שאלות הזויות/סקר

tweeg

New member
תגובה

אם באימוץ אידיאולוגיה זה אומר להסתכל על נושאים והלחליט במה אתה מאמין,אז זה בסדר אני גם עשיתי את זה עם פוליטיקה,משמעות החיים,אלוהים,דרך חיים וכו' גם שלי כרגע יציבה,ואני לא רואה אותה משתנה. אם להיות סוציופת מעצבן זה מישהו שאתה אוהב להיות,וזה מתאים לך כן. להפוך את עצמך למישהו אחר,בגלל שהחברה חושבת שאתה צריך להיות ככה זה טיפשי (מי קבע שסוציופתיות זה רע?) מחלות פסיכולוגיות זה בד"כ תווית שמדביקים לאנשים אני לא אומר שאין אנשים שזה מתאים להם,או לפי התיאור שלך שלך אין את זה אבל דיברתי בעבר עם כמה אנשים,שנשמעים אנשים מאוד הגיוניים עם שריטות קטנות ולא מזיקות,שמשומה החליטו לאשפז אותם בשרירותיות מוחלטת גם תרופות הם לא אהבו במיוחד. לאיודע,המסור מאוד אהבתי בתור סרט(רק הראשון) הוא אמנם גור כמעט נטו מבחינת אימה והפסיכולוגיה שלו די בשקל.אבל הוא נותן קיק חזק,וזה מה שהופך סרט לטוב לדעתי. אכן אווירה(אני לא חושב שאפשר להגיד אטמוספרה) עושה סרט,לא גור ולא שפיכות מעיים נגיד בסרטים של אדם זאב,אתה לא פוחד שמראים לך אותו,אתה פוחד שמראים את הצל שלו מתגנב או הבזקים שלו מאחורי משהו גם לא ראיתי,יש לי רשימות של סרטים לראות(כה,רשימה פיזית) בלי מרוצחים סדרתיים,וטראומות ילדות אתה רוצח את הג'אנר (נשאר סרטים של ערפדים,אנשי זאב,מפלצות,זומבים וזהו כמעט) גור גם לא מזיז לי כ"כ.לדעתי סרט תלוי מאוד איך רואים אותו אם רואים אותו בחדר חשוך באמצע הלילה שבנות צורחות לידך מכל דבר... שאתה קטן אתה פחות מפחד,כי אתה לא מאמין שאתה יכול למות. אתה לא יודע כמה פעמים כמעט נפלתי מעצים ופתרתי את זה ב"וואו זה היה קרוב" היום הייתי מתיחס לזה אחרת לגמרי יש לי בעיה להקשיב להמלצות סרטים,בד"כ זה לא יוצא טוב אבל אני אנסה(עם אני יספיק לפני הגיוס) אני יכול להגיד שקראתי כמה פעמים ספרים שאהבתי יש ספרים שאין למה לקרוא פעמיים,יש ספרים שחובה לקרוא כל כמה חודשים

המשך

*מכ החלומות זכרתם ביום? שניים או שלושה. *אתם יכולים לדמיין פרצוף של מישהו מוכר בשחור לבן? נופ. *כמה מילים אתם קוראים בדקה? בעברית, פחות או יותר דף שלם. אנגלית, יותר מחצי דף. גרמנית, חצי דף (אבל בלי להבין
. בשביל זה צריך עוד חצי שעה). וספרדית שני משפטים (פלוס שעה של לנסות להבין מה לעזאזל רוצים ממני). *אתם יכולים לקרוא שתי שורות ביחד? ניסיתי עכשיו, וכן, בערך. אבל זה עשה לי כאב עיניים. *אתם מסתכלים על המקלדת שאתם כותבים? חצי דרך. *אתם זוכרים במקרה איך קראו לאוטק של גד?(שכחתי) ב-ט-ח-! מה?

tweeg

New member
קראו לו Hoeg

עזרו לי למצוא בשאלה קטנה בתור קוראת ששא"ו את אמורה להגיע לזה מתישהו

לא מוכר לי...

