שאלות וסתם דברים

Idomania

New member
שאלות וסתם דברים

אמרו פה לפתוח טופיק חדש עם הנושא לא קשור..... אז ככה.. א. מי בעל האתר של www.charmed.co.il?? ודר"כ בתמונה שנכנסים לאתר יש את רב הדמויות בסדרה מי זה האיש הכי למעלה מעל פיבי?? ב. תסבירו לי מה זה הכח הטיה לא ראיתי את 3x11 אבל הבנתי שהוא הכח הכי חזק והוא יצא לי בשאלון "איזה כח מתאים לך.."(מכאן התחיל כל התעניינות בכח הזה..)

Ophel McNeil

New member
אז ככה.

א. סם, וויגמן מהפורום, הוא בעל האתר. בתמונה מעל פיבי זה דן. ב. הטיה זה כוח שמחזיר כוחות אחרים, את כל הכוחות. כלומר, זורקים עליך כדור אש - את מרימה את היד, בוהק כחול מופיע, והכדור אש נזרק חזרה. אבל זה עובד גם עם טלקנזיס, הקפאה, וכו´. ההטיה בעצם עושה את המכשפה שיש בראשתה את הכוח לחסינה נגד כוחות אחרים. אבל בחידון, אם אני לא טועה, סם הסביר שההטיה בעצם מראה שאמור להיות לך כוח רגיל של מכשפות טובות.

resputin

New member
הטיה לא הכי חזק..

.. אני מניח שהוא לא יכול להחזיר כוחות שלא בהכרח "נמצאים שם", ז´תומרת, אם בעזרת כדור אש אני מנסה לפגוע בה, היא יכולה להחזיר לי אותו, אבל אם אני משתמש בכוח הפיצוץ <כמו של פייפר>, יהיה לה זמן להגיב בכלל?!

Ophel McNeil

New member
תראה, כל כוח לא שווה

כלום אם אין זמן להגיב. זה כמו להגיד שכוח הפיצוץ של פייפר הוא חרא, כי אם תוקפים אותה מאחור היא לא תספיק להגיב. ההטיה זה הכוח הכי חזק, כי כעיקרון הוא הופך את המכשפה שמחזיקה בו לחסינה לחלוטין. כבר היה לי את הויכוח הזה עם סם (כרגיל, הוא צדק!
), וזה באמת הכוח הכי חזק שיש למכשפות טובות. נאמר במפורש.

Woogyman

New member
הכוח עצמו הוא הכי חזק

השאר כבר תלוי במכשפה. אם למקור יהיה את הכוח הזה (איך זה שאין לו אותו באמת?) הוא יהיה חסין לחלוטין, בגלל שהוא מיומן כבר בשימוש מהיר בכוחות (ע"ע מה שהוא עשה עם הכד ההוא... בלי ספויילרים). אם מכשפה מתחילה שלא יודעת לשלוט טוב בכוח ולהפעיל אותו במהירות תקבל את הכוח הזה זה לא יעזור לה יותר מדי, לפחות לא עד שהיא תלמד. אבל טכנית, אין כוח יותר חזק מהסיבות הברורות. וכן, זה יכול להחזיר גם כוחות בלתי נראיים. כמו שאיימס החזיר את הטלקינזיס של פרו וההקפאה של פייפר.

itamr

New member
אבל אפשר לחסום אותו כמו בכישוף

שהשמיד את אימס:im rejecting your deflection או משהו כזה אז אפשר להתגבר עליו

Woogyman

New member
כל כוח אפשר לחסום

זה לא העניין... מה שכן, אולי הכוח הזה יכול להחזיר גם צורות אחרות של כישוף כשהוא גודל, כמו לחשים וכו´. אבל אני מאמין שאיימס היה משתמש בזה אם זה היה אפשרי.

itamr

New member
לא נדמה לי כי אז זה השולט בכוח

היה השד האולטימטיבי או המכשפה האולטימטיבית מה שלא יכול להיות

p3

New member
אני עדיין לא חושב...

שהכוח, רשמית, הכי חזק. מכמה סיבות-
אי אפשר לתקוף איתו בלי שמתקיפים אותך. ככה שהוא טוב רק להגנה מכוונת, כי התקפה מכוונת בלתי אפשרית איתו.
אי אפשר לעזור איתו לאנשים- כלומר הכוח הוא רק תוקף, או מגן על עצמך, אבל לא על אחרים, אלא אם אתה קופץ לפניהם, דבר שמאוד קשה לביצוע בשעת הקרב.
החוזקה של הכוח תלויה בחוזקה של הכוח שמתקיף אותך. בקיצור, הכוח הזה הכי חזק רק במקרים מסוימים, ומאוד ספציפים. נגיד, כוח הפיצוץ יכול להיות יותר חזק כשיש לך מטרה להרוג מישהו, נגיד, בלי כוחות, או שלא מפעיל כוחות עליך.

