שאלות לראש המועצה בחוג בית. היום ב 21:00

gillb

New member
עכשיו סיימו לסדר את הגינה...

אני די עייף. מחר במשך היום אסכם את תשובותיו של ראש המועצה לשאלות. לילה טוב גיל

ע ארד

New member
כבר כמעט עשר וחצי,כבר כמעט צהריים

תשובות בטח עוד נקבל אבל כמו שכבר הרבה אנשים יודעים:יישוב לא ניתן לנהל רק בתשובות נאות אלא בשיתוף פעולה עם התושבים.

Master Stav

New member
חיכיתי חיכיתי ומי לא פרע את השטר ?

אתה גיל ... רצית שנשאל און לין רצית לענות און לין עד עכישו לא ברור איזה שאלות נישאלו ואיזה לא .....דמוקטטורה אמרנו כבר ? מצד שני .... ציפור קטנה לחשה לי .....שהיה מעניין ....הרבה סיפורים
אמתין בסבלנות לפירושי רש"י( ברקאי ) שלך .....

motisisr

New member
גיל היה עסוק כנראה בסידור" הכיכר בכניסה לישוב

אחלה יכולת אירגון והפגנת כוח (לא שאותי זה שכנע במשהו) אגב היה לי הכבוד לתת לראש (ובקרוב לזנב) את דף החתמה לעצומה כנגד פתיחת הכביש לללא כיכר שכמובן פטר אותי במילים "אתם עושים שטיות ובכלל לא מעודכנים" בקיצור אני מחכה לתאור אוביקטיבי של מה שהיה השאלות התשובות ובכלל

Master Stav

New member
כמוך גם לי היה הכבוד המפוקפק ...

האיש ממש כעס .....
ואמר שאנחנו עושים שטויות שאלתי אותו כמה עלה לנו הפיתוח דהיום שיהרס עת בניית כיכר והאם הוא יפתח את זה ... הוא מילמל משהו על צתב"ר נוסף שאלתי לא נעלמו 800,000 ש"ח הוא טוען שלא היו ....ואני תמה ....
אחר כך הוא שאל לשמי ...נעלבתי
שהלא כבר ניפגשנו אמרתי לו אני סתיו אדם שאתה מתעקש להתעלם כאילו אעלם ....אז זהו שלא
הבטחתי לו להישאר גם אחרי הבחירות ולהיות מי שיצליף שצריך ומי שישבח כשצריך ומי שידחוף לשקיפות מלאה ....את הביטוי האחרון אני לא בטוח שהוא הבין ....
האיש קצת הלך אחורה ...מה אני כזה מאיים ? היה לי לעונג לפגוש אותך מוטי.

pninak12

New member
בפעם הראשונה גיל....

לוקח לך זמן לענות את האמת שרבים אני מניחה שמעו אצלך בחוג בית. אתה התחייבת לזמן אמת, בגלל זה כולנו פה טרחנו ואספנו את השאלות, אפילו בלענו את הצפרדע של בחירת השאלות על ידיך ולא בצורה דמוקרטית (אלא אם כן דמוקרטיה זו החלטה על פי פה אחד - שלך). צריך לנסח את התשובות - אם זו בעיה של הקלדה אני מתנדבת להקליד, תקריא לי בטלפון, וארשום מילה במילה. אבל אני מניחה שלא זו הבעיה.... אנא, חשוב שנית, אם זו רמת השקיפות, הביצוע, שיתוף הפעולה וכו' שאתה צריך בשלטון מועצה... ודי לחכימא... מחד, ומאידך אין חכם כבעל ניסיון....

מפציץ10

New member
ביטחון

כי אין ביטוח מתאים למציע התכנית ניר רן וזה מעכב את הביצוע המנהלי

Master Stav

New member
שטויות ...

