שאלות לראש המועצה בחוג בית. היום ב 21:00

EyalPe

New member
ה 40M$ - האם יש מסמך כתוב על כך

או כל דרך אחרת להפוך את הנושא למוצק יותר

Master Stav

New member
שקלים לא דולרים .....

וכן יש פורטוקולי מועצה על הנושא שאילתות שהעלו חברי המועצה גם כאלו שלכאורה תומכים בו היום .... אתה חושב שזתם אישרו 300 אחוז מיסוי על בנייה ופיתוח ביישוב ? מי הנפגע הכי גדול ? רמת אמיר מצד אחד ומצד שני .....כול מי שיבנה בקדימה צורן לדוגמא הכפר , חלקים חקלאים שיופשרו בקדימה וכדומה ...

Master Stav

New member
אני מנהל אותו בצורה דמוקרטית

דמוקרטיה אינה נטראליות דמוקרטיה פירושה שאני אוכל לבטא את דעתי ודעתי היא שגולברי רע לצורן קדימה נקודה אם הפורום הזה הוקם בכדי לפגוע בגולברי נדע רק אחרי הבחירות מאחר ואני מכתוון להישאר פה לשבח אם יהי טוב ולהצליף אם יהיה לא טוב .....נחייהונראה ואתה מוזמן לבדוק בתפוז מה חושבים

תכריך

New member
ברצינות

שלחתי כבר חומר לתפוז אני מקווה שמישהו ישים לב שהאתר משמש לתעמולת בחירות זולה וחסרת רסן אחריות ומסיטה

sharonng

New member
דמוקרטיה וסתימת פיות

שלום רב, כמועמד בבחירות למועצת קדימה-צורן ברשימה שאינה של ראש המועצה המכהן אי אפשר לטעון שאינני דוגל בדמוקרטיה, הרי אחרת לא ניתן היה להחליף אותו. לשבחו של מנהל הפורום, סתיו, אני יכול רק לטעון לעיתים לעודף דמוקרטיה והדוגמא הטובה לכך היא מתן במה לאדם כמוך, תכריך, על אף השימוש שלך במילים בוטות וירידה לרמה שלא מכבדת לא אותך ככותב, ולא את הקוראים של פורום זה. שים לב שכותבים בפורום זה אנשים רבים וחלקם מתמודדים מטעם רשימות שונות ובכל זאת כולם שומרים על רמה מכובדת של שיח ציבורי. על אף חילוקי הדעות בינך לביני לגבי מי ראוי להנהיג את המועצה והיישוב בשנים הבאות, אני קורא לך להישמר משימוש במילים נלוזות שלא כאן מקומן. בברכת שנה טובה, שרון ניר-גנש [הכותב מתמודד על חברות במועצת קדימה-צורן ברשימתו של מיקי אקרמן]

kirschi

New member
גולברי טוען בחוג הבית האחרון

שכל הסכום, קרי 78 מיליון, מתוקצב באישור המועצה מזה שבועיים, וכי אין גרעון של 40 מיליון בגין עלויות פיתוח של רמת אמיר

Master Stav

New member
יעני אושר בישיבה האחרונה ?

ניבדוק את זה מול חברי המועצה ....מאד מעניין ...

תכריך

New member
מי הביא את רמת אמיר

פלצן מי קבע היטלים ברמת אמיר דבר אמת אגסי קבע הוא היה ראש מועצה יוסי הביא את היזמים שאל אותו מה הוא קיבל בשביל זה וגולברי מנקה את החרא שלהם אז מה אתה דופק בשכל גולברי גולברי ירושה היא לא תמיד טובה, ומה שייך הכפר לרמת אמיר כול שכונה יש לה היטלים משלה בהסכם פיתוח אז מה גולברי גם בנה את בנה ביתך בקדימה או אולי את צורן?

Master Stav

New member
ההיטלים הינם דבר משותף עכישו על כול היישוב ..

בדוק את החלטת המועצה ....לפני שאתה מדבר ואזהרה אחרונה ...עוד כינוי גנאי אחד ותורחק מהפורום ואתה מוזמן להתלונן בהנהלת תפוז נימאס לי משפתך הבוטה והמכוערת ברור ?

