שאלון=)

ShiRa1101

New member
שאלון=)

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? בהצלחה בננות

ShiRa1101

New member
../images/Emo98.gif

קצת בכללי
שם:שירה
פירסינג: אוזן ימין-2,אוזן שמאל-1
קעקועים: אין
גובה: 1.68
מידת נעליים:38
צבע שיער: בלונד אגוז
..חח חום בהיר כזה
אחים/אחיות: אחות גדולה
בת כמה את נראית: נראה לי ש16:]
משקפיים? יש
גשר?לא,ואף פעם לא
עבר פלילי: אין!
שפות: עברית,אנגלית,ספרדית וערבית(?)
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שאני די חברותית ולא עושה עניין מכל דבר
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?שאני לפעמים מופנמת ואדישה,וזה מרגיז אותי שאני מוציאה את מה שיש לי בדרכים שלא ממש רצויות וגם שאין לי אומץ להגיד את האמת בפרצוף! האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא היה אכפת לי..תלוי איפה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן!באף.. את/ה אוהבת רכבות הרים:אפשר לומר את/ה הייתם בחו"ל:בטח
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד,אבל אצלי למשל זה לא היה מסתדר להרוג אנשים: חח כן!גאוני!. סתםסתם! עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד..אבל זה נורא מוזר לי..:) האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן,חברה טובה אי פעם בכית על בן: עדיין לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אוי,הרבה:( נשבר לך הלב: לא בצורות נוראיות שברת לבבות: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: פעם-פעמיים[עיתון מקומי
] התחרטת על דברים שעשית: הרבה.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אחלה ממתק: סוכרית טופי ורודה על מקל/שוקולד מכל הסוגים שבעולם![חוץ ממילוי יין ומרציפן
] סרט מצויר: שרק קורנפלקס: כריות-תלמה! מסטיק: AIRWAVES החדש![תפוח-קינמון-מנגו..נראה לי;] צבע: תכלת יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא זכור לי..אבל האחרונה שדיברתי איתה על המיטה שלי זו חברה שלי אתמול בערב..חח ראה אותך בוכה: אין לי מושג..אני חושבת שכל המשפחה שלי לפני חודש כשסבא שלי נפטר.. הלכת איתו לסרט: כמה חברות.. צעק עליך: אמא נראה לי
שלח לך מכתב: חח נראה לי חברה טובה שלי שנסעה לאוסטרליה בכיתה ו'! האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כל ה"חס וחלילה,טפו טפו טפו".. אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?יש מצב שכשהייתי קטנה בכית בסרט?כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: "עניין של זמן" אוכל אהוב:פסטה!ואוכל עירקי.. תוכנית אהובה:"מה זה השטויות האלה" ו"חברים"
ספורט אהוב: ריצה תחביב: לבלות עם חברים ולהיות מכבי צעיר..=) זמר/זמרת/להקה אהובים: THE FRAY עיתון אהוב: "מעריב לנוער" וסתם מה השעה עכשיו? 5:42 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות הבורר איזה ארוחה אחרונה אכלת? סיני תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת..בטח תיכון כי לא רציני עדיין כמו באוניברסיטה אתה משועמם/ת?כן!!@!@ רעש אחרון ששמעת? שאחותי נכנסה הביתה ואמרה היי ריח האחרון שהרחת?ריח של השמפו שלי מעכשיו שחזרתי מהים.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מעפן כזה של מוטורולה ה-"הלו מוטו" חח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?לג'ני!אני חולה על הילדה הזאת..

