שאלות הזויות/סקר

tweeg

New member
שאלות הזויות/סקר

*באיזה שפה אתם חושבים?תמיד אותה אחת?ערבוב של כמה? *כמה ויזאולציה יש בחשיבה שלכם?נגיד אתם חושבים על הבית,אתם תראו תמונה שלו? *באיזה שפה אתם חולמים?תמיד אותה אחת?ערבוב של כמה? *אתם חושבים שאלוהים יכול להתאבד? *אתם חושבים שהשכינה כוסית? *חלמתם פעם בשחור לבן?במצויר?חלום שאתם לא נמצאים בו?שאתה כ"צופה על"?כדמות אחרת? תענו ותוסיפו עוד

yaakii

New member
אכן שאלות מעניינות.. ../images/Emo8.gif

1. נראה לי שבעברית. 2.בלי תמונות. 3. לא חולם עם שפה. אני חולם תמונות. סוג של חיזיון. 4. המושגים שאנחנו מכירים לא יכולים לדור בכפיפה אחת עם אלוקים הכל-יכול. ובכל זאת ניסיון לענות על השאלה: החסרון היחיד של אלוקים הוא שהוא לא יכול להיות חסר. במידה ויתאבד, זה אומר מיעוטו. לכן אין כזו אפשרות. 5. תרשה לי להתעלם מהשאלה. 6. לא. לא. לא. לא. לא. והשאלה שלי (-לא ממש אותו סגנון. סורי-זה מה היה לי בראש): למה אנשים אוהבים דברים צבעוניים?

tweeg

New member
תגובה

4.למה?אלוהים הוא ישות כלשהי לא?הוא יכול לגרום לעצמו לחדול מלהתקיים הוא לא מחזיק את העולם(זה אטלס)הוא גם לא מפקח עליו מי יודע מה(הכל צפוי והרשות נתונה) טכנית,הוא לא עשה כלום כבר 2000 שנה בערך לדעתי זה קשור לצבעים של פירות,לראות משהו צבעוני זה כמו לאתר פירות בתוך עץ יכול להיות שזה גם קשור ל"חיבה" שלנו לאור יום כי אנחנו חיות יום,ולכן צבעים נראים יותר ביום אני גם יכול לעשות רשימה של כאלה,אין סיבה אחת,זה אוסף עצום

תרשה לי לחלוק עליך

אלוהים הוא כלל לא ישות כלשהיא בעיניי (ואני לא אדם דתי או משהו, פשוט ככה אני רואה את הדברים) אלוהים הוא דבר מופשט ולכן מושגים של קיום או אי קיום לא חלים עליו. זה נושא מאוד מורכב אז אם תרצה לדון בו נצטרך לפתוח נושא חדש

חחחח זה מצחיק

אני חוווווולה על דברים צבעוניים , ואין לזה תשובה חד משמעית , זה יותר שמח , מעלה את המצב רוח , ההפך הגמור משחור. אז , למה לא ?

עונה

*באיזה שפה אתם חושבים?תמיד אותה אחת?ערבוב של כמה? בעברית ובאנגלית, אחרי שיעור גרמנית גם בגרמנית. *כמה ויזאולציה יש בחשיבה שלכם?נגיד אתם חושבים על הבית,אתם תראו תמונה שלו? שאלה מעניינת. אני חושבת שתלוי; אם אני מנסה להיזכר במשהו, אז אני אראה אותו. *באיזה שפה אתם חולמים?תמיד אותה אחת?ערבוב של כמה? עברית אנגלית וגרמנית, וג'יבריש. *אתם חושבים שאלוהים יכול להתאבד? צריך לחיות כדי למות. *אתם חושבים שהשכינה כוסית? לא. היא נראת כמו בטטה. *חלמתם פעם בשחור לבן?במצויר?חלום שאתם לא נמצאים בו?שאתה כ"צופה על"?כדמות אחרת? כצופה מעל ובמצויר. על השאר אני לא בטוחה. אני אנסה לשים לב

tweeg

New member
את חולמת בג'בריש?

אני בספק עם זה מעיד על שפיות יתר.
את כאילו שומעת שפה זרה אבל מבינה מה הם אומרים? למה בטטה?

וול...

רואים שאתה לא מכיר אותי
אני זוכרת שפעם דיברנו בחלום שלי בשפה שהייתה אמורה להיות אנגליץ, אבל אחרי שהתועררתי ידעתי בודאות שזה לא אנגלית. אז אני מניחה שזה ג'יבריש. כי היא אכלה יותר מדי כאלו. והיא מתנהגת כמו אחת. מעצבנת במיוחד. ><

tweeg

New member
למה לא מכיר?../images/Emo3.gif

אני מכיר אותך מפה,מנש"מ,מmp3,מששא"ו זה 4 פורומים
מעניין,האם יש למוח שפה תת מודעית,אולי ויזאולציה או משהו? כי תכל"ס אנחנו חושבים ברמה הרבה יותר גבוה מהיכולת ניסוח לכן זה מעיד על שפה אחרת לא מבין על מה את מדברת

../images/Emo6.gif

כי אז לא הייתי שואל אם אני לא שופיה
אממ... שאלה מעניינת. הרי אנחנו מתחילים לזכור רק אחרי שאנחנו מתחילים לדבר, ובכל זאת אנחנו מתפקדים גם לפני זה. דיברתי על השכנה הבטטה

tweeg

New member
אממ

מתפקדים לפני זה הגדרה בעייתית,אנחנו לא עושים דברים שדרושים חשיבה מורכבת,אבל נראה לי הם מתחת לדרישת שפה עוד אחד?ש כ י נ ה אף אחד לא לומד תנ"ך פה?

