שאלות קיומיות

התימני האישי שלי אומר

שזה לא חילבה ולא גת - זה חינוך. שמינקות לימדו אותם איך ראוי ונכון להתייחס לאישה, שהאיבר הכי אירוטי הוא בעצם האזניים והאביזר הכי אירוטי אלו הן מילים. בגלל זה הם יוצאים פלרטטנים-כפיתיים. הם פשוט לא מכירים דרך אחרת. הוא קיבל את זה מאבא, שקיבל את זה מסבא, שקיבל את זה מסבא-רבא וכו'. ולפי מה שניתן לראות עד כה, גם הבן שלו הולך להיות דון-ז'ואן לא קטן. כבר היום הוא ממיס (מתיך?) לבבות, אני מפחדת לדמיין מה יהיה איתו בעוד 15 שנים...

אטיוד5

Active member
יוצא שלב אשה נקנה ...

במילים. אכן מצרך זול. זה "נכון וראוי"? פחחחח תני קצת יותר קרדיט לנשים. המעשים, שופטת, המעשים.

גנגי

New member
לב אישה

נקנה במילים, והתשלום מתפרש על פני שנים רבות במעשים. זה כמו בסופגניה: הריבית כבר בפנים.

בת 30 ותמימה כמו בת 10?

טוב, עכשיו אחרי ששלי הסבירה לך הכל במסרים תחשבי על זה שגם תימניות אוכלות חילבה.

צימעס

New member
בלי קשר למה ששלי כתבה במסר

חילבה היא להיט בפורום שלי. לאמהות.

אלי ו.

New member
ושכחתי להוסיף

אחרי שאוכלים חילבה, לכל ההפרשות יש ריח חזק של חילבה.

giulietta

New member
חילבה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עם הרבה מיץ לימון, מרק בשר ופיתה מהטבון ליד.

shellyland

New member
תראו מה מצאתי היום, ../images/Emo6.gif

לגמרי במקרה, כשעשיתי קניות בנטסל

מוּסקט

New member
נו...

במבה איכסה סחוג ועוד יותר איכסה עמבה... בזבוז של מנגו! גרגירים חלב מלח ירוקים דפוקים ומרירים (כמו כמה אנשים שאני מכירה) פלאפל נס בלי סוכר ו... מוגג אוטונומי.

עכשיו אני

במבה או ביסלי? ביסלי סחוג או עמבה? עמבה חומוס עם פול או עם גרגירים? פול בעיקר, ועם ביצה. שוקולד מריר או חלב? מריר מלפפון במלח או בחומץ? רק מלח!!! זיתים ירוקים או שחורים? גם וגם וגם וגם. בבוקר בצהרים ובערב. בכל צורה וגודל ובעיקר גדולים. טוב, אם צריך לבחור אז שחורים... או ירוקים... לא יודע (אז את מי אתה אוהב יותר? את אבא או את אמא?) פלאפל או פיצה? פלאפל. שחור או נס? נס בעיקר (אבל במסעדות אוריינטליות רק שחור. כמובן.) כמה סוכר? אחד. תודה. מוגג יענה על השאלות או שלא? לא. אבל הוא יגיב בשירשור (או יפתח הודעה שמתייחסת לשירשור).

Raffael

New member
מריר. כל השאר באמת לא משנה.

ביסלי או במבה - לא אוכל משניהם. חומוס - גרגרים. מ ר י ר מלפפונים - לא משנה. זיתים - שניהם. פיצה (וגם פלאפל), אבל רק אם היא איכותית במיוחד. קפה - לא שותה. סוכר - חבילה אחת בארון שמחזיקה מעמד כמה שנים.

למעלה