EVE Lights

New member
טוב אני ארשה לעצמי לענות ../images/Emo13.gif

סיימתי 49 כרטיסיות של מ'. אני כזאת מלכה. אלילה. לא ייאמן. קצת בכללי שם: אורנית פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.65 מידת נעליים: 41 -סוסים- צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: 18 ככה משקפיים? אהא גשר? לא עבר פלילי: לא משו דרסטי
חח סתם. שפות: אנגלית ועברית וגם מבינה ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חוש הומור מקברי (האאא!!!111 מילים!) ועוד כל מיני דברים ספציפיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? קנאה ורכושנות האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהבת* את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כה את/ה הייתם בחו"ל: כה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגדדדד להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למי אכפת האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: נדמה לי ששלוש פעמים רציניות נשבר לך הלב: מספיק שברת לבבות: פעמיים השם שלך הופיע בעיתון: לא נראה לי שהופיע התחרטת על דברים שעשית: טריליון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מיטה! ממתק: השוקולד 92 קלוריות של עלית. אני מכורה לזה סרט מצויר: בת הים הקטנה קורנפלקס: קרנצ'ים מסטיק: שונאת צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת מפתחות / קולר ניטים חורף\קיץ: קיץ בחדר: מחשב האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אביב ראה אותך בוכה: אביב הלכת איתו לסרט: אביב (פשש איזה גיוון!!) צעק עליך: בטח אמא או משהו שלח לך מכתב: ויזה? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כה חיים שאחרי המוות? כה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? סביר להניח בכית בסרט? כה היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות? כה נכשלת במקצוע? כה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? בעיקר בטיולים שנתיים דברים אהובים שיר אהוב: יש המון, נו
אוכל אהוב: גם יש הרבה תוכנית אהובה: האלופה ספורט אהוב: סקס תחביב: לעשות כרטיסיות זמר/זמרת/להקה אהובים: jack off jill. within temptation, blue man group (לאחרונה) עיתון אהוב: לאישה, את, כל החרא הזה שיש בבית ואני קוראת כשאני מנשנשת משו וסתם מה השעה עכשיו? 18:10 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אני עוד בהתלבטות חחח איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא אכלתי אף ארוחה היום עזבו נו אני לא אוכלת מסודר כשאני בבית תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מוסיקה ריח האחרון שהרחת? ריח של המקרר איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לכל אחד רינגטון אחר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? משוש חיי תשרשרי שאת גאה בי נו!

Tin Doll

New member
תכלס

וזה אחלה ספורט, אחרי כל פעם אני מרגישה כאילו עשיתי ריצה איזה 2 קילומטר.

nettus

New member
עונה

קצת בכללי שם: נטע פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.50 וגאה בזה מידת נעליים: 36 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אממממ אחות אחת שחיה איתי, שלוש אחיות גדולות משתי אחים גדולים, אח קטן בן 16, אחות גדולה שאין לי שום קשר אליה אבל זה בדרך, אח גדול שאין קשר ומי יודע מתי יהיה, ועוד אחות קטנה שעוד מעט תהיה בת 12 שאין שום קשר אליה(סיפור מסובך) בת כמה את נראית: לא בגיל שלי זה בטוח משקפיים? יש, לא ממש שמה אותם גשר? אין עבר פלילי:אין שפות:עברית, אנגלית וקצת ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את השימחה שלי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?את העובדה שכל הזמן משהו לא בסדר בגוף שלי(מבחינה בריאותית) האם... את/ה דלוקה על מישהו: אני מאוהבת במישהו את/ה רוצה לגור במקום אחר: אמממ לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אמממ יכול להיות את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל:מלא פעמים בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני מקיימת אחת כזאת עכשיו אז ברור שבעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיהיה להם בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת: יאפ אי פעם בכית על בן: יאפ אי פעם שיקרת: מי לא משקר אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת, ועדיין מאוהבת נשבר לך הלב: מי סופר, אבל היו כמה פעמים שברת לבבות: מספיק השם שלך הופיע בעיתון: אמממ יכול להיות התחרטת על דברים שעשית:בערך דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: יש כמה ממש טובים קורנפלקס: יאמ מסטיק: לא אוהבת צבע: לא סגורה על זה יום בשבוע: חמישי כל שבוע שני(חבר שלי חוזר מהצבא) היום הכי לא מועדף: זה לא משנה לי תכשיט: עגילים(תמיד יש עלי עגילים שאני יוצאת) חורף\קיץ: אממממ קיץ בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני, אבל חוץ ממני חבר שלי ראה אותך בוכה: חבר שלי נראה לי, בטוח שהוא אחרון ששמע אותי בוכה הלכת איתו לסרט: חבר שלי צעק עליך: אין לי מושג שלח לך מכתב:חבר שלי כתב לי מכתב והקרא לי אותו זה שעדיין לא קיבלתי אותו זה משהו אחר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?אני מאמינה בקליק ממבט ראשון חיים שאחרי המוות?אני חושבת שכן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?ברור הופעת בציבור בפיג'מה?יאפ בכית בסרט? יאפ היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?ברור הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:Reamonn - Supergir אוכל אהוב:אממממ תוכנית אהובה:מתחילות מחדש ספורט אהוב:כדורסל תחביב:לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים:מופע הארנבות של ד"ר קספר עיתון אהוב:לא יודעת וסתם מה השעה עכשיו? 18:31 תפוח או בננה?אף אחד מהם כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב, למרות שטוב זה לא עושה לי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת?ג'חנון תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?יאפ רעש אחרון ששמעת?לא יודעת ריח האחרון שהרחת?לא יודעת איזה רינגטון יש לך בפלאפון?יש כמה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?למאמי שלי

