שאלון ^^

dollzy

New member
../images/Emo24.gif אני אוהבת אותך וכן אני זזה

לישון

דופנה19

New member
עונה../images/Emo155.gif

1)מה הצבע האהוב עלייך?כחול
2)מהי החיה האהובה עלייך?אין חיה כזאתת
חח.. אני באמת לא אוהבת חיות
3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)?ממממ לויודעת.. אבל אני אוהבת את מיקה.. עוזר?
4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )?חח.. עניתי מקודם
5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה?אני לאחרונה לא שומעת הרבה שירים
6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום?אממ.. ווא יש הרבה
אממ.. כמובן כל החברות מהכיתה שזה אופיר נעם עדי שי תום ועינבל, וכמובן קרן ( הממ"מ
) ואסתי (למרות שבזמן האחרון אני כבר פחות מדברת איתה
) ואני אוהבת את כולכם
7)איך הגעת לפורום?חברות
8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)?קודם כל הוא מאוד פעיל, יש פה אנשים חמדמדים.. ולויודעת
9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו?אין כזה.. בנתיים!
10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש?כן
11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד?לא
12)מה צבע העיניים שלך?חום
13)ומה צבע השיער שלך?חום
14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד?אממ 1.את המשפחה והחברות (ואני יודעת שמשפחה וחברות זה הרבה
)
15)מה המאכל האהוב עלייך?גלידה
16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך?מה אכפת לי.. בעצם "דיווו כי השם אומר הכל"
17)אתם אוכלים חמץ בחג??לא!
18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש?לויודעת
19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש?כלום
20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון?כן ...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo222.gifשמש|עונה../images/Emo222.gif../images/Emo42.gif

1)מה הצבע האהוב עלייך?תכלת
2)מהי החיה האהובה עלייך?כלב
3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)?אממ..אני לא יודעת כל כך..ניני, אני חושבת.
4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )?ניני, ונטשה.
5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה?מנגינה שקטה,בוא כבר, סוכריה, עולם דיגיטלי, ובמיוחד מכתב פרידה
בקיצור כל החלק השני של רוני (לא עוצרת-חלק ב')
6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום?יש הרבה
7)איך הגעת לפורום?בזכות מיה!
8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)?שהוא ממש ממש מגובש, ולדעתי זה הפורום הכי פעיל התפוז.
9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו?ה-כ-ל הצחוקים, החברויות, הכל, פשוט הכל.
10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש?לא!!
11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד?אממ..לא..
12)מה צבע העיניים שלך?חום.
13)ומה צבע השיער שלך?שטני דבש, איך שלא תקראו לזה.
14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד?הו.. אפשר פשוט דבר אחד? סירה..כדי לחזור..
15)מה המאכל האהוב עלייך?פיצה
16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך?הא?
17)אתם אוכלים חמץ בחג??כן
18)מיהו הבנאדם שראית הכי הרבה בחופש?נו..אני מרגישה כאילו זה סיום החופש! אמא שלי
19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש?הלכתי ללונה פארק..
20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון?כן, מאוד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

רק הלן

New member
עונה../images/Emo187.gif

1)מה הצבע האהוב עלייך?שחור 2)מהי החיה האהובה עלייך?כולם! אני אוהבת את כל החיות 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)?לילי 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )?לילי אני כם מתחברת וגם אוהבת 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? I'm not o.k -my chemical romance 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום?עינבל ונעם 7)איך הגעת לפורום?ראיתי שיש פורום השמינייה אז נכנסתי 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)?אממ אני לא ממש מכירה פורומים אחרים אז בגלל זה הפורום הזה הכי מיוחד בשבילי 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו?הליאת ואדית יכתבו פה! 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? לא .. אוף מה כלכך קצת?? 11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד אממ.. אני ואולי גם עינבל הולכות ליהיות ניצבות בסרט..(סרט עם תובל שפיר) 12)מה צבע העיניים שלך?חום 13)ומה צבע השיער שלך?חום 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד?פלאפון,MP3 , משהו לאכול
.
15)מה המאכל האהוב עלייך?אין משהו ספציפי 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך?אני עוד יחזור 17)אתם אוכלים חמץ בחג??כן,כי אני לא שומרת 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש?אמא שלי 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש?יש משהו מיוחד אבל עוד לא עשיתי אותו 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון?כן היה נחמד

