= שאלון =

= שאלון =

אני כותבת פה שאלון על הבנות וגם על הבנים פה, כמו שפעם קורל עשתה, ועוד שבוע, אני אכריזז על תוצאות. מי שלא רוצה לחשוף את השאלות לפני כולן יכולה בפרטי. אני מבקשת מכולם, לענות, ולא להגיב לאחרות! הנה השאלות: מי אוהבת הכי את אביחי? מי אוהבת הכי את ערן? מי אוהבת הכי את שרון? מי אוהבת הכי את אושרי? מי אוהבת הכי את אדם? למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? למי הכי מגיע לפגוש את ערן? למי הכי מגיע לפגוש את שרון? למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? למי הכי מגיע לפגוש את אדם? למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? מי פגשה הכי הרבה את הבנים? מי הכי קטנה? מי הכי גדולה? מי בפורום הכי הרבה זמן? מי בפורום הכי פחות זמן? מי החברה הכי טובה שלך? מי הכי דואגת לסדר? למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? מי הכי יפה? מי הכי מציפה? מה לשפר בפורום? מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? מה אתם רוצים לשפר בבנים? מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ?

../images/Emo103.gifשלי.

מי אוהבת הכי את אביחי? דילב מי אוהבת הכי את ערן? קרן וירדן מי אוהבת הכי את שרון? מריה מי אוהבת הכי את אושרי? פטל מי אוהבת הכי את אדם? שחף וספיר למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? דילב למי הכי מגיע לפגוש את ערן? קרן למי הכי מגיע לפגוש את שרון? מריה למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? פטל למי הכי מגיע לפגוש את אדם? ספיר ושחף למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? לא יודעת. למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? לא יודעת. למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? לא יודעת. למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? ספיר ושחף. מי פגשה הכי הרבה את הבנים? דילב מי הכי קטנה? אני
מי הכי גדולה? דילב נופר שירה. מי בפורום הכי הרבה זמן? דילב ספיר שירה ורותם. מי בפורום הכי פחות זמן? שירלי. מי החברה הכי טובה שלך? נופר דילב ספיר ושחף
מי הכי דואגת לסדר? נופר ודילב. למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום?נופר ודילב מי הכי יפה? נופר, דילב, שחף, וחן. מי הכי מציפה? ספיר מה לשפר בפורום? יותר לשמור על סדר. ולא לריב. מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? לשמור על הסדר. מה אתם רוצים לשפר בבנים? שיהיו להם יותר הופעות מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? ערן אביחי ואדם מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחי ואושרי.

../images/Emo20.gifשליי : ]

מי אוהבת הכי את אביחי?דילב . מי אוהבת הכי את ערן?ירדן . מי אוהבת הכי את שרון?מריה . מי אוהבת הכי את אושרי?לינוי . מי אוהבת הכי את אדם?שחף . למי הכי מגיע לפגוש את אביחי?דילב . למי הכי מגיע לפגוש את ערן?קרן . למי הכי מגיע לפגוש את שרון?מריה !. למי הכי מגיע לפגוש את אושרי?בר . למי הכי מגיע לפגוש את אדם?שחף . למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי?דילב . למי יש תקשר הכי טוב עם ערן?לאפחת . למי יש תקשר הכי טוב עם שרון?אורטל פדידה . למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי?- למי יש תקשר הכי טוב עם אדם?שחף. מי פגשה הכי הרבה את הבנים?פלורין. מי הכי קטנה?פלורין ? מי הכי גדולה?רעות מי בפורום הכי הרבה זמן?חוץ מהמנהלות?דילב מי בפורום הכי פחות זמן?שולמית . מי החברה הכי טובה שלך?מהפורום ?לינוי . לא מהפורום דילב . מי הכי דואגת לסדר?מיכל . למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום?דילב , מיכל מי הכי יפה?רותם . מי הכי מציפה?ספיר ! מה לשפר בפורום?שהוא יהיה יותר מסודר . מה אתם רוצים לעשות למען הפורום?להביא עוד בנות ,שיצטרפו . מה אתם רוצים לשפר בבנים?עוד הופעות : ] מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ?אביחי מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ?אביחי .

