אכן העברית שלי נוראית ../images/Emo13.gif
נתחיל בזה שכותבים נוראה ....הלא כן ? אבל עזוב דיסקלודים חביבים עלי ....ובעיקר בטרוליזים מצוי אני לא דמוקרטי ...ההיפך ...אני אשמח גם אם גולברי בעצמו יכתבו פה כל שכן כל אחד שיש לו מה לומר ובעיקר אם אלו אינם מסכימים עם דעותי כך שצא וראה ולמד דבר או שניים על דמוקרטיה ועל המגינים עליה לגבי אגב ....לא ארד לרמתך לגבי דיבור עם אדם כזה או אחר ...שלחתי לגולברי במשך השנה גם כאדם פרטי וגם כמנהל הפורום הזה כמה וכמה מכתבים, האיש היקר בחר להתעלם מהם ותשובה לא קיבלתי אלא אם הדבר פורסם בתקשורת בין עם בפורום ובין עם בעיתונות הוירטואלית או הכתובה ....
כאמור אשמח אם יקדיש זמן לאנשים פה ויכתוב את מישנתו, דיעותיו, מצעו, וחשוב מזה פועלו האמיתי והמתועד ב5 השנים האחרונות ... ולדוגמא ...מועדון הנוער הנבנה בצורן הובא לאישור המועצה כ80 מ"ר מרובע ....הייתה התנגדות והיום לאחר דיון ודברים עומד סוף סוף להיבנות מועדון ראוי עם חניה שהשטח המיועד לפעילות הנוער הוא 300 מ"ר .... גולברי בנה ועשה ? ממש לא ....למעט לחום על שלא היה לו ברירה
וטוב שכך .... אני לא מחפש ברירית מחדל בעיני כל אחד מהמועמדים טוב יותר ממנו ....כן יש לי את המועמד עליו אני סומך את ידי ומאמין שיחד עם הניבחרת המתמודדת היום ניתן להוביל את היישוב הזה הרבה יותר טוב כל שכן גבוה יותר ממר גולברי ....לצורן קדימה מגיע הרבה יותראמר אבי קולמן .., חינוך אמר מנדי ....מניהל תקין אמר אקרמן ....תרבות אמר יצחקי .....וכולם צודקים ....שכל כך הרבה אנשים אומרים ראש המועצה שיכור ( מטפאפורית ) כנראה שאין עשן בלי אש ... ואסים בהזמנה ....רוצה כבודו לתבוע ....הרני להזמינו ...ויקבע בית המשפט שלא בחופזה ....מי צודק ומי הוציא דיבה