שאלון=)

נגמר אזרחות.

קצת בכללי שם: ליאורי פירסינג: היה באף קעקועים: בתכנון גובה: 1.63 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה כרגע חום אדום כזה אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: בד"כ יותר משקפיים? אין גשר? אין ולא היה עבר פלילי: חח לא שפות: עברית אנגלית ומבינה ממש טוב ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער, שפתיים. חברה טובה, משקיענית. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עדיף לא להתחיל האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אפשר להגיד את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה ממש קשה אבל בעקרון בעד להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: שיהיה בכיף נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יודעת כבר. לא יודעת אם להחשיב את זה בתור "מאוהבת" נשבר לך הלב: הרבה שברת לבבות: תאמת שאין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם למיטב ידיעתי התחרטת על דברים שעשית: כן כמעט תמיד..באסה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: השם שלו. חח ממתק: עוגיות שוקולד צ'יפס! סרט מצויר: אלאדין
קורנפלקס: וואי אני חולללה על קורנפלקס.. נגיד כריות מסטיק: החדשים שיצאו נראים ממש טעימים צבע: ירוק בהיר יום בשבוע: כולם חוץ משישי היום הכי לא מועדף: שישי תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חוווררררףףףף בחדר: מיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: נראה לי שגילי ראה אותך בוכה: לא זוכרת.. הלכת איתו לסרט: לא הייתי בסרט חודשיים צעק עליך: דור הקוף שלח לך מכתב: אף אחד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? איכס יותר מידי וזה מזעזע. למשל- חמסה חמסה חמסה עין הרע וכאלה אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות? לא יודעת..אולי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? חח אולי ביסודי בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

JuSt A GiRl 94

New member
איזה יום ארוך

שם: שירה פירסינג: הליקס, שואפת לעוד כמה אבל לא נותנים לי. קעקועים: אין גובה: 164 ס"מ מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: שלושה אחים גדולים יותר בת כמה את נראית: 15 בערך משקפיים? לקריאה גשר? כה עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כל פעם שאני מצליחה לכתוב או לשיר וכשגאים בי. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר בערך. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: ממש ממש לא את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי במקרה להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: נרגילה כן סיגריות לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ...2. נשבר לך הלב: 3 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בי"ס נחשב? התחרטת על דברים שעשית: אינסוף דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: קינדר בואנו סרט מצויר: אמממ לא יודעת חח קורנפלקס: כריות מסטיק: מאסט בטעם טוטי פרוטי צבע: שחור/כחול יום בשבוע: ראשון/חמישי היום הכי לא מועדף: אממ שלישי חוץ משיעור אחד תכשיט: אין ממש חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב, מיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברה שלי מלפני כמה חודשים טובים. הלכת איתו לסרט: אח שלי צעק עליך: אבא שלי שלח לך מכתב:אם זה גם אימייל אז מתנאל האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן...כל העניין עם ה-14:14 נגיד אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש אבל זה קצת מפחיד לפעמים האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? זהו שאני לא כ"כ בטוחה שהתכוונתי. הופעת בציבור בפיג'מה? עם חברות.. בכית בסרט? כמעט אבל אני מתאפקת היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? מצער. נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?כן רצית להיות המין השני? חשבתי על זה דברים אהובים שיר אהוב: פשוט אוונסנס, אין מועדף זה כל פעם מתחלף אוכל אהוב: פירה תוכנית אהובה: האוסס ספורט אהוב:אממ לשחות זה נחמד תחביב:לכתוב ולשיר זמר/זמרת/להקה אהובים:אוונסנס עיתון אהוב: אין ממש וסתם מה השעה עכשיו? רבע לשמונה תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להשתין איזה ארוחה אחרונה אכלת? משניצי תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת? ציפורים מצייצות ריח האחרון שהרחת?של שניצל חחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון?משהו של דפש מוד מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מאיה.

e l u l a

New member
:)../images/Emo153.gif

קצת בכללי שם: אלה פירסינג:
קעקועים:
גובה: 165 מידת נעליים: 38-9 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: בגילי.. 17 משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית, אנגלית בערך הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? ספונטנית יחסית. לא יודעת אם זה הכי אבל זה נחמד. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מכניסה את עצמי לסרטים יותר מדי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אפשר להכיר באנטרנט.. אבל אין דבר כזה קשר בלי שנפגשים. את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי בכלל את/ה אוהבת רכבות הרים: בערך את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם זה לא עושה רע אז כן.. יש אנשים שמתאים להם, ויש כאלה שצריכים את הקרבה כל הזמן ואז לא. להרוג אנשים: חח לא עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון בכללי אבל מי שרוצה לעשן לא שואל אותי ממש.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא מפריע לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: נראה לי 0 שברת לבבות: נראה לי 0 השם שלך הופיע בעיתון: רק בעיתון בי"ס כשהייתי ביסודי התחרטת על דברים שעשית: 100000000000 אבל בתכלס אני יודעת שזה לא מוביל לשום מקום אז תמיד חושבת על זה שהכל לטובה, משתדלת לפחות. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: סוכריות תות מגומי, שוקולד לבן.. סרט מצויר: יש מלא.. נגיד שבמבי אבל בעצם אני אוהבת את כולם[לפחות של דיסני]. קורנפלקס: קורנפלקס במבה! נראה לי שהפסיקו לייצר את זה מזמן אבל אני זוכרת שאכלתי את זה פעם וזה כ"כ טעים. חבל שכ"כ משמין:/. מסטיק: מנטה הכי חריף[כחול כהה של MUST] צבע: סגול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: תמיד זה לפי מערכת של בי"ס אבל עכשיו כבר לא לומדים אז אני אוהבת את כולם. חח תכשיט: אני אוהבת הכל חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה,פיות האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא יודעת.. מה שבטוח זה היה מזמן הלכת איתו לסרט: אמ ראיתי אצל אוריה שבוע שעבר, ובקולנוע אני לא זוכרת צעק עליך: בטח אמא/אבא אני לא זוכרת שלח לך מכתב: לא זוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? יש אחת שבערך-שאסור לישון עם נעליים לפניי הראש.. כאילו אם אני ישנה ורואה נעליים מולי על הריצפה צריך להזיז אותם למאחורי הרגליים כזה.. סבתא אמרה לי את זה פעם ומאז אני לא יכולה לישון כשיש בטווח ראייה שלי נעליים. אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לחברות הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
טיולים ומחזור... דברים אהובים שיר אהוב:יש הרבה אוכל אהוב: של סבתו'ש תוכנית אהובה: חח לא יודעת אני לא רואה טלוויזיה ממש ספורט אהוב: לא עושה ספורט:p אבל בא לי לקפוץ בחבל זה נראה לי מגניב וגם זה ספורט ממש טוב שורף מלא קלוריות.. ואני לא צריכה לחשוב על מה ללבוש כי זה בבית, ואני לא צריכה לחפש חברות שיבואו איתי ואני לא צריכה בשביל זה אף אחד. קיצר רק צריך לקנות חבל עכשיו. או שאני אקח מהשבט
. תחביב: ים זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 19:45 תפוח או בננה? תפוח ירוק ואם אין ירוק אז בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? סתם בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת? חתכתי סלט אז אכלתי תוך כדי כזה..חח תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אני אמורה ללמוד לכלכלה ככה שכן, בערך רעש אחרון ששמעת? מקלדת ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי-וניל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Three little birds- Bob Marley מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ממ

e l u l a

New member
חחח רק עכשיו שמתי לב../images/Emo153.gif

שיש שאלות של כן ולא שעניתי עליהם במילים ויש כאלה ששמתי
ו
חח איזה מוזר
.

adiss90

New member
וגם את זה קראתי.

יוווו גם אני רוצה לקנות חבל קפיצה!!! :]]]]

