= שאלון =

../images/Emo210.gifלפרט? אני יפרט כנסי..

1. קודם כל ה-מילה שמתאימה לה.. --נ צ ל נ י ת-- היא מתחברת עם בנות.. כדי שיביאו לה טלפונים של הגיים בויז, שיעשו לה סירטונים.. שיתנו לה לדבר איתם.. 2. היא סכסכנית. שמעתי פעם שיחה שלה עם שחף אחרי שרבתי איתה והיא אמרה לשחף.. היא כ"כ מגעילה אני שונאת אותה ועוד .. 3. היא שקרנית. 4. היא צבועה. 5. היא קנאית מאוווווד. והיא כל הדברים השליליים שבבן אדם.

MaStuLa76

New member
"מה ששנאו עליך-אל תעשה לחבריך "

משפט מהתנ"ך. אולי יום אחד תביני אותו דילב .

../images/Emo110.gifכה בטחחח

היא אמרה שהיא עזבה מה ראתה ריבבב באה????? כן בטח שאני לא יספר פה מה היא עושה הנצלנית הזאת עאלק יסכימה איתך אין לה עוד בושה אחרי מה שהיא עשתה לי לבוא והסכים איתך חצופה יאווליי=\\

../images/Emo110.gifאני מוסיפהה=]]]

במי אוהב הכי את אדם:אז ברורר שגם שחושששש היפשלייי[שחף] כפרעליההה היא גם חולה עליההההה מוסיפה אותה גם סורייי==]]]]
=]

../images/Emo210.gifעונה 3>

מי אוהבת הכי את אביחי? =אני= מי אוהבת הכי את ערן? ירדן קרן ועמית מי אוהבת הכי את שרון? מריה אוראל ואורטל מי אוהבת הכי את אושרי? חן, לינוי... מי אוהבת הכי את אדם? שחף ספיר ומיכל למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? =לי= למי הכי מגיע לפגוש את ערן? ירדן וקרן למי הכי מגיע לפגוש את שרון? מריה למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? לי ולחן וללינוי ולנופר למי הכי מגיע לפגוש את אדם? ל=שח=ף מי פגשה הכי הרבה את הבנים? פלורין מי הכי קטנה? פלורין מי הכי גדולה? רעותי וניצי :] מי בפורום הכי הרבה זמן? אני מי בפורום הכי פחות זמן? חן D= מי החברה הכי טובה שלך? כווולן :) מי הכי דואגת לסדר? מיכל למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? לא עונה. מי הכי יפה? 3> אביחי 3> חח כולן יפות אחת אחת :] מי הכי מציפה? ספיר מה לשפר בפורום? שהבנים ירשמו קצת יותר [אני יגיד גם לאביחי] מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? כנ"ל מה אתם רוצים לשפר בבנים? כלללום
מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? אביחייייי [: מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחי 3>

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifעונהה

מי אוהבת הכי את אביחי? דילבב מי אוהבת הכי את ערן? אניי מי אוהבת הכי את שרון? אורטל וסתוונית מי אוהבת הכי את אושרי? לור אן מי אוהבת הכי את אדם? דושית ופיר פיר למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? דילב למי הכי מגיע לפגוש את ערן? לי? למי הכי מגיע לפגוש את שרון? לאורטל וסיתוונית למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? לכל מי שאוהבת אותו חחח למי הכי מגיע לפגוש את אדם? לפיר פיר למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב בלי עין הרעע למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? ------ למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? אורטל למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? לא דעתת למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? דושיתת מי פגשה הכי הרבה את הבנים? דושית מי הכי קטנה? דושית מי הכי גדולה? אני חח אבל רק מבחינת גובה מי בפורום הכי הרבה זמן? דילב מי בפורום הכי פחות זמן? לא דעתת מי החברה הכי טובה שלך? יש הרבהה מי הכי דואגת לסדר? כולןן למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? ------- מי הכי יפה? כולן יפות מי הכי מציפה?חחח מה זה השאלות האלה??? מה לשפר בפורום? לשים מנהליםםם מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? כנ"ל מה אתם רוצים לשפר בבנים? שיכנסו יותר לפה ולפורום הרשמיי מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? כולם מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחי

שלי.P;

