= שאלון =

../images/Emo210.gifפתחייי ת'עיניים סתוונית אפילו החברות שלך

כן כן אלה שרשמת למטה יש שם שתיים שאת לא יודעת אבל הן ל=א סובלות אותך תפנימממי שא=ף אחד לא סובל אותך חחחח אדם הרג אותי שהוא אמר לך "סתוונית י'חופרת, י'מפגרת יש לך שם של עוגה" אין איו מאז אני אוהבת אותו
כל מילה שלו במקום וזונה ?! זונה מי שעשתה אותך י'חומה מסריחה D= יש לך שם של עוגה ואת גם דומה לעוגה, לא סתם עוגה, עוגה כושיתתת !!
שונאים אותך חמוודה תפנימממי D= את יענו ממש חיה בסרט יאאו .. אני רוצה שספפיר תבוא לפה ותגיד לי בפנים שבגללי אדם כועס עליה. יאללה נראה נו !? חחחחח תפסיקי לקנאות ולנסות להרחיק ממני בנות כי זה מה זה לא יציליח לך ורק שתדעי שבאה אלי אתמול מישי מפה מהפורום ואמרה לי באייסיקיו כמה שהיא לא סובלת אותך ושונאת אותך ועוד דברים שאת באמת לא רוצה לדעת אז שבי בשקקט בבית שלך ברמלה.

../images/Emo118.gifשלא נדע איזה מצב קלוש

עצוב מאוד , עלאק לי אין חברות ? אולי את לא מכירה אותי ילדה את אפילו לא ילדה ! אי אפשר להגדיר את הגועל ביצור אחד ! שאני לא אפתח עלייך ת'פה שלי אחרת זה יהיה מאוד אבל מאוד גרוע . אני לא אקלל אותך , ולא כלום מי שיעניש אותך זה האחד אלוקים שבשמיים . נמאס כבר , ואת יודעת אם מריה ושחף לא סובלות אותי אז זה לא מזיז לי , מצידי ? שלא יהיו לי חברות שקשורות אלייך , אי אפשר להגדיר את רמת הגועל אאאאאאאייייכככ ואת זו שרדפת ולקחת לי את -כל- החברות , ששחף כתבה הודעה אז היא נכנסה אליי לאייסי , ומאז אננו חברות , אמא ואני יודעת שאת מקנאה בי ולא אני בך . זהו , אני באמת עשיתי את שלי - ונמאס לי כבר להיכנס לפורום שכולו כולו שפוטות שלך ! למה את מי את חושבת לעצמך אה ? את סתם עוד ילדה גועלית ! ביי ולתמיד ביי פורום תפוז עלאק אחיות , נסיכות לנצח פחחחחחחחחחחחחח ' איפה איפה הוותיקות , מן הסתם הן עשו בחוכמה שעזבו , וגם אני עוזבת . מה נהיה פה , שלא נדע .

../images/Emo110.gifחחחח../images/Emo6.gif

דילב אני
אותךך כפרעליךךך וואיי עם מי היא יתעסקה עם שתי נבלותתת דילב זה הרגע המתאים אה???? "אני נבלה ראשית את משנית והיייא סתם פוסטמה[סתתונית]
חחחחחחחחחחחחחחחח"

../images/Emo110.gifדילבבבב וססתתונית כנסו!

חח סתתונית את משמש מצחיקה אותייי וואי שאני לא יגיד פה בפורום לכולם מה אמרת לי על דילב באיסיי כן???????למה עם אני יגיד לה חבל לך על הזמן יטיפשה! אדם לא כועס עלי ממש לא בגלללהה מממששששש לאאאא ואני סיברתי לך את זה 10 פעם באיסייי אז תפסיקייייי לסכסך פה ביון כולם זה שאת חסרת חברות זה לא אומר שכולם פה ככה שמעת????.?. יעוגההההההה

../images/Emo110.gifסתתונית יחתיכת חמורההה

תזהרי ממני אני אומרת לך ואל דברי ככה לדילב שמעת??יכ אף אחת פה לא שפוטה שלהההה היא כמו כולם אז תרגעייי יחמורהה שאני לא יכגגידד פה לכולם איזה ילדה נצלנית את ומה את עושה שאני לא ידבר אז תזהרי ממני חצופה אמרת שעזבת תפורום לא???מה קרההה ראית מריבהה נדלק לך האור???יאלה יאלה סעי מפהה את רק גורמת לעוד מריבותתת חסרת חחייםים אחתתתתתתתת באמת מטרידהההההההההה וואיייייי תעצבני אותי יותר מגדייי אני יגגידד פה הכול תזהריייי [מפגרתתת=\

../images/Emo108.gif../images/Emo7.gifדייי בנותתתתתת מספיקקק!!!

דיי לריבבב אני רק ניכנסתי לפורום ואני רואה שחלק מהפורום מריבותת וממש לא נעים להכנס לפהה!! אני רואה שתיים רבו אז אחת ניכנסת ואומרת מילה אחת או שתיים וכולן צועקות עלייה וכולן רבות אחת עם השנייה... מה ניהיה מהפורום?.....
אני חושבת שהבנים לא ניכנסים לפה בגלל : או שהם שכחו בכלל שהפורום קיים או שאולי הם ניכנסים אבל רואים את המריבות והכל וישאר אין להם חשק לרשום פה.. דייי באמתת זוכרות שאמרנו ניפתח דף חדש?אז בסדר פתחתנו דף חדש לא רבנו איזה חודש ככה ואז שוב התחלתן לריב אחת עם השנייה...? אני ממש מצטערת שאני מתערבת או משו אבל היתי חייבת להגיד את זה...כדי שתפסיקו את המריבות.. זהוו אל תגיבו יותר למריבות פה...פשוט אל תירשמו כלום בנושא הזה של המריבה פה וזהו והמריבה תפסיק..

../images/Emo110.gifמריה????

אנחנו לא סתם רבותתתתתתתתת סתתונית הזאת מגיע לה סתם נצלניתת וכל השאררר זה סתם בנות שאמרו דברים אל כנונים הבנת?? עזבי שלא יריבו גם אתיך מריה אל תתערבי!

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifמה אתן רוצות ממנה ?!

היא מסכימה איתי . עלאק"מה את קשורה" ובלה בלה שלכן .

למעלה