שאלות וסתם דברים

Hugo Oneil

New member
שיר= קיר

למה זה שלח לי לפני שסיימתי? ואז זה ניתקע לי מחשב דפוק

Ophel McNeil

New member
בלה.

כבר הסברתי בצ´אט.... הקרנה אסטרלית זה לא כוח שמופעל על בן אדם..... זה כוח מעבר ממקום למקום. לכן הוא פשוט לא נחשב. וטלקנזיס זה הזזת עצמים, רק עם כוח המחשבה. כמו שאתה לא יכול להזיז אוויר, גם טלקנזיס לא יכול.

Anyanka

New member
בטח שאני יכולה להזיז אוויר..

כמו שאני יכולה להזיז מים וכל ההסבר שעשו להקרנה אסטרלית והקשר של זה לטלקנזיס דיי מעצבן

Ophel McNeil

New member
אתה לא יכול במודע.

אם יתפזר גז סביבך, לא תצליח למנוע את זה. ככה זה גם עם טלקנזיס. ואגב - אולי הסבר מעצבן, אבל מה לעשות, נכון.

Anyanka

New member
לא ממש נכון

זה לא ממש ככה לפי מה שהבנתי (ואני לא מבינה גדול) ז"א את הגז אני לא אצליח להזיז כי בעזרת הידיים אני לא יכולה לרכז את כולו העיניין בטלקנזיס שאפשר להזיז הרבה יותר ממה שאפשר להזיז עם היד בגלל שאין את ההגבלה הזאת אחרת פרו לא הייתה מסוגלת להזיז נוזלים (כמו שהיא העיפה את החומצה על הגרימלוקים מהשטיח בעונה השלישית) או חול (אממ עונה שניה אני חושבת, כשהיא הרימה את החול מהקבר) בגלל זה אני אומרת, אוויר זה חומר בדיוק כמו כל חומר אחר רק בשבילנו זה לא נראה ככה כי אנחנו לא רואים אותו ולא תמיד מרגישים אותו באותה מידה שאנחנו מרגישים חומרים אחרים. טכנית היא אמורה להיות יכולה להזיז אותו(יש דרך יותר טוב לנסח את המשפט הזה? בלבלתי את עצמי), אמרתי, זה מסתבך

Ophel McNeil

New member
אז ככה....

תאוריה זה יפה, אבל פרו לא יכולה להזיז את מה שהיא לא רואה. וזה כולל חלקיקי אוויר, אחרת היא הייתה יכולה לשלוט בארבעת יסודות העולם, להדליק אש (חיכוך של אוויר וגזים מסוימים), ליצור סופות, וכו´. טלקנזיס זה בדיוק כמו ללכת ולהרים בידיים, פשוט אם פחות הגבלת מסה ומרחב. כעיקרון, אני מאמינה שהיא לא הייתה מצליחה להזיז חלקיקי גז, מה גם שהיא הייתה מזיזה את כל האוויר, והייתה נחנקת (ואני באמת לא חושבת שהיא מסוגלת להזיז חלקיקי אוויר). והארי - המכשפה בעלת כוח ההטיה מטה כוחות שפועלים עליה. איך הקרנה האסטרלית פועלת עליה? מצבע את ההקרנה פשוט מופיע ליד המכשפה, הכוח עצמו לא נוגע בה או משפיע עליה, לכן היא לא יכולה לדחות אותו. מבין?

Anyanka

New member
זה באמת המצב בסדרה

אני רק אומרת שאם נתחיל לחפש הגיון בזה נגיע למסקנות שכל הזמן יסתרו אחת את השניה, למה? בגלל שאין בזה הגיון, לפחות לא כזה שאנחנו או שכותבים של הסדרה יכולים לעלות עליו . דרך אגב, פרו לא פרמה פעם קשר כשהידיים שלה היו מאחורי הגב שלה? אני מבינה את הסתירה שאת מדברת עליה, אני לא מנסה להביא פתרון אני רק אומרת שאני לא בטוחה שיש. אם היא לא יכולה להזיז דברים שהיא לא רואה, מה עם גזים שכן נראים? לגבי מה שאמרת על האוויר, אם היא הייתה מזיזה את האוויר קרוב לודאי שעוד אוויר היה ממלא את החלל שממנו היא הזיזה אותו וזה פשוט היה עושה רוח, משהו כמו מאוורר רק עם שליטה יותר טובה :)

Ophel McNeil

New member
לא הבנת אותי.