Jiglly

New member
הפסקה מספרות

קצת בכללי שם: רוני פירסינג: הליקס נזם לובים קעקועים: אין גובה: 1.59 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחיפ בת כמה את נראית: 7 ככה משקפיים? יש, לא מרכיבה מכיתה ו' ככה גשר? נופ עבר פלילי: אין שפות: עברית ואנגלית צולעת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני בתקופה לא משו עם עצמי, אל תשאלו הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אין לי זמן לענות על זה P: האם... את/ה דלוקה על מישהו: דלוקה זה שטחי לעומת זה את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: כן בלשון בבקשה את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא נגד אבל זה לא סימפטי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נמנעת נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נורמלי לחלוטין ולא צריך להתייחס אל זה כמערכת יחסים חריגה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים? נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לאדעת השם שלך הופיע בעיתון: בטח ביסודי מתישו התחרטת על דברים שעשית: מתי לא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: נזלת ממתק: אנרג'י סרט מצויר: כלמיני קורנפלקס: קינמונים מסטיק: אורביטכחול צבע: סגול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שבת תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: אביב בחדר: מיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: חברה ראה אותך בוכה: משפחה הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: הספריה הציבורית כי אני לא מחזירה ספרים P: אה וגם תלוש משוכרת יאי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: המון המון אוכל אהוב: שניצלתירס תוכנית אהובה: סקראבס, פמילי גאי, האוס ספורט אהוב: רביצה תחביב: רביצה זמר/זמרת/להקה אהובים: המון המון עיתון אהוב: מעריב וסתם מה השעה עכשיו? 19.49 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך ללמוד לספרות איזה ארוחה אחרונה אכלת? דגנים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאד רעש אחרון ששמעת? ניתוק טלפון ריח האחרון שהרחת? סבון איזה רינגטון יש לך בפלאפון? my sharona מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הוא

AnGeL DoLlY

New member
חצי מהמחמאות

באות מכל האנשים הכי הזויים במקושרים הזה! מה יהיה
קצת בכללי. שם: אביב פירסינג: הליקס קעקועים: - גובה: 1.66 [אעעע התנפצה לי האשלייה שאני 170 וקצת
] מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: האמת שבגילי..יש כאלה שיתנו לי שנתיים יותר בגלל החזה P: משקפיים? - גשר? תם ונשלם עבר פלילי: - שפות: עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני טובה, פשוט בנאדם טוב. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא מפוקססת האם... את/ה דלוקה על מישהו: כבר בקושי את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןן....כשאמא תחזור מחו"ל הולכים לעשות ביחד:]] את/ה אוהבת רכבות הרים: חולה על זה את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם זה מסתדר אז כן להרוג אנשים: אע כן בטח עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף שלהם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1..2? נשבר לך הלב: 1
שברת לבבות: אין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון: אויש לפני שלוש שנים כיכבתי ב"ראש צעיר" התחרטת על דברים שעשית: לא סופרת :$ דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מחשב ממתק: כל שוקולד מסוג שהוא סרט מצויר: מולאן קורנפלקס: צ'יריוס מסטיק: אורביט כחול/ירוק צבע: תכלת חום לבן יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: 'נערף תכשיט: צמידים חורף\קיץ: קיץץץץ בחדר: המיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: לא זוכרת ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: עם הילדה שאני עושה עליה בייביסיטר צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: נובודי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? ברגעים של מחזור וכאלה..כן דברים אהובים שיר אהוב: בא בתקופות. "על הגשר הישן", ONLY HOPE של סוויטצ'פוט אוכל אהוב: שניצל, שוקולד תוכנית אהובה:נמלטים, כוכב נולד ספורט אהוב: ריקוד תחביב: לבלות, לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים: אין ספציפיים עיתון אהוב: לאשה וסתם מה השעה עכשיו? 19:58 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך ללמוד היסטוריה כנראה איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? השער החשמלי נסגר כשאבא נכנס לחנייה ריח האחרון שהרחת? פופקורן איזה רינגטון יש לך בפלאפון? UPTOWN GIRL מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אריאלהההה:]

Tin Doll

New member
איזה יום מתיש

קצת בכללי שם: טובי פירסינג: 4 לובים, נזם, טראגוס, הליקס, אנדר, דאבל בטבור, אנטי טראגוס קעקועים: אין גובה: 1.62 ככה מידת נעליים: 39 צבע שיער: אדום חום אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: 18 משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: כמעט שפות:עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אמממ הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את השומן האם... את/ה דלוקה על מישהו: חח אם לקרוא לזה דלוקה את/ה רוצה לגור במקום אחר: אנערף את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי איזה מרחק.. להרוג אנשים: אה עישון אצל בני עשרה: אנערף נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיהנו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: אממ... שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית:מאיפה אני יודעת? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ססקס ממתק: אממ סרט מצויר: אנסטסיה, שלגיה קורנפלקס: רגיל מסטיק: מנטה-אפרסק צבע: אדום יום בשבוע: סופ"ש היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: טלויזיה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: דור הלכת איתו לסרט: דור צעק עליך: אח שלי שלח לך מכתב: האגודה להתנדבות האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? עין הרע אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? עולם הבא, כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב:יווו אוכל אהוב:פטריות תוכנית אהובה:אבודים ספורט אהוב:טניס
תחביב:להנות זמר/זמרת/להקה אהובים: פורקיופיין עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תראו לבד תפוח או בננה?תפוח ירוק כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אלך לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת?אכלתי מעדן, לא ממש ארוחה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? את אמא ריח האחרון שהרחת?של הסיגריה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?המתוקות האחרונות, איזה ישן חח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?לעצמי