nettus

New member
אמממ כן

הסיפור קצת מסובך, אבל עם מחברים את כולם ביחד כולל את אלה שאין קשר אליהם מסיבות כאלה ואחרות שמי שיצא לך לקרוא את ההודעות שלי או את הבלוג שלי אולי יודעת. אבל כן עם כולם ביחד זה 10 אחים ואיתי זה 11 ויש לי 6 אחיינים ואחייניות שהגדול עוד מעט יהיה בן 19 בעוד שהקטנה בת 4. איזה כיף שיש לי משפחה גדולה

yaeli87

New member
את כ"כ יפפפה הייתכןןןןן

קצת בכללי שם: יעעעלי פירסינג: לא קעקועים: יש גובה: 1.70 מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 גדולות בת כמה את נראית: 20? משקפיים? יאפ,מה שמזכיר לי שאני צריכה לעשות חדשות כי עלה המספר והמשקפיים נזרקו לפח בטעות;[ גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית,אנגלית,טיפה צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? צבע עיניים והחיוך הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הבטן,הרגליים,הידיים,השומן כמעט הכל האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש: את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאא את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא בעד ולא נגד,אבל זה מסתדר! להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שוב,שיעשו מה שבא להם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 3 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: אה כן התחרטת על דברים שעשית: לא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בובי ממתק: אממ...ארטיק אבטיח נחשב? סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: קראנצ'ים מסטיק: מנטה-אפרסק צבע: אדום ושחור יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: טבעות,שרשרת,צמיד חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה שלי והלוח שעם האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: ליטל הלכת איתו לסרט: אה...מאמי צעק עליך: מאמי שלח לך מכתב: ליטל האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן,חתול שחור,מראה שבורה,סולם,פינה של שולחן... אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן אמאלה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? חחח כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: יש המון,אבל השיר ש-ל-י הוא coldplay-the scinetist ובעברית...אממ...אביב גפן-סוף העולם אוכל אהוב: תפו"א בשמנת,הומפרייז
תוכנית אהובה: חברים,מגרש ביתי,כוכב נולד ספורט אהוב: אירובי וריקוד תחביב: לישון כרגע!!! זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה,קולומביה,אביב גפן, coldplay עיתון אהוב: GO וסתם מה השעה עכשיו? 1831 תפוח או בננה? תלוי במצב רוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול או להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? בבוקר,סלט תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? בנדוד שלי משתעל ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? עד אלייך-סינרגיה,רוצה להחליף-יש הצעות? :] מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מאמי שלי היפה!!!!1 קראת? חייכי!

Small talk

New member
"עם הגב לים..."

קצת בכללי שם: איילת פירסינג: בפופיק קעקועים: אין גובה: 1.80 מידת נעליים:40.5 צבע שיער: דבש אחים/אחיות: שלוש בת כמה את נראית: הרבה יותר
, כבר שאלו אותי (ברצינות) אם זה היה בעלי שפגשו. משקפיים? חצי גשר? לא עבר פלילי: לא שפות:עיברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הגובה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?המשקל והפנים האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: אין תגובה נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל אחד שיעשה מה בא לו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא יודעת לענות על שתי השאלות אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: הילד שהציע לי חברות בקייטנה בין כיתה ב' לג' נחשב? השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בית ספר? התחרטת על דברים שעשית: מלא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: שוקולד סרט מצויר: אלאדין קורנפלקס: העיגולי שוקולד, הפשוט או עוגי מסטיק: O2 דובדבן צבע: חום אדום וירוק יום בשבוע: חמישי- שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: טבעת חורף\קיץ: שניהם בחדר: שלי? האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: בת דודה שלי ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אמא צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: צה"ל האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? חתול שחור ואת זה עם השעון אהבה ממבט ראשון?יכול להיות חיים שאחרי המוות?לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא יודעת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בני משפחה וחברים הופעת בציבור בפיג'מה?לא חושבת בכית בסרט? מלא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? פעם שממש ממש ממש השתכרתי הייתה לי את הבחילה הכי נוראית בעולם והיה לי קר והייתי לבד, אז הייתי בטוחה שאני הולכת למות בצד של המועדון ואף אחד לא ישים לב נכשלת במקצוע?אכן כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? בחיים לא דברים אהובים שיר אהוב: לא יודעת אוכל אהוב: במבה ועוף
תוכנית אהובה:כוכב נולד, CSI , מונק ,לא יודעת עוד מלא ספורט אהוב: משחקי כדור תחביב: לתפור ולישון (ולא למצוא מחטים וסיכות במיטה) זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם מה השעה עכשיו? 18:45 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת?סנדוויץ תיכון או אוניברסיטה? תיכון בנתיים אתה משועמם/ת?קצת רעש אחרון ששמעת? 'קחי מה שתרצי' של גל יעטרי ריח האחרון שהרחת?בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון? KING WITOUT A CROWN של מתיסיהו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו יש מספר אנשים

