שאלון=)

גם אני רוצה ../images/Emo42.gif

שתדעי לשרשר
לתשומת ליבך

לא רוצה פיזיקה

קצת בכללי שם: אורפז פירסינג: עגילים באוזניים.. שלוש בימין ושניים בשמאל קעקועים: נופ גובה: אוח קטנטונת.. לא יודעת עד כמה מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: שני אחים קטנים 12 ו-6 בת כמה את נראית: 15 אולי קצת יותר.. משקפיים? נופ גשר? נופ עבר פלילי: נופ שפות: עברית.. אנגלית של בצפר וספרדית מבובה פראית :) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? היכולת לחייך, גם אחרי שעות של בכי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לפעמים אני עוצרת את עצמי מפחד.. לא לוקחת סיכונים האם... את/ה דלוקה על מישהו: אמ, לא דלוקה.. מתחילה להכיר מישהו את/ה רוצה לגור במקום אחר: קצת.. איפשהו ליד ים, לקום ולראות ים מהחלון את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אמ אולי יתחשק מתישהו, כנראהלא מדאיג אותי במיוחד את/ה אוהבת רכבות הרים: יאפ.. מאוד את/ה הייתם בחו"ל: כה די הרבה.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: צריך הרבה אמון אבל אני חושבת שכן להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: הכי נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אולי בגלל אמא שלי.. אי פעם בכית על בן: אוח כן אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: נופ כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב:פעם אחת, אבל אני יודעת שהכוונה לא הייתה שהוא ישבר שברת לבבות: אולי קצת.. השם שלך הופיע בעיתון: לא שזכור לי התחרטת על דברים שעשית: מניחה שזה קרה כמה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אושר ממתק: אמממ שוקולד אגוזים תמיד עושה טוב.. סרט מצויר: מולאן קורנפלקס: שוגי, כריות וטריקס מסטיק: מסט בננה צבע: הראשון שעלה כתום.. יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: עגילים חורף\קיץ: קיץ קיץ קיץ בחדר: הלוח שעם והכרית שלו האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: נעם ישן איתי ראה אותך בוכה: אמממ גדי הלכת איתו לסרט: אוח זה היה לפני יותר מדי זמן.. עם אבא ואמא למילים ולחן :) צעק עליך: מתן ארג שלח לך מכתב: אונברסיטת ת"א האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? נופ אם כן איזה?- אהבה ממבט ראשון? זו התחלה של משהו חיים שאחרי המוות? לא ממש יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? נופ האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כ.. באמת באמת ןהופעת בציבור בפיג'מה? הבוקר.. לקחתי את נעם לדודה שלי בכית בסרט? ברור! היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? לא ממש נכשלת במקצוע? יאפ הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? בטח בטיולי צופים וכאלה דברים אהובים שיר אהוב: את לא לבד-בוטן מתוק בקרקס אוכל אהוב: שניצל של אבא תוכנית אהובה: מאז יס האנטומיה של גריי ספורט אהוב: שכיבה על הגב תחביב: קריאה זמר/זמרת/להקה אהובים: כרגע עברי עושה לי טוב עיתון אהוב: מוסף 24 בידיעות אחרונות... והצינור פשוט כתוב יפה.. והטור של יאיר לפיד כל סופ"ש! וסתם מה השעה עכשיו? 11:59 כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? בטחלהכין אוכל ואז לא לעשות כלום מול להטלווזיה ואז פיזיקה.. אני חייבת איזה ארוחה אחרונה אכלת? שוגי עם חלב אתמול בערב.. וארוחה אמיתית בצהריים אתמול.. הכנתי תפוחי אדמה בתנור תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה.. רק בגלל שזה למידה של מקצועות שאני אבחר.. אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? אביחי והמשחקי יריות שלו ריח האחרון שהרחת? הדאודורנט שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הילדה הכי יפה בגן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? שניים.. ולכל הבנות שלי

adiss90

New member
----------------------------------------

קצת בכללי שם: עדי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: מטר שישים מידת נעליים: 36 צבע שיער: חומ אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: 15-17 [אני בת 17] משקפיים? כן גשר? אי עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית וספרדית (אלו שפות שאוכל, כמובן, להשתמש בהן ברחוב וכאלה. לא רציני] הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני אוהבת את עצמי ויכולה לחיות עם עצמי בכיף. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? וואו. התחלתי ממש לשנוא את חוסר הכישורים החברתיים שלי. וזה בכלל לא משנה שיש לי הרבה חברים מקסימים, אני רוצה לדעת שכשאני מדברת עם מישהו אני מבינה אותו ואת הבעות הפנים שהוא עושה ואיך הוא מרגיש ולהצליח לנהל שיחה בלי לשעמם אף אחד. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא (וזה מעצבן תחת.הביאו לי בחורים.) את/ה רוצה לגור במקום אחר: לרוב כן. תמיד חושבים שבמקום אחר יותר טוב. אבל תכלס שהמדינה שלנו קצת...קצת... מבחינה גיאוגרפית, כן? את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אפילו חורים באוזניים ואני חושבת שזה מיותר את/ה אוהבת רכבות הרים: זה לא עושה לי בחילה, אם זו השאלה. ואני דווקא מאד נהנית מלונה פארקים ומתקנים מגניבים אבל רכבות הרים פחות מלהיב אותי. פעם אבל עשיתי אחת מתוחכמת בחושך עם מים וקולות וזה היה ממש מגניב ובכלל לא מרגישים את הלופים והפניות וזה כי עסוקים במסביב. זה מגניב. את/ה הייתם בחו"ל: נו כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה מרחקים להרוג אנשים: ממש לא עישון אצל בני עשרה: P: נסיעה במכונית אחרי ששתית: זה סתם מטומטם מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. למרות שלא הייתי רוצה להיות בת מאומצת של זוג הומוסקסואליים. כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יודעת אם הייתי בכלל נשבר לך הלב: לא קרה שברת לבבות: אני מקווה שאף פעם, למרות שקשה לי. השם שלך הופיע בעיתון: ממ לא נראה לי התחרטת על דברים שעשית: קורה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מיצי? ממתק: שוקולד סרט מצויר: אלאדין(ועוד מיני דיסניים) קורנפלקס: אני אוכלת פעם ב..., אני אוהבת הרבה סוגים. מסטיק: לא תודה צבע: כתום,ירוק,שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשראות זה מקסים בעיניי חורף\קיץ: קיץץץ בחדר: מה יש לי?! הרבה....חח: מחשב,טלוויזיה,2 טלפונים,סורק-מדפסת-מכונתצילום,בקרוב וידאו-דיוידי-מקליט ורהיטים(?) האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: מייסלף. וחוצמזה בת דודה ודודה שלי חרפו פה ראה אותך בוכה: ממ שאלה טובה הלכת איתו לסרט: אוי אללי, כמה זמןןןן דברים אהובים ספורט אהוב: שחייה

