שאלון=)

באלי

קצת בכללי שם: אורנית פירסינג: הליקס קעקועים: אין גובה: 1.58 ככה מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: חום עם קצוות בלונדיניים
אחים/אחיות: 4 בת כמה את נראית:בגיל שלי נראלי משקפיים? אין גשר? גם לא עבר פלילי: חח לא שפות:עברית,קצת אנגליתספרדיתערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?עיניים,רגישות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?מתעצבנת מהר ומשטויות האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:ככה את/ה רוצה עוד פירסינג: ממממממממ...נזם זה יפה..אבל לא יודעת את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד :( זה הוכיח את עצמו ביומיים האחרונים להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:מממ אין לי ממש דעה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: ממ.. לא יודעת אם הייתי מאוהבת.. נשבר לך הלב:נמ.. שברת לבבות: פעמיים
השם שלך הופיע בעיתון:נוור התחרטת על דברים שעשית:יותר מידי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה,עידן
ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: רגיל
מסטיק: מנטה צבע: אדום יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:נממ תכשיט: צמיד של השבט חורף\קיץ: משתנה בחדר: פוסטר של רן דנקר
חחחחחחחחח האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמ...לא זוכרת.. הלכת איתו לסרט: פיי מזמן כבר לא צעק עליך:נמנמ... שלח לך מכתב:יפעת נראלי
אימייל זה גם נחשב,לא?
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?מממ קצת זה עם המספריים,שאסור להעביר מיד ליד אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא ממש יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?חחח פעם האמנתי עכשיו זה סתם בשביל הצחוק האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?ממ כן בכית בסרט? יש מצב היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?נממ לא נראלי נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן דברים אהובים שיר אהוב:שיר בעיפרון-בית הבובות אוכל אהוב:פיצה תוכנית אהובה:נממ ספורט אהוב:כדורגל תחביב:צופים
זמר/זמרת/להקה אהובים:משינה
עיתון אהוב:ידיעות אחרונות? וסתם מה השעה עכשיו? 4:06 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?אין לי מושג איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה? מממ לא יודעת עוד לא הייתי באוניברסיטה ככה שאני לא יכולה להחליט
אתה משועמם/ת?נממ לא רעש אחרון ששמעת? ממממ ריח האחרון שהרחת?אנערף איזה רינגטון יש לך בפלאפון?יותר מידי חחחחחח אבל בעיקרון "אינטרקום" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?רינתולה :)

ליזיגי

New member
להללה

קצת בכללי שם: ליאור פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.63 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: מור, אביב, יהלי, רומי, יהונתן בת כמה את נראית: 16 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין :) שפות: עברית, אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין כזה כלכך חחח הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? חוסר ביטחון עצמי האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אחד אז אני ארצה עוד ? את/ה אוהבת רכבות הרים: בטח את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד .. אם אוהבים אחד את השני למה לא? להרוג אנשים: נגד!!!!! עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם נראה לי נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: לא יודעת :/ השם שלך הופיע בעיתון: האמת שהופעתי יחסית הרבה בעיתון של שוהם :)) התחרטת על דברים שעשית: הרבה!!! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בננה (האמת שחשבתי על זה עכשיו) ממתק: שוקולד לא משנה איזה !! סרט מצויר: מלך האריות כמווובן קורנפלקס: כריות או דליפקאן מסטיק: פטל לימון/בננה צבע: ירוק יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: חמישי תכשיט: טבעת (ואיבדתי אחת מפולין יפהההה:(( חורף\קיץ: חורף בחדר: את המיטה שליי האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ! ראה אותך בוכה: לא זוכרת.. כאילו בכיתי ביום שלשיי אבל לא הראתי לאף אחד הלכת איתו לסרט: אחותי ואחי צעק עליך: נדב שלח לך מכתב: לא זוכרת ווואו האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן כל הזמן.. אפילו בפגוש את הרובינסונים היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? מבחינה פיזית כן וגם נפשית נכשלת במקצוע? מתמטיקה מי לא נכשל במקצוע הזה ?! הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: אין אוכל אהוב: צ'וצקי, סושי, שוקולד תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: מחול תחביב: מחוללל זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: של שוהם חחח וסתם מה השעה עכשיו? 21:11 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? תסיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחכות לידיד שלי איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים ? תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? של קידוח ריח האחרון שהרחת? של סבון איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי יש לי את הצלצול המעפן של סלקום מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לענבר

היסטוריה הורס את החיים. העיקר נגמר :]

