שאלות לראש המועצה בחוג בית. היום ב 21:00

gillb

New member
שאלות לראש המועצה בחוג בית. היום ב 21:00

היום יתקיים בביתנו, ברח' האילנות 27 צורן, חוג בית עם ראש המועצה מר יצחק גולברי. בהתאם לאמור, בהודעות קודמות, אשתדל להעביר לראש המועצה מספר שאלות של חברי הפורום. אנסה להעביר את התשובות "און ליין". רצוי ועדיף שתבואו כדי לשאול ולשמוע בעצמכם. אנא ראו בהודעה זו ובכל ההודעות הקודמות הזמנה לחוג הבית
. אפשר בשרשור זה להוסיף שאלות. אני מבקש מחברי הפורום, הרוצים להעביר שאלה, בנוסף לאלו המופיעות כאן, להשקיע קצת זמן, מאמץ ומחשבה בניסוח שאלה ברורה, רהוטה וקצרה (לא נאומים!). אנא זיכרו, שבכוונתי לכבד גם את הנוכחים בשאלות (ואין לי כל כוונה להשאר ער כל הלילה
). להלן ריכוז של מס' שאלות. 1. מדוע בצומת היציאה החדשה מ"רמת אמיר" לא נבנתה כיכר, למרות שהדבר תוקצב? א. האם בכוונתך לפתוח את הצומת גם ללא כיכר? ב. אם אין בכוונתך לפתוח את הצומת ללא כיכר, מדוע נעשה הדבר רק לאחר מעשה ומדוע יש צורך בתב"ר נוסף? 2. מדוע תקציבים בסך של 16 מליון ש"ח, שאושרו על ידי חברי המועצה, נותרו תקועים ללא ביצוע (כגון תוכנית הביטחון לישוב, מיזוג אולם הספורט ועוד..) 3. מהן תוכניות הבניה מצפון לקדימה ומדוע הן לא מפורסמות לציבור. האם ידוע לך שתוכניות אלו מאיימות על המסדרון הירוק שבין יער אילנות, שמורת קדימה ויער קדימה? אבקש התייחסותך בהקשר זה גם לכביש 561. אפשר לשרשר שאלות נוספות בברכה, גיל ברקאי, מס' 5 ברשימת "יחד בתנופה", תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה.

ע ארד

New member
שאלות

האם ביקרת לאחרונה בחצרות גני הילדים ביישוב והבחנת במתקנים הבלתי מתוחזקים? באחריות מי הטיפול במפגעים הללו ? האם אתה מודע להשחתה של המתקנים בגינות הציבוריות? האם צריך לקרות אסון בשביל שמישהו יגיע ויתקן את מה שצריך? על מה בדיוק גובים מאיתנו אגרת שמירה גבוהה כל כך? האם נכנסת ויצאת בשעות הלילה מהיישוב והבחנת שה"שמירה" שואפת לאפס? מדוע צריך כל כך הרבה תחנות דלק באזור ומדוע מתוכננות עוד? הגדלת הכנסות המועצה אינה צריכה לבוא על חשבון בריאות התושבים? מה עומד להתרחש במתחם יוספטל,מה לגבי תכניות הבנייה ביישוב פנימה ולא רק מסביבו? מה מתקדם בכל הקשור להקמת תחנת מגן דויד אדום באזורנו? מדובר בחיי אדם. אופניים,שבילים יער קדימה וביישוב עצמו-מה יש בכוונתך לעשות בנדון. לסיכום: כל כך הרבה דברים לא נעשו על אף הבטחות והבטחות חוזרות. מדוע שנאמין כי דווקא עכשיו דברים יתחילו לקרות. אם זה לא הצליח,האם לא כדאי לזוז הצידה ולתת כתף לאדם חדש ולהרכב חדש שינסו לקחת את הדברים על עצמם? אם עתיד היישוב כל כך חשוב לך,אין שום סיבה לחשוב אחרת במידה ולא תהייה ראש המועצה.

ע ארד

New member
בשאלה על תחנות הדלק

התכוונתי לשים סימן קריאה בסוף ויצא בטעות סימן שאלה.

תכריך

New member
מה ראש מועצה ?

