שאלות לראש המועצה בחוג בית. היום ב 21:00

תכריך

New member
זה כבר נעשה

הוגשה כבר תלונה רישמית כולל למבקר המדינה על שימוש תעמולתי בפורומים של קדימה צורן באנטרנט אז אל תופתע לדעתי קצת הגזמת בברוטליות שלך מתאים לך להיות חוד החנית בנבחרת של צורן כולל מיקי כי ככה הם עבדו ועובדים כבר זמן רב בגללם צורן הלכה אחורה כבר מזמן מלב השרון אגסי יוסי ועוד ברוטליות זה שם המשחק שלכם מוכח גם כאן בדפי תפוז לצערי הרב

Master Stav

New member
עצם העובדה שלא חוסמים אותך אומרת הכול

השפה בה אתה משתמש הצורה ה אתה מגיב שלא בכבוד לאיש גם אם דעתו שונה משלך אומרת הכול על הפורום הזה ואני גאה בו ובאנשים המשתתפים בו

yonib1231

New member
אני לא מחפש מנהל מועצה שיענה לי בשלוש בלילה

אם ראש מועצה צריך לענות בשלוש לפנות בוקר, הרי שהוא לא עשה את עבודתו נאמנה וכבר אמרו על כך חז"לינו - מה שטרח בערב שבת יאכל בשבת - ובהשלכה לגולברי: כל אחד את הדייסה שהוא מבשל. לא טרח לנהל ולבנות את המועצה על פי מנהל תקין ונכון אז הוא צריך לפתור את הבעיות בשלוש לפנות בוקר, בדיוק כמו שהוא לא טרח לפני שנתיים להסתכל על כמות הילדים שאמורה לעלות לחטיבה הצעירה בצורן השנה ואופס חודשיים לפני תחילת הלימודים נולדה כיתה שלישית שצריך למצוא לה פתרון ב-SOS. ועוד משפט חכם (שני לא יודע מי אמר אבל הוא בהחלט חכם) - כששניים אומרים שאתה חמור, עלה על השולחן ותתחיל לנעור ובמקרה שלנו כשהרבה אנשים אומרים לך, מר גולברי, שאתה צריך ללכת הביתה אז, ככל הנראה, זה נכון ואתה באמת צריך ללכת הביתה!

תכריך

New member
מה אתה מספר חכמולוג

בשלוש לפנות בוקר נפטרה תושבת בעלה התקשר אז גולברי התרשל היכן בדיוק ? ממש דיברי חכמה השמעת כנראה שהראש כבר לא בדיוק עובד והשנאה עיוורת עד כדי טששטוש חושים וטמטומ כהה. חבל שזו הרמה בישוב! ואל תסמוך על אנשים הם גם אמרושיהיה לנו טוב יחד עם קדימה אז מה קרה? אלה החברים שלך ידידי.

pninak12

New member
כמי שמכירה רק קצת...

את הפועלים ביישוב, אני יכולה להבטיח לך שמיקי אקרמן לא רק יענה לטלפון אלא גם יגיע, ינסה לעזור כמיטב יכולתו ויבדוק לאחר מכן בטווח זמן סביר לראות אם עדין הכל בסדר והתיקון מחזיק... פעלתי לצד מיקי כחמש שנים כחברה וכמובילה במטה המאבק. שבכל יום, בכל שעה בכל מקום בו הוא היה דרוש ולא משנה מה היו האילוצים שעמדו בדרכו מיקי היה שם. צר לי רונית (אשתו של מיקי) - אני יודעת בדיוק איזה מחיר שילמת על התרומה שלו ליישוב, אך אם זה מה שמטריד אותך - הסר דאגה מלבך, למי שאתה קורא מספר שלוש של גולברי אין בעיה להתיצב לצידך בכל אחת משעות היממה בלי לעשות חשבון לכלום. אם אתה צריך דוגמאות יותר מעשיות אז: בימי שישי בערב, כשכולם בארוחה משפחתית וביישוב פורת, הדתי משהו, שורפים חומרי ריסוס וניילונים, מי שנמצא שם עם כל מי ומה שצריך זה מיקי. כשפרצו לשכנה את הבית והיא היתה צריכה עזרה בשעה מאוד מוקדמת בבוקר, אין לך מה לדאוג, מיקי ענה, עזר, וכו' וצלצל אחר כך לראות אם דברים הסתדרו... רוצה עוד? יש מליון....

