חפרתי../images/Emo42.gif
קצת בכללי
שם: קארין
פירסינג: היו חורים באוזניים שנסתמו...והייתי רוצה בטבור...
קעקועים: I WISH
גובה: משו כמו 1.74 ..?
מידת נעליים: 41
צבע שיער: שחור חום...
אחים/אחיות: יחיד ומיוחד...ומעצבן
בת כמה את נראית: 16-17 (תמיד אומרים לי
)
משקפיים? יאפ
גשר? לא:]
עבר פלילי:
כלום...בינתיים
שפות:עברית... אנגלית, טיפ טיפה ערבית ואיטלקית בערך.
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ...וואי אתם יודעים משו...זה ממש עצוב שאני כבר פאקינג 5 דקות תקועה מול השאלה הזאת ואני לא מצליחה למצוא?
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?^אני לא מצליחה למצוא את הדברים הטובים שבי...ואני מתעצבנת מהר.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כןןן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים....באיטליה
)) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אתם מאמינים בתינוק וירטואלי? את/ה רוצה עוד פירסינג: יאפ...בטבור את/ה אוהבת רכבות הרים:כן...מאוד=] את/ה הייתם בחו"ל: יאפפ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: WTF? ממש לא עישון אצל בני עשרה: לאא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא לא לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת: כולם משקרים...אין מה לעשות אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים...ובשתיהן לא יצא כלום
נשבר לך הלב: כנל^^ שברת לבבות: עוד לא (אני בת 14...יהיה לי עוד זמן
..) השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן...על המון..אבל אני חושבת שמה שהתחרטתי עליו רק הביא לדברים טובים יותר...ככה שזה לא ממש נורא. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א ו כ ל
ממתק: שוקולד מריר
סרט מצויר: המממ....במבי..(אפילו שאני תמיד בוכה
)וגם מלך האריות
קורנפלקס: סיני מיני
מסטיק:לא אוהבת מסטיקים...
אבל אם כבר אז אורביט כחול צבע: כחול תכלת, אדום ושחור יום בשבוע: המפףף...כולם? היום הכי לא מועדף: לא נרא לי שיש כזה תכשיט: צמיד לרגל חורף\קיץ: שניהם

בחדר: מיטה
האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני...
ראה אותך בוכה: חברות שלי... הלכת איתו לסרט: וואיי מלא זמן לא הייתי בסרט
צעק עליך: המדריכה שלי
שלח לך מכתב: NO ONE האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא... אהבה ממבט ראשון? נרא לי
חיים שאחרי המוות?עוד לא גיבשתי דעה
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? נייט האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לאמא ואבא
הופעת בציבור בפיג'מה?לאא בכית בסרט? כן...חחח היית על במה? כן =] חשבת שאת\ה הולך למות? אממ....אולי לא זוכרת נכשלת במקצוע?פיזיקה...
הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא... רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב:זה בא בתקופות..בעיקרון זה כל השירים של THE FRAY ו-הסודות של דנה עדיני אוכל אהוב:שניצל וצ'יפס...פיצה...קרפ צרפתי...קוסקוס...פשטידות
..וסלטים
תוכנית אהובה: האנטומיה..מגרש ביתי...O.C ספורט אהוב:טניס

תחביב: לשחק טניס...להדריך...לרקוד לשיר לשחק (בקיצור-להקה)... זמר/זמרת/להקה אהובים: THE FRAY סינרגיה...ועוד כמה
עיתון אהוב:ראש אחד
וסתם מה השעה עכשיו? 14:10 תפוח או בננה?בננה=] כחול או אדום?שניהם סתיו או אביב?שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לשוטט באינטרנט
איזה ארוחה אחרונה אכלת?סנדוויץ' בבצפר(פיתה עם קוטג'..יאמיי
) תיכון או אוניברסיטה? תיכון!!! אתה משועמם/ת?לפעמים רעש אחרון ששמעת? רעש של מקדחה בדירה שמעלנו...שיפוצים
ריח האחרון שהרחת?בושם של ידיד שלי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סינרגיה-צועקים על אהבה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אממ....הדובי שלי
קראת?
תגיבי