תכריך

New member
טעות פטאלית

אחת לא הכול דומה בהטלים שתיים הנהלת תפוז תשמח לשמוע על הגינוייאים כולל גולברי שקרן שעמיתך היקר הודיע על כך בפורום והסתה כמו גולברי הבייתה בגלל זה יש לגולברי שומר ראש ועוד כמה פנינים שכרגע לא משרתים אותך אז קפצת והתראת על מילים קשות? נכון זה מכעיס אז שפה נקייה בבקשה מצידי אחלה עדיף ככה בלי שקרנים פלצנים וכדומה אני מוכן מברך ומשתף פעולה קדימה לדרך שלך להם אזהרה על גבי הצג נראה אותך?

yonib1231

New member
הסבר לנושא ההיטלים

הגרעון התקציבי שנובע מפער בין עלויות הפיתוח להיטלי הפיתוח ברמת אמיר עומד על כ-40,000,000 ש"ח. את הפער הזה רצה גולברי להפיל על תקציב המועצה.(שימו לב שכל תקציב המועצה השנתי עומד על כ-74,000,000 ש"ח). על מנת לפתור בעיה זו לאחר שגולברי יצר אותה היה צורך לשנות את היטלי הפיתוח. חברי המועצה מצידם הביאו למועצה הצעה שקיימת בעיריות כדוגמת ראש העין, שעל פיה אזור פיתוח חדש יהיה ברמת היטלי פיתוח מסוג אחד ואילו האזורים האחרים שכבר פותחו או שכבר קיימים ישארו עם רמת היטלי ההשבחה הנוכחיים. גולברי התנגד לכך בכל תוקף ולאור ראיית המצוקה של תושבי רמת אמיר העתידיים, אושרה בסופו של דבר ההחלטה להחיל את היטלי הפיתוח החדשים על כל היישוב. מי יפגע מכך - בראש ובראשונה תושבי רמת אמיר שהדבר יוסיף להשקעה עשרות אלפי שקלים שלא היו בתכנון המקורי שלהם. ובהמשך כל תושב ששטחים שלו יופשרו לפיתוח. מכיוון שבצורן אין שטחים כאלה והם קיימים בעיקר במערב קדימה, הרי שגולברי בהצעתו פוגע קודם כל בתושבי קדימה. כל הכבוד גולברי - אפילו בבוחרים שלך אתה מצליח לפגוע. ולגבי השפה "העשירה" של תכריך - אני חושב שמקומה לא כאן ולא בדיון כלשהו. אתה מוזמן להביע את עמדתך ודעתך, שונה ככל שתהיה, אבל לשמור על שפה נקיה ולא פוגעת.

Master Stav

New member
אתה טועה ומטעה ....

ההיטלים שווים על כול היישוב ולגבי כל השאר .... מאחר ולי גולברי שיקר אישית !!! אני אקרא לו שקרן לגבי לקרוא לו ללכת הבייתה לגיטימי לחלוטין לגבי פלצן אהבהל ומילים שכאלו ...לא פה .... ועל כך תודתי נתונה לך צריך לפעמים טרול רציני כדי להראות את הדברים .

yonib1231

New member
הסבר ל-40,000,000

אם היית עוקב אחרי הפורום היית יודע שעלויות הפיתוח של רמת אמיר עומדות על כ-80,000,000 ש"ח, אבל הסכם הפיתוח שגולברי רצה לאשר מול היזמים ומול ועדת התכנון והבניה עמד על סך של 40,000,000 ש"ח בלבד. בחשבון פשוט נוצר גרעון תקציבי של 40,000,000 ש"ח. האם גולברי התכוון להשלים את הגרעון מכיסו או שבמקרה היו נולדים מיסים חדשים כדי לגשר על הגרעון. חישוב פשוט נוסף מראה שזה היה אמור לכל בית בקדימה-צורן כמעט 15,000 ש"ח. אולי לגולברי יש 15,000 ש"ח מיותרים, אבל נראה שלמרבית התושבים סכום כזה היה יכול מאוד להועיל בנושאים אחרים.

למעלה