ובכן,
בגיל 14 התחילה המודעות לרצון לשינוי, בגיל 15 החל השינוי. כשהתהליך הוא על בסיס יומי, זה די זמן. אני מדבר על פיתוח מנטאלי, שינוי אופי, שינוי ערכים, שינוי אידיאולוגיה. את שאר הפיתוחים אני משתדל לבצע על בסיס יומי. לא ידעתי מה אני רוצה להיות, רק רציתי שינוי. ניסיתי הרבה דברים במשך תקופה, עד שגיבשתי את עצמי למי שאני היום. זה היופי בתת מודע, אי אפשר לדעת עליו יותר מדי, והוא לא יכול לומר לך יותר מדי. הוא טוב בעיקר בשביל לעורר בכך רגשות אשמה כשאתה שוכח לעשות משהו. סוגי אופי? זאת הפרעה שפוגעת לך בתפקוד היומיומי הבסיסי. לא בדיוק אופי. מוזמן לקרוא על זה קצת, BPD. יש תחום מחקר חדש יחסית, של השפעות פיזיות של מחלות נפש על המוח. לא זוכר את השם המדויק, מכיר מישהי שלומדת. לרוב ממש לא מדובר על תכונות אופי לגיטימיות. [כי למצוא את עצמך מעשן סיגריה ברחוב באמצע הלילה, עם דמעות בעיניים, בגלל שחשבת שאמא שלך בדכאון, החתול שלך גוסס, אבא שלך שונא אותך וזאת לא רוצה אותך, זה לא תקין] [גם כשאתה קצת חולה, וחי אח"כ חודשים באמונה שאמא שלך מנסה להרעיל אותך, זה לא תקין] מה, גם הילדות השונות מסרטי האימה היפנים מתות, להן יש המון סטייל. זומבים זה סתם מגניב. ערפדים הם בסדר, אין בסרטים שלהם מספיק גוֹר. נה, זה תמיד טראומות ילדות, זה תמיד נורא צולע. ילד לאם קרייריסטית יגדל עם יותר שריטות נפשיות מהם, ואתה לא רואה אותו תופס מאצ'טה ורוצח עשרות. לאלא, המברג שתקעתי בחלום נתקע בעורף, והתעוררתי שניה לפני שהדקירה עצמה התרחשה. גור באופן כללי לא מפחיד אותי, להיפך, אבל הסצינה הזאת בהוסטל הייתה גראפית באופן מטריד, והייתה לי בחילה נוראית באותו לילה, אז זה לא עזר. 'הצלצול' הראשון עשה לי טראומה, ראיתי בקולנוע והייתי צעיר מדי ולא מוכן לזה. אבל זה היה היחידי. חצי מהכיף בסרטי מאפיה זה הדיבורים והדיפלומטיה. ראית את 'סימנים של כבוד'? הוא די קצר וקולע. גם אני הייתי מאלה שקראו ספרים שגדולים עליהם בכמה רמות בגיל 14, זה לא חכם. אתה סתם קורא המוני ספרים פעמיים. נורא, מעורר אימה, כספר, לא מבחינת עלילה. הספר הכי ארוך, חסר טעם ומשעמם שיצא לי להתקל בו מעולם. [להתקל, לא לקרוא. הקטעים שהוקראו בכיתה, הסיכומים והמבחנים, הספיקו לי בכדי להגיע למסקנה הזאת]