שאלון ^^

שאלון ^^

החלטתי לחבר שאלון, סתם התחשק לי
.. 1)מה הצבע האהוב עלייך? 2)מהי החיה האהובה עלייך? 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק
)? 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? 7)איך הגעת לפורום? 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים
) לחופש?
11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? 12)מה צבע העיניים שלך? 13)ומה צבע השיער שלך? 14)
אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? 15)מה המאכל האהוב עלייך? 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? 17)אתם אוכלים חמץ בחג?? 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש? 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם
אהבתם את השאלון? אממ, ודבר אחרון חביב, מיליון נשיקות וחיבוקים לך! כןכן,לך! כןכן!!אל תראה מופתע משומה,זו אכן אני שמדברת אלייך!
נשיקות,חיבוקים,ופסח שמח

עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

1)מה הצבע האהוב עלייך?ירוק בהיר.. 2)מהי החיה האהובה עלייך?חתולים!!
3)לאיזה דמות מהשמיניה את/ה הכי מתחבר/ת(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)?אאממ,לא יודעת,האמת שאני לא ממש מתחברת לאף אחד מהם באופן ספציפי,אולי אני קצת רוני.. 4)איזה שחקן/דמות מהשמיניה את/ה הכי אוהב/ת(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק
)?
ברור שמיכאלל
5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה?וואי יש הרבה!!
יש את it's teicky,ו"אהוב יקר"-רונית שחר,"חדשות מהירח"-פורטיסחרוף,"נגע לו ללב"-לולה,"עוד חוזר הניגון"-ברי סחרוף,"כלום לא עצוב"-אביתר בנאי,"האלופה"-שיר הנושא של הטלנובלה,ויש מלא של הביטלס שאני שומעת לאחרונה הרבה..אלו השירים שבימים האחרונים אני שומעת,כמעט כול יומיים הם מתחלפים
6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום?האמת שאני בקושי מכירה אתכם
אבל אני מדברת כשיוצא במסנ עם אורטל,שיר,נעם,אוראל,יסמין,רוני.. 7)איך הגעת לפורום?חיפשתי בפורומים "השמיניה" 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)?את האחווה כאן,באמת!עד כמה שזה אולי נשמע פלצני,ועד כמה שאתם כולכם בקושי מכירים אותי,אבל אני אוהבת שהפורום מאוחד,ושיש כאן ילדים כמעט מכול הגילאים,ואף אחד לא מרגיש "כוחות" על האחר כי הוא יותר גדול נניח.. 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו?אממ לא יודעת,אולי שיכירו אותי יותר,כי לא נראה לי שלמישהו יש מושג מי אני בכלל,ואני פה כבר מפורים.. 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים
) לחופש?
כן
(מן הסתם,אני כתבתי ת'שאלון..חח) 11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד?אממ..לא ממש.. 12)מה צבע העיניים שלך?ירוק 13)ומה צבע השיער שלך?בלונדיני 14)
אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד?
חברה הכי טובה,ספר טוב,ומטוס שיטיס אותנו חזרה
15)מה המאכל האהוב עלייך?אממ..עגבניה עם מלא מלח
16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? 17)אתם אוכלים חמץ בחג??חחח..אני אעתיק מאחד המפורסמים שאמרו :"תכף אשוב." 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש?מאיה,החברה הכי טובה שלי.. 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש?אממ..לא יודעת אם זה ממש מיוחד,אבל נורא נהניתי,שיחקתי עם מאיה כול הלילה עד הבוקר מונופול XD 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם
אהבתם את השאלון?
חחחח,אני חיברתי אותו,אני חייבת לאהוב אותו
אממ, ודבר אחרון חביב, מיליון נשיקות וחיבוקים לך! כןכן,לך! כןכן!!אל תראה מופתע משומה,זו אכן אני שמדברת אלייך!
נשיקות,חיבוקים,ופסח שמח
אייי..הנרקיסיזם ^___^ חח..

פאק,התערבבה לי שאלה 16 עם 17..

אז התשובה שכתובה ב17 זה התשובה ל16,ובנוגע לשאלה 17 ,התשובה היא לא.. חחח..

Rioter

New member
כמובן שיודעים מי את ../images/Emo2.gif

ו.. רגע, תני לי להבין.. את.. שומעת.. ברי סחרוף (!!!!!!) ולא אמרת לי?@!#@!~?!?!%#$@?!111111??????%#@)!#

baril

New member
עונה

)מה הצבע האהוב עלייך?שחוווווור
2)מהי החיה האהובה עלייך?כלב
3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)?לנטשה 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )?נטשה, במקרה 5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה?עומד מול ראי-בית הבובות 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום?עומר - m o g b a l 5 7)איך הגעת לפורום?סתם , הייתי בתפוז והיה את הפורום לשמינייה אז נכנסתי 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)?שמקבלים את כולם מ'זה יפה ואנחנו מגובשים וזה
9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו?מפגשי צ'אט 10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש?אוווווף , אני עצובה 11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד?ללכת ללונה פארק 12)מה צבע העיניים שלך?חום 13)ומה צבע השיער שלך?חום 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד?אני אפעם לא עונה על השאלה הזאת כי יש הרבה יותר מ3 דברים שאני רוצה לקחת לאי בודד ואני לא יכולה להחליט על 3 15)מה המאכל האהוב עלייך?ספגטי בולונז,שניצל 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך?עד זה אלוהים גדול 17)אתם אוכלים חמץ בחג??לאאאאאא 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש?בני דודיםשלי 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש?כלוום חהחה 20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון?כן אממ, ודבר אחרון חביב, מיליון נשיקות וחיבוקים לך! כןכן,לך! כןכן!!אל תראה מופתע משומה,זו אכן אני שמדברת אלייך! נשיקות,חיבוקים,ופסח שמח תודה,גמלך