SNoopY 26

New member
שימלה צהובה ושתי בנותתתתתתתתת

קצת בכללי שם: ספירפיר פירסינג: אין אבל אני מתכננת בטבור קעקועים: אין גובה: 1.68 או 69 בערך מידת נעליים: 39 וחצי צבע שיער: חום דבש אחים/אחיות: 2 בנים בת כמה את נראית: בגילי אני חושבת. אבל כבר כמה פעמים אנשים שאלו אותי בת כמה אני ואז שאמרתי 16 וחצי הם אמרו שלפי הדיבור וההיתנהגות שלי מתאים לי להיות גדולה יותר :] משקפיים? נופ גשר? היה עבר פלילי: נהה שפות: עברית וקצת אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני מצחיקה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עצלנית אש האם... את/ה דלוקה על מישהו: נוט אנימור את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: - את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוווד את/ה הייתם בחו"ל: כן. הולנד בלגיה צפרת ופולין. בחופש אנחנו מתכננות טורקיה כל הבנות, ואולי אני טסה עם אמא ליוון או משו בסיגנון בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה רחוק להרוג אנשים: נגד. תלוי מי כמובן. נגיד את בן לאדן תהרגו עישון אצל בני עשרה: כל אחד והבחירות שלו. נסיעה במכונית אחרי ששתית: מה פיתאום!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכייף שלהם. נגד אני בטח לא. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כמו כולנו אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא הייתי. אולי רציתו מישהו ממש ממש ממש... אבל מאוהבת עוד לא נשבר לך הלב: שברת לבבות: אין לדעת השם שלך הופיע בעיתון: ענרף התחרטת על דברים שעשית: חח לא סופרת. אבל לרוב זה דברים בקטנה כי אני בנאדם במתלבט המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חברה ממתק: קליק ביסקוויט סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: קוקומן או קינמון מסטיק: אורביט ירוק צבע: צהוב, וורוד, שחור יום בשבוע: רביעי,שישי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: טבעת זהב חורף\קיץ: קיץ בחדר: שטיח פרווה לבן האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: חברה ראה אותך בוכה: דני נראלי הלכת איתו לסרט: ממ לא זוכרת צעק עליך: - שלח לך מכתב:- האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נהה לא ממש. אהבה ממבט ראשון? יכול להיות, אני עוד לא חוויתי חיים שאחרי המוות? ממ לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אולי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן חח בכית בסרט? כן היית על במה? כן[: חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? יותר מדי חח הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן. מתי שצריך לעשות פיפי בשטח וזה.. דברים אהובים שיר אהוב: זה בא בתקופות אוכל אהוב: סלט עוף בלחם יין. המבורגר תוכנית אהובה: האנטומיה של גריי, נמלטיםםםםםםםםםםם, אבודים, מגרש ביתי ספורט אהוב: תחביב: לאכול, להיות עם חברות, סתם לטייל, לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: GO וסתם מה השעה עכשיו? חמש וחצי תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד להיסטוריה איזה ארוחה אחרונה אכלת? פתיתים ו 2 שניצל תירס תיכון או אוניברסיטה? תיכון בנתיים אתה משועמם/ת? וואלה לא רעש אחרון ששמעת? אני שומעת עכשיו שיר של הספייס גירלס
ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי 212 סקסי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם שיר של הפלא מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? שחר קראת אותי? בחייאת תגידי אם כן!

Lost Lullaby

New member
לא לומדת :<

קצת בכללי שם: ליבי פירסינג: קעקועים: גובה: 166-7 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: כהה אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: אנערף משקפיים? יש גשר? אין ולא היה עבר פלילי: ^ שפות: עברית אנגלית רוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לוידעת:[ את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם מסתדרים להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה:לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מה שעושה לכם את זה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: נו נשבר לך הלב: 2{?} שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: 2 נראה לי התחרטת על דברים שעשית:יותר מדי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מיאו ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: רגיל מסטיק: פטלימון צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: שבת תכשיט: עגילים. למרות שנראה לי שהאזניים שלי מתחילות להיות רגישות :< חורף\קיץ: באמצע בחדר: האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: יגאל ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: ^ צעק עליך: שלח לך מכתב: בתוך זר של פרחים נחשב?
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נו אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? אנערף דברים אהובים שיר אהוב: יותרמדי אוכל אהוב: תוכנית אהובה: דד זון ספורט אהוב: חח. תחביב: צילום זמר/זמרת/להקה אהובים: סאבג' גארדן, דארן הייז עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 1808 מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אנסה ללמוד איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצל ועגבניות שרי :[ תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? קלי קלארקסון [האלבום החדש שלה לא משו. חבל] ריח האחרון שהרחת? מה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? 4ever מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יגאל

