שאלות לראש המועצה בחוג בית. היום ב 21:00

motisisr

New member
לכל השואלים למה לא תתייצבו מול האיש

ותשאלו אותו את השאלות פנים אל מול פנים אני לצערי היום בערב כבול להתחייביות קודמות אחרת בשימחה הייתי מעמיד אותו אל מול השאלות ועוד כששואלים שאלה מעבר לתשובה המילולית יש את הבעות הפנים תנועות הגוף שלפעמים מגלים יותר מהתשובה עצמה!!

Master Stav

New member
צודק....

לצערי לא אוכל להיות נוכח , אם כילשימחתי אהיה נוכח בשיבת ועד ההורים המוסדי של לב רן כולי תיקווה שמשיהו יהיה שם וישאל את השאלות ולגבי סינון ...כן דמוקרטיה .... או בניסוח שלך גיל דמוקטטורה .....פשוט עצוב הצעת לי להרים שאלות לראש המועצה ....ואתה מצנזר היתי מצפה שתמסור לו את כול השאלות ותשיב כפי שאמרת און לין ( הרמת רמת הפורום או שממהו אמרת שידרוג זהו זו הייתה המילה ...) נו באמת גיל...אתה מתכוון להתעורר מתי שהוא ? אתה עורך היום חוג בית לאדם שמשקר אדם שאורמ שחברי המועצה לא אישרו את התב"ר עבור פריצת הדרך והכיכר כאשר המציאות היא אחרת ...ואתה מתכוון לשאול על החינוך ? אתה יודע אתה יכול לעסוק בחינוך זה יעזור מאד לשקט ולסדר המופת שיהיו בהלוויה של ניפגעי הצומת הזו .... נישבר לי המפוליטיקה המסריחה הזו שנוקטים פה כמה אנשים עם חיי אדם לא משחקים גיל ....

תכריך

New member
שקרן

ידידי היקר גיל אדם חכם ודרכו בכלל לא נלוזה ולא משנה במי הוא תומך אבל זכותו לתת לכול אחד במה גם בביתו זו דמוקרטיה לשמה , ולהגיד שקרן למישהו זו חוצפה והוצאת דיבה חמורה , ונפגעי צומת האילנות ירדו מהפרק שאתה כבר רואה נפגעים בצומת שעדיין סגורה בכלל? ומרוצי המכוניות ברחובות צורן ? וחברי מועצה שמרכיבים את ילדהם על בירכם ונותנים להם לסובב את ההגה בנסיעה? ועכשיו הם צועקים עשיתי גולברי שקרן? יש חיים יפים בלי כול הדרק הזה אבל לשמוע יריב זה חשוב אל תשמע מה יריבים שלו מפרסמים בישוב בוא לשמוע אותו. אגב הלוויות אתה חייב לדעת שגם את בית העלמין גולברי שיקם וזה חשוב להרבה תושבים ואף ראש מועצה קודם לא עשה בכך דבר.

Master Stav

New member
אם מר גולברי רוצה לתבוע אותי על שקראתי לו

שקרן....יותר מאשמח מה לעשות ההוחכות שלי הן קבילות וגם הוא יודע זאת !!! אז ..אני מוכן בכל רגע לעמוד למבחן בית המשפט . הצומת החדשה ניסגרה בבטונודות רק ימים האחרוים בכ הזמן בה בנו אותה היא הייתה פתוחה , כך שבוא נדייק כל דבר שקורה ביישוב חשוב ....יותר ממה שאתה חושב אבל ....ישנם דברים שהינם בתחום האישי אני לא אלך לחנך את צ'וח שלש ירכיב את בנו/נכדו על ברכיו לזה יש משטרה בעיני ...צ'וך וגולברי ...זהים ....שניהם מבטיחים ולא מקיימים ואגב ...היריב...אינו יריב אלא מתמודד על אותו תפקיד עם אנשים אחרים ותתפלא מבחינתי כל אחד מהמתמודדים האחרים כל אחד אני מתגיש ראוי יותר מגולברי להיות ראש מועצה .....