../images/Emo210.gifשחף? פלורין אמרה לא להגיב הודעות מיותרות

אולי תעברי שרשור ותדברי בו עם נופרי הקציצה [:
סורי על היחס שלי אלייך פשוט לא רוצה שיהיה בלאגן בשרשור ושפלורין תתעצבן :D מאוהבת בך 33>

../images/Emo108.gifשלייי=]

מי אוהבת הכי את אביחי?דילבב מי אוהבת הכי את ערן?קרןן וירדןן מי אוהבת הכי את שרון?אני,אורטל וסיתוונית למרות שהיא עזבה.. מי אוהבת הכי את אושרי?לינוי וספיר סלב(אלמוריש חח) מי אוהבת הכי את אדם?פלורין(דושית),שחף למי הכי מגיע לפגוש את אביחי?דילב למי הכי מגיע לפגוש את ערן?קרן וירדן למי הכי מגיע לפגוש את שרון?אורטל סיתוונית ולי
חחח... למי הכי מגיע לפגוש את אושרי?לינוי ,ספיר סלב ופטל. למי הכי מגיע לפגוש את אדם?דושית ושחף וספיר קנפו. למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי?דילב חח... למי יש תקשר הכי טוב עם ערן?לא יודעת.. למי יש תקשר הכי טוב עם שרון?אורטל. למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי?ממ..לא יודעת.. למי יש תקשר הכי טוב עם אדם?פלורין ספיר ושחף. מי פגשה הכי הרבה את הבנים?פלורין ודילב. מי הכי קטנה?פלורין
מי הכי גדולה?רעות,דילב ונופר. מי בפורום הכי הרבה זמן?דילב נופר וספיר ח.. מי בפורום הכי פחות זמן?אורטל. מי החברה הכי טובה שלך?ואווו יש הרבה....ממ..דילב,נופר,פלורין,אוראל,שחף,לינוי,ספיר. מי הכי דואגת לסדר?נופר ודילב. למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום?נופר ודילב. מי הכי יפה?כולןן!!קשה לי להחליט... מי הכי מציפה?ספיר חח.. מה לשפר בפורום?שיהיה יותר מסודר ושלא יהיו הרבה מריבות. מה אתם רוצים לעשות למען הפורום?ממ....לא יודעת להביא יותר בנות.. מה אתם רוצים לשפר בבנים?שיהיו להם הרבה הופעות ושיבואו לרשום פההה.. מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ?אביחי ושרון. מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ?אביחי.

../images/Emo108.gifתיקון....אל תתיחסו לתשובה הראשונה שלי..

מי אוהבת הכי את אביחי?דילב. מי אוהבת הכי את ערן?קרן וירדן. מי אוהבת הכי את שרון?אורטל וחן. מי אוהבת הכי את אושרי?לינוי פטל וספיר אלמוריש. מי אוהבת הכי את אדם?ספיר,פלורין ושחף. למי הכי מגיע לפגוש את אביחי?דילב. למי הכי מגיע לפגוש את ערן?קרן וירדן. למי הכי מגיע לפגוש את שרון?אורטל וחן. למי הכי מגיע לפגוש את אושרי?לינוי פטל וספיר אלמוריש. למי הכי מגיע לפגוש את אדם?ספיר, פלורין שחף. למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי?דילב. למי יש תקשר הכי טוב עם ערן?לא יודעת.. למי יש תקשר הכי טוב עם שרון?אורטל. למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? ממ..לא יודעת... למי יש תקשר הכי טוב עם אדם?פלורין שחף וספיר. מי פגשה הכי הרבה את הבנים?דילב ופלורין. מי הכי קטנה?פלורין
מי הכי גדולה?דילב נופר ורעות. מי בפורום הכי הרבה זמן?אמ.....דילב וספיר. מי בפורום הכי פחות זמן?שולמית. מי החברה הכי טובה שלך?מ...דילב,נופר ואוראל.(יש עוד אבל אפשר רק 3....) מי הכי דואגת לסדר?דילב נופר ומיכל. למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום?דילב ונופר. מי הכי יפה?נופר. מי הכי מציפה?ספיר חחחח מה לשפר בפורום?שיהיה יותר סדר ופחות מריבות. מה אתם רוצים לעשות למען הפורום?מ..לא יודעת..להביא יותר בנות.. מה אתם רוצים לשפר בבנים?שיהיו להם יותר הופעות ושירשמו פה יותרר.. מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ?אביחי ושרון. מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ?אביחי.

../images/Emo204.gif שלי..