Mooa-Numi

New member
איעיט

קצת בכללי שם: מיכל פירסינג: אין קעקועים: גם אין גובה: 170 מידת נעליים:40-41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית:יותר מ18 אני מניחה. סטודנטית משקפיים? עדשות גשר? אןן מקלדת מקולקלת עבר פלילי: אין שפות: עברית שוטפת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? מה שבוער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מה שלא קורהבי, והאף האם... את/ה דלוקה על מישהו: קצת,לא באמת את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לעפימם את/ה אוהבת רכבות הרים:ממש ממש לא את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: יכול לקרות להרוג אנשים: יכול לקרות אבל עדיף שלא,לא? עישון אצל בני עשרה: עדיףשלא נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מלאנתלפים נשבר לך הלב: כנל שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: 0, אולי1 התחרטת על דברים שעשית:תמיד דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שקמה ממתק: סרט מצויר: הנסיכה מונונוקי.... סתם ובטח איזה אלאדין שלא עולה לי עכשיו קורנפלקס: דליפקאן. יש לי סטייה לקורנפלקסי בריאות מסטיק: תפוח צבע: יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף:שלישי תכשיט: מלא. קניתי עגכשיו שרשרת יפה חורף\קיץ: חורף בחדר: חםלי מאוד האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זכור לי מתי בכיתי.. מתישהו בשבוע שעבר הלכת איתו לסרט: צעק עליך: בקן שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?חתולשחור ועין הרע אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? הקפיצו גן רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים לא מעניין וסתם מה השעה עכשיו? 1:16, שיט!!!! תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום? סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להוריד את הסוויטשירט שאני מתה בו ולישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?סוג של חביתה תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת?לרוב לא רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

ילדע

New member
../images/Emo60.gif

קצת בכללי שם: יובל פירסינג: רק אוזניים קעקועים: נופ גובה: 168 ככה? מידת נעליים: 37 צבע שיער: בלונד כהה אחים/אחיות: אחות ואח בת כמה את נראית: 16 אני מניחה משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני מגניבה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני לא מגניבה האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר לומר את/ה רוצה לגור במקום אחר: כה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כה את/ה הייתם בחו"ל: כה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כרגע אני די משוחדת. אני יודעת שזה רע, אבל בטח אפשר להסתדר. נו תלוי במרחק. להרוג אנשים: חח לא עישון אצל בני עשרה: ולא אצל אף אחד אחר נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא לא לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: דה שבעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0-1 [זה מרגיש קצת יומרני לומר מאוהבת] נשבר לך הלב: ממ. אעע. שברת לבבות: 2 בערך. השם שלך הופיע בעיתון: 1? התחרטת על דברים שעשית: מיליון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל ממתק: שוקולד סרט מצויר: מולאן קורנפלקס: קוקו פופס מסטיק: מנטה או דובדבן צבע: כחול יום בשבוע: אני לא יודעת כבר היום הכי לא מועדף: ראשון? תכשיט: המ חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הממ. בחיי שאני לא זוכרת. בעצם המשפחה שלי. הלכת איתו לסרט: אח שלי צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: חח לא יודעת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? אולי קצת, בחלק התמים שלי חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בקטנה בכית בסרט? כה היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות? נראלי נכשלת במקצוע? יותר משתוכלו לדמיין הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? בקטנה דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: באפי ספורט אהוב: דחיסת עוגיות תחרותית תחביב: ראו "ספורט" זמר/זמרת/להקה אהובים: אעעע עיתון אהוב: הממ וסתם מה השעה עכשיו? 1:48 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? לא החלטתי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות "אופרה"! איזה ארוחה אחרונה אכלת? הממ ערב תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? מזגן ריח האחרון שהרחת? הממ איזה רינגטון יש לך בפלאפון? באפי, מהמיוזקל מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אע ;(

