עונה../images/Emo9.gif
אין לי כח למדגישומטיק
1)מה הצבע האהוב עלייך?אדום 2)מהי החיה האהובה עלייך?כלב ודולפין 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)?אממ.. לא ממש מתחברת עם אפחד 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )?אממ.. מיקה חמודה 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה?נמנמ..אין שיר מסויים 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום?יש לי הרבה
7)איך הגעת לפורום?דרך חברות 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)?שכאן כיך לי להיות כי יש פה ילדים מדהימים בלי קשר לשמינייה אלא בתור עצמם ופשוט כיך לי איתכם
9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו?..אין לי שמץ
10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש?כן
11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד?אני טסה לתורכיה! להלהלה
12)מה צבע העיניים שלך?חום 13)ומה צבע השיער שלך?חום 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד?אאין לי שמץ ואין לי כח חשוב..
15)מה המאכל האהוב עלייך?ספגטי, סושי ושוקולד
16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך?למה להתעסק בקבר כשאני עדיין חיה נושמת?
17)אתם אוכלים חמץ בחג??חח כן.. 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש?המשפהח שלי.. וחוץ ממנה אני לא יודעת 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש?כלום XD 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון?נחמדמד
אממ, ודבר אחרון חביב, מיליון נשיקות וחיבוקים לך! כןכן,לך! כןכן!!אל תראה מופתע משומה,זו אכן אני שמדברת אלייך! נשיקות,חיבוקים,ופסח שמח