שאלות קיומיות

וזה שאינו יודע לשאול? ../images/Emo141.gif

במבה או ביסלי? ברור שבמבה סחוג או עמבה? אם מוכרחים, שיהיה עמבה חומוס עם פול או עם גרגירים? גם וגם, אבל גרגרים יותר שוקולד מריר או חלב? שוקולד לבן מלפפון במלח או בחומץ? בחומץ, פריכים כאלה זיתים ירוקים או שחורים? ירוקים מבוקעים פלאפל או פיצה? לא לשניהם שחור או נס? אספרסו כמה סוכר? אם הקפה טעים, לא צריך סוכר. אם לא, שתיים. מוגג יענה על השאלות או שלא? אני אכתוב שלא, ונראה איך זה ישפיע.

orlyt

New member
אכן סוגיות מעניינות

במבה או ביסלי? במבה סחוג או עמבה? כוס מים, תודה חומוס עם פול או גרגירים? גרגירים שוקולד מריר או חלב? לא משנה, העיקר שיהיה הרבה ולפחות 70% מוצקי קקאו מלפפון במלח או בחומץ? תלוי לאיזו מטרה - בפיתה עם חומוס - מלח, סתם כדי לכרסם - חומץ זיתים ירוקים או שחורים? ירוקים דפוקים פלאפל או פיצה? פלאפל (לא אוהבת גבינה צהובה) שחור או נס? מה שבא - ברוך הבא ובלי סוכר (או כמו שאמא שלי שותה, בלי חלב, בלי סוכר, בלי קפה - שלוק אחד מזה על הבוקר ואני כמו השפן של אנרג'ייזר)

גנגי

New member
בגולה שלי,

ארבעה מייל, שני יארד ושלוש רגליים ממני.

מילי33

New member
לפחות את גרה ליד הבוצ'רי

שאמור להיות מעוז האוכל הישראלי בגולה הדוויה שלנו. אבל איפה שאני גרה אין כלום.

D o r o t h y

New member
טוב אז ככה

ביסלי, סחוג, גרגרים, מריר, במלח, שחורים (כאלה שאבא שלי קונה) פלאפל (אבל רק משובח) הפוך, אחד וקצת. אחרון - או שכן או שלא. מה שבטוח אולי, וגם זה בספק.

גנגי

New member
שאלות הרות-גורל.

במבה, במבה, סחוג ועמבה, גרגרים בלבד אלרגיה לשוקולד מלפפון מלוח נדפוק זית וננוח פלאפל וגם פיצה שחור חזק נקפיצה - - - - סוכר בכוס?! הצילו! לא-יעלה-על-הדעת אפילו!

or99

New member
ביסלי...

לא זה ולא זה. לא אוהב חומוס! (אבל ארבעס כן...) חלב במלח, אבל בחומץ בריא יותר. שחורים פלאפל לא שותה קפה בכלל...

סלע קיומנו...

ביסלי יותר טוב מבמבה סחוג? מעולם לא טעמתי. עמבה - לעולם לא אטעם. חומוס אני לא אוכל בכלל. שוקולד חלב. דה... מלפפון חמוץ עושה לי בחילה. לחלוטין. זיתים? זה לא משנה. פלאפל זה נפלא אבל פיצה נפלאה שבעתיים. קפה אני לא שותה. אפשר שוקו? ולסיכום... מתוך 16 מאכלים ומשקאות שהועמדו לבחירת הקהל ב- 8 מהם כלל לא נגעתי. מצאתם לכם את מי לשאול...

גנגי

New member
האיש צמחוני,

וניזון מג'אנק פוד, נראה לך שסושי זה כוס השוקו שלו?

shellyland

New member
תיקון: האיש צמחוני,

וניזון, בעיקר, מאהבה (כשיש). מיני מזונות אחרים לא נכללים במערכת האמונות והדעות שלו (למעט גלידה וניל פצפוצים, כאמור).

מאייר

New member
זה סלע קיומינו

ביסלי לא סחוג ולא עמבה! חומוס עם גרגירים שוקולד מריר מלפפון במלח (אלא מה?!) זיתים ירוקים פלאפל שחור חצי כפית, בשביל הנימוס יענה גם יענה

למעלה