Woogyman

New member
אמרו בסדרה שהוא הכי חזק

היה רשום בספר שהוא הכי חזק, ואני דיי בטוח שמי שרשם את הספר הבין בזה. טכנית, אין שום כוח שיכול להתגבר עליו, מה שהופך אותו להכי חזק. זה לא משנה אם הוא שימושי או לא, זה עניין אחר.

p3

New member
אמרו שהוא כוח ההגנה הכי חזק,

ולכן אני חולק עליך. הוא באמת כוח ההגנה הכי חזק, אבל לפי דעתי לא ההתקפה הכי חזק, ולא כוח ה"עזרה" הכי חזק.

Woogyman

New member
תראה...

אם משווים אותו לכוחות אחרים, הוא גובר עליהם. מה שהופך אותו לכוח הכי חזק מבחינה טכנית ואי אפשר לחלוק על זה. Prue: "The power of deflection is a witch´s best shield against the forces of darkness." אמרו שזה מגן. לא כוח הגנה, כי זה לא. איזה כוח התקפה יותר חזק מאשר כוח שתוקף כל אויב עם הכוח שלו?

p3

New member
כוח התקפה שתוקף כל אויב גם בלי הכוח

שלו. אני נשאר בשלי...

Ophel McNeil

New member
אבל אל תשכח שכוח ההטיה

מחזיר את הכוח שהפעילו עליו. כלומר, ברגע שהתקיפו אותך - אתה יכול לחסל את השד שהתקיף אותך, וכו´. לכן זה הכוח הכי חזק למכשפה טובה.

p3

New member
בל מה אם טלקניזיס?

אפשר, אם הכוח הזה, לעשות גם את פעולת ההטיה, וגם פעולות אחרות... *נדחף לדיונים של אופל וסם, וגאה בעצמי על כך*

Ophel McNeil

New member
אבל הוא לא מחזיר שום

כוחות בלתי נראים, כמו הקפאה, או הרחפה, או ווטאבר. מעניין באמת אם הטיה יעיל גם נגד חזיונות....

p3

New member
את זה לא נראה לי שגם כוח ההטיה

מסוגל לעשות... בטוח שהוא יכול, אבל ההקפאה מידית, ועד שהמכשפה תפעיל את כוח ההטיה היא כבר תהיה מוקפאת, כנ"ל עם כוחות אחרים בלתי נראים. ואל תשכחי שטלקניזיס הוא טוב גם להטיה (אולי לא לכל סוגי ההטיה) וגם לדברים אחרים- זאת אומרת התקפה והגנה, בלי קשר אם מפעילים עליך כוח באותו הרגע או לא. והכוח שאתה מטה לא תמיד יכול לעבוד על מי שאתה מטה עליו- לדוגמא, עם מכשפה משתמשת עליך (נגיד שאתה שד. קוראים לך איציק.) בכוח ההקפאה, אם תטה אותו עליה היא לא תקפא.

Ophel McNeil

New member
נו, באמת.

תבין, הטענות שאתה מעלה לא הוגנות. להגיד שהמכפשה לא תספיק להטות את הכוח. באותה מידה אתה יכול להגיד שעם טלקנזיס, המכשפה לא תמיד יכולה להספיק להעיף את כדורי האנרגיה שמעיפים לעברה. ולהגיד שלא תמיד אפשר להחזיר את הכוח, זה כמו להגיד שמכשפה עם טלקנזיס, לא תצליח תמיד לפגוע עם הכדורי אש שהיא מחזירה ששדים יורים עליה. כמו שסם אמר. ההטיה זה כוח חזק, השאר - תלוי במכשפה.

p3

New member
כן, אבל תחשבי על זה,

כוחות בלתי נראים זה בלתי אפשרי להטות, כי, וול, אי אפשר לראות אותם. אם היה אפשר, אז, לפי דעתי, הטלקניזיס היה עובד עליהם באותה המידה כמו שאר הכוחות. את אמרת שהטלקניזיס לא יכול להחזיר כוחות בלתי נראים, אז אני אומר שגם ההטיה לא. זאת דעתי. יכול להיות שלא ניסחתי את זה טוב (זה לא הצד החזק שלי, אם בכלל יש לי אחד כזה)

למעלה