שאלון ^^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אתם מפחידים אותי פה.

): ): ): אניוואי, מה התנאים הכל כך מיוחדים ובלעדיים שלכם?

dollzy

New member
זה לא לפרסום... שלחי לי מסר אני

אעביר לך דרך ליצור איתי ואם שאר הכת קשר..

Super Chuly

New member
ערב טוב...

1)מה הצבע האהוב עלייך? סגול וכחול 2)מהי החיה האהובה עלייך? צ'ינצ'ילה
3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? למיקה 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )? דורי ומיקה
5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? "Part Of That World" של סקיי סוויטנם 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? יש לי הרבה יותר מאחד או אפילו 10 7)איך הגעת לפורום? צפיתי בשמינייה והגעתי 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? טווח הגילאים בפורום מאוד רחב, יש פה אנשים בטווח גילאים של בין 8 ל-20+, ומה שמדהים זה לראות איך הפורום מגובש, בלי יחס לגיל, רק בשל אהבה והערכה לאותה סדרה 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? פחות טרולים 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? חחח אני כבר בחופש נצחי מבצפר... 11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש? משהו מיוחד? לנוח קצת, לערוך הרבה 12)מה צבע העיניים שלך? חום 13)ומה צבע השיער שלך? חום שטני, צבוע לאדום (שדהה כבר, אני צריכה לצבוע שוב) 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? ספר טוב, טלוויזיה עם וידאו, וסרטים טובים 15)מה המאכל האהוב עלייך? קשיו וקניידלך (ומצה ברייט גם
- יחי פסח!) 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? "פה נקברה ליהי כהן, אהובה על כולנו שאהבה אותנו..." משהו כזה... צריך עוד לעבוד על הניסוח... 17)אתם אוכלים חמץ בחג?? כן 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הרבה בחופש? את בנדוד שלי 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? נסעתי לת"א פעמיים בהפרש של יום (יום ראשון הייתי בלונה פארק, ובשלישי כבר חזרתי למפגשפורום המדהים שהיה) 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון? אכן מגניב היה ליהי :)

עונה

1)מה הצבע האהוב עלייך? לבן 2)מהי החיה האהובה עלייך? ממ..קשה...דולפין.. 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? ניני 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )? ניני-בגלל שאני מתחברת אליו 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? "הכל עד לכאן" של עמיר בניון 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? יש 3: עדי(עדידה16),דפנה(דופנה19), ושי (שיצוקית) 7)איך הגעת לפורום? לא זוכרת...זה היה מזמן... 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? הקטע שכולנו מאוד מגובשים 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? כלום,הוא מושלם!!|מלך| 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? כן!
11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? כן,להיפגש עם אנשים ולגמור שיעורים
12)מה צבע העיניים שלך? ירוק-חום,זה משתנה... 13)ומה צבע השיער שלך? חום 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? חחחחחחח...את המיטה שלי,את הקופסא שלי,ואת תמיר אח של עדי וקרן
15)מה המאכל האהוב עלייך? פסטה 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? פורום השמיניה בתפוז-כי גם אני ראיתי את הפחים של גני התערוכה עולים בעשן
17)אתם אוכלים חמץ בחג?? לא!! 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הרבה בחופש? אמאבא 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? נפגשתי איתכם
20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון? מאוד!~ אממ, ודבר אחרון חביב, מיליון נשיקות וחיבוקים לך! כןכן,לך! כןכן!!אל תראה מופתע משומה,זו אכן אני שמדברת אלייך! נשיקות,חיבוקים,ופסח שמח תודה חחח גם לך

dollzy

New member
יש לי אף של אדית חצור(?) :|

1)מה הצבע האהוב עלייך?סגול 2)מהי החיה האהובה עלייך?כלב,סוס,דולפין 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)?איה... 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )?דגנית 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה?אמממ.. יש הרבה.. התחלתי לשמוע את כל התקייה של ההורדות שלי לאחרונה.. 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? יש הרבה.. אבל הכי הכי יש את נעם
וחן ושיר 7)איך הגעת לפורום?חיפשתי.. 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)?האנשים המקסימים 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו?פחות ריבים 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? כן!!
אל תזכירו לי 11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? להיפגש עם חן ביום שני:) וללמוד..
12)מה צבע העיניים שלך?חום 13)ומה צבע השיער שלך?חום (לא נעם הוא לא שחור) 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד?נעם,אדית חצור ו... מה צריך עוד? אולי אוכל.. 15)מה המאכל האהוב עלייך?ספגטי,פופקורן 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? נא לא לשבת? , או הייתי פה.. 17)אתם אוכלים חמץ בחג??נואפ 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש?אמא אבא אח 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש?עדיין לא עשיתי אבל עד עכשיו כנס מש"צים 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון? כה מאוד.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

dollzy

New member
:( בעצם יש לי גם את רון ובן וליהי ו

אורטל ו.. אוף הייתי צריכה לרשום אותם.. ועוד הרבה.. טוב אני אוהבת את כולם

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| גם את היית בכנס?

LOL. גמני מש"צית :)

dollzy

New member
אומייגד!!!!!! באמת???????????

מאיזה מחוז???????????????????????????????????

Rioter

New member
חעח, חיבוקים גם לך DD:

)מה הצבע האהוב עלייך? כחול לגווניו 2)מהי החיה האהובה עלייך? כלבים D: מתה עליהם 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? בעיקרון איה, מפתיע אותי עד כמה 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )? דורי, לילי ומיקה 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? ליסןטויורהארט 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? אני מתה על כולכם, רציני. ואני ממש לא הולכת להגיד שמות, שלא יקרה מקרה כמו בשאלון אז |: 7)איך הגעת לפורום? חיפשתי ספויילרים על הסדרה באינטרנט, והגעתי לפה. הייתי קוראת נסתרת, החלטתי להצטרף, וראיתי שאתם קהילה מגובשת ויהיה קשה להתחבר אליכם. התאמצתי, ו.. טעיתי :) 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? הקהילה, כמובן :) 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? הממ, שפה יותר מתורבת, ושיעירו הערות בצורה יותר נעימה ולא תוקפנית 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? שיט :O 11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? הממ, עזריאלי (מפגש, רון וזה :D), ו.. לא יודעת, ללמוד, אני משערת 12)מה צבע העיניים שלך? חום כהה מאוד, לפעמים הן שחורות, ולפעמים חום-נוטה-לבורדו (שונאת אותן
) 13)ומה צבע השיער שלך? אין לי מושג, בחיי. חלק טוענים שהוא שחור, חלק חום כהה, חלק חום כהה, חלק שטני, חלק בלונדיני. אין לי מושג. באמת. 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? את הלפטופ שלי, את רון, ושמיכת פוך. אני לא מסוגלת לישון בלעדיה. 15)מה המאכל האהוב עלייך? שסק 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? לא יודעת, מי שהמשפחה שלי תרצה לרשום. 17)אתם אוכלים חמץ בחג? לא. 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש? והוא לא גר איתי? הממ, בנדוד שלי (כי גם היינו באילת יחד, והוא ישן פה וכלזה) 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? תלוי מה זה מיוחד בשבילך(ם).. אני מתארת לעצמי שליל הסדר, והחופשה באילת 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון? חח כן, מאוד :)

למעלה