שאלות וסתם דברים

Ophel McNeil

New member
אתה מתבלבל.

טלקנזיס זה הזזת עצמים בכוח המחשבה. הזזת *עצמים*. לכן טלקנזיס לא יעיל סתם נגד כוחות בלתי נראים. לעומת זאת, הטיה, מחזיר, או לפחות מסיט, את *כל* הכוחות. ולמה שיהיה הבדל בין כדור אש להקפאה, למשל? למה שאת הראשון הוא יחזיר והשני לא? וסם, צר לי לאכזבך, חזרו התמונות שאבא שלי פיתח, והן נראות נורא אחת אחת, ולכן תושמדנה (תיקברנה בארון).

p3

New member
את צודקת, אני אסתום.

(למרות שאני עדיין לא חושב שזה הכוח הכי חזק.)

Woogyman

New member
הטיה זה כוח שמיועד להחזיר כוחות

ויעיל נגד כל סוגי הכוחות שקיימים - נראים, לא נראים, של מכשפות, שדים ואוגרים סיבירים. טלקינזיס יעיל כדי להחזיר כוחות שאתה רואה, כמו כדורי אש או אנרגיה, אבל נגד כוח של היפנוזה לדוגמא, טלקינזיס לא ממש יעיל. עכשיו שוב, הטענות שאתה מעלה קשורות למשתמש בכוח, ולא לכוח עצמו. אם המכשפה מספיקה או לא, זה כבר תלוי בה ובאימון שהיא מקדישה לזה. מבחינת הכוח, הוא הכוח הכי חזק שקיים. שום כוח שקיים לא יכול לגבור עליו.

p3

New member
זה לא הטענות שלי...

זאת היתה סתם הערה שלי, כי אני חושב שמכשפה בכל מקרה לא תצליח להטות כוחות בלתי נראים. הטענה שלי היא שהכוח הוא לא בהכרח הכי חזק, אלא רק במקרים מסוימים. הוא הכוח שמגן על עצמך בצורה הטובה ביותר. להתקפה, הוא לא הכי טוב או חזק, מכמה סיבות-
הוא תלוי בחוזק כוח שמתקיף אותך
אם התוקף מתקיף אחרים, אין הרבה מה לעשות.
הוא לא יעיל למקרה שההתקפה באה ממישהו שלא משתמש עליך בכוחות, טו חסר כוחות. מה שאתה אומר, לדעתי, לא נכון, כי הכוח, לפי הציטוט, מגן על המכשפה עצמה בצורה הטובה ביותר. הוא לא בהכרח כוח ההתקפה הטוב ביותר, או כוח העזרה או ההגנה על אחרים הטוב ביותר.

p3

New member
אם אתם לא עונים לי סימן שאני צודק!

*מיליוני אנשים רצים לענות ליותם רק כדי למנוע ממנו את התענוג*

Woogyman

New member
אם אנחנו לא עונים סימן שלא ראינו את

ההודעה. ולא ראינו. בכל אופן, מכשפה כן יכולה להטות כוחות בלתי נראים. איימס היטה את ההקפאה והטלקינזיס. דבר שני, כמו שאמרתי ולא נראה לי שקראת, זה לא חוכמה להעלות מצבים מתחכמים, כי לכל כוח יש את המגבלות שלו. אם למכשף אין כוח, אין סיבה שהוא ירצה לתקוף אותך. ואם הוא כן רוצה לתקוף אותך, אז יש בשביל זה מיליון נשקים אנושיים שיתאימו ולא צריך כוח התקפה. חוזק של כוח נמדד בקרב של הכוח הזה פנים מול פנים עם כוח אחר, ובמצב כזה, ההטיה לוקח בהליכה. נכון שזה תלוי בחוזק הכוח של מי שמתקיף, אבל אם הכוח שלו חלש אז אין מה לפחד ממנו. אם הכוח שלו חזק, הוא יפעל עליו ויהרוג אותו. חוץ מזה שאני לא חושב שמכשף עם כוח שלא מזיק יצא להילחם במכשפה. תבין, אמרו בבירור בסדרה שזה הכוח הכי חזק. זה כמו להתווכח עם העובדה שלפייפר קוראים פייפר.

p3

New member
לא.

Prue: "The power of deflection is a witch´s best shield against the forces of darkness כוח ההטיה הוא כוח המגן הטוב ביותר של מכשפה כנגד כוחות האופל. עכשיו, מאיפה אתה מתבסס שטכנית, הכוח הוא הכוח הכי חזק שיש? אם לפי המשפט- נאמר בפירוש שזהו כוח המגן הכי טוב שיש, ולא הכוח הכי חזק שיש. יש הבדל עצום. אם לפי הכוח עצמו- יכול להיות מאוד שזה הכוח הכי חזק שיש, לזה אני לא מתנגד, אבל אין לנו שום דרך לדעת- אנחנו לא מכירים את כל הכוחות של עולם הקסמים, ויכול להיות שמחר יביאו לנו כוח ש...(מתאמץ לחשוב, לא כל כך יוצא) הורג ישירות את כל מי שמשתמש בכוח שלו עליך. מה שאני מנסה להגיד, ולא כל כך יוצא לי בגלל הניסוחים המוזרים שלי, זה שכוח ההטיה הוא לא מהכרח הכוח הכי חזק שיש. אף פעם לא אמרו, או הוכיחו לנו בסידרה שהוא כן.

itamr

New member
אבל מכשפה עם כוח כזה לא תוכל לישרוד

כי אם יבוא לה מכשף עם אטמה ויתקוף אותה בסכין או אפילו ברובה אז היא לא תוכל לעשות כלום כי הכוח עובד רק על כוחות מאגיים ולא על אנושיים! תאשרו או תפריחו תודה!

p3

New member
זאת לא דוגמא...