איש התחזוקה בשביל זה יש את השריף שמריץ את הכלב שלו עם הטרקטורון של המועצה ומוריד ענפי דקל שבוע אחרי סוכות? ומנקה ומגננן את צורן רק עד רחוב הדולב כי מזרחה אלה סלמסים של גולברי אולי? מגן דויד אדום מיקי הבטיח שיביא חחחחחחחחחח גולברי נתן שטח ומי לא הרים את הכפפה נכון כול המועצות מסביב אז??????????????????????????? תתן לאדם חדש להוביל הוא ישקיע כספים במה בדיוק מהיכן יביא ומי בכלל יכיר אותו בשלוש שנים הראשונות כמו יוסי מלכה הביא אבק ואפר לצורן סככה למתנ"ס בקושי אז מי הם בכלל

yonib1231

New member
ושוב אני מציע לך - לך תלמד את החומר קודם

גולברי אמר שהוא רוצה תחנת מד"א ביישוב, אבל כל-כך תקע את הנושא עד שמד"א הגיעו להסכם עם פיירברג מנתניה על תחנה ברמת פולג. מיקי הרים את הכפפה וביחד עם ראשי המועצות שמסביב הצליח לשכנע את מנכ"ל מד"א בנחיצות העניין. יש טיוטת הסכם בין מד"א למועצות וכל המועצות כבר חתמו עליה. נחש מי לא חתם עליה עדיין? גולברי. אפילו לאישור המועצה הוא לא הביא את זה שזה חס וחלילה לא יראה כאילו מישהו מחברי המועצה הצליח להאפיל עליו. מה קרה - הכבוד העצמי שלך, מר גולברי, חשוב יותר מהחיים של כולנו? לגבי אדם חדש שיוביל - לצערי אני יכול להגיד שכמעט כל אדם ביישוב המאוחד שלנו יוביל את היישוב לדרך טובה יותר מגולברי. גולברי הצליח לעשות דבר אחד טוב ליישוב לקראת הבחירות הקרובות וזה לאחד את השורות בהבנת הצורך להחליפו ולצאת לדרך חדשה. יוני בוודאות לא מצביע לגולברי!!!!

yonib1231

New member
ועכשיו לשאלות הנוקבות באמת!

1. מדוע את מכפיש את מיקי אקרמן ושאר חברי המועצה כשאתה עומד בפתח סופר ומודיע קבל עם ועדה שחברי המועצה הם אלו שתקעו את התקציב של הכיכר לכיוון רמת אמיר? 2. מדוע לא ניתן לדעת מתי יש ישיבות מועצה ומדוע הן נערכות בחדר קטן. האם יש לך דברים להסתיר מהציבור? 3. מדוע אתה צריך לעסוק בשיבוץ ילדים לגני הילדים ולא דואג בחשיבה מוקדמת לאיוש תפקידי המפתח באגף החינוך עליו אתה מופקד? 4. מדוע אתה מסתובב עם אבטחה צמודה ובכל זאת מפקיר את בטחון כל תושבי היישוב על ידי הקפאת תוכנית הבטחון שאושרה על ידי מליאת המועצה? 5. מדוע פרוטוקולים מישיבות המועצה לא יוצאים לציבור (רק בשבוע האחרון - בשעה טובה - יש את הפרוטוקולים של שנת 2008). אבל הנושאים האקוטיים הינם מ-2006 ו-2007 (תקציב תוכנית הבטחון, תקציב הכיכר לרמת אמיר). האם יש לך משהו להסתיר מאיתנו? גיל - אני מצפה ממך לא להתעלם ולהטמין את ראשך בקרקע ולהעלות גם את השאלות הללו. גם אם הנושאים לא נעימים, ראש המועצה המכהן הוא ראש הזרוע המבצעת ביישוב ועליו לתת את התשובות על כך אם ברצונו לקבל מועד ב'

gillb

New member
מטבע הדברים אאלץ לסנן שאלות

בכוונתי להקדיש כ 5 שאלות מהפורום ממכלול שאלותיך בכוונתי להציג את נושא מחלקת החינוך. העובדה שראש המועצה נאלץ לעסוק בשיבוץ ילדים לגני הילדים היא בהחלט שאלה טובה בהקשר קצת יותר רחב של מחלקת החינוך. ניתן הזדמנות לחברים נוספים שרוצים להוסיף שאלות. בסביבות 5 או 6 אחר הצוהריים אפרסם רשימת שאלות סופית. גיל נ.ב - שלחתי לך מסר אישי.

תכריך

New member
בוא לחוג בית

ותאמין לי תקבל תשובה אחת לאחת והאיש בכלל לא כול כך נורא וצורן די בראש שימחתו

Master Stav

New member
במילים נכון ....בהחלט נכון

במעשים ....שאלוהים ישמור אותנו ממעשים שכאלו .... 40,000,000 ש"ח להכניס לגרעון ....ניצלנו מזה ולא בזכות גולברי כמה עולה לבנות כיכיר על מקום בו הייהת אמורה להיות כיכר ובנו שם בנתיים "בנתיים" כביש צומת ? מה לגבי השיכון בקדימה ....חלקו שופץ אבל לטפל בשיפוץ לעזור לאנישם לעזור לעצמם ? לך דבר איתם ותשמע זמירות אחרות ... ויש עוד ..... גולברי אומן התשובות ...מילותיו כדבש ניגר ....אך מעשיו מדברים בעד עצמם ביזיון שקרים וביזוי היישוב כלש כן עצמו