../images/Emo65.gif

קצת בכללי שם: הילה פירסינג: טבור ורוב הסיכויים שכשאתחיל לעבוד יהיה גם בלשון. קעקועים: אולי גם זה גובה: 160 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: 15 משקפיים? אין גשר? כנ"ל עבר פלילי: כנ"ל D: שפות: עברית ואנגלית, ויש עוד כמה שאני מבינה אבל לא ממש יודעת להרכיב בהן משפט. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני משקיעה את כל כולי באנשים שאני אוהבת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שכשאני לא חושבת על דברים פעמיים אני סתם מתקיפה האם... את/ה דלוקה על מישהו: מ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא יודעת ח את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למהלא להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שטוב לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף שיהיה להם מה [: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מ נשבר לך הלב: 1? אני מתארת לעצמי שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: דימה (D:) ממתק: שוקולד סרט מצויר: עידן הקרח קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: כחול וגווניו יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: מ תכשיט: עגילים לטבור חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: ניל D: הוא היה קצת עייף בחגיגות-שישי אז אלין שלחה אותו לישון בחדר שלי. ראה אותך בוכה: דימה הלכת איתו לסרט: קרן, שני וספיר צעק עליך: אולי אלין, אנאערף שלח לך מכתב: לשכ"ג האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? מ אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא סגורה על זה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כנראה בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? אולי D: נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: וויק מי אפ וון ספטמבר אנדס. ורבים נוספים כמובן אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: פרויקטY ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: אביב, אבריל, דנה עדיני, יוסלס איידי, גרין דיי, אוונסנס עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 18:53 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אצפה בטלויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? חביתה, אחרי שלא אכלתי חביתה המון זמן D: תיכון או אוניברסיטה? תיכון? אתה משועמם/ת? לעיתים רעש אחרון ששמעת? הרוח גורמת לגומי הזה של התריס לזוז מהר וזה עושה רעש מוזר כזה ריח האחרון שהרחת? חביתה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לטרס טו יו של פינצ' מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? דימה, אבל הוא יבוא מאוחר יותר אז בסדר

Summer moved on

New member
אוף, איזה יום.

קצת בכללי שם: נעה פירסינג: נופ קעקועים: אין גובה: 156]: מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: בגילי אני חושבת.[16]. משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות:עברית ואנגלית, ומעט מהספרדית שהצלחתי לקלוט מאינספור פרקים של קטנטנות והמורדיםP: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חברותית, אחראית, חייכנית. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לחוצה, דאגנית. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כל כך. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כןן[: את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא בעד ולא נגד, אבל לדעתי זה לא הולך. להרוג אנשים: תלוי. עישון אצל בני עשרה: נגגגדדדדדד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נראה לי. השם שלך הופיע בעיתון: אחת או שתיים התחרטת על דברים שעשית: מליון. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אדמה. ממתק: שוקולד. סרט מצויר: חתולים בצמרת! קורנפלקס: הכלל. אני אוהבת:} מסטיק: מה שיש צבע: אדום יום בשבוע: רביעי ושישי. היום הכי לא מועדף: שבת, חמישי ושלישי. תכשיט: תמידים כאלה מגניבים, וטבעות. חורף\קיץ: קיייייייייץ. בחדר: מממ השולחן. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: אבא ואחותי. הלכת איתו לסרט: החבורה:)) צעק עליך: נראה לי אחותיP: שלח לך מכתב: ממ הביתספר! האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש. אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? לא יודעת. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? קצת. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? ברור היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן. בימי המחזור הארורים! דברים אהובים שיר אהוב: הו, כל כך הרבה. karma police אחד השירים שאף פעם לא נמאס ממנו. אוכל אהוב: שניצל של אמא:)) תוכנית אהובה: חברים וסיינפלד. ספורט אהוב: הליכה ושחייה. תחביב: שינה. זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: סתם שטויות שיש בבית וסתם מה השעה עכשיו? 19:00 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדווווום סתיו או אביב? אממ אביב. בעצם, את שתיהן אני אוהבת. עונות מעבר אלו תקופות מיוחדות. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקטר איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? אחותי הנודניקית ריח האחרון שהרחת? של בושם דוחהההההההה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? in my place של קולדפליי. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אף אחד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני עונה