כל כוח הוא חסר אונים כנגד האנושות האכזרית שלא מראה רחמים...שלומפ.

Woogyman

New member
והוא ענה...

שבסופו של דבר אפשר לפגוע בכל מכשפה עם נשק אנושי. לא משנה כמה חזקה היא. ע"ע יורים בפרו, יורים בפייפר, דקרו את פיבי כמה פעמים. ולשלושתן יש כוחות חזקים מאוד.

itamr

New member
אז יש פה דברים שסותרים אחד את השני

ואל תחשבו שאני רב אתכם: מצד אחד התפקיד של המכשפות זה להציל את החפים מפשע שהם בד"כ אנשים נורמאלים אבל מצד אחר עולם הקסמים לא יותר חזק מהעולם המציאותי אז למה הם לא יכולים להגן על עצמם? תענו ואני יודע שזה דפוק

Ophel McNeil

New member
כן,

אבל מכשפות מצילות את החפים מפשע לא מפני אסונות טבע, או משאיות דורסניות, אלא מפני עולם הקסם - שדים ומכשפים. ואיתמר, אתה יכול להביע את דעתך בלי שאף אחד יחשוב שאתה רב, זה בסדר.... :)

itamr

New member
נכון ואמרתם ששום מכשפה לא יכולה

לעמוד מפני האנשים הרגילים מה שאומר שהם יותר חזקים מהמכשפות והמכשפות לא צריכות להגן עליהם.

Anyanka

New member
אבל התפקיד של המכשפות

הוא להציל אנשים מהשדים והמכשפים, לא מפושעים ורוצחים, זה התפקיד של המשטרה
למרות שבלי קשר הרבה כוחות של מכשפות כן יכול להגן עליהן מפני דקירה או אקדח. אם זה חזיונות שעוזרים לך להמנע מלהגיע למצב בכלל או טלקינסיס שיכול להחזיר את הכדור, או הקפאה/פיצוצים ( מעניין מה זה יעשה לכדור אקדח
) או שפשוט אפשר לצעוק "כדור אקדח" (או כל דבר שישמע יותר טוב וישמש את המטרה
)

Anyanka

New member
אה ובקשר לכישופים וחזיונות

יש בזה משהו לא הגיוני, כי בשביל להטות משהו צריך לדעת עליו לפני זה. ז"א אם אתה לא יודע שעושים עליך כישוף אך תדע להחזיר אותו?
וגם לאן מכוונים?
צריך לראות דיי מטופשים בשביל להטות משהו שלא רואים! אבל אם הכותבים של הסידרה ממש ירצו אני בטוחה שהם ימצאו סיפור מאוד יפה ומרגש בשביל שזה יסתדר. בקשר לחזיונות זה עוד יותר בעייתי. כי המכשפה שמקבלת את החזיונות לא יודעת עליו בעצמה... טוב לא חשוב :)

Ophel McNeil

New member
ובאותה מידה עם כוח ההטיה

אפשר להרים את היד - והכדור חוזר חזרה לרוצח. ואיתמר - אתה לא מבין משהו בסיסי (אין במשפט הזה שום ירידה, אני מתכוונת לזה ברצינות במובן המקורי של המילה!) מכשפות טובות הן בעצמן אנושיות. החפים מפשע שהן מגינות עליהם, אנושיים גם אנושיים. בגלל הכוחות של מכשפות, הן יותר חזקות מאנשים רגילים. רק מה, אף אחד, גם לא שד או מכשף, לא בדיוק יכול להגן על עצמו מפני רוצח מטורף עם רובה. אתה מבין, האנשים הרגילים לא יותר חזקים ממכשפות, אבל מכשפות לא יכולות להגן עליהם מפני הכל. אוף, יצא מבולבל.

itamr

New member
באמת יצא מבולבל ואת צודקת אבל

מה שרציתי להגיד זה שכוח ההטיה בוא לא הכוח הכי חזק ובאמת כבר מישהו אמר את זה הוא יותר כוח הגנתי מאשר תקפני ולכן הוא לא הכי חזק שיש. ושדים יכולים להגן על עצמם מכדורים כמו בפרק עם המוות בעונה 3 השוטר ירה בשדים ההם עם הניבים והם לא נפגעו או נפגעו וקמו אני לא ממש זוכר תודה!

Ophel McNeil

New member
שדים פשוט מחלימים מהר.

הגוף שלהם מאוד חסין. אבל אם תירה להם בלב, הם ימותו (אני בטוחה כמעט במאה אחוז). אגב, אני גם בהתחלה חשבתי שהטיה זה כוח הגנתי חזק, אבל לא התקפתי, אבל זה פשוט נאמר במפורש בפרק....
מילא.

itamr

New member
לא נדמה לי בקשר ללב כי אז הסדרה

הייתה נהפכת לפיבי מכסחת השדים או פייפר קוטלת הרעים סתם... כי אז השדים היו כמו ערפדים שבאפי הורגת לארוחת בוקר!

למעלה