שאלון ^^
החלטתי לחבר שאלון, סתם התחשק לי
.. 1)מה הצבע האהוב עלייך? 2)מהי החיה האהובה עלייך? 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק
)? 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? 7)איך הגעת לפורום? 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים
) לחופש?
11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? 12)מה צבע העיניים שלך? 13)ומה צבע השיער שלך? 14)
אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? 15)מה המאכל האהוב עלייך? 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? 17)אתם אוכלים חמץ בחג?? 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש? 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם
אהבתם את השאלון? אממ, ודבר אחרון חביב, מיליון נשיקות וחיבוקים לך! כןכן,לך! כןכן!!אל תראה מופתע משומה,זו אכן אני שמדברת אלייך!
נשיקות,חיבוקים,ופסח שמח
החלטתי לחבר שאלון, סתם התחשק לי