K u s h K u s h i T
New member
נגמר אזרחות.
קצת בכללי שם: ליאורי פירסינג: היה באף קעקועים: בתכנון גובה: 1.63 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה כרגע חום אדום כזה אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: בד"כ יותר משקפיים? אין גשר? אין ולא היה עבר פלילי: חח לא שפות: עברית אנגלית ומבינה ממש טוב ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער, שפתיים. חברה טובה, משקיענית. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עדיף לא להתחיל האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אפשר להגיד את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה ממש קשה אבל בעקרון בעד להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: שיהיה בכיף נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יודעת כבר. לא יודעת אם להחשיב את זה בתור "מאוהבת" נשבר לך הלב: הרבה שברת לבבות: תאמת שאין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם למיטב ידיעתי התחרטת על דברים שעשית: כן כמעט תמיד..באסה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: השם שלו. חח ממתק: עוגיות שוקולד צ'יפס! סרט מצויר: אלאדין
קורנפלקס: וואי אני חולללה על קורנפלקס.. נגיד כריות מסטיק: החדשים שיצאו נראים ממש טעימים צבע: ירוק בהיר יום בשבוע: כולם חוץ משישי היום הכי לא מועדף: שישי תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חוווררררףףףף בחדר: מיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: נראה לי שגילי ראה אותך בוכה: לא זוכרת.. הלכת איתו לסרט: לא הייתי בסרט חודשיים צעק עליך: דור הקוף שלח לך מכתב: אף אחד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? איכס יותר מידי וזה מזעזע. למשל- חמסה חמסה חמסה עין הרע וכאלה אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות? לא יודעת..אולי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? חח אולי ביסודי בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?
קצת בכללי שם: ליאורי פירסינג: היה באף קעקועים: בתכנון גובה: 1.63 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה כרגע חום אדום כזה אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: בד"כ יותר משקפיים? אין גשר? אין ולא היה עבר פלילי: חח לא שפות: עברית אנגלית ומבינה ממש טוב ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער, שפתיים. חברה טובה, משקיענית. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עדיף לא להתחיל האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אפשר להגיד את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה ממש קשה אבל בעקרון בעד להרוג אנשים: