שמעתי דברים טובים על שניהם
חברה שלי משנה ג' ממש ממש אהבה את הלה קרן, אבל גם זמיר ממש נחשב, אז אני לא ממש עוזרת לך כאן. מה שכן, הייתי אצל רם ריבלין השנה, והוא בהחלט מומלץ. לא רק שהשיעור שלו מעניין (הוא איש משעשע) הוא גם מאד אנושי וסימפטי, ועוזר גם בתחומים מחוץ לקורס שלו. הוא עונה למיילים תוך שנייה, בד"כ עם תשובות מאד מפורטות ומועילות. אם הייתי יכולה, הייתי הולכת שוב לקורס שהוא מעביר, אבל הוא לא מעביר קורסים לשנה ב'. הפסד שלי. על ליאורה כ"ץ שמעתי גם אנשים שהיו מרוצים וגם די הרבה אנשים שלא. בקיצור, רם ריבלין, בהחלט. לגבי ראם שגב, אמנם היה צריך להגיש הרבה תרגילים במהלך השנה, אבל התרגילים ממש הכינו אותנו למבחן בסוף השנה, שלא נפל עלינו כרעם ביום בהיר כמו אצל ברק מדינה, כך שהרבה אנשים היו מרוצים. מה גם שהמבחן שלנו היה יותר קל, ועם ספרים סגורים, ובלי הגבלת מקום, והזמן שהוא נתן היה ממש מספיק וסבבה (ועדיין שחכתי להתייחס לסוגייה מרכזית...). בניגוד לתלמידים של ברק מדינה שסיפרו שהם סבלו גם בלימודים למבחן, וגם במבחן עצמו, שהיה בלחץ של זמן ועם הגבלת מקום. אני אישית לא סובלת הגבלת מקום. זה הורס לי את כל המבחן. אמנם לא קיבלנו עדיין את הציונים, אבל לפחות חווית המבחן אצל ראם שגב היתה הרבה יותר טובה. אגב, יש אתר שקוראים לו dargoo שיש בו הרבה ביקורות על מרצים. לא כולן תמיד נכונות, (למשל, על ראם שגב, לדעתי) אבל זה קצת עוזר להבין. בהצלחה!