שאלון ^^

Rioter

New member
ואני מפגרת בשנית

בשאלה 16, הכוונה למה שהמשפחה תרצה לרשום, לא למי

dollzy

New member
../images/Emo24.gif שיר!

נעם אמרה שהאף שלי כמו של אדית חצור!!!

Rioter

New member
../images/Emo2.gif אז למה את בוכה?

זה טוב, זה רק מעיד על זה שאת ממש יפה D:

נעמקה19

New member
למה לא ../images/Emo3.gif

מי שהיה במפגש... וישב לידי... אני מתארת לעצמי שראה אותי מרימה למעלה סכין ואומרת... "תמיד חלמתי להרוג מישהו"
זה נראה נורא נחמד. עם סכין וכל זה...XD

גם לי בא להרוג מישו..

חפני כמה ימים גם רשמתי את זה בפורום.. אבל עכשיו בא לי להרוג 2 ילדות
אבל הילד הראשונה אני לא באמת יהרוג... זה סתם בישבילך הביטוי אצלה
כי אני אוהבת אותתתתתתתתהההההה ואני בחיים לא אפגע בה
(לא תגלו ולא תגלו מי זאת
) והילדה השניה באמת אני יהרוג (ש"ד
)

עדידה16

New member
עונה../images/Emo9.gif

אין לי כח למדגישומטיק
1)מה הצבע האהוב עלייך?אדום 2)מהי החיה האהובה עלייך?כלב ודולפין 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)?אממ.. לא ממש מתחברת עם אפחד 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )?אממ.. מיקה חמודה 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה?נמנמ..אין שיר מסויים 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום?יש לי הרבה
7)איך הגעת לפורום?דרך חברות 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)?שכאן כיך לי להיות כי יש פה ילדים מדהימים בלי קשר לשמינייה אלא בתור עצמם ופשוט כיך לי איתכם
9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו?..אין לי שמץ
10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש?כן
11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד?אני טסה לתורכיה! להלהלה
12)מה צבע העיניים שלך?חום 13)ומה צבע השיער שלך?חום 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד?אאין לי שמץ ואין לי כח חשוב..
15)מה המאכל האהוב עלייך?ספגטי, סושי ושוקולד
16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך?למה להתעסק בקבר כשאני עדיין חיה נושמת?
17)אתם אוכלים חמץ בחג??חח כן.. 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש?המשפהח שלי.. וחוץ ממנה אני לא יודעת 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש?כלום XD 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון?נחמדמד
אממ, ודבר אחרון חביב, מיליון נשיקות וחיבוקים לך! כןכן,לך! כןכן!!אל תראה מופתע משומה,זו אכן אני שמדברת אלייך! נשיקות,חיבוקים,ופסח שמח

נעמקה19

New member
אהוי!

)מה הצבע האהוב עלייך? ירוק 2)מהי החיה האהובה עלייך? אפשר לצאת מהשאלה הזו... בשקט?
3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? דגנית! (וגם ניני ומיקה.) 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק)? דגנית!! 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? "נגעה בשמיים" של משינה 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? יש לי הרבה. שירדולזי
שמדברת איתי עכשיו במצלמה :) יש לה אף כמו של אדית חצור, ומדי פעם יש לה כמה פרצופים כמוהה! טרללה לה! והיא חמודה! והיא לא צחקה מהבדיחה שלי :(. שיריותר, חן, ביקי, נעה, זיו, רון, יסמין, אורטל, אסתי, קובי, ליהי, הלן, מיכל... ויש עוד הרבה!
7)איך הגעת לפורום? חיפשתי בגוגל השמיניה או משהו כזה, והגעתי לכאן
8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? יש פה אוירה מדהימה. אתם כמו המשפחה השניה שלי, ואתם לא מבינים את ההערצה שלי! וכולם פה כמעט חולי נפש בקטע של השמיניה וכל זה... ואנלא מרגישה לבד בעולם XD 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? אנלא מכירה כל כך פורומים אחרים 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? לא
!!!!!111
11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? הממ... אני טסה לטורקיה 12)מה צבע העיניים שלך? חום 13)ומה צבע השיער שלך? חום 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? את דולזי, VOD ומחשב
15)מה המאכל האהוב עלייך? פיצה וגלידה :) 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? הממ
דברים טובים! ושישימו את השיר "נגעה בשמיים", כי זה מתאים ויפה :)
17)אתם אוכלים חמץ בחג?? נופ 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש? לוידעת... נראה לי אמא שלי XD 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? לוידעת... 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון? בטח
דולזי ישנה לי מול המחשב
(אני רואה אותה במצלמה) היא הדבר הכי מותק בעולם! היא הביאה לעצמה כרית, והיא תיכף נרדמת XD

דופנה19

New member
לא אמרו להכיר בפורום....

היה כתוב חברים שלך בפורום! אבל עזבי חפיף

למעלה