מי אוהבת הכי את אביחי? דילב מי אוהבת הכי את ערן? קרן ? חח D; מי אוהבת הכי את שרון? מריה מי אוהבת הכי את אושרי? לינוי מי אוהבת הכי את אדם? ספיר למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? לדילב D; למי הכי מגיע לפגוש את ערן? למי שאוהבת אותו.D= למי הכי מגיע לפגוש את שרון? - למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? - למי הכי מגיע לפגוש את אדם? - למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? לא יודעת למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? לא יודעת למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? ^^ למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? פלורין מי פגשה הכי הרבה את הבנים? פלורין מי הכי קטנה? פלורין מי הכי גדולה? רעות מי בפורום הכי הרבה זמן? שירה.והמנהלות. מי בפורום הכי פחות זמן? אין לי שמץ. מי החברה הכי טובה שלך? שירה. מי הכי דואגת לסדר? נופרD: ומיכל. למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? לא עונה על זה.|: מי הכי יפה? שירה.נופר.דילב. מי הכי מציפה? ספיר מה לשפר בפורום? שיהיו פחות ריבים.\: מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? שיהיה יותר סדר חח.. מה אתם רוצים לשפר בבנים? D: לא יודעת מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? אושריP; מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אושרי ואביחי

../images/Emo192.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif עווווונננננהה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

מי אוהבת הכי את אביחי? יוצורר :) מי אוהבת הכי את ערן? קרנית :) מי אוהבת הכי את שרון? מריה P: מי אוהבת הכי את אושרי? א-נ-י! מי אוהבת הכי את אדם? ספיר ושפשפית שירלי :) למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? יוציי? חוחוחו לכולםם מגיעע P: גם לי :) למי הכי מגיע לפגוש את ערן? קרניתת P: למי הכי מגיע לפגוש את שרון? מריהה אהובתיי למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? לי !!!!!
למי הכי מגיע לפגוש את אדם? ספיריתתת ושחףף ושירלייליליליל חזירליליליל למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? נממ \: למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? נממממ \: למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? נממ \: ( אמן והיה לי אבלל ,) למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? פלורין מי פגשה הכי הרבה את הבנים? פלוריייניי מי הכי קטנה? פלורייייןן מי הכי גדולה? רעות , ניצן , שירה מי בפורום הכי הרבה זמן? אני שירה נין ורעות , מי בפורום הכי פחות זמן? לירז :) חבהה של שפשפית P: מי החברה הכי טובה שלך?
ביגלההה אהובי 3> אתת כל חייי
מי הכי דואגת לסדר? מיכלי ונופ'צצייית D: למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? מיכל ודילב מי הכי יפה? ביגלהה חתיךך שלי ורותמיי שמניקק 3> מי הכי מציפה? ספיריתת הדובה D: מה לשפר בפורום? עודד אנשיםם 3> מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? לעשותת פגישהה ושכולםןןן יבואיייי :) מה אתם רוצים לשפר בבנים? שיהיו הופעותת בדרוםם!!!!!! מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? אביחיי 3> מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחייושש P: ביגללההה חתיךך שליייי 3> בשבילךך נוצרתיי אהובתי , אם יכולתיי לצעוקק מבניינים כדי שתשמעיי .. הייתיי צועקתת הכי חזקק שיכולתי , כדיי שתשמעי 3> ( חוחוח נראהה לךך יקע לי הגרון D: , את תסתפקי בנשיקה באוויר בנתתיםם ) חוחוחוחוח

../images/Emo15.gifעונננננננננה . :][:

מי אוהבת הכי את אביחי? דילב !!!
מי אוהבת הכי את ערן? ירדן וקרן . P; מי אוהבת הכי את שרון? אוראל . 3> מי אוהבת הכי את אושרי? לינוי . P= מי אוהבת הכי את אדם? שחפ . [: למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? למי הכי מגיע לפגוש את ערן? למי הכי מגיע לפגוש את שרון? למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? למי הכי מגיע לפגוש את אדם? לכולן מגיע לפגוש אותן !!! אין דבר כזה מגיע לא מגיע ! כולן אוהבות אותם , ולפי דעתי את צריכה להוריד את השאלות האלה !!! למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב . D= למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? אינני יודעת . xP למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? אינני יודעת . [; למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? אינני יודעת . P; למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? אינני יודעת . xD מי פגשה הכי הרבה את הבנים? את >> פלורייייין !! מי הכי קטנה? אוראל \ פלורין . מי הכי גדולה? המנהלות . מי בפורום הכי הרבה זמן? המנהלות ולינוי ובר נראלי . P= מי בפורום הכי פחות זמן? לירז חיחי . P= מי החברה הכי טובה שלך? אוראל , עמית , נופר , לינוי .... :][: מי הכי דואגת לסדר? אנננננני [
] , נופר ודילב . למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? ללללללי . D= וגם לנופר ודילב חעחע . D; מי הכי יפה? שאפ'חת לא תעלב או מש'ו כוווולן יפוווות אבל רותתתתע מ ו ש ל מ ת .
מי הכי מציפה? ספיר , זה ברור לא ?! מה לשפר בפורום? אממ את הגישה של הבנות ?! :][: למשל אם מישהי פותחת הודעה חדשה והיא עצמה חדשה אז ישר מתנפלות עלייה ! קודם תסבירו ואם היא לא תבין - אז לא יודעת מה תעשו !! P= מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? אני רוצה לפתוח שירשור ש .... אמממ לא משנה , אתן תראו כבר . P; מה אתם רוצים לשפר בבנים? שהם שרים בפלייבק ! מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? כולם . :][: מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחי ושרון , לא ? [[: [ אני לא כ"כ נכנסת לרישמי .
]

