"ק (גילו לי). אני אנסה לארגן עבורך אחת כזאת.

lexigali

New member
ממה זה עשוי?

ומניין הגיעה השמועה (המופרכת) הנ"ל? אני בין אוקטובר לאפריל לא מתקרבת לסיביר
.

shellyland

New member
השמועות על מותך הגיעו בטרם עת?

וואלה, התקלת אותי! אין לי מושג ממה זה עשוי. אולי מחילבה? יש שם ירוקים כתושים כאלה, בתוך הסמחטה.

shellyland

New member
שרה מוסרת שחילבה עושים

מגרגירי חילבה, עגבניות, פלפל אדום חריף וחוואיג'. היא לא ידעה להסביר לי מה זה בדיוק גרגירי חילבה, אבל אמרה שזה נראה כמו חיטה, רק יותר כהה.

shellyland

New member
וגם:

זה מעולה להורדת לחץ דם, נגד כולסטרול ולהגברת כח הגברא. (פעם אני אספר לך מה אומרים על תימנים ולמה...
)

lexigali

New member
וואלה? זה סוג של דגן? מעניין.

*עכשיו* אני רוצה לדעת מה אומרים על תימנים ולמה!

אטיוד5

Active member
מה שאומרים על תימנים ...

זה בעיניין גת, לא חילבה עד כמה שידוע לי. בעיניין חילבה - עיקר השימוש להורדת רמת סוכר בדם. צמד מדענים ישראלים עלו על הפטנט, ערכו מחקר, וכבר עשור שנים לפחות משווקים קפסולות של חילבה שאמורות להכיל את החומר הפעיל בלבד, וכך יוצא שריכוזו בקפסולות הוא פי עשר מונים מאשר ריכוזו בחילבה הגולמית. חילבה גולמית באה בצורת גרגירים צהובים כהים. טעמם מר אך לאחר זמן מה מתרגלים. רצוי להשרות במים לפני אכילה למשך הלילה. לחילופין אפשר לשפוך עליהם מים רותחים ואז הם מתרככים בצ'יק. התימנים אוכלים AS IS או כמו שתיארת קודם במתכון. אני מעדיף סטרייט. עוד עיניין אינדיבידואלי - יש אנשים שהתגובה שלהם לחילבה היא שהחילבה "יוצאת להם מהעור" וזה די מסריח. ויש שלא. אני למשל, אם אני מסריח - זה לא מחילבה.

למעלה