Over My Head

New member
חפרתי../images/Emo42.gif

קצת בכללי
שם: קארין
פירסינג: היו חורים באוזניים שנסתמו...והייתי רוצה בטבור...
קעקועים: I WISH
גובה: משו כמו 1.74 ..?
מידת נעליים: 41
צבע שיער: שחור חום...
אחים/אחיות: יחיד ומיוחד...ומעצבן
בת כמה את נראית: 16-17 (תמיד אומרים לי
)
משקפיים? יאפ
גשר? לא:]
עבר פלילי:
כלום...בינתיים
שפות:עברית... אנגלית, טיפ טיפה ערבית ואיטלקית בערך.
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ...וואי אתם יודעים משו...זה ממש עצוב שאני כבר פאקינג 5 דקות תקועה מול השאלה הזאת ואני לא מצליחה למצוא?
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?^אני לא מצליחה למצוא את הדברים הטובים שבי...ואני מתעצבנת מהר.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כןןן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים....באיטליה
)) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אתם מאמינים בתינוק וירטואלי? את/ה רוצה עוד פירסינג: יאפ...בטבור את/ה אוהבת רכבות הרים:כן...מאוד=] את/ה הייתם בחו"ל: יאפפ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: WTF? ממש לא עישון אצל בני עשרה: לאא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא לא לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת: כולם משקרים...אין מה לעשות אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים...ובשתיהן לא יצא כלום
נשבר לך הלב: כנל^^ שברת לבבות: עוד לא (אני בת 14...יהיה לי עוד זמן
..) השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן...על המון..אבל אני חושבת שמה שהתחרטתי עליו רק הביא לדברים טובים יותר...ככה שזה לא ממש נורא. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א ו כ ל
ממתק: שוקולד מריר
סרט מצויר: המממ....במבי..(אפילו שאני תמיד בוכה
)וגם מלך האריות
קורנפלקס: סיני מיני
מסטיק:לא אוהבת מסטיקים...
אבל אם כבר אז אורביט כחול צבע: כחול תכלת, אדום ושחור יום בשבוע: המפףף...כולם? היום הכי לא מועדף: לא נרא לי שיש כזה תכשיט: צמיד לרגל חורף\קיץ: שניהם:) בחדר: מיטה
האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני...
ראה אותך בוכה: חברות שלי... הלכת איתו לסרט: וואיי מלא זמן לא הייתי בסרט
צעק עליך: המדריכה שלי
שלח לך מכתב: NO ONE האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא... אהבה ממבט ראשון? נרא לי
חיים שאחרי המוות?עוד לא גיבשתי דעה
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? נייט האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לאמא ואבא
הופעת בציבור בפיג'מה?לאא בכית בסרט? כן...חחח היית על במה? כן =] חשבת שאת\ה הולך למות? אממ....אולי לא זוכרת נכשלת במקצוע?פיזיקה...
הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא... רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב:זה בא בתקופות..בעיקרון זה כל השירים של THE FRAY ו-הסודות של דנה עדיני אוכל אהוב:שניצל וצ'יפס...פיצה...קרפ צרפתי...קוסקוס...פשטידות
..וסלטים
תוכנית אהובה: האנטומיה..מגרש ביתי...O.C ספורט אהוב:טניס:) תחביב: לשחק טניס...להדריך...לרקוד לשיר לשחק (בקיצור-להקה)... זמר/זמרת/להקה אהובים: THE FRAY סינרגיה...ועוד כמה
עיתון אהוב:ראש אחד
וסתם מה השעה עכשיו? 14:10 תפוח או בננה?בננה=] כחול או אדום?שניהם סתיו או אביב?שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לשוטט באינטרנט
איזה ארוחה אחרונה אכלת?סנדוויץ' בבצפר(פיתה עם קוטג'..יאמיי
) תיכון או אוניברסיטה? תיכון!!! אתה משועמם/ת?לפעמים רעש אחרון ששמעת? רעש של מקדחה בדירה שמעלנו...שיפוצים
ריח האחרון שהרחת?בושם של ידיד שלי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סינרגיה-צועקים על אהבה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אממ....הדובי שלי
קראת?
תגיבי

לה לה לה

קצת בכללי שם: לירון פירסינג: הלוואי. אחרי הצבא. קעקועים: עוד שנה בערך :) גובה: 1.73 לערך מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית: לא יודעת, יותר מ20 P: משקפיים? לא גשר? לא תודה עבר פלילי: גם לי שפות: אנגלית, עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? ציניות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? חוסר הערכה האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר להגיד את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. מאמינה שיכול להתפתח משהו, אבל זו לא אהבה עד שלא נפגשים ומכירים פנים מול פנים. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן, כלכך. טראגוס, הליקס, נזם בחזרה ואולי גם בטבור. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ;[ את/ה הייתם בחו"ל: כן. תורכיה, פולין, איה נאפה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה רחוק להרוג אנשים: לא, מה עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שטוב לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא לא ועוד פעם לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נראה לי נשבר לך הלב: אולי 3 שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת P: התחרטת על דברים שעשית: לא זוכרת כמה פעמים, אבל קרה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: במבה ממתק: במבה! סתם, קינדר בוואנו סרט מצויר: מלך האריות כאילו דה קורנפלקס: וואי יש יותר מדי P: אבל התאהבתי בקלוגס ספיישל K מסטיק: אורביט ורוד שלצערי אין בארץ, סעמק. צבע: צ'חור, חום, ירוק בהיר יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון :/ תכשיט: יש לי שרשרת זהב עם תליון של לב שהוא שילוב של אמא שלי ושל סבתא שלי. את התליון אמא שלי קנתה לי לבת מצווה עם שרשרת מזעזעת P: אז מצאתי את השרשרת שהייתה של סבתא שלי, חיברתי, ומאז היא לא יורדת ממני
חורף\קיץ: אין העדפה. בקיץ רוצה חורף ובחורף רוצה קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אמא שלי בטח ישנה בה כשאני לא בבית
ראה אותך בוכה: אמא נראה לי הלכת איתו לסרט: וואי לא זוכרת
צעק עליך: לא זוכרת גם P: שלח לך מכתב: לא זוכרת |:: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, קצת. כשיש שפיץ בסיגריה אז אולי מישהו חושב עליי. כשמתעטשים אחרי אמירה מסויימת זה אומר שזה נכון. אם נתקעת במשהו עם הרגל, מישהו חושב עליך ועוד כל מיני שטויות כאלה. אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא נראה לי P: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בבדאי בכית בסרט? שאלה מיותרת היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? יש מצב נכשלת במקצוע? מבחן אחד מה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: כרגע? הילה זיתון - תישאר, מלכת הפלקט - מיליון פעם אוכל אהוב: במבה P: תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: ריקוד תחביב: ריקוד ריקוד ריקוד. זמר/זמרת/להקה אהובים: לינקין פארק בנשמה.
עיתון אהוב: ישראלי? P: וסתם מה השעה עכשיו? 1623 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? לא'דעת מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? בטח לראות טלוויזיה עד שחברה שלי תתקשר איזה ארוחה אחרונה אכלת? עכשיו אכלתי פשטידת אטריות, עגבניה חתוכה בצד ורוטב אלף האיים לייט, וקולה! תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? שיר? P: ריח האחרון שהרחת? הבושם המדהים מבין חמשת הבשמים המדהימים שאמא שלי קנתה לי
ולאחותי ולעצמה, אבל אני רכושנית P: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי מלא! בפלאפון שלי יש את "מרגיש" של אמיר פיי גוטמן, "lithium" של אוונסנס, "איי דונט ניד אה מאן" של פוסיקאטדולז, ובטח עוד משהו ששכחתי. במירס! יש לי את "what goes around, comes" של ג'סטין המלך, "אין לך מקום" של היהודים, "aye yai yai" אל ed-rock ואת "flawed design" של סטאבילו. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? א'.