תכריך

New member
עברית

העברית שלך נוראית, צא ולמד קודם להתנסח ללא שגיאות כתיב ובצורה שוטפת! אגב זרקת יפה את צו"ח הצידה וראה כמה אתה לא דמוקרטי! אגב גולברי דרך עלך כי אתה נשמע ממש רמוס משום מה? ולא ראוי לזלזל אפילו בשנואי נפשך. שים לב גם האפיפיור מדבר עם הרב הראשי וערפת עם רבין ואפילו יוסי מלכה עם גולברי אז?????????? אל תפסול וביחוד לא בטרם ראיתה את כול פועלי אלה שרוצים להיות לראש בישוב שלך בטוח שכולם לא ראויים השאלה היא לא מי לא מי ברירת המחדל הטובה ביותר ואל תמהר לבית משפט ביום חמישי חכם כמוך שילם לי הרבה כסף למרות שהביא קבלות!!!! אבל שכח מהיכן איך ולמה הפיץ אותם!!!!

Master Stav

New member
אכן העברית שלי נוראית ../images/Emo13.gif

נתחיל בזה שכותבים נוראה ....הלא כן ? אבל עזוב דיסקלודים חביבים עלי ....ובעיקר בטרוליזים מצוי אני לא דמוקרטי ...ההיפך ...אני אשמח גם אם גולברי בעצמו יכתבו פה כל שכן כל אחד שיש לו מה לומר ובעיקר אם אלו אינם מסכימים עם דעותי כך שצא וראה ולמד דבר או שניים על דמוקרטיה ועל המגינים עליה לגבי אגב ....לא ארד לרמתך לגבי דיבור עם אדם כזה או אחר ...שלחתי לגולברי במשך השנה גם כאדם פרטי וגם כמנהל הפורום הזה כמה וכמה מכתבים, האיש היקר בחר להתעלם מהם ותשובה לא קיבלתי אלא אם הדבר פורסם בתקשורת בין עם בפורום ובין עם בעיתונות הוירטואלית או הכתובה ....
כאמור אשמח אם יקדיש זמן לאנשים פה ויכתוב את מישנתו, דיעותיו, מצעו, וחשוב מזה פועלו האמיתי והמתועד ב5 השנים האחרונות ... ולדוגמא ...מועדון הנוער הנבנה בצורן הובא לאישור המועצה כ80 מ"ר מרובע ....הייתה התנגדות והיום לאחר דיון ודברים עומד סוף סוף להיבנות מועדון ראוי עם חניה שהשטח המיועד לפעילות הנוער הוא 300 מ"ר .... גולברי בנה ועשה ? ממש לא ....למעט לחום על שלא היה לו ברירה
וטוב שכך .... אני לא מחפש ברירית מחדל בעיני כל אחד מהמועמדים טוב יותר ממנו ....כן יש לי את המועמד עליו אני סומך את ידי ומאמין שיחד עם הניבחרת המתמודדת היום ניתן להוביל את היישוב הזה הרבה יותר טוב כל שכן גבוה יותר ממר גולברי ....לצורן קדימה מגיע הרבה יותראמר אבי קולמן .., חינוך אמר מנדי ....מניהל תקין אמר אקרמן ....תרבות אמר יצחקי .....וכולם צודקים ....שכל כך הרבה אנשים אומרים ראש המועצה שיכור ( מטפאפורית ) כנראה שאין עשן בלי אש ... ואסים בהזמנה ....רוצה כבודו לתבוע ....הרני להזמינו ...ויקבע בית המשפט שלא בחופזה ....מי צודק ומי הוציא דיבה

תכריך

New member
אתה כנראה .......

לדעתי כולם אומרים על גולברי ומה הם בדיוק עשו? אז בלי רמה גבוהה לחסום כיכרות בתעמולת בחירות זו כוחנות כמו הכניסה לצורן זו אלימות לשמה וכנראה שבאלימות כובשים מהר יותר מועצה מאשר אנשים שעושים באמת אבל קשה לשמוע את זה קל לראות ברוטליות כדרך טובה לכבוש מעוז של עשיה לשם פוליטיקה חבל שכך הדברים ולא טעיתי היום הייתה הופעה כזו בקדימה וגם בצורן . ואלה צועקים גולברי שיכור? ממש עלבון לאינטלגנציה הפשוטה !!!

yonib1231

New member
אתה מדבר על עלבון לאינטליגנציה?

השיטה שגולברי מנהל בה את ענייני המועצה והיישוב היא עלבון לאינטליגנציה. * ישיבות מועצה בחדר קטנטן כדי שהציבור לא יוכל להכנס, לראות ולשמוע. * התעלמות מהחלטות מליאת המועצה. * מדיניות של כיבוי שריפות ולא חשיבה מקדימה. * הטחת האשמות על חברי מועצה למרות שהפרוטוקולים של המועצה מראים אחרת באופן מובהק. אם עדיין אתה חושב שהתנהלותו של גולברי ראויה למנדט נוסף - אתה פשוט עיוור ולזה עדיין הרפואה עוד לא מצאה פתרון.