kirschi

New member
אגב טלפונים בלילה

מיקי היחידי שלא רק שהגיב, אלא יצא אתי ביום שישי בלילה לשטח, ונשאר איתי עד שהכבאית רוקנה את המים על שריפה בשטחי לב-השרון. ולא זו בלבד, אלא שהזניק את עמיר ריטוב מאירוע, כי את האנשים שלו באיכות-הסביבה לא ניתן היה להשיג. גולברי עד היום לא טרח לענות למכתבים שלי, גם אלו שוידאתי עם המזכירה שלו שהוא קיבל עותק מודפס בידו. לא זו בלבד, אלא שבחוג הבית אצל גיל הוא הפגין חוסר ידע בנושא איכות הסביבה והחקלאים השורפים. כאילו אם נרחיק את החממות הם יפסיקו לשרוף - ההיפך הוא הנכון, הם יהיו ממורמרים ונקמנים יותר, ובכל מקרה הם שורפים גם רחוק יותר מפאתי היישוב, ומרגישים את זה פה כאילו זה בתוך הסלון. לגבי מועמדים אחרים, פניתי אל עוד כמה שלא ששו לעזור, ולא אנקוב בשמות.

Master Stav

New member
אזהרה נוספת ....

השפה שלך מכוערת תמשיך תורחק ... וזה בהחלט היום האחרון שאני מתכוון להתייחס לנושא החל ממחר הודעותיך ימחקו בכל פעם שתנבל את הפה ואם תצמשיך מעבר ל3 פעמים אני מבטיח להרחיק אותך !!!

Master Stav

New member
להרחיק טרולים

שכל מטרתם היא לנבל את הפה ... אתה רוצה להיות פה ....דבר בשפה נורמאלית ביטוים כמו פלצן וכדומה ...לא מקובלים עלי גם גיל הוא תומך של גולברי והוא מתבטא בצורה נורמאלית אנו מכירים שנים והוא יודע מי אני ...טואני מי הוא כך ש...טענתם ...בשטויות יסודה וכאמור ...קיבלת אזהרה ממני

abira sharon

New member
בוינא אתה אהבל

לא מיקי, לא יוסי, לא "חבריו הנלוזים" לא גרו פה בכלל ולא היה לפהם פה רכוש כשצורן נפרדה ממועצת לב השרון! סתם, עובדות, אתה יודע. לא משהו שצריך להתיחס אליו כשמשמיצים! טוב שיש מי שתופר לגולברי תכריכים פוליטיים! תודה לך חבר יקר.

מפציץ10

New member
טעות

יוסי מלכה צו"ח ומיקי היו פה גם היו והם אלה שניהלו את המלחמה על הפרוד מלב השרון עם צלניק יקירם שנמוג כלא היה הם אלה שהעבירו את צורן לאגסי על כפפות של משי העמותה החדשה דאז אולי לא היית כאן אבל עם האמת קשה להתווכח אפילו חתימות שחתמנו נגד האנטנות העבירו כבקשת הפרדות מלב השרון אז לדייק בבקשה

Master Stav

New member
מצטרף לתיקון הטעות

ההיפרדות מלב השרון הייתה כאשר הדמויות המוזכרות כבר ישבו בישוב אפילו אני כבר היתי שם וראש המועצה הראשון היה יוסי מלכה אחרי אגסי הזכור לרעה לגבי העברת החתימות ...מדובר בהוצאת דיבה אגב למה לכתוב בשני כינויים ?

Master Stav

New member
בלי כינויים שכאלו בפורום

אני יודע שזה מגרה ....לענות לו ובכל זאת אנא שימרי על שפה שאינה יורדת לרמת השפה בה הוא נוקט דהיום . תודה

מפציץ10

New member
תודה על הרמה

אגב אהבל או לא אבל מדייק ידידי היקר הם היו פה יחד עם צלניק וגם מומיק היה נגד האיחוד זוכר מומיק ? והכי גרוע שכולם עכשיו לא יודעים לא זוכרים לא מבינים ממש נופת צופים צפיחית בדרק תפרו לנו את קדימה

abira sharon

New member
כי הוא מורח. הוא אף פעם לא עונה כמו שצריך

ופה הכל כתוב ונאמר ככה שאפשר לקרוא גם בעוד שנה אם חס וחלילה יבחר ויעשה את ההיכף ממה שהבטיח.