כשאמרתי שפרו לא יכולה להזיז דברים שהיא לא רואה, לא התכוונתי שהיא לא יכולה להזיז דברים שהם לא בשדה הראייה שלה (כמו החבלים), אלא דברים שעין אנושית לא יכולה לקלוט. פרו לא תוכל לשלוט על התפתחות הגז, כי הי אלא תדע איזה חלקיקים הם גז ואיזה אוויר, ולאן להעביר את החלקיקים, וכו´. מבינה? (אוף, איפה סם כשצריך אותו?!)

Anyanka

New member
באמת ../images/Emo6.gif

*לוקחת אוויר*
סססססאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםם!! טוב לא משנה, מחר תהיה לנו שיחה נוקבת בנושא
אני מבינה למה את מתכוונת, ואני לא מאמינה שנכנסנו לזה אבל אם כבר אז כבר
כל חומר, גם אם הוא מוצק, מורכב מחלקיקים שקשה לי להאמין שפרו צריכה לדעת עליהם משהו בשביל להזיז אותם, הרי מה שקובע אם החומר הוא מים קרח או אדים זה הצפיפות של החלקיקים, אם היא יכולה להזיז קרח ומים למה לא אדים ? בלה, למה אנחנו מדברות על זה, משום מה אני קצת מרגישה מטופשת
טוב יאללה אני הולכת לישון
שיהיה לכולם לילה נפלא

Woogyman

New member
*סם מתפרץ עם הסבר*

אוקיי, יש שני כוחות עיקריים של הזזת דברים - טלקינזיס, שחייבים לראות את מה שמזיזים. פסיכוקינזיס, שלא חייבים לראות את מה שמזיזים. הכוח של פרו הוא היה טלקינזיס, אבל היא הייתה גם פסיכוקינטית לטווח קצר, כלומר רק דברים שקרובים אליה והיא לא רואה והיא כן זוכרת איך הם נראים. כמו עם החבל, או כשהיא טרקה את הדלת בפרק עם אביבה. מכשפה ששולטת טוב בפסיכוקינזיס (כשאחד הכוחות הראשיים שלה, כמו הילד ההוא מהעונה הראשונה) יכולה להזיז גם דברים שאין לה מושג איך הם נראים. פרו חייבת לדעת איך הדבר שהיא מזיזה נראה, ולכן היא גם לא יכולה להזיז כוחות בלתי נראים. את האוויר פרו לא יכולה להזיז, כי היא לא יודעת איך החלקיקים שלו נראים. ויערה, זה כן כיף לחפש הגיון בכל דבר. אחרת, בשביל מה רואים את הסדרה? היוצרים יצרו עולם עם חוקים של כישוף שאולי לא הגיוניים כאן, אבל יש דברים שהגיוניים לאותו עולם והיוצרים צריכים להסתמך עליהם. זה לא חוכמה לקבל כל מה שנותנים לך בגלל שהסדרה עצמה לא הגיונית. יש חוקים גם בעולם שלהן וזה נחמד לנסות להסביר מה שהתסריטאים לא הסבירו.

Ophel McNeil

New member
אוקי,

אבל מה לעשות שאתה מומחה הכוחות ואני לא?
בפעם המליון שהסברתי משהו ואף אחד לא הבין - נכנעתי.

Woogyman

New member
את לא רוצה להיות מומחה כוחות...

זה בא עם תופעות לוואי מוזרות. (לעצום עיניים ולהיות משוכנע לחלוטין שאתה מעיף דברים בחדר כי אתה פסיכוקינטי והם פשוט נוחתים בחזרה כשאתה פותח אותם, לשים יד מעל פצעים ולהחליט שהם נרפאו אבל פשוט לא רואים את זה מיד וכו´). נורא. איום ונורא.

Ophel McNeil

New member
נו, גם אני עוברת את זה.