amit641

New member
עונה :) ../images/Emo129.gif

קצת בכללי שם: עמית פירסינג: עגילים רגילים קעקועים: אין גובה: 1.66 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח גדול ואח קטן בת כמה את נראית: ממ בגיל שלי משקפיים? אין גשר? יש עבר פלילי: אין שפות: עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לא יודעת אם אני הכי אוהבת את זה אבל אפשר לסמוך עליי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? קנאות. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: בא לי הליקס את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: שכל אחד יעשה מה שטוב לו להרוג אנשים: חח נגד עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבא לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, כאילו מה הקטע זה לא שהם עושים משהו רע.... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת אני חושבת נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: מלא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מחשב ואוכל ממתק: עוגיות שוקולד צ'יפס סרט מצויר: שרק קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: אורביט תכלת צבע: לבן יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה, טלוויזיה, מחשב האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא יודעת הלכת איתו לסרט: אמא, אני חושבת צעק עליך: מורה לצרפתית שלח לך מכתב: לא זוכרת... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? איי גס... הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:הלו של ליונל ריצ'י אוכל אהוב: ממולאים תוכנית אהובה: פרינדס ספורט אהוב: הקלדה תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: כל מני... עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? חמישה לתשע תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הרצאה איזה ארוחה אחרונה אכלת? טוסט תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? קצת... רעש אחרון ששמעת? סרט ריח האחרון שהרחת? 7UP איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הלו של ליונל ריצ'י מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו מאמא הודגש באמצעות מדגישומטיק

©big smile©

New member
מה, עוד אחד? נו טוב..

קצת בכללי שם: ענבר פירסינג: נזם קעקועים: אין גובה: 1.57 מידת נעליים: 38 צבע שיער: בלונדיני כהה-זהב אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: אני חושבת שבגילי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:אין שפות:אנגלית ועברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?גבות כשהן מסודרות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הכל האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן
את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 2, אחד לא בקטע רומנטי שברת לבבות: מקווה ש0 השם שלך הופיע בעיתון: לא יודעת התחרטת על דברים שעשית:יותר מדי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:חופש ממתק: דוריטוס סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט ירוק צבע: כתום יום בשבוע: אין היום הכי לא מועדף: שבת תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: יעל ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: לא זוכרת מתי ראיתי סרט לאחרונה צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: הצבא המזדיין האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:כרגע לילות לבנים של אביב גפן אוכל אהוב:תירס תוכנית אהובה:הישרדות ספורט אהוב:ריקוד תחביב:לרקוד ולישון זמר/זמרת/להקה אהובים:אביב גפן, נינט טייב, היהודים עיתון אהוב:פנאי פלוס וסתם מה השעה עכשיו? 1:37 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אעביר שירים למחשב מהאמפי של ספיר ואלך לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?עוגיה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת?עוגיה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הכי מגניב בעולם! רוקיסטי כזה
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יותם

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif אנלא במת כאן. סתם באלי :]]