תכריך

New member
לצערי אני עסוק

אני מכיר את הפחדנים האלה אני עסוק אני כבר קבעתי הכול יותר חשוב מצורן בסוף תקבל את המועמד שלך ותגיד ואיי עשיתי טעות

Master Stav

New member
אתה מוכן לתרגם ?

אני לא
ובכל זאת ....לא הבנתי כלום

abira sharon

New member
איך נוצרות כמעט שתי כיתות

חינוך, נושא כמעט הכי חשוב ביישוב: כמה כסף הועבר לטובת החינוך לפני שמנהלת האגף פרשה משם בטריקת דלת? למה היא עזבה (ואם תגיד שהיא היתה ממש גרועה, ושהיא עשתה טובה לכולנו, איזו טובה עשית אתה לנו כשבחרת אותה? הרי שיבחת את שמה ואת התכנית שהציגה בפניך במהלך בחירתה ובכל התקופה הראשונה שבה היא היתה באגף), בפועל, כשנכנסת לתפקיד היית צריך לבחור ראש מחלקה אחד מתוך שניים שהיו, מה למדת ממינוי של מנהלי מחלקות? על מי מהם אתה מוכן לסמוך את ידך ולהגיד שלא שגית בבחירה? או אולי כדאי לשאול - על כמה מתוך כמה צדקת? שוב, קצת חינוך... איך נוצרות שתי כיתות כמעט שלא רשומות במחלקת החינוך ואיש לא היה מוכן לקראתם בתחילת השנה? מה עשו עם אותם ילדים? האם גם זו רק רכילות שמופצת עליך, ומי שאחראי לזה הוא מי שלא הרים יד במועצה לאשר את הדברים שביקשת? איך זה שמתחילים שנה שניה מבלי שיש מנהל מחלקה, והשנה גם אין רישום לגנים? אתה באמת סבור שאתה יכול הכל, להיות גם ראש מועצה מתפקד וגם רכז גנים? או אולי אתה מכין לעצמך את התפקיד הבא שלך במועצה? עד מתי לא יהיה גגון בהסעות לתל מונד (בבית הספר)? לילדים בהדסים סידרו גגון. לפני שנתיים או שלוש שנים הכרזת בחג המעלות על הנחת אבן פינה לבנין בית הנוער של צורן. עברו שנתיים ועכשיו יש גדרות. כמה זמן יקח עד שהמבנה יהיה מוכן לשימוש? לאן יעבירו את חג המעלות ואת כל טקסי האש כשאין שטחים פתוחים בצורן? בטיחות בדרכים: כן, הכיכר, למה צריך לשלם עליה פעמיים אם אין מספיק כסף לפעם אחת (קראתי את התשובה המתוחכמת שלו), הרי אפשר בינתיים להסתדר עם כביש עוקף? מה היתה הבהילות להקים את הכיכר בתוך פחות משבוע? פחדת שתושבי צורן יתעוררו? למה אתה שם תמרורים בלי לידע את המשתמשים בדרך שתמרור חדש מוצב לפניך, ולמה חתמת על כל השלטים הצהובים של זהירות בדרכים, הרי יצטרכו להחליף אותם עוד חודשיים, לא חבל? רמת אמיר: בראיון שהיה בשבוע שעבר עם ה"משמר האזרחי" - אמרו עליך שבינתיים אתה ראש מועצה טוב. מדבריך השתמע שייקרת את ההיטלים בקדימה-צורן בצורה משמעותית. האם אתה מוכן לתת הסבר מקיף ומחייב מה גודל השינוי? ולמה לקח לך ארבע שנים לאשר תכניות שגם ככה היית מאשר לפני ארבע שנים, רק שאז היית חוסך הון תועפות לכל התושבים, ועוגמת נפש לאנשים וככה. בטחון: למה אין משמר אזרחי בצורן? כל חצי שנה מתחלף פה מישהו, מתחילת הקדנציה שלך סרבת לשלם (חצי משרה) עבור מה ששמחת לקבל בחינם מרחל גביש קורן עליה השלום, התעקשת לקבל חצי משרה מהמשטרה. האם לא למדת כלום במהלך הארבע שנים האלו, כשאוכלוסיית המשא"ז בצורן התדלדלה