שאלות לראש המועצה בחוג בית. היום ב 21:00

yonib1231

New member
אם לזה אתה קורא משטר אפל של כוחניות...?

אחד הדברים היפים שראיתי בשבועות האחרונים זה שכל הרשימות יודעות לעמוד זה מול זה באופן דמוקרטי וחברי, למרות הרצת מועמדים שונים. ראיתי בבוקר של בשבוע שעבר את מנדי ואקרמן לוחצים ידיים ומדברים בכיכר בקדימה והיום ראיתי את אקרמן לוחץ ידיים לצ'וח וליוסי מלכה (ואני יודע שיש ביניהם חילוקי דעות עמוקים).ראיתי של האנשים של אקרמן וקולמן משנסים מותניים ביחד וללא שיוך פוליטי לטובת עצירת הפתיחה של הכביש לרמת אמיר. רק גולברי העדיף להתעלם מכולם ומחגיגת הדמוקרטיה שמתרגשת עלינו לטובה. אם לזה אתה קורא משטר של כוחניות אז עליך לחזור לכיתה יא וללמוד דמוקרטיה מהי ומה קורא כשסותמים לאנשים את הפיות.אני בוש ונכלם בשבילך ומצטער שמערכת החינוך נכשלה איתך בהבנת דמוקרטיה מהי ואיך היא באה לידי ביטוי בחיינו כאזרחים. אם כבר במשטרים כוחניים ואפלים עסקינן (ואני מרגיש כמו תקליט שחוק) - חוסר שקיפות שלטונית, אי קבלת החלטות הרוב ושימוש בכספי מועצה (קדימה-צורן או המועצה לבטיחות בדרכים זה באמת לא משנה) על מנת לגרוף הון פוליטי לקראת הבחירות זה משטר אפל וכוחני.

EyalPe

New member
כמקורב לגולברי אולי תוכל לפרסם

תכריך יקר אולי תוכל לפרסם מעט מפרוטוקולי ישיבות המועצה בוא תגבה את דבריך בכתובים

abira sharon

New member
דמוקרטיה - לפי ההגדרות

אמר לי פעם איש דתי וחביב מאוד שדמוקרטיה היא שלטון שצריך לדאוג למיעוט שלו, והמיעוט צריך להחליט מה יקרה. אתה דתי? אם לא, אז: דמוקרטיה זה שלטון הרוב, על פי רוב בבחירות - 51% מסך הקולות שבעלי זכות בחירה הצביעו, יבחר משהו: ראש ממשלה, ראש מועצה, שרים, חברי מועצה וכו'. מה שמתשמע מבין השורות שלך (איך העברית שלי? עלי אתה לא יכול להגיד כלום הא? לא שזה ממש משנה כי לכל אחד הזכות להגיד את דברו) שמי שדוגל בדעות שלך (אם הצלחתי להבין אתה בעד צ'וח וגולברי?) יוכל לנהל את הפורום שלא אתה פתחת, שלא אתה הזמנת את חבריו, שלא אתה.... אבל מי שלא דוגל בדעות שלך, לא יוכל לנהל את הפורום שהתפרצת אליו, הורדת את רמת העברית שלו לרמת ביבים גם אם לא כתבת בשגיעוט קטיו, דרשת מסמכים - כשלך אין אפילו לא מילה כתובה אחת התנגחת באנשים שמזדהים בשמם המלא כשאתה נקרא תכריך - העטיפה של אדם מת, ואם זה מה שיש לך להציע לנו כדי להגן על גולברי כל מה שנשאר לי להגיד בשבת בבוקר, שבת שובה - היא ברוך דיין אמת!

תכריך

New member
עברית ודמוקרטיה ?