ביצוע התכנית מתעכב מכמה סיבות 1. אישור על וגבה שכר הייעוץ - זה הנידרש גבוה בהרבה מהמקובל בשוק ומיקי לא הסכים לאשר את זה הנושא נימצא בעבודה מול הגורמים הרלוונטים ויגמר על הצד הטוב ביורת בימים הקרובים 2. מינהל תקין, גולברי מסרב מאז גמר הגשת התוכנית לקדם אותה מאחר והיא הוכנה ונידחפה שלא עלידו או עלידי נאמניו עצוב ...הוא מסתובב עם שומר ...אנחנו ...חשופים 3. על נושא הביטוח לא שמעתי אבל מבטיח לבדוק אישית ולחזור עם תשובה

מפציץ10

New member
אז שטויות

אז ברור שאתה לא פתוח לאמת כי הסיבה היא ולא אחרת ביטוח התכנית של ניר רן ולא כול מה שכתבת נכון יש תקציב נכון יש הכול ומיקי יו"ר וועדת ביטחון אישר גם את התכנית , אגב צודק גולברי עם שומר כי רמת ההשמצות גרמה לכך שהרבה אנשים ניסו וחושבים איך להגיע ולהזיק לאיש ואל תקל ראש בכך כי לא היית רוצה להיות במקומו ככה . וצומת חשובה לא פחות מחיים של ראש מועצה או תושב רגיל, ותכנית הבטחון היא טובה מאוד ומי שהביא את ניר רן זה לא מיקי זה תושבים מרחוב המרגנית בצורן והנירים שניר תרם רבות להקמת משמר תושבים שם וזה עבד מצויין ולא בגלל מיקי וגולברי . אגב בוועדה שניר רן היה לראשונה מיקי קרא לאורית מטומטמת ועוד כינויים כי כבר שם החלו מריבות מי הביא את האיש . ולסיום בדוק הייטב כי בקטע הזה אני חזק מאוד מאוד וזה לא תלוי בגולברי מיקי או אחר זה רק בביטוח של האיש שהגיש ובנה את התכנית שאגב היא מדהימה ומקיפה את כול מה שאנחנו צריכים בצורן לפחות

Master Stav

New member
מבדיקה עם אחד השותפים בכתיבת

התוכנית וההקמה כולל בדיקת המועצה ומי שהביא את ניר רן לצורן מסתבר שכל מה מעכב היא חתימה של גולברי בלבד !!! וגילוי מסמכים בישיבת המועצה האחרונה גולברי אכן הציג את הביטוח כסיבה יקרה מאד והצליח להביא את המועצה להציע נגד עד לבדיקה ...כרגיל לא הוצגו מסמכים ... גולברי מעכב את התוכנית שמתוקצבת מאושרת וניר רן הבן אדם הנכון לבצע אותה !!!

מפציץ10

New member
שוב טעות

ניר רן הוא האיש הגדול מכולם גם לדעתי חבר אישי קרוב ובעבר גם שותף להרבה עשייה אבל טעית ומטעים אותך וחבל כי הכתובת לא נכונה במקרה והבעייה בקרוב תיפתר והתוכנית תצא לדרך אגב מי שהביא את ניר לגולברי זה אני אז במקרה אני מאוד יודע מה קורה אני גם היחיד שמטייל בלילות מסביב לישוב ומדובר בשעות הלילה 345 בבוקר ולעיתים אני מקפיץ את ניר גם וכמובן עוד כמה חברים טובים מאוד אבל כמו שהורגלנו אז לא צועקים סתם גנב שים לב טעית ובגדול אל תתנצל אבל אל תגיד סתם גולברי . הפעם טעות למרות שהכי קל לזרוק על אדם ולחקות שהוא יוכיח שאין לו אחות.

Master Stav

New member
נחכה ונראה .....

