עונה .. (סוף סוף אחריי מלאן זמן)../images/Emo8.gif
1. וורוד
2. אממממ אני חושבת שארנבות
וכלב מסוג פיקנאז
3. אני הכי מתחברת לניני- אני נורא רגישה ואני בוכה די מהר חחחחח אהה אני גם תמימה מאד
4. ואני כמובן הכי אוהבת את ניני (ידידיה ויטל)
5. אממממ אני שומעת המון שירים ז"א חורשת על המון שירים אבל בזמן האחרון הכי הכי על "alin" ו"all you need is love"
6. חחח זאת שאלה קשה כי הרבה זמן לא הייתי פה אבל אני בקשר מאד מאד טוב עם אוראלוש..
7. היגעתי לפורם כי ראיתי את הסדרה ולא היה לי עם מי להעביר חוויות ודברים שקשורים לשמיניה חחח ואמרתי לעצמי שבטוח פתחו לה פורום בתפוז ובהתחלה הייתי רק נכנסת לקרוא הודעות עד שבשבלב מסויים הצטרפתי גם
8. אממממ ת'אמת אני בכלל לא נכנסת לשום פורום אחר חחח זה הפורום הראשון והיחיד שנכנסתי אליו חח ולקח לי המון זמן להבין איך מתנהלים הדברים בפורום..
אבל הפורום הזה באמת מיוחד- האנשים שפה מיוחדים ומקסימים וזה בעצם מה שהופך אותו למיוחד!!!!
9. חחחחחחחחחחחחחחח סליה על הבורות יתר שלי אבל לא הבנתי מה אתם רוצים חחחחח
10. אכן
11. אנערף מה.. חחח אני מתכננת על הלונה פארק בת"א ועוד ימבה תוכניות חחחחח
12. חום בהיר ובשמש זה נראה כמו ירוק כזה חחח (אומרים עליי שאני זיקית חחחחחחחח)
13.השיער שלי חום 14. 1-אמ פי 3
2- את הפלאצ'ון שלי
3- את המחשב שלי (עם כבל שיהיה לי חשמל ואני אוכל להפעיל אותו חחחחחח)
15. ציפס ושניצל (עם קטשופ ברור חחחח)
יאמיייי 16. חחחחחחחחחחחחח וועליהההה שבוע טוב (זה מה שהסבתא המרוקאית שלי אומרת כשמדברים על מתים ובתי קברות חחחחחחח)
אנערף מה ייכתבו.. חחח מצידי שיכתבו שיר גם.. זה לא כזה משנה אני לא אוכל לראות את זה גם ככה חחחחחחחחחחחח
17. חס וחסה וכרפס ומרור ומצות ועזבו סתם נסחפתי חחחחח אני לא אוכלת חמץ
18. בת דודה שלי (בת שנתיים) אני מתה עליה היא הקוצ'ונית שלייייי
19. עדיין עוד לא עשיתי דברים מיוחדים בחופש כי מבחינתי הוא מתחיל רק מיום ראשון חחחח אבל אם לנקות זה נחשב אז ניקיתי והמון חחחחחחח
20. אני מאד אהבתי את השאלון חחחח
אין כמו השאלונים של הפורום הזה חחחחחחחחח אוךךך כמה שהתגעגעתי לכל זה חחחחחחחחחחחחחחחח