קצת בכללי שם: עדי אושר :) פירסינג: אין קעקועים: גם לא גובה: 1.68 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחים+אחות בת כמה את נראית: 14-15 משקפיים? לרחוק גשר? לא עבר פלילי:] שפות:קצת מערבית, קצת ספרדית, טיפה אנגלית :( הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אמון הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?קנאות/חולשות/נפגעת מהר מדי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא יזיק לי, אבל או לבד, או עם מישהו ממש קרוב. לא משפחה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: בא לי בשפה/בגבה את/ה אוהבת רכבות הרים:לאאאאא את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא ממש..לא תמיד מחזיק המון להרוג אנשים: תלוי איזה אנשים עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כן האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן:כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: כה כמה פעמים... היית מאוהבת: אמיתי אמיתי? פעמיים נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: אואו..המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אורי :] ממתק: צ'וקלט סרט מצויר: פו הדוב ^^ קורנפלקס: כריות מסטיק: אבטיח צבע: תכלת יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף:שניייייייייייייי תכשיט: טבעת, שרשרת חורף\קיץ: אמ, העונה של עכשיו..זה לא כזה קיץ.. בחדר: מיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אורי ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: וואי שנים לא הייתי בסרט צעק עליך: ציון חח אלק צעק..השוטר הזה שלח לך מכתב:סלקום :| האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?חתול שחור, שישי 13 כל אלה אהבה ממבט ראשון?יס חיים שאחרי המוות?כה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?כה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא=\ רצית להיות המין השני? לא ממש דברים אהובים שיר אהוב:stil loving youl אוכל אהוב:ספגטי תוכנית אהובה: ספורט אהוב:שינה ^^ תחביב:סתם, להיות עם אורי :] זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 22:57 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?לא ממש משנה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת?ספגטי, אחרי הבגרות תיכון או אוניברסיטה? יוניברסיטי אתה משועמם/ת? טילים רעש אחרון ששמעת? השטויות של הפרסומות פוקס ריח האחרון שהרחת?מלוואח של אחי =\ איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"בא מן השתיקה" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אליאור/אורי/נופר!!!!! לילה טוב..

DIE kvar

New member
יאללה

אני כמעט כותבת קצת בכללי שם: ענת פירסינג: טרגוס קעקועים: אין גובה: ממוצע מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: 17 ככה..אני בת 19 תודה ששאלתם משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חיצונית העיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?חיצונית...ה.. וואלה לא יודעת האם... את/ה דלוקה על מישהו: אא.. יש כמה שהייתי עושה להם טובה את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן מאוד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מה לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא חובבת גדולה אבל גם לא שוללת..מזמן לא הייתי בשום פארק את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: די נגד..אבל תלוי איזה מרחק.. כי אם זה בית אריה-ת"א אז זה יכול לעבוד, אבל אם זה בית אריה-חיפה אז לא. להרוג אנשים: רוב הזמן לא עישון אצל בני עשרה: חבל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: איך שבא לכם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אוי איזה שאלות מפגרות אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: ע"י מ.צ נחשב? כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: לא יודעת.. שברת לבבות: מספר פעמים השם שלך הופיע בעיתון: לא יודעת התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוח ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות כמובן קורנפלקס: רגיל של קלוגס מסטיק: אירוויז סגול צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: א' כמובן תכשיט: טבעת? חורף\קיץ: קיץ ביג טיים בחדר: אממ..מיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: הוא.. אבל די מזמן. בל"ג בעומר. וואי, ממש מזמן. ראה אותך בוכה: אא בטח מישהו מהצבא הלכת איתו לסרט: הוא. הלכנו לג'וני דפ
צעק עליך: ממ אמא אולי שלח לך מכתב: הבנק האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? תגדירו אהבה חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא ממש נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כל הזמן כמעט דברים אהובים שיר אהוב: אוי אוכל אהוב: פסטה תוכנית אהובה: אין..אני נורא אוהבת אייזק.. וסוויט סיקסטין ספורט אהוב: כדורגל תחביב: אמנות זמר/זמרת/להקה אהובים: אין 1 עיתון אהוב: ידיעות וסתם מה השעה עכשיו? 1:58 תפוח או בננה? אי אפשר להחליט כחול או אדום? אדום, ברור סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? סלט תיכון או אוניברסיטה? תיכוןןןןןןן אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? החתולה המפגרת שלי ריח האחרון שהרחת? א איזה רינגטון יש לך בפלאפון? נו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אוף