../images/Emo15.gifאה ו ..

מוסיפה שני דברים . P= מי בפורום הכי הרבה זמן? המנהלות ולינוי ובר - ו 2 השירות [ שירה
] -
נראלי . P= מי הכי יפה? גם נופפפפפר !!! :][: רותע ונופרר .
[ אבל כוווולן יפוות ! ] :][:

../images/Emo15.gifועוווווווד משהו חעחע . D=

נכון שרשמת מי הכי הרבה זמן בפורום ומי הכי גדולה ?! , אז זה עובדדה ! זה לא שאללללה !!! כי לינוי , שירה , המנהלות , בר וזה ... הן הכי הרבה בפורום ! את לא יכולה להגיד מי הכי הרבבבה !! ובקשר לגיל !! , מה זה ?? , עכשיו אני יקבע שאני בת 30 - ואז אני יגיד שאני הככי גדולה ?! , לא ! אז תורידי את השאלות האלו . |: קיצצר יש פה הרבה שאלות שצריך להוריד .. כמו שאמרתי לך גם בהודעה הראשונה בשאלה ש - למי מגיע לפגוש אותם . את צריכה לתת שאלות שאפשר להגיד עליהם דברים , כאילו לא שאלות שיודעים ת'תשובה כבר מראש .

lililulu

New member
עונהP=

מי אוהבת הכי את אביחי? דילב מי אוהבת הכי את ערן? ירדן/קרן מי אוהבת הכי את שרון? חן מי אוהבת הכי את אושרי? שני-פטל מי אוהבת הכי את אדם? ספיר/פלורין למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? דילב, ברור! למי הכי מגיע לפגוש את ערן? ירדן וקרן למי הכי מגיע לפגוש את שרון? סתוונית למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? שני-פטל למי הכי מגיע לפגוש את אדם? ספיר למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? פלורין למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? בר סנדלר מהרשמי
[בת דודה שלו למתקשות] למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? למאמא שושD: למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? פלורין מי פגשה הכי הרבה את הבנים? פלורין מי הכי קטנה? פלורין מי הכי גדולה? אופק המנהלתD: מי בפורום הכי הרבה זמן? דילב נראלי מי בפורום הכי פחות זמן? שירלי יוסף הזאתD: חדשה לא?
מי החברה הכי טובה שלך? אף אחת, כולכם חמודות! מי הכי דואגת לסדר? מיכלD: למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? מיכל ודילב מי הכי יפה? אבירם החבר של רותםD: חחח סתם רותם מי הכי מציפה? ספירD: מה לשפר בפורום? את הקטע שמישהו פותח הודעה של "חג שמח מפורום קרן פלס" נגיד וכולם קופצים עליו "אמא שלך חג שמח מה אתה פותח הודעות י'בן זונה?!" וכל מיני כאלה... מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? לאדעת
מה אתם רוצים לשפר בבנים? את המילים לשירים שלהםD: מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? אביחי ושרון מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? נראלי אביחי