עונה .. (סוף סוף אחריי מלאן זמן)../images/Emo8.gif

1. וורוד
2. אממממ אני חושבת שארנבות
וכלב מסוג פיקנאז
3. אני הכי מתחברת לניני- אני נורא רגישה ואני בוכה די מהר חחחחח אהה אני גם תמימה מאד
4. ואני כמובן הכי אוהבת את ניני (ידידיה ויטל)
5. אממממ אני שומעת המון שירים ז"א חורשת על המון שירים אבל בזמן האחרון הכי הכי על "alin" ו"all you need is love"
6. חחח זאת שאלה קשה כי הרבה זמן לא הייתי פה אבל אני בקשר מאד מאד טוב עם אוראלוש..
7. היגעתי לפורם כי ראיתי את הסדרה ולא היה לי עם מי להעביר חוויות ודברים שקשורים לשמיניה חחח ואמרתי לעצמי שבטוח פתחו לה פורום בתפוז ובהתחלה הייתי רק נכנסת לקרוא הודעות עד שבשבלב מסויים הצטרפתי גם
8. אממממ ת'אמת אני בכלל לא נכנסת לשום פורום אחר חחח זה הפורום הראשון והיחיד שנכנסתי אליו חח ולקח לי המון זמן להבין איך מתנהלים הדברים בפורום..
אבל הפורום הזה באמת מיוחד- האנשים שפה מיוחדים ומקסימים וזה בעצם מה שהופך אותו למיוחד!!!!
9. חחחחחחחחחחחחחחח סליה על הבורות יתר שלי אבל לא הבנתי מה אתם רוצים חחחחח
10. אכן
11. אנערף מה.. חחח אני מתכננת על הלונה פארק בת"א ועוד ימבה תוכניות חחחחח
12. חום בהיר ובשמש זה נראה כמו ירוק כזה חחח (אומרים עליי שאני זיקית חחחחחחחח)
13.השיער שלי חום 14. 1-אמ פי 3
2- את הפלאצ'ון שלי
3- את המחשב שלי (עם כבל שיהיה לי חשמל ואני אוכל להפעיל אותו חחחחחח)
15. ציפס ושניצל (עם קטשופ ברור חחחח)
יאמיייי 16. חחחחחחחחחחחחח וועליהההה שבוע טוב (זה מה שהסבתא המרוקאית שלי אומרת כשמדברים על מתים ובתי קברות חחחחחחח)
אנערף מה ייכתבו.. חחח מצידי שיכתבו שיר גם.. זה לא כזה משנה אני לא אוכל לראות את זה גם ככה חחחחחחחחחחחח
17. חס וחסה וכרפס ומרור ומצות ועזבו סתם נסחפתי חחחחח אני לא אוכלת חמץ
18. בת דודה שלי (בת שנתיים) אני מתה עליה היא הקוצ'ונית שלייייי
19. עדיין עוד לא עשיתי דברים מיוחדים בחופש כי מבחינתי הוא מתחיל רק מיום ראשון חחחח אבל אם לנקות זה נחשב אז ניקיתי והמון חחחחחחח
20. אני מאד אהבתי את השאלון חחחח
אין כמו השאלונים של הפורום הזה חחחחחחחחח אוךךך כמה שהתגעגעתי לכל זה חחחחחחחחחחחחחחחח

אני מוסיפה לשאלה 3

אז ככה אני גם מתחברת לנטשה -אני נורא אוהבת לצייר ואני סוד של אדם-אני יודעת לספור במלא ספות עם מבתאים ולחקות מלאן עדות .. ולאחרונה גיליתי שאני גם סוג של דורי חחחח התחלתי להיות "בוב הבנאיי" חחח אני מתקנת דברים בבית שלי חופשי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

j u l i a 1 3

New member
עונה. התחלתי לאהוב שאלונים! ../images/Emo9.gif

1)מה הצבע האהוב עלייך? ורוד 2)מהי החיה האהובה עלייך? כלבים, דולפינים, צ'ינצ'ילות 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? רוני 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )? מיקה 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? כל מיני שירים של קולדפליי 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? כולם. 7)איך הגעת לפורום? בהתחלה רק קראתי פה ורק יותר מאוחר התחלתי לכתוב... 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? שכולם חברים, שכולם אוהבים השמיניה, שכולם אנשים מקסימים ומצחיקים ושיש הרבה פעילות בפורום. 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? כלום. לדעתי הכל מושלם. 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? כן. למה את חייבת להזכיר?! 11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? שום דבר מיוחד. 12)מה צבע העיניים שלך? ירוק וקצת חום. 13)ומה צבע השיער שלך? חום בהיר. 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? את מיכאל אלוני, מחשב עם חיבור לאינטרנט והרבה שוקולד. 15)מה המאכל האהוב עלייך? ספגטי ברוטב בולונז. 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? כאן קבורה יוליה אלוני?! 17)אתם אוכלים חמץ בחג?? כן... סליחה, אני פשוט לא אוהבת מצות... 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש? את אחי. 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? כלום. לא עשיתי שום דבר עדיין. 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון? כן. שאלון מאוד נחמד!