אצל דתיים אין דמוקרטיה ולמה? כי הרב הוא נתון קבוע ואין ערר על יכולתו ומי שמערער הוא מוקצה מחמת המיאוס אז דמוקרטיה לא קיימת בחוגים דתיים . ודתי שאומר זה כמו תקליט שעבר אצל 30 רבנים ובסוף הופלץ ברחוב ע"י אחרון המאמינים בשרשרת הדת שלהם!אני בעד קדימה צורן ולא בעד צו"ח יוסי מיקי מנדי קולרמן או השד יודע שמו אני בעד המשך תקין של שלטון נורמאלי וזה לא אומר שאל גיל אם היית היית יודע שמיקי בכלל לא היה שישיבה האחרונה על תב"ר הכיכר אז בשביל לנהל צריך יותר מפוליטיקה ואתה יכול לחשוב מה אתה רוצה אבל דבר אחד בטוח אף אחד מהרצים לא טוב יותר מגולברי ו 5000000 השקעות מדברות בעד עצמם אפילו אם זה לא סיפק אותך אף מועצה במרחב לא עשתה את זה !!! אז מה רע בגולברי בדיוק הוא לפחות לא אומר אישרתי שהוא בכלל לא נוכח בישיבה עצמה לך לחוגי בית בקרוב המסמך הזה כאן בפורום הפוליטי ביותר בתפוז

ע ארד

New member
מומחה בתשובות

הבעייה אינה התשובות אלא העשייה בפועל בשטח. כמה פעמים כבר שמענו תשובות-רוצים לראות עשייה.

תכריך

New member
ידידי היקר

אחרי שצורן הופרדה בגסות ממועצת לב השרון לדאבון רוב תושבי הישוב לדעתי וחבל שזה קרה בעזרת ? נכון כמה חברי מועצה של היום מונה ראש מועצה שהתאייד בבחירות האחרונות לתוך המועצה הקיימת מיקי היה מספר שלוש של גולברי אורית צוח יוסי האם הייתה נבחרת קטנה ? אבל כול אחד שיחק פוליטיקה זולה והם לא הביאו אפילו נחת לעצמם ראה פלא שניים בכלל לא רצים שוב מיקי וחבריו הנלוזים מינו אותו לסגן של גולברי דבר תמוה בעיקרו סגן שממונה ע"י אנשים שמורדים אפילו בנייר הטועלת של המועצה!!! וככה גולברי חי עם מועצה של סיפורי קפקא וככה הגיע הבנקט לצורן גולברי הביא וככה ניבנו כיכרות בצורן גולברי בנה וככה נבנה מגרש כדור סל ביובלים גולברי בנה וככה היטלי הפיתוח ברמת אמיר לא היו במנת 0 אלה במחיר אמיתי , נכון גולברי לא ויתר וככה ידידי בית הנוער הולך ונבנה בצורן ולא בזכות אף אחד אחר בזכות גולברי ידידי ולמה אתה שוכח שהטלפון שלו פתוח גם בשלוש בלילה ויש על כך הרבה עדויות נכון גולברי ואמא צעירה שניסתה להתאבד בערב יום שישי נלקחה נכון ע"י גולברי לבית יצחק ועם הישרכרד שלו קיבלה אוכל לשישי שבת עד יעבור הכאוס! נכון גולברי עשה . וידידי הצעיר תושב שאישתו נפטרה בערב חג והוא מוטל במיטתו בבית החולים לאחר ניתוח מסובך וגולברי דואג להכול אישית בעצמו , אז??????? ידידי הצעיר ראש מועצה לא גורם לפקקי תנועה בישוב הוא משחרר אותם אז אל תתבלבל בחזיונות שווא וסיפורי סבתא של מועמדים שלא עשו כלום בעברם רק רע לצורן הרי היה טוב יותר בלב השרון אצל שייע אבל כמה חברי מועצה רצו שילטון וככה זה הולך מדחי לדחי . אולי מי שמפרסם באדום שלטים צועק די הגיע הרגע להתעשת!!!