ואני אפילו לא מומחית כוחות.... אגב, לנטוש את הצ´אט לטובת בוורלי?! אנשים הלכו לגיהנום על פחות מזה! (*רמז דק*).

Anyanka

New member
פרו לא יכלה להזיז אוויר, זאת עובדה

אחרת היא כבר הייתה משתמשת בזה, אני יודעת אתם פספסתם את כל מה שניסיתי להגיד. בכל מקרה, בסדרה עצמה יש מספיק סתירות, כמה הרבה יותר ברורות (ואני מדברת על הגיון בעולם של הסדרה) אין לי שום בעיה עם לחפש בה הגיון, זה באמת נחמד. אני רק אומרת שלא לכל דבר אפשר למצוא תשובה חד משמעית כי כמו שאמרת, התסריטאים לא הסבירו הכל. לא התכוונתי שזה יגיע לשיחה הזאת (אני מתחילה לעצבן את עצמי
) אבל אם אתם מדברים על חלקיקים, למה שפרו תדע איך חלקיקים של חומר מוצק או נוזל נראים ולא של גז? כשהיא הרימה את החול בנטישה רשלנית היא פשוט הרימה ערמה של חול(אם אני לא טועה, זה מה שהיא עשתה? *אני באמת לא ממש זוכרת*), הרבה גרגירים קטנים, אני לא חושבת שהיא ידעה בדיוק על כל אחד מהם ולאן היא רוצה להזיז אותו וכשהיא מחזירה כדור אנרגיה, מה היא מזיזה בדיוק? אני לא טוענת שפרו יכלה להזיז אוויר, אני אומרת שלפי דעתי זה רק הגיוני שהיא תוכל.

Woogyman

New member
כמו שאמרתי

היא חייבת לדעת איך כל דבר נראה כדי להזיז אותו (גם אם היא מסתכלת עליו וגם אם לא). היא יודעת איך כדור אנרגיה נראה, לא משנה ממה הוא מורכב. היא יודעת איך חול נראה, לא משנה ממה הוא מורכב. היא הרימה את הערימה של חול כערימה אחת של חול שהיא כן יודעת איך היא נראית, לא כל גרגיר בנפרד. חוץ מזה שיש הבדל עצום בין גרגיר חול לגרגיר אוויר... גרגיר חול את רואה ויודעת איך הוא נראה, גרגיר אוויר לא. היא *לא* יודעת איך אוויר נראה, כי הוא שקוף. היא *לא* יודעת איך כוחות שקופים נראים. בגלל זה היא לא יכולה להזיז אותם.

Anyanka

New member
ומה עם SIGHT UNSEEN

כבר בא לי להקיא מהנושא הזה
זאת בכלל לא הייתה המטרה.. די נמאס לי , נכנעתי, ניצחתם
** לא אמרתי שאני מסכימה

Ophel McNeil

New member
היא ראתה אותו.

את זוכרת? קול קירר את הבית, לכן הבלתי נראה היה יותר נראה. פרו ידעה שיש גוף לידה - והעיפה אותו. חוץ מזה, אני אחזור על זה, טלקנזיס, חוץ ממעט הבדל של מסה, לא באמת שונה מללכת ולהרים בידיים. את יכולה להרים בידיים חול, את יכולה להרים בידיים נוזל, את תוכלי להסיט כדור אנרגיה (את תפגעי, אבל זה לא העיקרון), אוויר את לא יכולה להזיז ידנית, לכן גם טלקנזיס לא יכול.

Anyanka

New member
אוקיי תראי

השיחה הזאת מתחילה לחזור על עצמה ואני יכולה לענות לך בדיוק מה שעניתי לפני כמה הודעות, וגם אז לא נגיע להסכמה כי כבר היינו שם לא התכוונתי להתחיל להוכיח אם פרו יכלה או לא יכלה להזיז אוויר וכמו שכתבתי בהודעה הראשונה שלי בנושא "וואי מה זה אין לי כח לכתוב את הכל עכשיו " באמת כבר אי אפשר לדבר על זה. בואי נסיים את זה ככה כי זה כבר נהיה גם ממש לא מעניין

Woogyman

New member
יערה יקירתי

מה עם כמה נקודות בסוף משפטים? את רוצה שטובה תוריד לך נקודה?

למעלה