קצת בכללי שם: יפית פירסינג: אין.. קעקועים:אין צבע שיער: חום אחים/אחיות: 4 חוץ ממני בת כמה את נראית: 18-7 (אבל אני בת 16 ורק עוד חודשים.) משקפיים? לא.. גשר? לא.. עבר פלילי: לא... שפות:עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אמממ... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אממממ... האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן! את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד?! קודם שיהיה לי 1 סתם לא חושבת את/ה אוהבת רכבות הרים:כן!! את/ה הייתם בחו"ל:ברור.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אממ להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: לא בעד באף גיל חח נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בכייף שלהם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ?!? מסיבה שקשורה לחברה? כן.. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית:10000 פול דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקלד לבן עם עוגיות סרט מצויר: שרק קורנפלקס: אממ אני אוהבת כריות מסטיק: חריף צבע: ירוק יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: א' תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ ברור בחדר: המיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אחיין שלי.. ראה אותך בוכה:אמא לי.. הלכת איתו לסרט: לא הולכת לסרטים רק DVD צעק עליך: נדב שלח לך מכתב: אמ..הודיה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?נעל הפוכה, לעבור מתחת לסולם הכל...אני מאמינה בהכל.. אהבה ממבט ראשון?מאמינהה!! חיים שאחרי המוות?מאמינה בגלגול נשמות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו: מאמינה קצת... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן. הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?תמיד נכשלת במקצוע? כן.. הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן 3-4 ימים בחודש דברים אהובים שיר אהוב: כוכב-סינרגיה אוכל אהוב: פלאפל תוכנית אהובה: כרגע הבורר ספורט אהוב: לישון חח:) תחביב: לנגן בפסנתר זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה אביב גפן עיתון אהוב: מחשב וסתם מה השעה עכשיו? 19:14 תפוח או בננה? אממ..בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להיכנס לדף הבית של תפוז איזה ארוחה אחרונה אכלת?אממ הכלתי עכשיו ארוחה (לפני חצי שעה) תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? אמא באורגן ריח האחרון שהרחת? את הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של סינרגיה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? למאיר בהצלחה בננות

SomebodyElse

New member
אני כל כך עייפה

קצת בכללי שם: קטיה פירסינג: לא קעקועים: 2 גובה: 169 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: לא יודעת, אבל תמיד מבקשים ממני תעודת זהות בכניסה למקומות
משקפיים? לא גשר? כבר לא עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית רוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהבת במישהו
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם זה מצליח אז בעד להרוג אנשים: נגד.. עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: יש מצב אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: אינספור דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: קינדר בואנו סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: הצמיד שהחבר נתן לי חורף\קיץ: חורף בחדר: מה? האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: החבר ראה אותך בוכה: החבר הלכת איתו לסרט: החבר צעק עליך: לא זוכרת שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כמובן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: estranged אוכל אהוב: לזניה תוכנית אהובה: האוס ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: גאנז נ רוזס עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 19:10 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים באיזה 12 ואני מתה מרעב תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? אני עייפה רעש אחרון ששמעת? טלפון ריח האחרון שהרחת? האף שלי סתום איזה רינגטון יש לך בפלאפון? smoke on the water בגרסה ממש מגניבה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? החבר

