חעח, חיבוקים גם לך DD:
)מה הצבע האהוב עלייך? כחול לגווניו
2)מהי החיה האהובה עלייך? כלבים D: מתה עליהם
3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? בעיקרון איה, מפתיע אותי עד כמה
4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )? דורי, לילי ומיקה
5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? ליסןטויורהארט
6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? אני מתה על כולכם, רציני. ואני ממש לא הולכת להגיד שמות, שלא יקרה מקרה כמו בשאלון אז |:
7)איך הגעת לפורום? חיפשתי ספויילרים על הסדרה באינטרנט, והגעתי לפה. הייתי קוראת נסתרת, החלטתי להצטרף, וראיתי שאתם קהילה מגובשת ויהיה קשה להתחבר אליכם. התאמצתי, ו.. טעיתי
8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? הקהילה, כמובן
9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? הממ, שפה יותר מתורבת, ושיעירו הערות בצורה יותר נעימה ולא תוקפנית
10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? שיט :O
11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? הממ, עזריאלי (מפגש, רון וזה

), ו.. לא יודעת, ללמוד, אני משערת
12)מה צבע העיניים שלך? חום כהה מאוד, לפעמים הן שחורות, ולפעמים חום-נוטה-לבורדו (שונאת אותן
)
13)ומה צבע השיער שלך? אין לי מושג, בחיי. חלק טוענים שהוא שחור, חלק חום כהה, חלק חום כהה, חלק שטני, חלק בלונדיני. אין לי מושג. באמת.
14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? את הלפטופ שלי, את רון, ושמיכת פוך. אני לא מסוגלת לישון בלעדיה.
15)מה המאכל האהוב עלייך? שסק
16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? לא יודעת, מי שהמשפחה שלי תרצה לרשום.
17)אתם אוכלים חמץ בחג? לא.
18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש? והוא לא גר איתי? הממ, בנדוד שלי (כי גם היינו באילת יחד, והוא ישן פה וכלזה)
19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? תלוי מה זה מיוחד בשבילך(ם).. אני מתארת לעצמי שליל הסדר, והחופשה באילת
20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון? חח כן, מאוד