קראת את זה באינטרנט (כלומר לא בספרים שיצאו עד עכשיו)? *זו כבר הפעם הרביעית שנאי מנסה לענות. תפוזטיפש ><

tweeg

New member
זה ספר אחר,לא קשור.הקוסם מארץ ים

של אורסולה קי לה גווין זה בעקרון ספר קצת לילדים אבל הוא אחד מאבני היסוד של הפנטזיה (הארי פוטר מועתק ממנו,ומהארלן האליסון) פעם הוא היה מפורסם,היום כבר לא כ"כ(אתמול היה יום יפה,היום כבר לא כ"כ) בתור מישהו שקוראת,היית אמורה להכיר אותו

פנטזיה

לא מושך אותי כל כך. זותומרת כן, אני קוראת הרבה ספרי פנטזיה יחסית, אבל אני מעדיפה מדע בדיוני ורומנים (לא רומן רומנטי. פשוט רומנים). בכל מקרה, אני אבדוק אם אפשר לשאול מהסיפרייה (למה נראה לי שהפרנית עומדת להרוג אותי?).

tweeg

New member
תגובה

לדעתי יש ספרים אדירים בפנטזיה,לא פחות ממד"ב בד"כ הספרים הפופולארים יותר מתמקדים ב"וואו דרקונים,ותראו יש עליו אלף" אבל יש גם ספרים הרבה יותר טובים מזה אני די בטוח שיהיה אותו,אבל הוא לא ספר גדול הוא ספר נחמד,לדעתי שווה קריאה (גם שתי ההמשכים שתורגמו לעיברית נחמדים)

אופס

אני בדיוק קוראת את אראגון, וזה בדיוק זה
אבל פשוט אין לי כוח לקרוא משהו יותר מסובך... (=פנטזיה זו ספרות יותר קלה מהשאר, לטעמי). שני ההמשכים
וכן, אבל אני קוראת אותם באנגלית
תודה, בכל מקרה

tweeg

New member
אני אוהב את אראגון

גם את הבן הבכור,מחכה לשלישי הוא אמנם פנטזיה בשקל,אבל הוא ספר טוב,וכיף לקרוא אותו (אני אוהב גם כאלה,וקורא המון כאלה,אבל יש בפנטזיה גם ספרים רציניים יותר) פנטזיה פופלארית קלה,יש ספרים שלא כ"כ לא נתקלתי בג'אנר יותר קל,ספרים הם אינדבדואלים מדי בשביל זה (אבל אני קורא רק פנטזיה,מד"ב,קצת קלאסיקות(1984,בעל זבוב וכו') וקצת זבל רבי מכר(פרא,רודף העפיפונים,יער נרווגי) אבל אני בד"כ לא אוהב אותם,רק קורא כי אמרו שהם טובים אה,אז יש לך 4 המשכים
וגם סרט מצויר,שנטען שהוא העיבוד ספר-סרט הכי גרוע בתולדות האנושות

כן, אני בדיוק קוראת את השלישי

איפשהו באמצע. עוד ג'אנר מצויין זה ספרות היסטורית. מכיר את בת בולין האחרת, או את האפיפיורית יוהנה? נכנסתי למיטה ולא יצאתי עד שסיימתי אותם. אוקי, עכשיו אני חייבת לראות את הסרט!!!!

tweeg

New member
אני מחכה לתרגום../images/Emo10.gif

אממ,אני לא אוהב את הג'אנר כרעיון,אבל אני לא יכול לפסול ספרים ספציפים ע"י ג'אנר שמעתי במעורפל על שניהם,שווים קריאה?זה לא ספרי "בנות"? אני גם צריך,ביחד עם ההוביט המצויר. הוא מתואר כיותר גרוע מהסיפור שלא נגמר,וזה לא בא ברגל(וכל לא על אופני אבן,או שבלול מרוץ) אם כבר,אז מוצאים סרט לארטמיס פאול,אם את מכירה

השני יצא מתורגם??