מי אוהבת הכי את אביחי? דילב מי אוהבת הכי את ערן? קרן וירדן מי אוהבת הכי את שרון? אורטל מי אוהבת הכי את אושרי? שני, לינוי מי אוהבת הכי את אדם? אני :] למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? מי שלא פגשה למי הכי מגיע לפגוש את ערן? כנ"ל למי הכי מגיע לפגוש את שרון? כנ"ל למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? כנ"ל למי הכי מגיע לפגוש את אדם? לי :] למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? מאיפה אני יודעת למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? אורטל למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? לא יודעת למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? לא יודעת מי פגשה הכי הרבה את הבנים? גם לא יודעת חיחיחי מי הכי קטנה? מי הכי גדולה? המנהלות :] מי בפורום הכי הרבה זמן? ספיר נראה לי מי בפורום הכי פחות זמן? מי שחדשה חח מי החברה הכי טובה שלך? אממ... הדר, אוראל, ספיר מי הכי דואגת לסדר? מיכל למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? מיכל מי הכי יפה? יש הרבה =] מי הכי מציפה? ספיר חח מה לשפר בפורום? אממ.......... מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? מה אתם רוצים לשפר בבנים? עוד הופעות P= מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? אדם, אביחי מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחי?! חחח

../images/Emo204.gif עונה שוב [לא להתייחס להודעה הראשונה]

מי אוהבת הכי את אביחי? דילב מי אוהבת הכי את ערן? ירדן, קרן מי אוהבת הכי את שרון? מריה, אורטל מי אוהבת הכי את אושרי? לינוי, שני, אוראל מי אוהבת הכי את אדם? ספיר למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? דילב למי הכי מגיע לפגוש את ערן? ירדן למי הכי מגיע לפגוש את שרון? אורטל, מריה למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? לינוי, שני, אוראל למי הכי מגיע לפגוש את אדם? ספיר למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? ירדן למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? אורטל למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? לינוי?! חח למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? ספיר מי פגשה הכי הרבה את הבנים? גיא [עם היא עדיין בפורום] מי הכי קטנה? פלורין מי הכי גדולה? המנהלות מי בפורום הכי הרבה זמן? דילב מי בפורום הכי פחות זמן? שירלי מי החברה הכי טובה שלך? אוראל, ספיר, שני מי הכי דואגת לסדר? מיכל למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? מיכל מי הכי יפה? רותם, נופר מי הכי מציפה? ספיר מה לשפר בפורום? יותר סדר מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? יותר סדר מה אתם רוצים לשפר בבנים? עוד הופעות :] מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? אדם, אביחי מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחי

../images/Emo210.gif שלי חוחו [[:

מי אוהבת הכי את אביחי? דילב ו.. חן?! מי אוהבת הכי את ערן? קרן מי אוהבת הכי את שרון? אני :p ומריה היפה שילי מי אוהבת הכי את אושרי? לינוי והדר ושני מי אוהבת הכי את אדם? מיכל שחף בתאל .. למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? דיללבב היפהה וכל מי שלא פגשה אותו למי הכי מגיע לפגוש את ערן? קרן [[: וכנ"ל מי שלא פגשה אותו למי הכי מגיע לפגוש את שרון? אנייי ולמריה הנסיכה המלאכית שללי :] ולמי שעוד לא פגשה אותו :D למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? לינויי'צי הדובי דוב
ומי שלא פגשה אותו .. למי הכי מגיע לפגוש את אדם? מיכל החיים שלי וכנ"ל מי שלא פגשה אותו [[: (חפרתי אה?
) למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? אממ.. אני חושבת ששקד.. למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? אני חושבת שלי ולאורטל אבל יותר לאורטל כי אני לא נפגשת עם הבויז מללא נפגשתי איתם רק במפגש מעריצות ודיברתי איתו בפון זה הכל.. למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? אופיר / גיא למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? שחף וספיר מי פגשה הכי הרבה את הבנים? פלורין ואורטלי מי הכי קטנה? פלורין מי הכי גדולה? רעות / ניצן / דילב/ נופר.. מי בפורום הכי הרבה זמן? רעות / ניצן / דילב / נופר / רותם .. מי בפורום הכי פחות זמן? שירלי,הדר.. מי החברה הכי טובה שלך? כוללןןן [[: בייחוד מיכל ,נופר מריה דילב [[: יש המוןןן פשוט כ-ו-ל-ן-! מי הכי דואגת לסדר? דילב ונופר [
איך לא עם הפתיל הקצר של הקציצה והאנורסקסית
] למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? נופר ודילב .... מי הכי יפה? כולןןן אין מייליםםם כולן מהממות! מי הכי מציפה? ספיר חחח עם התמנונים הכחלחלים שלה
מה לשפר בפורום? שלא יהיו מריבות וישיהיה סדר [אני מניחה שכל אחת תגיע למסקנה הזאת שצריך להיות קצת סדר בפורום .. ] מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? להיות המנהלת שלו ולסדר אותו מחדש.. לנסות לא לזרום עם המריבות .. מה אתם רוצים לשפר בבנים? שיהיו עוד הופעות , ושיתנו להם להגיב לנו על ההודעות כשהם שולחים הודעה כללית כמו בפורום של סינרגיה [: לעשות שרשור של שאלות ואחד מהבויז יענה עליהם :)) מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? אדם ושרון מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחי =]

../images/Emo210.gifעונה שוב ..[לא להתייחס להודעה הראשונה..]

