א ו ר נ י ת ת
New member
באלי
קצת בכללי שם: אורנית פירסינג: הליקס קעקועים: אין גובה: 1.58 ככה מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: חום עם קצוות בלונדיניים
אחים/אחיות: 4 בת כמה את נראית:בגיל שלי נראלי משקפיים? אין גשר? גם לא עבר פלילי: חח לא שפות:עברית,קצת אנגליתספרדיתערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?עיניים,רגישות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?מתעצבנת מהר ומשטויות האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:ככה את/ה רוצה עוד פירסינג: ממממממממ...נזם זה יפה..אבל לא יודעת את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד
זה הוכיח את עצמו ביומיים האחרונים להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:מממ אין לי ממש דעה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: ממ.. לא יודעת אם הייתי מאוהבת.. נשבר לך הלב:נמ.. שברת לבבות: פעמיים
השם שלך הופיע בעיתון:נוור התחרטת על דברים שעשית:יותר מידי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה,עידן
ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: רגיל
מסטיק: מנטה צבע: אדום יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:נממ תכשיט: צמיד של השבט חורף\קיץ: משתנה בחדר: פוסטר של רן דנקר
חחחחחחחחח האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמ...לא זוכרת.. הלכת איתו לסרט: פיי מזמן כבר לא צעק עליך:נמנמ... שלח לך מכתב:יפעת נראלי
אימייל זה גם נחשב,לא?
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?מממ קצת זה עם המספריים,שאסור להעביר מיד ליד אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא ממש יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?חחח פעם האמנתי עכשיו זה סתם בשביל הצחוק האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?ממ כן בכית בסרט? יש מצב היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?נממ לא נראלי נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן דברים אהובים שיר אהוב:שיר בעיפרון-בית הבובות אוכל אהוב:פיצה תוכנית אהובה:נממ ספורט אהוב:כדורגל תחביב:צופים
זמר/זמרת/להקה אהובים:משינה
עיתון אהוב:ידיעות אחרונות? וסתם מה השעה עכשיו? 4:06 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?אין לי מושג איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה? מממ לא יודעת עוד לא הייתי באוניברסיטה ככה שאני לא יכולה להחליט
אתה משועמם/ת?נממ לא רעש אחרון ששמעת? ממממ ריח האחרון שהרחת?אנערף איזה רינגטון יש לך בפלאפון?יותר מידי חחחחחח אבל בעיקרון "אינטרקום" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?רינתולה 
קצת בכללי שם: אורנית פירסינג: הליקס קעקועים: אין גובה: 1.58 ככה מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: חום עם קצוות בלונדיניים