ע ארד

New member
ראש מועצה איננו רק קבלן שיקום וביצוע

אין לי שום דבר אישי נגד יצחק גולברי ואני חושב שאסור לזלזל בדברים שעשה. הבעיה שלי הינה עם החשיבה הבלתי פוסקת על נדל"ן,עם העובדה שכשאני צריך סיוע ברב המקרים הסיוע יגיע אך ורק מצפריר וכשצפריר לא בעניינים הכל תקוע,עם העובדה שקשה להאמין שהרכב מועצה ולא משנה איזה הרכב ייבחר לא יתפקד במידה וגולברי יהיה ראש המועצה. מהיום שנכנסתי לגור בקדימה ועד היום עדיין ישנם תושבים שנוסעים על דרכי עפר -לפני שרצים לבנות חדש לא כדאי להשקיע במה שקיים? מהיום שנכנסתי לגור בקדימה עדיין יש בניין לבן שלא ברור מה עתידו מעל מרכז הקניות,היכן שכיום נמצא הסניף של "יש". מהיום שנכנסתי לגור בקדימה ישנה בעייה בכל הקשור להתמודדות עם פריצות וגניבות. חשוב לי שבראש המועצה יעמוד אדם שישנה את הקיים ושיהיה הרכב מועצה שיתפקד לאורך זמן. אני מקווה שמר גולברי ימשיך לתרום לטובת היישוב גם אם לא יעמוד בראש המועצה ושנגיע במהרה לימים יפים יותר. יש לנו יישוב מדהים,יש לנו יער(לכמה יישובים בארץ יש יער צמוד) ויש באזור שמורות טבע ואזורי טיולים מהיפים בארץ-ראוי שנדע לשמור עליהם ולטפחם גם במחיר של אי קבלת הכנסות נאות ממיסים שתושקענה בנדל"ן.

תכריך

New member
בניינים

תגיד הבניינים של גולברי? אולי הנדלן שם לא ראוי להשכרה בכלל? אני הייתי משכיר את זה לש"ס הם היו מביאים כסף לישוב ואוכלוסיה רצינית בלי פוליטיקה חחחחחחחחחחחחח

Master Stav

New member
ושוב הכיחכוחים ...

שתה מים ...יש לך משהו מטריד ................... בגרון .

מפציץ10

New member
מה הבעייה עם הגרון

יש בעייה יש סניף קופ"ח מעל המרכז המסחרי ידידי אל תזלזל בבריאות אם אתה שומע דרך הצג כיכוכים אתה כנראה חייב טיפול דחוף גש ותגיד שאתה חבר של תקבל טיפול טוב על בטוח מליאורה מספר אחד בקופ"ח היא בטוח הייתה ראש מועצה טוב לכולם היא הגדולה מכולם

Master Stav

New member
אני לא שומע ...אני רואה

יש לך שם אחר מכיחכוחים לחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ?

yonib1231

New member
זריית חול בעיניים

ידידי "תכריך" (אין לי שם אחר בשבילך), בוא ננסה לבדוק את טענותיך: 1. מגרש הכדורסל ביובלים - היו מתוכננים שני מגרשים צמודים ולידם מדרגות ישיבה על מנת לאפשר קיום אירועי ספורט יישוביים. גולברי החליט על דעת עצמו שמגרש אחד וללא קהל כנראה עדיף. 2. בניית כיכרות בצורן - הכיכר בצומת הרחובות הברוש ולב השרון נבנתה על פי תכנון של מהנדס המועצה. ההגבהה במרכז גבוהה מדי ויוצרת מגבלה לאוטובוסים שעוברים ברחוב. אין איי תנועה בטוחים לילדים ומבוגרים שמעוניינים לחצות במעברי החצייה. אכן תכנון למופת. 3. בית נוער - התכנון המקורי שגולברי הביא למועצה היה בהיקף של 80 מ"ר (לשם השוואה דירת 2 חדרים, סלון ומטבח) והיה אמור להיות במקום שבו עומדות מכולות האשפה ליד בית התנועה הנוכחי. התכנון הנוכחי שהובא על ידי חברי המועצה הינו בשטח של כ-300 מ"ר עם מספיק כיתות לכל השכבות, שטח לעריכת אירועים וחניה נורמלית. אם הצעתו של מר גולברי מספקת אותך, כנראה שלא היית בתנועת נוער מעולם או שאין לך ילדים בתנועת נוער. 4. פקקי תנועה בכניסה ליישוב - כל בר דעת וכל מומחה הצביע על צורך בכיכר בכניסה לרמת אמיר. רק למר גולברי אצה הדרך לפתוח את הכביש הלא בטיחותי במהירות לפני הבחירות. שלא לדבר על כך שבמהלך ישיבת האישור של הפרוייקט נשאל גולברי באופן ברור האם יש את כל התוכניות והאישורים לכיכר והוא אמר בפה מלא שכן, אולם בדיקה קלה עם ועדת התכנון והבניה הראתה שלא רק שלא הופקדו התוכניות, אלא שליש מהשטח שעליו מתוכננת הכיכר כלל לא שייך למועצה מקומית קדימה-צורן, אלא למועצה אזורית לב-השרון והוא בכלל שטח ירוק ולא שטח שהמועצה יכולה לבנות עליו פרוייקטים של המועצה. להערותיך האחרות שמציגות את גולברי כטלית שכולה תכלת בכך שעזר לאותה אמא או לאותו תושב, הרי שמעבר לכך שאולי הוא "נשמה טהורה", במקום לשלם מכיסו ואז לצרוח את את זה בקולי קולות, ראוי היה שיפעיל את גורמי הרווחה ביישוב ובכלל יתחיל לנהל את היישוב כמו שמנהל צריך לעבוד ולא בדרך של שליפה מהשרוול, טובות אישיות ושמור לי ואשמור לך. יוני תושב צורן שבוודאות הבין שגולברי צריך ללכת הביתה!