Miss Tika

New member
יאללה

קצת בכללי שם: שירה פירסינג: לא קעקועים: ולא גובה: קצרה משו.. 1.64 מידת נעליים: 49 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אבישג- 30 (חוזרת מניו יורק מחר!ווהו!), חגי- 27 בת כמה את נראית: חח לפעמים 19, לפעמים יותר, לפעמים פחות... תלוי כמה בא לי להראות. משקפיים? יש, אבל נורא נדיר שאני הולכת איתם גשר? מעולם לא עבר פלילי: חלילה! שפות: עברית ואנגלית? הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? רגישות עצומה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? רגישות עצומה האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא נראה לי. לא קרה לי מעולם את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: זה מפחיד :[ את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה קשה... אבל תלוי להרוג אנשים: תלוי מי! עישון אצל בני עשרה: זה לא משהו אבל קשה לומר שאני נגד, אני עדיין בת 19 (כמעט) נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם אתה לא נוהג אז זה בסדר חח מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד!!! (סתם :] ) האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: המממ אולי 3 נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: ההה... אני לא חושבת שאני יודעת.. אולי פעמיים? השם שלך הופיע בעיתון: מה אני סלב? התחרטת על דברים שעשית: לפעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חופש ממתק: שוקולדדד סרט מצויר: מלך האריות :] קורנפלקס: פרוסטיס (גיליתי שהקורנפלקס שגונבים מהחד"א בבסיס ממש דומה!!! ליגה!!!) מסטיק: מנטה צבע: כחול? יום בשבוע: חמישישישבת!! היום הכי לא מועדף: ראשון כמובן. אולי שני בעצם. תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץ אבל לא בדרום הרחוק ;[ בחדר: מה איתו? האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: בבית? טוב, אם זה נחשב המיטה שלי (אצל אחותי), אז ראיין, ואם בבסיס אז מאיה אנחנו ישנות ביחד ראה אותך בוכה: מאיה או אמא לא זוכרת הלכת איתו לסרט: שניםםםםם לא הלכתי לסרט צעק עליך: חחח דניאל (אני והילה החלטנו שזה מגניב לזרוק להם אבנים לתוך החדר
) שלח לך מכתב: טוב נלך על אימייל כי אין מכתבים באמת. אמממ בטח רביד, למייל הצה"לי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש. אהבה ממבט ראשון? קצת. לא בדיוק ראשון. חיים שאחרי המוות? קצת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? כם בכית בסרט? ברור היית על במה? אכן חשבת שאת\ה הולך למות? אולי נכשלת במקצוע? בטח במתמטיקה או משו הורידו אותך כיתה? לא הגזמתם הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: לא'דעת יש הרבה ;[ אני מורידה מחדש מוזיקה למחשב (חדש...), מה להוריד?!?! אוכל אהוב: כל מה ששל הבית ולא של צבא ;[[ תוכנית אהובה: ההה.. הדבר היחיד שראיתי לאחרונה היה... ממ.. כוכב נולד? ספורט אהוב: חחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (סתם השבוע עשיתי מד"ס! D: ) תחביב: אנאערף.. לישון, לקרוא, לכתוב זמר/זמרת/להקה אהובים: נורה ג'ונס! וג'ף באקלי ו..כל השאר חח. עיתון אהוב: כמעט נפלט לי במחנה. וסתם מה השעה עכשיו? 1:55 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? מזמן, כשהגעתי הביתה באיזה 5:30. אז כנראה שאני אוכל אחרי זה תיכון או אוניברסיטה? אף פעם לא הייתי באוניברסיטה, אבל שניהם אדירים נראה לי אתה משועמם/ת? לא ולא. אפילו שיצאתי עם תתי וכבר חזרתי הביתה והיום חמישי בערב. רעש אחרון ששמעת? פינק פלויד, אם אתם מגדירים את זה כרעש... ריח האחרון שהרחת? סיגריות איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם כזה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? זוצקה

אע

קצת בכללי שם: ליאור. פירסינג: אין. קעקועים: הלוואי. גובה: 163? מידת נעליים: 9. צבע שיער: חום-ערמוני כזה? ;[ אחים/אחיות: 2. בת כמה את נראית: 19? P: משקפיים? יש, שמה רק בבית. גשר? אין. עבר פלילי: נה. שפות: אנגלית ועברית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הגבות שלי? האם... את/ה דלוקה על מישהו: אוף את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: גם לא. :< את/ה רוצה עוד פירסינג: אבל אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל: יאפ. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: קצת נגד, מנסיון להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד באופן כללי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: עא לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: מי סופר. :< נשבר לך הלב: יותר מדי שברת לבבות: יודעת על פעמיים. >:| השם שלך הופיע בעיתון: 0? P: התחרטת על דברים שעשית: בסופו של דבר אני שלמה עם דברים דברים מועדפים ממתק: שוקולד סרט מצויר: היפה והחיה. קורנפלקס: הרגיל. מסטיק: אנערף. צבע: ירוק. יום בשבוע: שישי! בית. היום הכי לא מועדף: מוצ"ש. שביזות יום א'. :X תכשיט: אנערף, לא עונדת חורף\קיץ: חורף. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: חוץ ממני? בטח אבא ראה אותך בוכה: הסמל שלי הלכת איתו לסרט: וואי, לא זוכרת כבר. נראה לי שעם לירון. צעק עליך: המפקדת שלי שלח לך מכתב: המרפאה בבה"ד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? פה ושם חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כמובן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כמובן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: wish you were here של פינק פלויד אוכל אהוב: של בית תוכנית אהובה: לא רואה כבר טלוויזיה ספורט אהוב: אל תגזימו תחביב: להסתובב זמר/זמרת/להקה אהובים: ברי סחרוף עיתון אהוב: בלייזר וסתם מה השעה עכשיו? 7:42 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אף אחד... אלרגיות מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? פיפי איזה ארוחה אחרונה אכלת? אע... אכלתי 3 מפרום אתמול תיכון או אוניברסיטה? צבא אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? נקישות המקלדת ריח האחרון שהרחת? ספיד-סטיק איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אחד של נוקיה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה