= שאלון =

MaStuLa76

New member
דילב , אני זוכרת , את עזבת .

אולי את לא זוכרת כי זה היה מזמן , אבל עזבת לאיזה 3 ימים . אז אל תדברי על עזיבות, כי לפעמים אני פה בפורום ואני לא מגיבה, והייתה לי תקופה שלא הייתי פה כי הפורום שלי נתקע ! |: כאילו לא ראיתי תהודעות לא יכולתי לרשום הודעות , \: שאלי אפילו את רותם ..

../images/Emo15.gifאת לא כ"כ עזבת את הפורום ...

אבל רצית לעזוב , לא זוכרת בדיוק מה היה שם . אבל זה לא אומר אם שירה עזבה את הפורום לכמה זמן , אז היא לא הרבה זמן בפורום , כי את יודעעת - אי אפשר להיות כל יום כל היום על הפורום .

../images/Emo210.gifמיכל יש הבדל בין לרצות לבין לעשות !

רציתי אבל לא עשיתי. ותאמיני לי ששירה בחיים לא תגיע לרמה שאני היייתי בפורום אני כבר שנה + באה לפורום אחרי בצפר וישר שאני מדליקה ת'מחשב נכנסת לפורום עד הערב. אני =כל= היום בפורום אז בואי נגיד זה =ממש= נקרא שאני יותר משירה בפורום. הרי לא אמרו כמה שנים היית. אמרו מי הכי הרבה זמן בפורום ! זה אני את וספיר. יופי, הרסנו ת'שירשור :|

MaStuLa76

New member
אז דילב,את לא מכירה אותי , בימים של הכינוי

"הבחורה לאדם מכורה" ונשבעת לללללך , לא רק לאדם הייתי מכורה גם לפורום , ישר נכנסת כל היום מגיבה , מה לא ? |: תכלס זו הייתה התקופה הכי הכי ! עם אורנית ואור ותמי ולין ועוד מלא מלא שכבר לא פה \: אז אל תגידי שאני בחיים לא אגיע לרמה שלך , כי את לא הכרת אותי בימים של הכינוי הזה. מרוב שהייתי מכורה, שהייתי בבית מלון בירושלים בחופש ? הייתי נכנסת מהפלא של אחי בלי שיראה . די דילב אל תגידי דברים שאת לא יודעת, ואת וספיר עזבתן , אני זוכרת . זהו .

חן XD

New member
../images/Emo41.gif דילב אולי שהיינו בטיול לא היית פה

אולי לזה הם מתכוונות איזהה חפירה נתתם בשרשור הזה ...יש בנות שממש קנאיות אין מה לעשות תאכלו ת'לב.(אני לא מדברת לכולם מי שמקנא שתפנים את זה ! )

../images/Emo110.gifמה מיכל??המהמצאותתת גולשות לך אה???

אני עזבתי חח קרעת אותי עכשיו ממתיי מתי אני זעבתי בחיים לאאא רק ב-1 באפריללללללל שזה היהי בצחוק אולי משיהי עילגת פה לקחה את זה ברצינות אני לא ידועתתתת[אבל אף פעם לא עזבתי מאפיה זה???

../images/Emo15.gifאם היה לי כח לעבור פה על הפורום ...

אבל אני זוכרת שספיר לא הייתה פה כמה ימים , זה לא היה הרבה אבל היא בכל זאת עזבה . ועזבו , אני לא רוצה לריב או מש'ו , אני רק אומרת שזה לא אומר שאם שירה עזבה לכמה זמן , אז היא פחות זמן בפורום ממכן .

../images/Emo110.gifלא אמרנו את זהההה

ומיכל אניל=א עזבתייייייייי אולי היהיה לי משו הלכתי או לא יודעת מה ולא יכלתי להיות אבל אני לא אמרתי שאני עוזבת תפורוםםםםם !

../images/Emo15.gifלא נכון ספיר את עזבת !!!

וזה היה לפני 1 באפריל !! זה היה מש'ו עם לירון או מש'ו בסגנווון !! אני לא כ"כ זוכרת .

../images/Emo110.gifעאלק מיכל מיכלללל

אולי אולי אולי אני אמרתי שקשה ליי בגלל לירוןן אז אנייייי לא יההייה כמה ימים אבל אני לא אמרתי שאני עוזבת אולי זה היהי רק בגללל לירון אבל לא עזבתיייייייי מממש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo20.gifאתת כןן אמרת באור שאני רואה ,

אינלי אותך באיסי כי מחקתי אותך אבל אני זוכרת שאת עזסבת ואנייי אניי כמוו מפגרת שיכנעתי אותך לחזור ואז פתחת הודעעה , שאת ממשיכה הלאה כאילו לירון לא הייתה ! למרות שאת לא יכולה בבליי לירון אז מה את מבלבלת יאללה יאללה , את עזבת דיללב לא עזבהה לפחות מאז שאני בפורום נאממ 6 7 חודשים בעייירך , אז לכי תערבליי בייצים ותחזריי ואל תלבלבלי תמוח אלעק לא עזבבתת

../images/Emo110.gifנופררר גמאת נדחפתתתת

מה את אומרת עליה ככה כי אנחנו דברנוו בכללל עם שירהההההה ומיכללל גמאת נדחפתת אזזזז מה את אומרת עליה???=\\\

../images/Emo15.gifנכון !!

ודילב לא כ"כ עזבה , זה היה לא להרבה זמן , היא רק אמרה מש'ו אבל זהו ... קיצר , מה שאני רוצה להגיד פה שזה ממש לא פייר שבגלל ששירה עזבה לכמה זמן , זה לא אומר שהיא לא פה שנה וחצי [ + - ] והיא נחשבת לאחת הותיקות פה בפורום ! [:

למעלה