Master Stav

New member
משהו אצלך בעייתי בצורה רצינית

אני לא מועמד בשום רשימה אפילו לא בצחוק מתוך בחירה מושכלת להישאר מי שאני ולא להיות ופליטקלי קורקט מי חסם איזה כיכר ומתי על המ לכל הרוחות והשדים אתה מדבר ?

תכריך

New member
היום בבוקר

היום בבוקר בקדימה ובצהרים ביובלים אגב השבוע בכניסה לצורן בשער כוחניות לשמה ברוטליות מהסוג שנהוג במישטרים אפלים של כפייה עדתית שכונתית והכרח לראות מול הפרצוף תעמולה זולה ובוטה בלי שום התחשבות באזרח , וכך הישוב בוחר את הנברחת?

Master Stav

New member
חברך גולברי עמד עם אנשים

בתחילה חסם את הכניסה הדרומית ואחר כך עבר לכניסה הצפונית לולא היה מקבל הערה ממנהלת בית הספר שלא מקובל להכניס תעמולה לתוך בית הספר היה משאיר בפנים את האנשים שחילקו חומר בשמו ...לעומת מיפגן הדמוקרטיה המרהיב של שאר הרשימות שלא הפריע לאיש אלא הינו חד משמעי חגיגיה של דמוקרטיה לומר לך שאינ אוהב את כול הרעש ? לא ממש אבל בניגוד אליך אני יודע להבחין בין זמן לזמן ועכישו הזמן של תעמולת בחירות כך בכל הארץ אגב פה עוד המצב טוב לך לראות את המילחמה בתל מונד שלא נדבר על אבן יהודה ....

תכריך

New member
אני גר כאן

ותל מונד אבן יהודה ושאר ירקות כלל לא מעניינים אותי

Master Stav

New member
וכי למה הידעת

שהאיחוד ההיסטורי היה צריך לכלול גם את תל מונד ? ושוב ... אכן לא נוח לעבור בכיכר בתקופת הבחירות שלא נדבר על יציאה מכל גן או מוסד חינוכי ו/או כניסה אליהם מצד שני ...כולה תקופת הבחירות ...זה לא כל השנה ואיך אומרים אם זו חגיגית הדמוקרטיה ...דיינו אני בעד אגב ... גולברי לא חסם היוטם עם אנשיו קודם בדרום ואחר כך בצפון של בית הספר בצורן ? חסם ...כך שעל מה אתה מלין ?

תכריך

New member
כן נכון

אבל לתל מונד היה שכל בראש ולא טמטום של מגלומנים שהביאו צרה צרורה על צורן והרי הישוב הזה היה נטול אוויר שטחים ויכולת בכלל עם ראש מועצה ילד שלא ידע להביא שקל רק לאיים על התושבים ולי הוא קרא פושע והציע לי לעזוב את צורן אז?

מפציץ10

New member
לא נורא

גם עלי הוא איים בחיסול ממש לא מרגש מקצין מודיעין בינוני ברמתו המקצועית, שמתהדר במבצעים לא לא , אפילו מופז המפקד המהולל שהיה לו כביכול כלל אינו מכירו משם? אזלא להתרגש מכול מילה ומילה של מלכה

Master Stav

New member
מאחר ומלכה אינו מתמודד

אני לא מוצא סיבה לדון בו או בעברו באם אין זה בהקשר ישיר ליישוב

תכריך

New member
ברור למה לא

הפליירים של עופר ניב מרחוב המרגנית הדירו שינה מעיניו לצערי הוא לא רץ אבל מי יודע יש עתיד בקרוב ונראה אותו שוב בזירה אדם חכם ולא שקרן.

Master Stav

New member
לא יודע מה היה לך עם יוסי מלכה

כך שאני לא יכול להתייחס לזה בוא נאמר ששפתך הבוטה והליכותיך בפורום אינם מעידים לזכותך כך שאני מעדיף שלא להתייחס לעניין הפושע ולעזוב את היישוב ולגבי טימטום ...אני מסכים ...האיחוד היה דבר מטומטם ... שטחי היו רמת אמיר והילל .. אבל עכישו האיחוד הוא עובדה מוגמרת וצריך לראות איך פועלים יחד לצערי גולברי פשוט לא מסוגל לפרוע את השטר....נקודה

למעלה