מי אוהבת הכי את אביחי? דילב מי אוהבת הכי את ערן? קרן מי אוהבת הכי את שרון? אני ומריה מי אוהבת הכי את אושרי? אני
לינוי מי אוהבת הכי את אדם? מיכל ושחף למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? דילב למי הכי מגיע לפגוש את ערן? קרן ועמית למי הכי מגיע לפגוש את שרון? אני ומריה למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? אני ולינוי למי הכי מגיע לפגוש את אדם?מיכל למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב או חן למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? שקד למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? אורטל למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? גיא או אופיר למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? שחף ,ספיר מי פגשה הכי הרבה את הבנים?אורטל מי הכי קטנה? פלורין מי הכי גדולה? המנהלות ,דילב ונופר מי בפורום הכי הרבה זמן? [חוץ מהמנהלות] דילב נופר ורותם מי בפורום הכי פחות זמן?הדר,שירלי מי החברה הכי טובה שלך?כולן [[: [בייחוד מיכל נופר מריה...] מי הכי דואגת לסדר? נופר,דילב למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? ונופר ודילב מי הכי יפה? כולן מי הכי מציפה? חח ספיר מה לשפר בפורום? שיהיה סדר ולא יהיו מריבות. מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? לקחת אותו בידיים מה אתם רוצים לשפר בבנים? יהיו עוד הופעות ושינסו לרשום פה יותר .. מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? שרון ואדם מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחי ואושרי..

חן XD

New member
../images/Emo41.gifעונהה

מי אוהבת הכי את אביחי? דילב מי אוהבת הכי את ערן? אני מי אוהבת הכי את שרון? מריה מי אוהבת הכי את אושרי? אני מי אוהבת הכי את אדם? שחף למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? ל=ד=י=ל=ב !!! למי הכי מגיע לפגוש את ערן? לי ולדילב למי הכי מגיע לפגוש את שרון? לי ולדילב למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? לי ולדילב למי הכי מגיע לפגוש את אדם? לי לדילב ולשחף למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? לדילב למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? לודעת למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? כנ"ל למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? לא יודעת למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? לשחף מי פגשה הכי הרבה את הבנים? פלורין מי הכי קטנה? פלורין מי הכי גדולה? רעות מי בפורום הכי הרבה זמן? דילב מי בפורום הכי פחות זמן? אני מי החברה הכי טובה שלך? 3> דיייייילב 3> אביחי מי הכי דואגת לסדר? דילב למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? לדילב בלי שום תגובות מיותרות !! מי הכי יפה? דילב ונופר מי הכי מציפה? ספיר. מה לשפר בפורום? פחות הצפות מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? להביא את הבנים שירשמו יותר מה אתם רוצים לשפר בבנים? כלום מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? אביחי ואושרי מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחי :]

../images/Emo109.gif עונה

מי אוהבת הכי את אביחי? דילב מי אוהבת הכי את ערן? חן מי אוהבת הכי את שרון? מריה מי אוהבת הכי את אושרי? לינוי מי אוהבת הכי את אדם? אני ספיר ושחף למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? דילב למי הכי מגיע לפגוש את ערן? חן למי הכי מגיע לפגוש את שרון? מריה למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? לינוי למי הכי מגיע לפגוש את אדם? אני למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי? דילב למי יש תקשר הכי טוב עם ערן? לא יודעת למי יש תקשר הכי טוב עם שרון? לא יודעת למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי? לא יודעת למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? שחף מי פגשה הכי הרבה את הבנים? לא יודעת מי הכי קטנה? לא יודעת מי הכי גדולה? רעות מי בפורום הכי הרבה זמן? דילב מי בפורום הכי פחות זמן? לירז שולמית ואני מי החברה הכי טובה שלך? ספיר ולינוי מי הכי דואגת לסדר? דילב למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום? דילב מי הכי יפה? כולן מי הכי מציפה? ספיר מה לשפר בפורום? שרשורים מה אתם רוצים לעשות למען הפורום? שיהיה יותר מסודר מה אתם רוצים לשפר בבנים? כלום הם מושלמים מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ? כולם מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ? אביחי

../images/Emo110.gifעונה=]]]]