עונה נה נה נה נה

אתן תמצאו בתשובות גם ציניות אבל בבסיס??"..כולנו בני אדם והיום..."סתם בבסיס זה אמיתי מי אוהבת הכי את אביחי?דילב מי אוהבת הכי את ערן?לא יודעת מי אוהבת הכי את שרון?אני,אוראל,מריה ועוד הרבה כפרעליווו
מי אוהבת הכי את אושרי? הפטל הטעים והיפשלי=] מי אוהבת הכי את אדם?ספיר בתאל..ועוד הרבה למי הכי מגיע לפגוש את אביחי?לכולן למי הכי מגיע לפגוש את ערן?לכולן למי הכי מגיע לפגוש את שרון?לכולן למי הכי מגיע לפגוש את אושרי?לכולן למי הכי מגיע לפגוש את אדם?לכולן למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי?אין לי שמץ למי יש תקשר הכי טוב עם ערן?אין לי שמץ למי יש תקשר הכי טוב עם שרון?אין לי שמץ למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי?אין לי שמץ למי יש תקשר הכי טוב עם אדם?אין לי שמץ מי פגשה הכי הרבה את הבנים?מי שהייתה הכי הרבה בהופעות שלפי מה שאני יודעת זו דילבוש לא ? מי הכי קטנה? - מי הכי גדולה?- מי בפורום הכי הרבה זמן?למי שיש זמן..סתם לא דעתת.. מי בפורום הכי פחות זמן?למי שאין הרבה זמן? שוב- לא דעת מי החברה הכי טובה שלך?אממ.... מי הכי דואגת לסדר?כולן משתדלות אבל בעיקר דילבוש ונופרוש למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? דילב ובעיקרון לכל מי שמוכנה ממש ממש להשקיע מי הכי יפה?כוווווווולןןן!!!! מי הכי מציפה?ספיר יוסף היפשליXD ולכל מי שיש מה להגיד בהרבה נושאיםP= מה לשפר בפורום?כלום לפי דעתי הוא מושלם=]אוהבתותכן נסיכות:) מה אתם רוצים לעשות למען הפורום?אני מוכנה לעשות הרבה רק תגידו מה אתם רוצים לשפר בבנים?שכשהם אומרים שיש להם סבב הופעות בכל הארץ?שיופיעו באמת בכל הארץ גם אם זה יקח להם חודשיםםP= מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ?לא דעת=[ מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? כתב הכי הרבה זה ביחוש אח"כ אושרי נדמה לי ואז אושרי

../images/Emo85.gifעוונה:)

מי אוהבת הכי את אביחי? ד י ל ב י :) מי אוהבת הכי את ערן? קרן וירדן מי אוהבת הכי את שרון? מריה הדרריי ואוראל מי אוהבת הכי את אושרי? א נ י [ !!! ] בר , לינוי , ואוראל מי אוהבת הכי את אדם? ספיר , מורן , מיכל [?!] בתאל ושחףף למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? דילבביי :) למי הכי מגיע לפגוש את ערן? לקרן וירדן :) למי הכי מגיע לפגוש את שרון? מריה הדררי ואוראל :) למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? ל י :) לבר לינוי ואוראל (:) למי הכי מגיע לפגוש את אדם? ספיירריי מוורן בתאל ושחף :) למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? = למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? = למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? = למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? ספיר [ ?! ] מי פגשה הכי הרבה את הבנים? דילביי ופלוריין מי הכי קטנה? פלורין ואוראל [?!] מי הכי גדולה? המנהלות .. מי בפורום הכי הרבה זמן? מממ נראלי דילב , נופר , רותם , אוראל .. מי בפורום הכי פחות זמן? מממ החדשות שחכתי איך קוראים להםם מי החברה הכי טובה שלך? יש הרבה אני לא רוצה להזכיר שמות כי אני ישכח אבל כולכןן מקסימות :) מי הכי דואגת לסדר? מיכל דילב נופר והמנהלות למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? מממ דילב , נופר ומיכל .. מי הכי יפה? כ ו ל כ ן :) 3> מי הכי מציפה? ספייריי D= מה לשפר בפורום? מממ לאיודעת...אולי יותר פעלויות , משחקים ... מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? הרבה ...D= מה אתם רוצים לשפר בבנים? הםם מוושלמיים כפי שהם .. ! 33> מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? אושרי , אביחי אדם ושרון :) מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחיי ואושריי [ הם כמעט לא כותבים אבל הם הכי הרבה בפורום :) ] בנות איי לווב יוו סוו מא'צצ !

../images/Emo20.gifבנוות ?

שימו לב , שמהשעה 7 ומשהנו שיצאה שבת , השירשור הזה נהרס ולא נהרס בגלל כולן נהרס רק בגללך ספייר וזה לא בגלל שאני לא מדברת איתך לא הייתי מללא זמן בפורום , בעירך יום וחצי.. אמרתי ניכנס ניראה את השירשור אבל תיקראי בהתחלה מה פלורין הדגישה לא להגיב לאחרות לענות על השאלון וזהו ותשימי לב טוב טוב מה את עשיית !!

למעלה