coolit

New member
בא לי ../images/Emo13.gif

קצת בכללי שם: בריצ!
פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.615 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: יש לי שתי אחיות ושלושה אחים בת כמה את נראית: מכיתה ז' בערך- 16-17. משקפיים? אהה גשר? מעולם לא עבר פלילי: לא? שפות: עברית אנגלית.. צריך עוד? הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את השיזוף המהמם שלייי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני לא מזיזה את עצמי, לוקחת על עצמי הרבה משימות ולא מצליחה לבצע אותן מספיק ביעילות האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש....... אולי טיפה. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן כן כןןןן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מה זה אהבה וירטואלית?!?! תגדירו, שונאת תשאלה הזאת!! את/ה רוצה עוד פירסינג: לא.. אולי בגבה.. כשאגדל ולא אצטרך לייצג את בני עקיבא את/ה אוהבת רכבות הרים: אממ אני מאוד אוהבת והייתי עולה עליהן 10 פעמים רצוף בלי בעיה, הבעיה היא שבשנה וחצי האחרונות התחילו להיות לי סחרחורות מכל סיבוב קטן, לא יצא לי מאז להיות בלונה פארקים למיניהם אבל אני חוששת שאם אני אעלה על הקומבה אני אמות חח את/ה הייתם בחו"ל: מעולם לא, ובעז"ה לעולם לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: מה אכפת לי? תעשו מה שאתם רוצים להרוג אנשים: במקרה של הקם להרגך השכם להרגו עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד? מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תעשו מה שבא לכם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אהא אי פעם בכית על בן: אהא אי פעם שיקרת: אהא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה.. נשבר לך הלב: על איתי כל פעם מחדש.. על אורי פעם אחת גדולה ועוד כמה קטנות. ועל בנות אני כבר לא סופרת. :\ שברת לבבות: לא נראה לי שזה קרה. [בא לי לבכות רק מהמחשבה על זה שאולי יש סיכוי שפגעתי בבייבי שלי ושברתי לו את הלב.. אני לא חושבת שזה קרה אבל] השם שלך הופיע בעיתון: לא קרה מעולם.. אם כי משהו עכשיו מבצבץ לי בראש, שבשבועות האחרונים ראיתי תמונה שלי\קראתי את השם שלי באיזה עיתון, אני לא זוכרת איפה...!! אבל אני בטח סתם מדמיינת.. התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: רוני [במלעל כמווווובןןןן], ועוד הרבה הרבה ממתק: אני לא אוהבת ממתקים. אבל סוכריית קולה סרט מצויר: יו יש הרבה
אלאדין של דיזני קורנפלקס: כריות וניל מסטיק: מאסט מנטה עדין [לא זוכרת איך קוראים לו. הכחול כהה] צבע: כתום למרות שקצת נמאס לי ממנו אז אני קצת מחליפה. ירוק, למשל. יום בשבוע: סאטוראדאי היום הכי לא מועדף: רביעי.. למרות שבזמן האחרון אני כבר לא שמה לב איזה יום.. ובזמן האחרון גם שבתות נהיות דפוקות בגלל שאני שונאת את המקום שאני גרה בו ואת האנשים שפה.. תכשיט: ממממממ.. חח.. השרשרת שלי? עליי כבר איזה שנה וחצי רצוף [יש מצב שהורדתי פעם אחת שהייתי בים נראה לי] חורף\קיץ: קיץ קיץ קיץ קיץ קיץ בחדר: מחשב? האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: המשפחה. התעצבנתי על עצמי שאכלתי והתחלתי לרקוע ברגליים ולבכות.. אל תשאלו הלכת איתו לסרט: פייייי מלאאאא זמן לא הלכתי לסרטים, מלא. אבל כשזה היה- זה היה עם חברות שלי [אף פעם לא עם האקס, למה לבזבז כסף על סרט כשיש אותו למען השם?!] צעק עליך: לא זוכרת מי צעק עליי לאחרונה. כשצועקים עליי אני בוכה. שונאת שצועקים עליי. שלח לך מכתב: בואו נהפוך את זה למייל... רוני. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא יודעת חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? נחשו הופעת בציבור בפיג'מה? השאלה הכי מפגרת בעולם בכית בסרט? כן היית על במה? לא ממש חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? הו כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? תמיד דברים אהובים שיר אהוב: רבים מספור.. כרגע- אממ "עכשיו אתה חוזר בחזרה".. ולא בגלל שחורשים את זה ברדיו.. בגלל שאני חורשת את הדיסק שלה
אוכל אהוב: לביבות תפו"א
תוכנית אהובה: חח שנים לא ראיתי טלויזיה ספורט אהוב: ריצה, הליכה תחביב: גיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים: מירי מסיקה, אפרת גוש, הראל סקעת, קרן פלס, ו..אביב עיתון אהוב: מקור ראשון
וסתם מה השעה עכשיו? מאוחר מדי תפוח או בננה? אף אחד מהם.. אבל כנראה שבננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? לא יודעת.. קיץ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לי-שון! איזה ארוחה אחרונה אכלת? חח אני לא אוכלת ארוחות, אני אוכלת נשנושים תיכון או אוניברסיטה? לא ניסיתי אוניברסיטה אבל תיכון זה שוס אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מכונית עוברת ברחוב ריח האחרון שהרחת? לא יודעת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הרבה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הכרית שליייי

יאללה ../images/Emo71.gif

קצת בכללי שם: ענבל פירסינג: קעקועים: גובה: 1.66 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח תאום אחד בת כמה את נראית: אנערף.14/15 משקפיים? לא גשר? רק למעלה וגם זה בדרך החוצה P: עבר פלילי: שפות: עברית אנגלית ומתיימרת גם לערבית P: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השיער? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הבטן האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן!!!11הליקס את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ]: את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כשזה לא לטווח ארוך להרוג אנשים: נמ יש כמה P: עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל,לא רק אצל בני עשרה נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מה שבראש שלהם :] האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אני לא רוצה לכתוב את זה פה. נשבר לך הלב: כנל^ שברת לבבות: לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים התחרטת על דברים שעשית:הוו ... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ענבל :] ממתק: שוקולד סרט מצויר: מולאן קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה
צבע: ירוק דשא XDD יום בשבוע: חמישי/סופש היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: השרשרת שלי שמסמלת בשבילי הרבה. חורף\קיץ: קיץ בחדר: מחשב?D: האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לוידעת. הלכת איתו לסרט: ממזמן,הבננות צעק עליך: אמא או משו שלח לך מכתב: אירגון לתת
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא!!דבילי כ"כ. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? מן הסתם.לאו דווקא מבחינה רומנטית הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? בטח היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן,אבל לא בתעודה...מבחן וכאלה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן
דברים אהובים שיר אהוב: D: אוכל אהוב: הכלD: תוכנית אהובה: האוס ספורט אהוב:ריקוד תחביב:כנל זמר/זמרת/להקה אהובים: אביב גפן וMCR.וגם יוני בלוך כפרותעליו
עיתון אהוב:מעריב לנוער? וסתם מה השעה עכשיו? 07:56 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקחת את התיק וללכת לביצפר. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אתמול בערבD: תיכון או אוניברסיטה? תיכון! אתה משועמם/ת?כרגע?לא ממש.בכלליות כן
רעש אחרון ששמעת? הקלדה ריח האחרון שהרחת?משחת שיניים איזה רינגטון יש לך בפלאפון?משו של הפלא' מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?טטים שעוזבים ):

NoFaRi1

New member
למה אני לא הולכת לישון

קצת בכללי שם: נופר פירסינג: טבור קעקועים: נונ גובה: 1.60 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: אנערף משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית ספרדית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? יודעת להקשיב הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא אתחיל האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד בעיקרון חח להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: אנערף נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: בערך אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: חח כן כמה פעמים... היית מאוהבת: 1, נראה לי נשבר לך הלב: לא ממש נשבר שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: קצת, בכל מיני דברים שקשורים לבצפר וכאלה התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: bite ממתק: ממ סרט מצויר: במבי קורנפלקס: ברנפלקס. אבל דוגרי עוגי הכי טעים. מסטיק: אנערף צבע: הרבה יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: עגילים חורף\קיץ: קיץ בחדר: האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: עינת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש. אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? הלוואי נו יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? הורדתי דמעה P: היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן. טראומה ;[ נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן. זה לא קרה הרבה^ דברים אהובים שיר אהוב: משתנה אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: כלמיני ספורט אהוב: חח תחביב: לישון זמר/זמרת/להקה אהובים: הרבה עיתון אהוב: אנערף וסתם מה השעה עכשיו? 12:59 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? נראה איזה ארוחה אחרונה אכלת? אפרסק P: אה אמ ערב אני מניחה. אבל לא אכלתי שומדבר מסודר היום. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? מקלדת ריח האחרון שהרחת? הרחתי עכשיו את השיער כדי שיהיה מה לכתוב. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם כזה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ממ

../images/Emo3.gif

קצת בכללי פירסינג: אין. קעקועים: אין. למרות שהיו תקופות שרציתי. אבל אין
מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום משקפיים? אין. עבר פלילי: אין. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עצלנות. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא כרגע. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא. אבל גם לא שונאת. את/ה הייתם בחו"ל: כן. פעמיים. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא אכפת לי. להרוג אנשים: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא נגד. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות!
קורנפלקס: הרגיל. מסטיק: אורביט. צבע: שחור, כחול. יום בשבוע: סופ"ש. היום הכי לא מועדף: ראשון. תכשיט: עגילים. חורף\קיץ: ברור שחורף!:)
האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני?
ראה אותך בוכה: אף אחד. הלכת איתו לסרט: חברה. צעק עליך: אף אחד. שלח לך מכתב: האונ'
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? כן. בעין הרע. אהבה ממבט ראשון? כשהיא תגיע, אני אחזור אליכם. חיים שאחרי המוות? אולי. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בפורים. בכית בסרט? כן. היית על במה? יאפ:) חשבת שאת\ה הולך למות? יש מצב. נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני?
לפחות פעם בחודש
דברים אהובים שיר אהוב: יש יותר מידי שירים אהובים.. אוכל אהוב: סיני תוכנית אהובה: חברים, מתחילות מחדש. תחביב: לשמוע מוזיקה. זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי
וסתם מה השעה עכשיו? 10:14 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא קצת בפורום. איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה?
שניהם נדמה לי. אתה משועמם/ת? קצת. רעש אחרון ששמעת? גלגל"צ. עכשיו. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של הראל סקעת. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ....