אניח למי שהביא לי את המידע לענות לך
בנתיים הוא אמין עלי הרבה יותר ממך . מה לעשות הוא מזדהה בשמו אתה ....בחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תכריך

New member
ידידי היקר

אל תנסה לשכנע אתה לא בשטח הנכון אתה כאן בגדר תומך של גולברי ופסול מהתחלה כי אתה לעולם גם אם תגיד נכנע לא יקבלו את כניעתך אתה מוקצה ידידי וחבל שכך אזהרה נוספת ואתה עף סגנון יפה חכם ובוטה לצערי

Master Stav

New member
בוא ואהיה איתך נוקב ....

1. כול אדם באשר הוא ברוך הוא בכתיבתו בפורום ללא קשר לשיוכו הפוליטי ולראייה גיל ברקאי תומך של גוברי למרות שלא ברור לי למה הוא איש יקר ומכובד פה וכתיבתו רצויה ומקבלת את ההתייחסות הנכונה 2. מנבלי פה ואל משנה לאיזה שייכות פוליטית יועפו מפה ....נקודה .

yonib1231

New member
למה גולברי צריך שומר ראש?

אם במקום לדבר הרבה, היה גולברי עושה חצי מהדברים שהוא אמור לעשות עבורינו, התושבים ולא סתם זורק הבטחות באויר הוא לא היה קונה לעצמו אויבים. נכון שיש פעמים שמה שרואים מפה לא רואים משם וכהופכים להיות ראש מועצה ללא מועצה (גם זה מהבטחות ללא כיסוי של גולברי) אז לא תמיד באמת אפשר לקיים כל דבר שמבטיחים. אבל - כמו שכבר אמרתי בפוסט אחר - אותי לימדו שהבטחות צריך לקיים, ואם אתה לא יכול לקיים או שלא תבטיח מראש או שתבוא למי שהבטחת לו ותתנצל על כך שאינך יכול לקיים את הבטחתך. גולברי - ההבטחת ולא קיימת? (ניתן לבוחרים להחליט על כך)

תכריך

New member
סליחה על השאלה

מה הובטח ולא קויים בדיוק ספר לי שאדע מה לשאול בחוג בית הבא ?

yonib1231

New member
מגוון הבטחות

1. בית כנסת מסודר בשיכון בקדימה. 2. הקמת בית כנסת בצורן. 3. שיפור חזות הבתים בשיכון בקדימה. 4. הקצאת משאבים מאוזנת לשני היישובים שמרכיבים את היישוב המאוחד. 5. הקמת תחנת מד"א. 6. טיפול בבטחון התושבים. זוהי רק רשימה חלקית. גולברי דואג רק לו! אנחנו, התושבים, רק קישוט על הקיר (למעט ביום בחירות).

yonib1231

New member
המשך

הדבר רק מוכיח דבר אחד. גולברי פוגע גם בקדימה וגם בצורן ללא הבדל דת, מין, גזע, לאום, רחוב ושכונה ביישוב. מי שחושב שצורן זו החצר האחורית של קדימה או שקדימה היא החצר האחורית של צורן צריך להבין שגולברי הוא אשף פוליטי שיודע לתמרן במילים. שבענו ממילים - הגיע זמן הביצוע ואתה, גולברי, לא הוכחת שאתה יודע לבצע!

הרשימה ארוכה ורבה, לא ייספיקו הפורום

טוב אז ככה: הבטחה להעסיק את הטובים ביותר של היישוב במשרות שמתפנות. הבטיח בחוגי בית בבחירות הקודמות? הבטיח בית כנסת אמרנו? אמרנו. פינוי בינוי - אמרנו, לא עוד לא אמרנו. ספריה, יש? אין. מבנה לתנועת הנוער בצורן שגרה לה בקרוונים מסוכנים על באמת, שם את היסודות, הבטיח לפני שנתיים. להרחיב את המתנס בצורן, הבטיח? בכל מקרה, לא קיים. בטחון, יש לנו? בטח! תראה כמה שומרי ראש יש לו, איתו אף אחד לא מתחיל יותר. מה עוד צריך?

למעלה