נסתמו לי האזניים!]; אני מרגישה כאילו אני

בטיסה. קצת בכללי שם: שלי פירסינג: טראגוס חמוד במיוחד קעקועים: אין גובה: 160 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח חמוד בת כמה את נראית: בת 100 משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית ,רוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הכל בערך הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני חולה עכשיו, וזאת הפעם השמינית בערך בשנה הזאת!!!מה נסגר איתי
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי משהו, מתישהו את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא. אם אנשים מסתדרים ככה אז אחלה להרוג אנשים: למה לא. אם אנשים מסתדרים ככה אז אחלה. חחח סתם, ברור שלא!@ עישון אצל בני עשרה: אין מה לעשות... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: המנ...לא נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0? נשבר לך הלב: 100 שברת לבבות: 100000 השם שלך הופיע בעיתון: 0, משהו כזה... התחרטת על דברים שעשית: מה אני סופרת? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בושם חח ממתק: אמ שוקולד? סרט מצויר: משפחת סופר על קורנפלקס: קוקומן? מה שיש בבית מסטיק: אורביט/מאסט... צבע: סגול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט:
נושא כאוב חורף\קיץ: קיץ [חורף זו שנה מסורבלת,סורי] בחדר: מיטה! האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: אבא...זה היה מזמן הלכת איתו לסרט: לא זוכרת
צעק עליך: חחח אני מכפכפת את מי שצועק עליי!! שלח לך מכתב: הבנק, שלח חשבון...חחח מכתב מדכא הייתי אומרת. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמיהנ אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות?אממ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? חח סתם שטויות האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כןןן
הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: הכל אוכל אהוב: יואו שונא תת'שאלות האלה תוכנית אהובה:כל מני תכניות של יס סטארז ספורט אהוב:סקי!!!~ תחביב: צופים?
זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם מה השעה עכשיו? 1920 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחוללל סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להדפיס חומר בהיסטוריה איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת סתם.? [ארטיק] תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? ממש לא רעש אחרון ששמעת? אבא קרא לי ריח האחרון שהרחת?אני פאקינגגג מצוננת!!!!11111111111];];]; איזה רינגטון יש לך בפלאפון? זה של כולם- "מי מכוון את התנועה, ומי יודע איזה מין סוג של השפעה פועל עליי?". וזה של הצוות- "תגידי לי מה נהיה יפהפיה...איך הלך לך בחיים...יפהפיה". ענקקק מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ארג אני חולה ועצבנית ושונאת א תכולם. חחח סתם, לחברה מסויימת. יאללה הלכתי למות

josie1986

New member
יאללה, נענה

קצת בכללי שם: עדי. פירסינג: ללא. קעקועים: ללא. גובה: 158. מידת נעליים:
צבע שיער: חום. אחים/אחיות: אח אחד. בת כמה את נראית: בגילי. משקפיים? ללא. טפו טפו טפו. גשר? היה פעם. עבר פלילי: ללא. שפות: עברית, אנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את החיוך. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את הגובה. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. פה זה טוב. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אמממ לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן!!!! את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא נגד, מעדיפה שלא. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, למה לא. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: בטח על חברה. אי פעם בכית על בן: ברור. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 2. נשבר לך הלב: שברת לבבות: 1. השם שלך הופיע בעיתון: מעולם לא. התחרטת על דברים שעשית: לא ממש. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בובה. ממתק: פסק זמן. סרט מצויר: אלאדין. קורנפלקס: צ'יריוס. מסטיק: כל מסטיק תכלס. צבע: שחור/כחול/סגול. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: ראשון
תכשיט: ללא. חורף\קיץ: קיץ. בחדר: מיטה?! האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: בייבי. הלכת איתו לסרט: בייבי. צעק עליך: אף אחד. שלח לך מכתב: הבנק כניראה. או החברת אשראי. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן. חתול שחור, לא לעבור מתחת לסולם וזה. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. וואי. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא ממש. דברים אהובים שיר אהוב: כל מיני. אוכל אהוב: סיני. תוכנית אהובה: סיינפלד. ספורט אהוב: שחיה. תחביב: אני צריכה למצוא תחביב. זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות. וסתם מה השעה עכשיו? 19:24. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אתקלח, או משהו. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים... תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? כן. רעש אחרון ששמעת? מלמולים מהטלוויזיה. ריח האחרון שהרחת? דוריטוס. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "הכוס הכחולה". מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? בוביייי. תגידי שקראת!

למעלה