Moreiro

New member
בלופ

קצת בכללי שם: מור פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.62 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: 17 משקפיים? יש, שמה רק בביצפר ובבית אבל גשר? היה עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: אע את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: טוב את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: רק בלי לופים]: את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא אידיאלי אבל פסדר להרוג אנשים: בטח עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למהלא האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1..וחצי? נשבר לך הלב: 1..וחצי? שברת לבבות: חח השם שלך הופיע בעיתון: 1?2? התחרטת על דברים שעשית: אוהו דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: משמש ממתק: שוקולד סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: מה? האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: אבא הלכת איתו לסרט: יונתן ויגאל צעק עליך: אחותי שלח לך מכתב: עיריית פ"ת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אעע אני הופכת נעליים וסוגרת מספריים ומסדרת הרבה דברים ועוד כלמיני כאלה, אבל זה לא בגלל שאני מאמינה שמשהו רע יקרה זה פשוט ממש מפריע לי בעין. אהבה ממבט ראשון? נגיד חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? בקטנה נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא באמת דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: מנטה וסתם מה השעה עכשיו? 12:07 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לנסוע לרמת גן איזה ארוחה אחרונה אכלת? מישמיש נחשב ארוחה? תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אין לי זמן לזה רעש אחרון ששמעת? מישהו שמכסח את השיחים בחוץ ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "גלים"|: מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

יייייייייייייוווווווו

קצת בכללי שם: שלומית פירסינג: לשון קעקועים: עוד לא גובה: 1.58 מידת נעליים: 37 צבע שיער: אין שיער אחים/אחיות: 2 אחים ואחות בת כמה את נראית: 18? משקפיים? נופ גשר? נופ עבר פלילי: נופ שפות: אנגלית, עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שפתיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? גוף האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהבת
את/ה רוצה לגור במקום אחר: יאפ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: נופ את/ה רוצה עוד פירסינג: יאפ את/ה אוהבת רכבות הרים: נופ את/ה הייתם בחו"ל: נופ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מה המרחק להרוג אנשים: נופ עישון אצל בני עשרה: נופ נסיעה במכונית אחרי ששתית: אין לי רישיון..אז... כן:] מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אחלה בחלה יופי טופי :] האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: בערך כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 2? השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: לא הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: במבה סרט מצויר: שרק קורנפלקס: ברנפלקס מסטיק: מאסט ירוק צבע: אדום, ירוק יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: השרשרת שחבר שלי קנה לי חורף\קיץ: קיץ בחדר: כלום שונאת אותו האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: חבר שלי ראה אותך בוכה: " הלכת איתו לסרט: וואיי לא זוכרת צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב: חברה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לע אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: מאיר אריאל - שדות גולדברג אוכל אהוב: לא יודעת כרגע בא לי להקיא תוכנית אהובה: ישנן בנות ספורט אהוב: ריצה [אבל אין לי ריאות לזה ;[ ] תחביב: צילום? זמר/זמרת/להקה אהובים: מוקי עיתון אהוב: ישראלי ? וסתם מה השעה עכשיו? 12:59 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להקיא :S איזה ארוחה אחרונה אכלת? אורז ושניצל בעע תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת O: אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? שיר של נינט בחוץ ריח האחרון שהרחת? סיגריות איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם צלצול של הפלא' מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה שלי ;[

mkarin

New member
מ-מ-ש משעמם../images/Emo26.gif

קצת בכללי שם: קריני. פירסינג: נופ. קעקועים: נופ. גובה: 1.70 מידת נעליים: 40.5 צבע שיער: בלונד. אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: יותר מ-17 משקפיים? לא גשר? לא. עבר פלילי: ממש לא |: שפות: עברית, אנגלית, ספרדית, פורטוגזית והבנה של עוד קצת. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל דבר אחר בערך. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: תמיד. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: D: אין אפילו אחד. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא! את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כעיקרון בעד, יודעת מניסיון שזה לא ממש עובד. להרוג אנשים: תמיד. עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת. נראה לי נשבר לך הלב: פעמיים. שברת לבבות: פעמיים [?] השם שלך הופיע בעיתון: תלוי איזה
התחרטת על דברים שעשית: הרבה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מצפים שיגידו פה אהבה, נכון? ממתק: במבה. סרט מצויר: שרק! קורנפלקס: פיטנס. מסטיק: כמעט כל דבר של MUST
צבע: ורוד, שחור, תכלת, לבן יום בשבוע: עכשיו כלום. היום הכי לא מועדף: כלום. תכשיט: עגילים, טבעות. חורף\קיץ: חורף
בחדר: האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: לא ישנים איתי במיטה. ראה אותך בוכה: ראה? לא יודעת. הלכת איתו לסרט: שנים שלא הייתי בסרט >< צעק עליך: לא יודעת אם צעקו, אבל התעצבנו. היום. ואתמול. שלח לך מכתב: D: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא יותר מדי. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? בעיקר הקטע עם המחשב
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן:p בכית בסרט? ברור. היית על במה? כן
חשבת שאת\ה הולך למות? הממ... נכשלת במקצוע? לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא
דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה. אוכל אהוב: כל דבר עם פחמימות. וירקות. תוכנית אהובה: הממ.. האוס? ספורט אהוב: הליכה
תחביב: מחשב, לישון, לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: מארון5 כרגע הם היחידים שעולים לי. עיתון אהוב: דוגרי.
סתם. ידיעות. וסתם מה השעה עכשיו? 13:19 תפוח או בננה? תפוח! כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? סוליטר ומוזיקה :] איזה ארוחה אחרונה אכלת? סנדביץ'. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? כרגע? כן. רעש אחרון ששמעת? שטיפתכלים D: ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משו של רסמוס. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יש כזה ]; הודגש באמצעות מדגישומטיק

