= שאלון =

חן XD

New member
../images/Emo41.gif כנסי איך שלא קוראים לך

קודם כל אל תקראי לי ילדה בכינוי שלי אם לא שמת לב רשום את השם שלי.. ולמה מי את כן וקודם כל מי את שתגידי לי לשמור על הפה שלי אפילו אמא שלי לא אומרת לי את זה ובחיים את לא תהיי אחת מהחברות שלי . ומה את מקללת את ספיר מה היא עשתה לך?את זאת שצריכה לשמור על הפה שלך. פה זה נגמר הבנת?אין לי כוח לרדת לרמה שלך למה יש הרבה לרדת . את יכולה לדבר כמה שבא לך כי אני לא יענה לך.. זה מה שחסר לפורום עוד ריב :|

../images/Emo20.gifחןן ואז את אומרת לי שאני רבה עם בנות

היא כולה התבלבלה על הגייל זה קודם נכון שהיא לא הייתה צריכה להתנפל אבל היא צודקתת ואת ספיר חלאס להיות צבועה ! פתאום מישהי בצד שלך, את מתלהבת . ולא קולטת שחצי מהפורום לא סובלות אותך . תפסיקי להיות כזאת מטומטמת . די . זה מה שנכון

חן XD

New member
../images/Emo41.gifאני לפחות פעם ראשונה שאני רבהה בפורום הזה

חן XD

New member
../images/Emo41.gifהתחלת לדבר כמו ערסית הא

חודשים בלחץ אעלק נופר אני לא מבינה על מי את מנסה לעשות פוזות?.אבל עזבי לא בא לי להתווכח איתך רק בגלל הפורום !

../images/Emo20.gifאנלא עושה פוזות על אפחד את זאת שעושה

תמוזות מה את מתערבת ?! הא אני לא דיברתי אליךך מה את קשורה רק את עושה פוזות ,1!!

../images/Emo110.gifיאלה יאלה מה את מתערבת את???

את עוד אומרת לי שאני מתערבת אתתתת כן בטח אולי אותך לא סובלים חוצפניתת יאלההה מה כול מריבה את נדחפתתתתתתתת למה את חיבתתת שוב לריב איתיי לא מדברות זהוו כול שניהההה את מחממת אה??? וואיייי=\\\

MaStuLa76

New member
את כן תשמרי על הפה שלך !

כי את לא תדברי אליי בכלל כי מי תתקרב אלייך בכלל !!! חחח לרדת לרמה שלי ? טוב חומד . רואים שאת לא מכירה אותי. עכשיו בה ביי .

../images/Emo15.gifאהמ אהמ ,, |:

אם לא שמת לב , בחתימה שלה למטה - רשום שירה ! האמת היא ? , שגמני לא יודעת למה היא רשמה את זה ... אולי כי זה השם שלללה ?!

../images/Emo15.gifלא התערבתי ,

רק אמרתי לה שכמו שרשום לה בכינוי ת'שם שלה , אז לשירה רשום ת'שם בחתימה ! חוצמזה כולן מתערבות בהכל .

MaStuLa76

New member
מה לעשות יש גם כאלו !

יש לך בעיות מותק ? תפוצצי . דילב יודעת שאין לי בעיה איתה ותאמיני לי אם היה לי היא הייתה יודעת מזמן !!!!!! \: זה שאמרתי שאין לה 15 לא התכוונתי לזה שאין לה באמת התכוונתי שיש יותר גדולות ממנה , כמו שירה .ז. [כמובן שאת חדשה ואת לא מכירה אותה ] ומנהלות [שגם ניראה לי את לא יודעת את שמן , כמו שאמרתי - את חדשה..] אז אם את רוצה לדעת קצת על הפורום ? תעברי על הדפים הראשונים , לא האחרונים . זהו ! ותזהרי במילים שלך עליי .

../images/Emo110.gifאני יודעת שישי אותםםםם

אבל שכתבתתת שהיא פחות מ-15 זה יצחיקק אותי כזהה כאילו מה את יודעת שהיא יותר מ-15 ושירה אני יודעת שאת יותר גדולהה מדילבבבבבבב ז ככה שאני לא מבינה על מה את מתעצבנת כאילו מה חשבנו שככה הפירוש של השאלה אז זה מה שחשבנו הרבה בנות חשבו ככה מה את יוצאת ככה עלינו??? =\

../images/Emo15.gifספפפיר ? , חןןןן ? , |:

יש לי מש'ו להגיד לכככככן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה ?!????!! מה זה עוד הפעם "מה את רוצה ?" , "מה את קשורה ?" , ט''''''ח היא לא שואלללללת אתכן מה לרשום פפפפפה !!!! |: היא יכולה להגיד מה שהיא רוווווצה !! זה שכמה בנות - [אני לא יגיד ת'שמות למרות שיודעים , אבל הן לא קשורות לזה עכשיו !!! ] רבו איתה - לא אומר שגם אתן ! מה זה עודדד 'הפפפפפפעם מה את רוצצה' ??! , איפפפפפפפ איזההההה חוצפפה . \\= כאילו - מה אתןן קושרותתתתתתתתת ?! , מה אתן רוצצצצצצצצצצות ?! . בעע . |:

למעלה