= שאלון =

../images/Emo110.gifתגידי נופרררר

מה באת שוב לריב אני לא מביהנההה מעניןם שתמידד את כננסת בקטעים רק שמממתתוכחים את נכנססת וחיבת להגיד עלי איזה משו יאלה לא שאלו אותך מתרוצה אני לא עזבתי אולי אמרתי שקשה לי ואני לא יהיהיה פה כמה זמן אבל לא אמרתתתתת שאני עוזבתתתתת!!!!!!!!!!!! תערבלי ביצים אתתת אההה=\\\

../images/Emo15.gifלא נכון ספיר !

את אמרת שאת עוזזזבת !!!1 אבל עזבבי , תראי על מה אנחנו רבותת !! |: יאללה זהו , עבר , נגמר , חלאאאס . =\

../images/Emo110.gifבסדרר שלא תתערבבבבב

היאא כי אחריזה היא באה עלי וצועקת שאני נדחפ]תת אני דברתי אתיך ועם שירה לא איתה!=\\\\\ ועזביי אולי לא הבנתם אבל לא עזזבתיי טוב עזבי את זה אין לי כוח כבר=\\\

../images/Emo15.gifמה הקקקשר ? ,

לא דיברתי על נופר ! אמרתי שדדדי כבר לרררריב !! תיראי על מה אנחנו מתווכחות ! על מי עזב ומי לאא !!!!11 מי הכי הרבבה זמן ומי לאא !! יאללה חאאאאאאאאאאאאאאלס . |:

../images/Emo192.gifאם תסתכלי טוב תראי שחצי פורום כבר הגיב

אזז כולהה הודעה , \: פעםם ב... וגןם שוכחיםם אותי , קקאות |:

MaStuLa76

New member
לא שכחתי לינוי .. \:

פשוט לא הזכרתי אותך

חן XD

New member
../images/Emo41.gifאהה חמודה תתחילי להירגע :|

דילב אין 15 ? תברריי דברים לפני שאת אומרתת.. ואני יודעת שיש פה כמה בנות שעזבו וחברו ואת בינהם ודילב לא עוזבת את הפורום אז פעם הבאה תבררי לפנני שאת מדברת...

../images/Emo110.gifנכוןן חח חן??../images/Emo6.gif

היא קרעה אותי עאלקקקקקק שהיא אמרה שאין הלם 15 חחח יש להם תכף 16 עאלק חחחחחחחח לי יש עוד מעט 16 מה היא אומרת???XDDDDDD

חן XD

New member
../images/Emo41.gif וואלה יופיי למה מי היא חח

טוב שלא דילב חיה פה ההיא מדברת כאילו דילב בככלל לא בפורום. אין מה לעשות ספיר יש גם כאלוו

MaStuLa76

New member
"למה מי היא" ילדה ,

כדאי שתשמרי טוב טוב על הפה שלך !!!!! הבנת ? אנלא אחת החברות שלך . ! ואת ספיר חלאס להיות צבועה ! פתאום מישהי בצד שלך, את מתלהבת . ולא קולטת שחצי מהפורום לא סובלות אותך . תפסיקי להיות כזאת מטומטמת . די .

../images/Emo110.gifשירה תרגעייייי

לא בצד שלי ולא יתלהבתייי פשוט אאמרתיי לה כההה אההההה מה את רוצה גמאת יאלההההההההה חציי פורום לא סובלים אותי??ט'חח בסדרר שמענו עליךך יאלה יאלה אני לא רוצה להרוס תשרשורר ואני לא רוצהה לריבבב אז תפסיקיי כבר יאווווו ואל תקללייייייייייייייי
=\\\

MaStuLa76

New member
טוב ספיר ,

הריב הזה? לא יגיע לשום מקום . יאלה הבהרנו ת'דברים באייסי . מה שהיה ? היה .

למעלה