OverSharing

New member
משעמם לי.../images/Emo103.gif

קצת בכללי שם: שחר פירסינג: נזם קעקועים: נונ גובה: 166/7 מידת נעליים: 38/9 צבע שיער: חום אחים/אחיות: עומר, תמר, אורי ורואי בת כמה את נראית: נראה לי שבגילי. משקפיים? עליי בדיוק! אבל בדר"כ עדשות גשר? - עבר פלילי: - שפות: עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את השיזוף החתיך שלי!
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אני קצת מתנשאת האם... את/ה דלוקה על מישהו: בטח:] את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןןן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: מי שטוב לו ושמח כף יימחא. להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד עישון באופן כללי. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 2? לאיודעת. השם שלך הופיע בעיתון: - התחרטת על דברים שעשית: מלא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: דוביייי ממתק: שוקולד סרט מצויר: מוצאים את נמו/ מלך האריות קורנפלקס: כריות/דליפקאן מסטיק: - צבע: סגול/ חום יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: שרשרת חמודה חורף\קיץ: קיץ בחדר: פסנתר האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני והדובי. ראה אותך בוכה: אני לא זוכרת מתי בכיתי לאחרונה. אבל בטח הצוות או סתם מישהו מהצופים:p הלכת איתו לסרט: אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שהייתי בסרט:( אבל אולי עמרי צעק עליך: אמא לפני כמה ימים. שלח לך מכתב: - האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לאאא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? מלך האריות:[ היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: כדורעף תחביב: פסנתר זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: ידיעות אחרונות
חח. וסתם מה השעה עכשיו? 1336 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת, משעמם לי. אולי להוריד שערות איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים ובא לי להקיא]: תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כרגע כן, בדר"כ לא. רעש אחרון ששמעת? אח שלי מדבר שטויות ריח האחרון שהרחת? אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם משהו שבא איתו. האינטרנט שלי לא עובד]: מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? עמרי עדיין משעמם לי!!1

כמה שאני אספיק עד שאני צכה לצאת../images/Emo121.gif

קצת בכללי שם: מאיה פירסינג: - קעקועים: - גובה: 1.65 מידת נעליים: 38-9 צבע שיער: חום בהירבהיר אחים/אחיות: אחות ו-3 אחים בת כמה את נראית: בערך בגילי [18] יש שאומרים שטיפה יותר משקפיים? - גשר? - עבר פלילי: - [כל הקווים משמע שלילי] שפות: עברית אנגלית בסבבה הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חיצוני? צורת עיניים, רגליים, חזה, תחת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אף האם... את/ה דלוקה על מישהו: - את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים יש לי חשק לקיבוץ או יישוב קטן יותר את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: - את/ה רוצה עוד פירסינג: - את/ה אוהבת רכבות הרים:יאפ את/ה הייתם בחו"ל:אופקורס בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: X להרוג אנשים: X עישון אצל בני עשרה:נגד עישון בכללי אבל שיעשו מה שבא להם נסיעה במכונית אחרי ששתית: X מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שכל אחד יעשה מה בראש שלו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: V אי פעם בכית על בן: V אי פעם שיקרת: V אי פעם נעצרת: X כמה פעמים... היית מאוהבת: בערך פעמיים נשבר לך הלב: בערך פעמיים שברת לבבות: אנערף השם שלך הופיע בעיתון: חחח הרבה כי יש מיני סלב עם השם שלי התחרטת על דברים שעשית: לא ספרתי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שלום ואהבה [מתבקש לא?!] ממתק: מארס או גומי למיניהם סרט מצויר: מפלצות בע"מ נראהלי קורנפלקס: פרוסטד צ'יריוס, כריות נוגט, אלפאבטיקל מרשמלו מסטיק: מאס מלון החדש אבל כמעט תמיד אני עם אירוויוס סגול צבע: ירוק יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף: שלישי או רביעי תכשיט: הכל חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה וטלוויזיה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ופיצ ראה אותך בוכה: פיצ הלכת איתו לסרט: פיצ צעק עליך: פיצ או אמא שלח לך מכתב: ענתי המושלמת :] האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אבל אני לא יכולה שסכין פונה כלפי חוץ אהבה ממבט ראשון?X חיים שאחרי המוות?X יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?X האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כמובן הופעת בציבור בפיג'מה? הרהב פעמים אני לובשת לבצפר את מה שישנתי איתו חח בכית בסרט? כע אפילו שבוע שעבר בפורסט גאמפ בכיתי מלאן היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות?יאפ נכשלת במקצוע? בתעודה? רק פעם אחת נראהלי הורידו אותך כיתה?X הקפיצו אותך כיתה?X רצית להיות המין השני?V דברים אהובים שיר אהוב: הרבה אוכל אהוב: המבורגר או סלט או פסטהעגבניות תוכנית אהובה:ניפטאק ספורט אהוב:כדורעף?! תחביב:אין לצערי :/ זמר/זמרת/להקה אהובים:אביתר בנאי אולי עיתון אהוב: גו או קוסמופליטן וסתם מה השעה עכשיו? 13:56 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אני הולכת לעבודה ב-17:00 יש לי בגרות ואז שיעור נהיגה איזה ארוחה אחרונה אכלת?פיצה קודם תיכון או אוניברסיטה? אונ' אתה משועמם/ת?כרגע לא אני די ממהרת רעש אחרון ששמעת? מקלדת? ריח האחרון שהרחת? אציטון איזה רינגטון יש לך בפלאפון?my love- justin timberlake ואני לא פקצה ;[ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחיין שלי והוא בא אחה"צ :]]

למעלה