אני זוכר שקראתי את הראשון ונורא נהניתי, אבל כשרציתי להתחיל לקרוא את השני גיליתי שהוא בכלל לא יצא בארץ, ועדיין לא תורגם.. הסרט, אגב, פשוט מרדים

tweeg

New member
כה,כבר לפני חודשיים בערך

נקרא הבן הבכור הסרט אכן לא משהו (אבל סאפירה כן)

תראה

הנקודת מבט נשית אומנם... אבל לדעתי, לפחות האפיפיורית יוהנה שווה קריאה. זה על ילדה-נערה-אישה חכמה בימי הביניים שלא בדיוק יכולה ללמוד בגלל המין שלה. ובת בולין האחרת... זהחלט ספר נשי
אבל הוא מספיק טוב בשביל שתשאיל אותו מהסיפרייה.... מכיר את מלך עכברוש? זה בהחלט ספר גברי
ויש לו אספקט של ג'אנר היסטורי-פסיכולוגי. הסיפור שלא נגמר מצויין!!! הם לגמרי חירבשו את הסוף, והלא-כלום מזעזע, אבל הסרט עצמו מצויין (אטריו
) מכירה, אבל לא כ"כ אוהבת. בטעות התחלתי את השני, אב סיגנון הכתיבה גם כן לא משהו...

tweeg

New member
אז אני אחפש

אם יהיה בספריה ויהיה לי זמן הספר מצוין,הסרט זוועה,הם חתכו את הסוף,פלקור פרוותי כמו כלב,וגם האוזניים שלו האפקטים בשקל(אני יודע שהוא ישן,אבל אם אתם לא יכולים לעשות סרט טוב,אל תעשו) אוטריו?הוא אפילו לא ירוק הראשון יותר טוב(הוא הדרדר מספר לספר)אבל זה עדיין ספרים טובים אמנם הוא כותב ילדותי טיפה,אבל עדיין מעולה את הראשונה שראיתי שלא אוהבת אותו

נכון

אבל הוא עדיין חמוד
*הדיוןהופךלנשימדי* וזה לא קשור. יש לו שיער ארוך
*אהמאהמ* ךוידעת, העלילה הייתה יותר מדי קצרה, לא מספיק מפותחת. זותומרת, הוא לא חפר מספיק (ואני חפירות+לחפור
). יומיים וחצי אני לא פה, וכבר הפורום מוצף

tweeg

New member
אני מסרב להתייחס לפיסקה הראשונה../images/Emo3.gif

סיימת אותו?הכל?ולא אהבת? בעקרון העלילה עצמה לדעתי זורמת וכיפית,ויש לה את העניין שלה מה שעושה את הספר בלי ספק זה ההומור,והמקוריות זה בערך כמו המדריך לטרמפיסט,העלילה לא משהו לא כזה מעניין אותך מה הולך איתם,אבל דאמ הוא משעשע

אתה לא יכול להשוות

את המדריך לטרמפיסט וארטמיס פאול!!!
למרות שאכן, ההומר נהדר. יצא להסתכל היום בסיפרייה, וגיליתי שהספרים (לפחות באנגלית) ה-ר-ב-ה יותר עבים ממה שיש לי! יש מצב שיש לי גירסא מקוצרת?

tweeg

New member
למה לא?

שתיהם ספרים עם עלילה בנונית והומור טוב שהופכים את הספר לאחלה ספר יש ספרים שהם לא בדיוק ספרים,אלא שטויות שדחסו בשביל הכסף,הייתי מתחיל מהראשון,הוא הכי טוב אם את לא אוהבת אותו לא תאהבי את השאר בויקי יש פירוט של הספרים(גם לא כולם מתורגמים לעיברית,אז אני מכיר חלק)

רק בגלל שאני כ"כ אוהבת חלומות P:

*בוקר אחד קמתי לי אחרי וזכרתי אם אני לא טועה זכרתי 4 חלומות אולי אפילו 5
ז"א היה בלילה אחד, סיימתי כביכול לחלום אז פתאום הייתי במקום אחר לגמרי אם עשייה אחרת...ככה 4-5 פעמים בלילה. *אני מסוגלת לדמיין פרצופים בשחור לבן. *לא בדקתי באמת כמה בדקה...>< חח *כרגע נוכחתי לדעת שאני מסוגלת לקרא שתי שורות ביחד [יותר קל מילים בודדות מאשר משפטים ארוכיםםם] XD * לא מסתכלת במקלדת..S: תמיד נראה לי שטבעי שלא מסכלים אחרי כל מילה שכתובתים. *אלכוהול גורם לשינה טובה יותר וחלומות מוזרים יותר...
[עוד לא הוכח מדעית
]

למעלה