עונה

זה קצת מזכיר לי נשמות... למיטוב הבנתי, אחנחנו כמו רובוטים: 'מתוכנתים', אם תרצה, לעשות משהו מסויים (=אנחנו יכולהים לעכל במבה אבל לא מתכת). עוד אחד? בנות זה א ח ת אף אחד לא לומד עברית פה?
ולא, אין תנ"ך בחו"ל.

tweeg

New member
תגובה

אנחנו לא מתוכנתים,אנחנו מאובלוציונים עם כבר לכל דבר בעולם יש יכולות(או תכונות פיזקליות) 75 בלשון,אני שונא להסתכל על זה,אני כותב חופשי ופאק השפה,אני גם משלב חצאי ביטויים באנגלית לועזית,וציטוטים שאף אחד לא רואה עיברית יש בחו"ל,אבל תנ"ך אין?איפה לעזאל את? יאי,עוד גשם (אין כמו מוזיקה וגשם) 1. Bob Dylan - Sara (5:30) 2. Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond [Live] (11:54) 3. Pink Floyd - Wish You Were Here (5:09) 4. Pink Floyd - Another Brick In The Wal (7:06) 5. Pink Floyd - Money (6:13) 6. Pirates of the Caribbean - He's A Pirate (1:28) 7. Hans Zimmer - Singapor (3:40) 8. Hans Zimmer - Hoist The Colours (1:31) 1. Bob Dylan - Sara (5:30) 2. Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond [Live] (11:54) 3. Pink Floyd - Wish You Were Here (5:09) 4. Pink Floyd - Another Brick In The Wal (7:06) 5. Pink Floyd - Money (6:13) 6. Pirates of the Caribbean - He's A Pirate (1:28) 7. Hans Zimmer - Singapor (3:40) 8. Hans Zimmer - Hoist The Colours (1:31) 11. The Beatles - The Fool on the Hill (3:00) 12. The Beatles - While My Guitar Gently Weeps (3:27) 13. The Connells - '74-'75 (4:24) 14. Ennio Morricone - The Good, The Bad And The Ugly (Main Title) (5:35) 18. Paul Simon - The Sound Of Silence (5:41) 21. Seal - Kiss From A Rose (4:47) 22. Rufus Wainwright - Hallelujah (4:08) 23. ice age - send me on my way (4:23)

ברור שאנחנו לא מתוכנתים

פשוט אין לי מושג איך להציג את זה. נכון שלרובט יש לוח בקרה? אז המוח שלנו הוא משהו דומה,, רק שאף אחד לא תיכנת אותו והוא הרבה יותר מסובך. אחלה מוזיקה! (לא הפייב שלי, אבל תמיד כיף להקשיב לביטלס/פינק פלויד ובוב דילן
וראיתי שם גם עידן הקרח?
) אני לומדת בבצפר בין לאומי בגרמניה, אבל אחרי שעות בצפר אני גם חלק מאי-טיצ'ר; אני לומדת עיברית או תנ"ך פעמים בשבוע, דרך האינטרנט. השנה לקחתי לשון. ועדיין לא סיפרת לי מה זה שכינה!!!

tweeg

New member
תגובה

המוח הוא שלנו הוא מבנה שמקביל בהחלט לאלקטרוניקה יש לנו תאים שמעבירים אותות חשמליים,בדיוק כמו מעבדים וכו' אני יכול להסביר יותר,בעיקר בחומרה,פחות בנירולוגיה לא הפייב,מה ששמעתי עכשיו. מי לא ראה ice age(יש לי את גלוריוס פוד,הקטע עם העצלנים,והtheme) אבל השני כ"כ כ"כ יותר טוב נולדת שם?או גדלת בארץ ועברת? שכינה מוזכרת כמה פעמים בתנ"ך כבת הלוויה של אלוהים טוענים שהיא פשוט שם אחר לאלוהים או משהו (השם הוא של נקבה) אני לא בדיוק מבין בתנ"ך,בטוח מישהו יכול להסביר לך יותר

בדיוק

אבל דיברנו בכלל על השפה של המוח. ואני אומרת שאין לו שפה, מכיוון ש, כמו בחומרה, אין שם באמת 'שפה', זותומרת הם לא באמת 'מדברים' אחד עם השני (או שאני מה זה מתפדחת, ויש
) נאי לא מבינה אנשים ששומרים סרטים על הMP... מתי אתה רואה את זה? (גם אם זה רק קטעים). עזבתי בסוף ו', ואני חוזרת בסוף השנה. בסה"כ 3 שנים. שליחות מטעם מדינת ישראל (*מגלגלת עיניים* יכלו לעשות דברים יותר טובים עם הכסף הזה). יש אלוהים נקבה? מגניב
אבל רק אחת, למרות שיש מליון שמות כזכר. יהדות

tweeg

New member
אממ

יש אותות חשמליים בחומרה זה נקרא בינארית וזה שפה בעלת שתי אותיות,אחד ואפס וזה אומר יש מתח,אין מתח במוח אני לא חושב שגילו את זה עדיין(וזה יותר מסובך,עם מעברים של חומרים חוץ מאותות) לא אמרתי סרטים,זה ריפים של שירים מהסרט,רק אודיו רואים בנסיעות,רואים שאתה מחכה לאוטובוס,יש זמן את ב ח'-ט'?באמת? יש משהו כזה,אני לא כזה מבין בזה http://he.wikipedia.org/wiki/שכינה

תודה ../images/Emo13.gif

חשבתי שאני בו'
? באינטרנט אני מרשה לעצמי להראות טיפשה, במילא אני לא אפגוש אתכם ולא כלכ ךכ איכפת לי מה אתם חושבים עלי. בבצפר לעומת זאת, אני צריכה לשמור על הדימוי של החנונית

למעלה