ממאות לבקושי עשרות, והאנשים מתוסכלים, כי הם בכל זאת שומרים - כל בית בנפרד, שלא יגנבו... האם כל זה נבע מתוך חשש שאם תשלם עבור עבודתה יגידו שהיא תמכה בך ואז כאילו מינית את המקורבים לך? ואם ככה אתה מתנהג עם מקורבים, איך אתה מתנהג עם זרים? עלות אגרת שמירה שלנו היא כשבעים שקלים למשפחה. יש בכל חודש תקציב ענק לבטחון. כל ישוב מקבל שומר או שניים, שפותח את השער כל פעם שמתקרב רכב. לפעמים השומר מתעכב, חולם או בוהה בפני הנהגים, ואז פותח את השער. לאלו שיוצאים הוא פותח את השער גם בלי להסתכל. בכל אחד מהיישובים יש גם רכב שמסתובב כשהוא מסתובב, לפעמים יושב עם השומר בכניסה כי משעמם? כל השומרים האלו מקבלים שכר מינימום. שאלתי אותם. לאן הולך שאר תקציב הבטחון? למה יש עליך שמירה של שלושה שומרי ראש ליד הבית שלך כשאתה שם? למה הם ליד הבית ולא לידך? האם הסכנה היא שיפרצו אליך הביתה או שיתנכלו לך? למה אין להם צגים של מה שהמצלמות המאוד יקרות מראות? איך יוכלו לשמור עליך כשאתה בבית, הם בחוץ, מישהו רואה מה שהמצלמות מצלמות ואף אחד לא מחבר אחד ועוד אחד? מי משלם את מחירם של שומרי הראש (אחד מקבל שמונה מאות שקלים ליום עבודה, ויש לפחות שתי משמרות ביממה על כל אחד משלושת השומרים שעוטפים אותך זה יוצא קצת יקר לחישוב לעומת שאר השומרים ששומרים על כל השש עשרה אלף תושבים). מנהיגות: תפקידו של ראש מועצה הוא גם להיות מנהיג. איך יכול להיות שחצי מהדברים לפחות, שאמרת שתעשה, שהבטחת שתעשה, שכתבת שעשית התבטלו ברגע האחרון כי מישהו התנגד (ובצדק) לאשר תכנית כל כך עקומה כמו זו שהצגת? מה היו התכניות שלך בכניסה לתפקיד ומה ביצעת? למה באופן קבוע אנחנו קוראים פה שאין מסמכים מסודרים לקראת פגישות, ובכל אחד מהפרוטוכולים כתוב שדרשו ממך להציג תכניות ורק אחרי זה לבוא לבקש את האישור, ושוב ושוב הדברים נדחו? האם זאת דרך העבודה שלך? איך נראית תכנית החומש של היישוב? מה צפוי לנו אם תהיה ראש מועצה בעוד חודשיים, ובמשך הארבע השנים הבאות? איזה תברים אתה הולך לאשר, מה סדר העדיפויות שלך? האם אתה יכול לשים כתב התחייבות למה שאתה הולך לעשות, או שאפילו אתה לא יודע את זה? מתוך הכרות עם עצמך, מה אתה חושב שבאמת תצליחל בצע הפעם? סתם רכילות מרושעת: בכניסה ללישכה שלך, שאמרת שתרחיב כדי שיוכלו להכנס לשם כל מי שרוצה לישיבות מועצה, תלויות תמונות ענק שלך ושל רבין ושל קרטר. מה היה תפקידך שם? מה החשיבות של התמונה הרגעית הזו עם האנשים הכי חשובים בארץ ובעולם?

gillb

New member
שאלות נוספות של משתתפי הפורום

4. א. מחלקת החינוך מתפקדת מזה כשנה ללא מנהל/ת. אתה בעצמך נאלצת לעסוק בשיבוץ ילדים לגני ילדים. איך אתה מסביר שמחלקה כה חשובה אינה מתפקדת? ב. איך אתה מסביר את העובדה, שכבר מונתה מנהלת היא התפטרה ו/או פוטרה תוך זמן כה קצר? 5. מדוע עד ליום זה אין בקדימה צורן תחנת מגן דוד אדום? אשתדל לתת מענה "און ליין" בברכה גיל

למעלה