שאלות וסתם דברים

Hugo Oneil

New member
אני לא יודע עם זה בידיוק קשור אבל..

ב209 - האישה שירתה עליהם כמה כדורים, פרו הרימה את היד והחזירה לה אותו פשוט היא לא העיפה אותם באויר, היא העיפה את הכדורים חזרה אליה(אל האישה)... ב322- שאקס זרק כדור אנרגיה או משהו, והיא החזירה לו אותו באותו צורה, היא הרימה את היד לא העיפה כמו שהיא מעיפה אנשים, כשהיא מעיפה אנשים אז היא רואה את האיש ומעיפה אותו לא את האויר והאויר עף עליו וזה מעיף אותו! הבנת? אויר הוא בילתי ניראה, כמו רוחות היא לא יכולה להעיף אותם כי הם חלק מהאויר, הם הרוח! הבנת?

Anyanka

New member
אה ובקשר להסבר ../images/Emo13.gif

מה שמעצבן בו שהוא לא יותר מידי הגיוני. יכול להיות שאני טועה אבל לפי מה שאני זוכרת הם אמרו שאם היא יכולה להזיז דברים למה לא את הגוף שלה...
הדרך שהיא מזיזה דברים והדרך שהיא .. מזיזה את הדוף שלה שונות לגמרי. הכוח שלה הוא לא לשלוח הקרנה אסטרלית של חפצים אלא פשוט להזיז אותם. היא אפילו לא יכולה להעביר אותם דרך קיר
אני לא אומרת שחייב להיות קשר בין הכוחות אבל אם הם רוצים שיעשו אותו הגיוני .. אני בעד להפסיק לחפש הגיון בסדרה כי כולנו יודעים שזאת סידרה לא הגיונית ובגלל זה אנחנו אוהבים אותה!
אז פשוט להנות ממנה ! ככה ->

Ophel McNeil

New member
כי כה זה.

כי ככה פועלת הקרנה אסטרלית, באופן שונה מטלקנזיס. למה לעזאזל לנטפק כל דבר?!

Anyanka

New member
לנטפק? ../images/Emo4.gif

זה לא מה שהתכוונתי.. אין לי בעיה עם איך שזה פועל רק התכוונתי להגיד שההסבר של זה לא משהו.. אוחח זה לא יצא כמו שהתכוונתי, טוב לא משנה
לילה טוב לך

ChArMeD HaRrY

New member
אופל כבר דיברנו

על זה בצ´אט אבל לא הנבתי אז בכל זאת, בטח שההקרנה האסטרלית פועלת על אנשים כי הבן-אדם שעושה את הכוח הזה (לא ידעתי באיה פועל להשתמש...) אומר לבן אדם שהוא מפעיל עליו את הכוח מה לעשות....

Woogyman

New member
מה פתאום

אתה מתבלבל. הקרנה אסטרלית זה כוח להקרין העתק של עצמך למישור האסטרלי. אין לכוח הזה שום השפעה על אנשים אחרים. בעונה הראשונה, ומכאן נובע הבילבול שלך, רקס שילב את הכוח הזה עם כוח של שליטה במחשבות וזה מה שאיפשר לו להגיד לאחיות מה לעשות. באותה מידה הוא יכל לדבר איתן פנים מול פנים ולהגיד להן. להקרנה אסטרלית לא היה שום חלק בזה. |פרסומת סמויה| אני מציע לך לבקר באינדקס כוחות באתר שלי... יש שם הסברים שיעזרו לך.

ChArMeD HaRrY

New member
אהההההההההההההה

עכשיו הכל מתברר..... ואתה לא אמור להגיד כשאתה שם פרסומת סמויה. היית צריך להגיד משהו כמו: שמעתי שיש איזה אתר אחד - הכי טוב של מכושפות בארץ ויש שם הסברים על הכל... קוראים לא charmed.co.il אתה מבין? זה היה יותר מצחיק! (אני עייף בטירוף!)

Woogyman

New member
אין לי כוח לקרוא הכל, אבל אני אסכם

את דעתי - מכשפות הן בנות אדם חזקות במיוחד. מה שפוגע בבן אדם רגיל - יפגע גם בהן. כוח הטלקינזיס של פרו לא עזר כשהקומנדו ירו עליה, כוח ההקפאה של פייפר לא עזר כשאליס ירתה עליה. כדי להגן על עצמה, מכשפה חייבת לדעת שיורים עליה, ואז היא יכולה לרחף מעל הכדור / להקפיא את הכדור / להעיף את הכדור, ואז כבר אין הבדל אם זה כדור אקדח אנושי או כדור אנרגיה שדי. כדי להגן על עצמה, לא משנה ממה, מכשפה צריכה לדעת שזה מופעל עליה. וכאן נכנס לתמונה גם כוח ההטיה. אם מכשפה לא יודעת שיורים עליה כדור אנרגיה, שום כוח, גם לא הטלקינזיס שאתם כל כך אוהבים, יעזור. קחו לדוגמא את המכשף ניקולס. יש לו כוח קטלני של היפנוזה (הוא אומר לאחיות לדוגמא "הדם שלכן רותח" וזה מה שבאמת קורה). כוח של טלקינזיס בכלל לא היה יעיל נגדו. אבל כוח הטיה, מצד שני, היה מאוד עוזר. קחו בחשבון גם שלפעמים שדים חסינים לכוחות של מכשפות ושדים חזקים אפילו חסינים לכוחות של שדים אחרים אבל כמעט אף שד, אפילו לא המקור עצמו, חסינים לכוחות שלהם עצמם, ולכן כוח הטיה נחשב מאוד חזק. שדים תמיד מנסים לקבל את הכוחות הכי חזקים שקיימים. אז מה קורה כשמחזירים להם את הכוחות האלה? וזה החוזק העיקרי של כוח ההטיה. לא משנה כמה חזק השד שאתה נלחם נגדו, אתה יכול להשתמש בזה נגדו. וזה לא חוכמה להעלות טיעונים כמו "מה עם המכשפה לא ידעה שיורים עליה"... אם היא לא ידעה שיורים עליה, שום כוח או שום דבר אחר לא יעזור. מבחינה של קרב פנים מול פנים עם שד, אין יותר חזק מכוח ההטיה. נקודה.

rooooooy

New member
אבל...

אבל אולי אוויר היא לא רואה כי הוא בלתי נראה תחשבו רגע אם פרו הייתה יכולה להעיף אוויר היא הייתה משתמשת בזה לא למה כי המפיקים היו נכנסים לתסבוכות קשות שיורידו את הרייטינג אבל טכנית היא יכולה אם היא יודעת על הקיום של זה לדוגמא היא ידעה על הקיום של החבלים כשחטפו אותה והיא הזיזה אותה ובקיצור היא יכולה ולא השתמשה בזה.

Woogyman

New member
אממ... מה?!

מה קשור הזזת אוויר להורדת רייטינג? ופרו כן ידעה על קיום החבלים. היא הרגישה איך החבל מסודר סביבה, והיא יודעת איך חבל נראה, אז לא הייתה בעיה לפתוח את זה. חוץ מזה שאני עם התיאוריה של אופל. זה כמו להזיז בידיים. אתה לא יכול לקחת אוויר ולהזיז אותו למקום אחר, אז גם פרו לא יכולה. ואני דיי מאמין שפרו יודעת שקיים מסביבה אוויר... זה לא קשור.

rooooooy

New member
לא הבנת

פרו לא רואה אוויר כי הוא שקוף ואתה גם מרגיש אוויר סביבך כשאתה זז או נושם לא אוטומטי (אם לא הבנת אז אל תתיחס)

למעלה