מי אוהבת הכי את אביחי?נבלהההה=][דילב] מי אוהבת הכי את ערן?ירדנושליייייייייייייייייי מי אוהבת הכי את שרון?אורטליי=]]] מי אוהבת הכי את אושרי?שני ולינוי=] מי אוהבת הכי את אדם?א=נ=י למי הכי מגיע לפגוש את אביחי?נבלהה=]]] למי הכי מגיע לפגוש את ערן?ירדנושליייייייייייייייי למי הכי מגיע לפגוש את שרון?אורטלי=] למי הכי מגיע לפגוש את אושרי?לינוי! למי הכי מגיע לפגוש את אדם?לייי
למי יש תקשר הכי טוב עם אביחי?אמממממ דילב נראלי לא?.?! למי יש תקשר הכי טוב עם ערן?לא יודעתתתת אבל היהיהי לירדןן חחחחח למי יש תקשר הכי טוב עם שרון?אורטל! למי יש תקשר הכי טוב עם אושרי?אין לי מושגגגג למי יש תקשר הכי טוב עם אדם? פלורין נראלייייי ושחף ולי ככה ככההה=\\\ מי פגשה הכי הרבה את הבנים?====לא דעת חחח מי הכי קטנה?פלורינע=] מי הכי גדולה?המנהלות שלנווו=] מי בפורום הכי הרבה זמן?אנייייי ודילב מי בפורום הכי פחות זמן?החדשותתת מי החברה הכי טובה שלך?ירדן דילבבבבבב שחףףףף וכול השארררר=]]]]]]]קיצר כולם!=] מי הכי דואגת לסדר?אמממ נראלייי מיכל דילב אני למי הכי מגיע להיות מנהלת של הפורום?אממ מיכל חחח וגם לייXD מי הכי יפה?כולם! מי הכי מציפה?אני????XD זה לא בתור להציף אבל! מה לשפר בפורום?שיהיהיוווו לפעמים!פחות מריבות..... מה אתם רוצים לעשות למען הפורום?שלא יפתחו הודעות חדשות גרררררררררר מה אתם רוצים לשפר בבנים?כלום! מי נותן את היחס הכי טוב [מהבנים] ?דמושש חחח סתם כולםםם מי כתוב הכי הרבה בפורום [מהבנים] ?אממממ אביחי ואושרי!

MaStuLa76

New member
[הייתי חייבת להגיב - כנסו]

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלאק את ודילב הכי הרבה זמן בפורום ? תרשו לי לצחוק - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי ספיר בדרנית אתתתתתתתתתתתת אפילו שנה אין לך בפורום ! לך ולדילב ! טוב אולי לדילב יש שנה בפורום בלחחחחחחחחחחץ , חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לי י שנה וחצי בפורום ... שנה וחצצצי ..... \: רואים רואים שאתן חדשות . אגב אני בת 16 עוד מעט , ולדילב ונופר אין 15 |: אין אין \: איזה פורום ..... אדב אורנית ובר [הבובע] הכי הרבה זמן פה , אה ורעות ואופק.. [למרות שאופק בצבא עכשיו..] קיצר , יש דברים שאתן פשוט לא יודעות , אז עדיף שתשתקו . למה המצב פה בפורום כבר נהיה מצחיק . \:

../images/Emo210.gifואווו שירה תרגעייי. :\

לי יש =הרבה= יותר משנה ! ושאוממרים "הכי הרבה זמן בפורום" מתכוונים לבנות שפה הרבה זמן בלי לעזוב ולהזכיר לך את =כן= עזבת וחזרת. לא היית בפורום לפחות שלושה חודשים. :\ ולא כולן צריכות לדעת שאת בת 16. הבנות אמרו פה מה שהן יודעות. זה שהן יודעות שאני הכי גדולה זה לא אומר שאני באמת הכי גדולה פה. :\

MaStuLa76

New member
דילב , לא אמרו למי יש את מספר ההודעות הכי

גבוה פה בפורום , אמרו מי פה מההתחללללה , גם עם זה עם עזיבות , כי גם את עזבת להזכירך [מה לא ? אני זוכרת ]

../images/Emo210.gifמממממממממממממה ?!

=בחיים שלי לא עזבי= בחיים !!! הייתה איזה פעם אחת שרבתי עם שרין והיא הביאה את תמי. אז עזבתי ובאותו יום שעה אחרי באתי, פתחתי הודעה רשמתי שאני לא שמה עליהן ושאני חוזרת. ולא ניראלי שזה נחשב עם עזיבות יופי, מישי תבוא לפני שלוש שנים.. תעזוב אחרי חודש ואז תבוא עכשיו ותגיד שהיא הרבה זמן בפורום!

למעלה