תכריך

New member
יו אתה בלפן

מאפה הבאת את ההפלצה הזו של 40000000 ש"ח אתה בדאי אמיתי ללא גבולות כנראה ? נראה לי שאתה כבר לא יודע מה להמציא תביא מסמכים אחרת אני חושב שכדאי למנהל הפורום להוקיע אותך על גבי המרקע הזה על המצאות וחזיונות שווא!!! לדעתי ירדת מהפסים וחבל שכך.

Master Stav

New member
בשני מילים ....רמת אמיר

בגלל כשל ניהולי והבנתי ותיפקודי של מהנדס המועצה וראש המועצה היה חוסר בדמי פיתוח בסך של 40,000,000 ש"ח ראש ממועצה רצה לנכס זאת לגרעון המועצה ....לא הלך לו למזלנו 10 ידים הורמו נגד העניין ...ועכשיו אושרו היטלי המיסוי וסוף סוף הפורייקט יצא לדרך ורמת אמיר תתחיל להיבנות בשעה טובה ומוצלחה ..... מה לגבי גן השעשועים ....מר ראש מועצה שלעולם לא משקר אמר שהושקעו לא מזמן מאות אלפי שקלים בגן הזה .... ההוחכות אומרות אחרת ... אגב את דברי ניתן לבדוק בכל רגע נתון והיה ואמצע משקר על גולברי מוטלת הזכות הנעימה או החובה מחק את המיותר לתבוע אותי בתביעת דיבה
אשמח לעמוד קבל עם ומשפט ולהוכיח כול מילה שאמרתי . ולגבי מנהל הפורום ....אתה חמוד אתה ....זה אני ....ושאני מסתכל בראי כל שכן במסמכים המצויים בידי
אני מאד מרוצה ...הפורום הזה ...בסופו של דבר יביא לניקוי האורוות המיוחל , נכון אני מקווה שיהיה זה עם מועמד מסויים אבל כבר אמרתי בתכלס כל אחד יכול למלא יותר טוב מגולברי את התפקיד שהוא אעלק מילא ב5 השנים האחרונות אסתכן ואומר ....אפילו את/ה

תכריך

New member
מחמאות?

אתה צודק אבל לא משכנע ואני מקווה מאוד שאתה לוקח בחשבון שאולי יבוא משהו גרוע יותר . או אולי לא חשבת על זה כמו שקרה לנו עם אגסי ואחר כך עם מלכה , גרוע זו תכונה שרק מחמירה אצל כאלה שלא בדיוק מביאים קבלות ולנהל פורום זה אומר אולי קצת ניאטרליות או שהפורום קם בכדי לחסל את גולברי מעניין מה תפוז חושבים על זה ?

yonib1231

New member
וזו בדיוק האחריות שגילו חברי המועצה

במקום לשבור את הכלים ולגרום להצבת ועדה קרואה (שכולנו יודעים כמה טובת היישוב עומדת לנגד עיניה), הם החליטו להתנהל כמועצת צללים ולהציל כמה שניתן מציפורניו של גולברי. גולברי צריך ללכת אמרתי כבר?

תכריך

New member
ממש פחד

מועצה קרואה מהיכן הדבר הזה בדיוק? ירדת מהפסים חמודי , מישהו פשוט עף מהמתנ"ס שמו בישראל הראל משה והוא המריד את כולם ולמה עף ונעלם אתה יודע ? נכון יחד עם חברתו מה שמה עקב משהו כמו ????????? ויפה לשתוק כי הנושא ממש מצחיק שהוא וסדן המליכו את אקרמן לסגן של????????? ממש חלם וועדה קרואה הפלצה רצינית ממש!!!!!

Master Stav

New member
מה הקרש למשה הראל ?

הוא וסדן המליכו .... על דמוקרטיה שמעת ? על מה הסכמים קואלציונים ( גועלציונים ) שמעת ? אתה על גבול הליצנות

Master Stav

New member
לא סובל מגזים ...

כך שפלצן ... פלספן אולי ...זה יכול להיות נכון ולגבי דמוקרטיה לך ללמוד קצת טרול חביב .

תכריך

New member
התבלבלת

אמרתי פלצן והתחשבתי במילים כי לדעתי חצי מחברי הפורום ניזונים מדברים הזויים לחלוטין וכוחניות אובססיבית ללא בסיס יסוד ועתיד אז פלספן בלי טעם אולי אבל פלצן בטוח. חחחחחחחחחחחח

למעלה