סינטטית

New member
להלה

1)מה הצבע האהוב עלייך? כחול 2)מהי החיה האהובה עלייך? צ'ינצ'ילההההההה 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? ניני 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )? ניני 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? שיר שאתם לא מכירים 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? הממ...לא יודעת לא ממש מכירה פה אנשים 7)איך הגעת לפורום? ראיתי שיש פורום ובאתי! 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? הממ 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? אין משהו כזה 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? לא יודעת מה איתכם... לי ה"חופש" כבר התחיל... ז"א, אני לא אבוא כמעט לבי"ס רק למבחנים ומגנים ובגרויות... שזה יותר גרוע:/ 11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? לא... 12)מה צבע העיניים שלך? חום כהה 13)ומה צבע השיער שלך? חום 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? את גפן
, ו...לא צריך יותר :] 15)מה המאכל האהוב עלייך? פיצההה 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך?כאן גרה בכיף אור כהן 17)אתם אוכלים חמץ בחג?? עד עכשיו לא אכלתיאבל זה לא שאכפת לי לאכול.. 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש? ברט 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? כלום האמת 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון? יאפ , היה נחמד הודגש באמצעות מדגישומטיק

קראתי הכל, עשיתם לי חשק../images/Emo9.gif

1)מה הצבע האהוב עלייך? כתום 2)מהי החיה האהובה עלייך? פרה
3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? חצי איה - חצי מיקה 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )? שכל השמונה ביחד, ככה אני אוהבת אותם
5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? אממ.. יש כמה 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? מי שבא ברוך הבא
7)איך הגעת לפורום? נכון בעמוד הראשי? אז יש פורומים שכל הזמן מתחלפים, אז ראיתי - נכנסתי - התאהבתי 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? האנשים. 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? לא מוסיפה כלום. 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? רציני?! 11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? מה שיבוא באותו רגע.. אני שונאת לתכנן מראש 12)מה צבע העיניים שלך? ירוק 13)ומה צבע השיער שלך? חום 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? אם הייתי לוקחת דברים זה לא היה אי בודד
.. אני מנסה להיזכר איפה שמעתי את זה
15)מה המאכל האהוב עלייך? פיצה 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? תנו לי לחיות אח"כ נדבר על זה 17)אתם אוכלים חמץ בחג?? חס וכרפס! 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש? אמא? 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? טיול ים אל ים בצופים, הדבר הכי מיוחד שעשיתי. לא בחופש. 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון? האמת שכן!

May Love Beli

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

1)מה הצבע האהוב עלייך? יש המון... כחול, אדום, שחור, לבן סגול, תכלת... 2)מהי החיה האהובה עלייך? חתול 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? מיקה או/ו רוני 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )? ניני, רוני 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? "לאן שלא תלכי" של שירי
6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? אין לי כאלה
7)איך הגעת לפורום? סתם נכנסתי, ונראה לי מגניב אז הצטרפתי. 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? שזה פורום על השמינייה!
9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? לא עולה לי בראש כרגע. 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? מודעת, אבל קשה לעכל
11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? הרבה דברים מיוחדים מאוד!! שיעורים! (
- לא יודעת אם לצחוק או לבכות!) 12)מה צבע העיניים שלך? חום ממש בהיר ובשמש זה ירוק עם חום 13)ומה צבע השיער שלך? חום ובקצוות בלונדיני 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? טלפון (להתקשר למישהו שיחלץ אותי משם אם אני ארצה ללכת), אוכל (כי אני לא אוהבת דגים) ואת המשפחה שלי (נו, מה?? זה דבר אחד!
). 15)מה המאכל האהוב עלייך? פחות או יותר הכל... חוץ מחצילים, בצל, דגים ועוד כמה דברים. 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? תכף אשוב
17)אתם אוכלים חמץ בחג?? לא 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הרבה בחופש? חברה שלי- טל 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? טיול ים אל ים!! (4 ימים, מהצופים...) 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון? כן, חמוד

למעלה