תכריך

New member
תביא את מספר שלוש של גולברי

הוא יסדר את צורן בעשייה המרובה שלו בשנות קיום צורן חחחחחחחחחחחחחחח נאיביות שהופכת לאובססיה היא כבר מחל קשה

yonib1231

New member
נאיביות - איפה זה?

צר לי - גולברי, שהיו לי איתו הרבה שיחות ואני אף מודה שבואפן אישי פתר לי בעיה, גרם לי להיפרד מהנאיביות. אני שוב אומר - שיטת הטובה האישית, שמר גולברי נוקט בה, הינה שיטת ניהול גרועה. הגיע הזמן לשים לשיטה זו סוף. גולברי לך הביתה והצל אותנו מדיבורים חלקלקים ללא עשייה אמיתית.

תכריך

New member
גולברי הבייתה

נכון אתה צודק יחד עם אקרמן צוח ימיני ושאר כול מי ששם ותביא מנהל מקצועי ללא משוא פנים ונראה אותך מדבר עם ראש המועצה בכלל או מצלצל אליו בשלוש בלילה או מנסה להגיע לישיבת מועצה בכלל מה אתה נאיבי עד כלות חושים? גולברי הבייתה אולי אתה חושב ככה אבל לצערך יש הרבה שלא חושבים כמוך חכה לבחירות וראה פלאות חחחחחחחחחחחחחח

Master Stav

New member
אני מקווה ....

אין לי אלא לקוות אני מאמין שהניבחרת שיש היום טובה לאין שיעור מהאיש הזה ..... זו דעתי האישית ....אתה מוזמן כמובן להחזיק בדיעה אחרת אגב נתקע לך משהו בגרון מה זה כול החחחחחחחחחח כיחכוחים האלו ?

תכריך

New member
נבחרת

אגב נבחרת בלי יוד , ובגרון לא נתקע כלום השטויות שלך ממש בלי רמה שיכלית נאותה אתה מוסת כמו דוברמן בלי יכולת בלימה חבל שיש כאלה דברים בתפוז

Master Stav

New member
הפוסל במומו הוא פוסל

אתה מחפש בכוח דסקלודים ...תמצא אצלי הרבה ככה זה אצל דיסלקטים . ולגבי מוסת ...זו הטענה שלך אחרים כולל כאלו שיודעים מי המועמד שלי ובשונה מהמועמד שלהם יודעים להעריך את העבודה ואנחנו חברים טובים יתרה מכך ...ס12 לנובמבר הניבחרת תחצטרך לעבוד יחד .... הקונסנזוס הוא שכולם יעבדו עם כולם למעט גולברי עכשיו שכל כך הרבה אנשים אומרים שהאיש שיכור ( מטאפורית כמובן ) הגיע זמנו ללכת לישון וחמודון ...אתה מוזמן לפנות להנהלת תפוז בתלונה רשמית על התנהלותי בפורום זה ....

למעלה