קצת בכללי שם: מג. פירסינג: יש
קעקועים: אין ;[ גובה: מטר ופיסטוק מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: יש. בת כמה את נראית: הרבה נותנים לי 19 D: אבל גם הרבה 12 P: משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: יש
שפות: עליונה ותחתונה
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כתפיים וידיים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? תחת וגובה האם... את/ה דלוקה על מישהו: יותר מזה :]] את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן ולא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן! ואני אעשה. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: בעד P: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: חס ושלום! תועבה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא זוכרת כמה פעמים... היית מאוהבת: כעיקרון 4. אבל כל פעם זה אחרת וכאלה. נשבר לך הלב: 2? לא טובה במספרים שברת לבבות: וואי, בטח מלא :/ השם שלך הופיע בעיתון: לא זוכרת, אבל הופיע. התחרטת על דברים שעשית: כמעט אפעם. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: כנות ממתק: טופי סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: איכס מסטיק: עלמה צבע: מלא יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: חמישי וראשון תכשיט: פירסים וצמידים ושרשרת. חורף\קיץ: חורף בחדר: סל האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: נופר ראה אותך בוכה: אפחד. לא נתתי שיראו אותי הלכת איתו לסרט: לא זוכרת בטח יפית ואלה צעק עליך: אפחד. עליי לא צועקים שלח לך מכתב: המ, לא זוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? מעט מאד אהבה ממבט ראשון? כן ולא. חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? בערך S: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן שהייתי קטנה דברים אהובים שיר אהוב: גאולה - חמי רודנר אוכל אהוב: אורז תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: כדורסל וגלישת גלים. בכלל אקסטרים! תחביב: כדורסל זמר/זמרת/להקה אהובים: לייפהאוס. עיתון אהוב: איכ וסתם מה השעה עכשיו? 02:31 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאדעת. איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא אכלתי כל היום. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לפעמים. רעש אחרון ששמעת? שיר. ריח האחרון שהרחת? הכלבה המסריחה שלי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מלך האריות מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? קוף שלי ;[

וואי אני חייבת ללמוד להיסטוריה נו.

עם הכאב הזה אי אפשר להתרכז
טוב נענה בתקווה שיעבור...ואם לא- אופטלגין- היר איי קאם. קצת בכללי שם: טל פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.50 נראה לי מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: שניים בת כמה את נראית: אממ....13+- משקפיים? לרחוק גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, רומנית, טיפה ערבית משנים קודמות שלמדתי הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הידיים שלי
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? רגישות יתר. (ואם בחיצוניות אז את הברכיים) האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא :p את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן...בקטנה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא זוכרת. אולי פעם אחת משו רציני. נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אני חושבת שפעמיים השם שלך הופיע בעיתון: הוא מופיע מלא. לא בהקשר של "השם שלי", אבל מופיע מלא. התחרטת על דברים שעשית: המוןןןן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מחשב ממתק: MARS סרט מצויר: ארתור קורנפלקס: שוגי מסטיק: מנטה עדין צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמידים חורף\קיץ: קיץ בחדר: המיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אממ...וואו שאלה קשה. אני האחרונה שראתה אותי בוכה :p הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: לא זוכרת, גאד זה היה מזמן כנראה שלח לך מכתב: וואי, לא זוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אמ....חתול שחור וכאלה אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן, בפורים בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כה:p נכשלת במקצוע? האמת שלא. בגלל שתמיד הייתי טובה מתי שהגעתי למצב של נכשל פשוט לא הכשילו אותי ונתנו לי עובר. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: see the world- Gomez אוכל אהוב: אורז תוכנית אהובה: האוס ספורט אהוב: שחיה תחביב: נגינה זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר עיתון אהוב: מעריב לנוער אהבתי פעם, ומתי שיוצא אז אני קוראת וסתם מה השעה עכשיו? 10:12 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד להיסטוריה איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר:p תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כה רעש אחרון ששמעת? מכונית עוברת ברחוב ריח האחרון שהרחת? קורנפלקס, משו מתוק כזה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אממ... gorillaz- feel good, או משו כזה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אף אחד. למען האמת בא לי לתת למישהו אגרוף, אז לא כדאי להיות לידי כרגע.

Fragile rose

New member
יא! שאלון שלא חופר!!

קצת בכללי שם: אנה פירסינג: 8 קעקועים: 1 גובה: 175 מידת נעליים: 41 צבע שיער: לאברור אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: אע, תלוי את מי שואלים
משקפיים? יש גשר? אחם עבר פלילי: אין שפות:הרבה הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? נאמנה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את זה שאני תלותית האם... את/ה דלוקה על מישהו: סוגשל
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא הכי את/ה רוצה עוד פירסינג: כעעעע את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: נולדתי שם בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כע אי פעם בכית על בן: כע אי פעם שיקרת: כע אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לאדעת השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית:0 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סקסי
ממתק: הגומי האלה. ממכר חושרמוטה סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: כריות מסטיק: עלמה! צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: הטבעת שלי
חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אדוה ראה אותך בוכה: אע, אנשים ברוקצ נראה לי הלכת איתו לסרט: אתם יודעים כמה שנים לא הלכתי לסרט? צעק עליך: לאזוכרת
שלח לך מכתב: אוריתע האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כע, כלמיני אהבה ממבט ראשון? סוגשל חיים שאחרי המוות? לאדעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע הופעת בציבור בפיג'מה? כע בכית בסרט? כע היית על במה? כע חשבת שאת\ה הולך למות? כע נכשלת במקצוע? כע הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כע דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 11:47 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? למצוא אוכל איזה ארוחה אחרונה אכלת? לאדעת תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לעיתים רעש אחרון ששמעת? טלויזיה?
ריח האחרון שהרחת? כלום איזה רינגטון יש לך בפלאפון? תלוי איזה פלאפון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? החמור הזה. סעמק

THE ronch

New member
Non je ne regrette rien

קצת בכללי שם: רונצ' פירסינג: הליקס קעקועים: בעתיד הקרוב גובה: 172 מידת נעליים: 41 צבע שיער: חוםרגיל אחים/אחיות: שירן, 22, אבירם, 25 בת כמה את נראית: אומרים לי לפעמים שאני נראית יותר מ16 וחצי אבל לא נראה לי משקפיים? אין גשר? היה ונגמר, ברוך שפטרנו
עבר פלילי: לא מדברים על זה, בתקווה בקרוב ימחק שפות: עברית, אנגלית, ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אותי!
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני קנאית וקצת פרנואידית האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
, תלוי מאוד בסוג האנשים והקשר בינהם להרוג אנשים: למה לא
עישון אצל בני עשרה: לא בעד ולא נגד, שיהיה נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא בעד ולא נגד, שיהיה האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: 2 התחרטת על דברים שעשית: 1. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סחלה! ממתק: סניקרס סרט מצויר: סאות'פארק, פאמלי גאיי קורנפלקס: כריות/סינימיני'ז מסטיק: אורביט כחול כהה צבע: ורוד
יום בשבוע: שישיייייייייייייייייייייייייייייייייי. היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: טבעת נישואים של אמא ואבא חורף\קיץ: חורף
בחדר: המיטה שלי, המרפסת האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: חוץ ממני יענו? לא יודעת, אולי הגר נרדמה עליה? אם לא אז טשי, או שרה
התבלבל לי הסופ"ש ראה אותך בוכה: אודליה הלכת איתו לסרט: שנים. בנג'ו ודנה צעק עליך: אני מניחה שאמא, אבל מתי? שלח לך מכתב: המדינה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?
אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
ספורט
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב: יש המוןןןןןןןןן. אל תגמרו לי אפילו להתחיל... אוכל אהוב: איטלקי ובשר תוכנית אהובה: בנות גילמור ספורט אהוב: לישון...? תחביב: אנשים זמר/זמרת/להקה אהובים: ג'ף באקלי, ליידי מקבת', ג'ט סאם, אריקה באדו... עיתון אהוב: בלייזר וסתם מה השעה עכשיו? 12.25 השעה שאקום *להתחיל* ללמוד לבגרות בהיסטוריה מחרתיים תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? שונאת את שניהם. סתיו או אביב? סתיו! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? סביר להניח שלא ללמוד להסטוריה
איזה ארוחה אחרונה אכלת? קפה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? שישי הפוך בטלוויזיה ריח האחרון שהרחת? קפה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משהו פאנקי כזה נחמד מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? שרוני! תגיבו כפרותעליכם.

GoOni

New member
בוקר.

קצת בכללי שם: גוני פירסינג: היה הליקס. הוא מת. קעקועים: אין. גובה: 160 ס"מ. מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום וטיפה ג'ינג'י בשמש. אחים/אחיות: אחות אחת, בת 13 בת כמה את נראית: 15-16, בימים מסוימים יותר מ-17. משקפיים? כן כן. גשר? כבר לא. עבר פלילי: שתיית בקבוק מים בסופר והחזרתו למקום :0 שפות: עברית, אנגלית, ממש קצת מילים בערבית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חוש הומור. יצירתיות (כשהיא קיימת). הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אי-יכולת לזרום, עקשנות האם... את/ה דלוקה על מישהו: אוהבת. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא בעד או נגד, זה קורה, זה קשה קצת, ומתמודדים עם זה. להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: כל עוד זה לא לשם הפוזה נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא משהו שצריך להיות בעדו או נגדו. טבעי. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא רומנטי אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים, אני חושבת. נשבר לך הלב: פעם וחצי. (בפעם השנייה זה לא היה רציני) שברת לבבות: חמש-שש. השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית:המון. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חתול ממתק: M&M'S, סניקרס סרט מצויר: בת הים הקטנה קורנפלקס: ברנפלקס\גרנולה מסטיק: אורביט צבע: אדום או סגול או ירוק יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: גם וגם בחדר: המיטה הזוגית\ארון בגדים (בעיקר מה שיש בתוכו) האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: בן ראה אותך בוכה: בן הלכת איתו לסרט: אבא צעק עליך: בן שלח לך מכתב: סבתא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא יודעת אם זה נחשב, בלהביע משאלה כשנופל ריס. אהבה ממבט ראשון? מממ לא יודעת חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן (לא בתעודה, במבחנים וכאלה) הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: here comes the sun- the beatles אוכל אהוב: שוקולד, צ'יפס, גלידה תוכנית אהובה: חברים, בנות גילמור, OC ספורט אהוב: אין משהו כזה. אבל קיר טיפוס זה כייף, ולפעמים לרוץ על ההליכון זה גם סבבה (לחמש דקות בערך) תחביב: צילום. זמר/זמרת/להקה אהובים: coldplay עיתון אהוב: 'הארץ' וסתם מה השעה עכשיו? 12:47 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת. לשתות קפה או להעיר את בן או משהו. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים אתמול. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? לא כל כך. רעש אחרון ששמעת? הרעש של המחשב. ריח האחרון שהרחת? הריח של בן על החולצה שלי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? נוקיה טון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לא יודעתP: בן?

גם אני רוצה :)

קצת בכללי שם: ספיר פירסינג: איכס קעקועים: כנ"ל גובה: 1.68 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: תלוי.... לפעמים יותר מ18 לפעמים 16...חחחחח משקפיים? לא גשר? עוד מעט..........אהההההההההה עבר פלילי: לא שפות: אנגלית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני יכולה תמיד להקשיב לכולם :) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני רגישה מידי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: ארה"ב אבל לכמה זמן ולחזור לישראל...חחחחחח את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא! את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןןןןןןןןןןןןן את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: לאאאאאאאא עישון אצל בני עשרה: לא...חבל קמטים מגיל צעיר...חחחחחח סתם ברור שחבל על הבריאות! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ממש לא! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא זוכרת לא נראה לי. אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: כן... בני אדם לא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: לא יודעת...חחחחח השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אימא ממתק: מרשמלו סרט מצויר: שרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קורנפלקס: כריותתתתתתתתתתת מסטיק: אבטיח ברור!! צבע: וורוד :) יום בשבוע: שישבת!!! היום הכי לא מועדף: ראשון! כי צריך לחכות שוב לשבת....חחחח תכשיט: עגילים!! חורף\קיץ: אביב :) בחדר: T.V האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: אימא הלכת איתו לסרט: וואייי לא זוכרת...חחח יש DVD צעק עליך: לא זוכרת שלח לך מכתב:-------- האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא הכול בולשיטטטטטטטטט אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? ברורררררררר!!! ומי שרוצה הוכחות שתגיד לי!! אני ישלח לה!! באמת!! יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח לא בכית בסרט? בטחח היית על במה? כןן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן
הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? ממש לא! דברים אהובים שיר אהוב: Ne Yo - Because of You אוכל אהוב: ספגטייייייי תוכנית אהובה: הרבה.... THE O.C לגונה ביץ' טירוף בבית, נמלטיםםם כמובן!! ועוד הרבה... ספורט אהוב: שחיה וגלישה ברור! תחביב: לקרוא הרבההה מגזינים...חחחחחחחח זמר/זמרת/להקה אהובים: ביונסה קול מושלם... עיתון אהוב: GO! וסתם מה השעה עכשיו? 13:18 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול...יםםםםםםםםם!!! סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת.... איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון! שמסתיים שבוע הבא
אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? של המקלדת...חחחחח ריח האחרון שהרחת? של הנס ששתיתי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מעפן. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? סבתא שלי ז"ל

למעלה