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אניאני! D:

1)מה הצבע האהוב עלייך? כחול. ^_^ 2)מהי החיה האהובה עלייך? חתול, פסנתר.. כל מה שקשור למשפחת החתוליים.
3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)? איה, ומדי פעם רוני. ^^; 4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )? אדם וניני.
5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? Everything i do, do it for you של בריאן אדאמס. =] 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום? אני רק הצטרפתי לפני יומיים. XD 7)איך הגעת לפורום? אממ, הגעתי למפגש קומונת-יוגיאו וסיפרו לי שפורום השמינייה נמצא שם גם, ומכיוון שאני מכורה לשמינייה, התלהבתי וצעקתי מי משם אוהבת את אדם ואז החלטתי לבוא לכאן.
יווו, אני כזו חפרנית. 8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)? הוא מתעדכן ממש ממש מהר יחסית לפורומים אחרים שאני קוראת בהם, הוא מגובש ויש כאן הרבה פעילויות. D: 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו? שמיכאל אלוני וידידיה ויטל יבואו לכאן.
10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש? סעמק, ולא סיימתי את העבודה בספרות. X_____X 11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד? אהא, מרתונים של השמינייה, לקרוא הרבה ולישוווון. אה, ומדי פעם מחשב.
^^; 12)מה צבע העיניים שלך? חום-ירוק. 13)ומה צבע השיער שלך? חום בהיר. 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? טחח XD מחשב, טלויזיה ותמונה של כל האנשים שאני אוהבת. 15)מה המאכל האהוב עלייך? גלידה. אבל וניל! 16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך? "כאן נקברתי. בבקשה, שימו פרחים ולכו מכאן, הצקתם לי בחיי, אל תציקו לי גם במותי." 17)אתם אוכלים חמץ בחג?? לא. 18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש? אח שלי. XD 19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש? נסעתי לפארק הירקון למפגש! ^_^ ומיכרתי את אבא שלי לשמינייה.
20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון? כע. XDDD

Rioter

New member
אכן, פסנתר זו חיה חתולית משהו. XD

(כן, אני מתארת לעצמי שהתכוונת לפנתר
)

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

לא, לא, באמת! גם פסנתר זו חייה! [נו מה, אני מושפעת ממיקה ): חוצמזה שגמני מנגנת, אז בכלל..] זה משמיע קולות, גדול ושחור. כולה אות קטנה ועגולה שמבדילה

Rioter

New member
חעח, גמני מדברת

ואני (עדיין) לא מוצאת ממש דמיון. XD

Rioter

New member
וואטדהפאק

אני מתפגרת כאן, בחיי התכוונתי ל"מנגנת", לא יודעת למה כתבתי "מדברת" O______O

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| הכל זה השעה. XD

נו רואה, אני לא היחידה שעושה שגיאות בגלל העייפות.. ]: על מה את מנגנת? =)

עונההה =]]

1)מה הצבע האהוב עלייך?כחול
2)מהי החיה האהובה עלייך?צב 3)לאיזה דמות מהשמיניה אתה הכי מתחבר(לא בהכרח מהשמיניה עצמם)?לרוני כפרעליה
4)איזה דמות מהשמיניה אתה הכי אוהב(ולא,זו לא אותה השאלה,שימו לב לדיוק )?גם רוני
5)איזה שיר את/ה לא מפסיק/ה לשמוע לאחרונה? אמממ SOS 6)מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך מהפורום?נהההה, מזה השאלה הזאתי? 7)איך הגעת לפורום?ההגעתי
חחח סתם, לא יודעת.. ראיתי פורום השמיניה בתפוז ואז ניכנסתי
8)מה לדעתך מיוחד בפורום(משהו שאין בפורומים אחרים שאת/ה נמצא/ת בהם או פורומים שאת/ה מכיר/ה)?השאלונים,הצחוקים, והדיונים 9)מה היית רוצה שיהיה בפורום שאין אותו?לא יודעת
10)האם את/ה מודע/ת לעובדה שנשארו רק 7-8 (תלוי איך מסתכלים על יום שישי שבו חוזרים ) לחופש?שבוע בדיוק
11)אם כן,וגם אם לא,מה תוכניותך להמשך החופש?משהו מיוחד?להמשיך להתבטל
12)מה צבע העיניים שלך?חום 13)ומה צבע השיער שלך?שחור 14)אזהרה:שאלה נדושה מתקרבת........ מהם 3 הדברים שהיית לוקח/ת לאי בודד? 1. את אמא
2. אוכל 3. מחשב 15)מה המאכל האהוב עלייך?שוקולד
16)ושאלת יאיר לפיד : מה היית רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלך?
17)אתם אוכלים חמץ בחג??לאאאא
18)מיהו הבנאדם שראית הכי הבה בחופש?חברה שלי
19)מהו הדבר הכי מיוחד שעשית החופש?אמממ לא זוכרת
20)נהנת?!ספר לחברייך,לא נהנית?!חבל. חח,סתם אהבתם את השאלון?בטח

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| היי,

אני אוהבת את השורה האחרונה בחתימה שלך. XDDD מקורי.

dollzy

New member
זה לא מקורי.. יש כזאת כת

אני ונעם הזקנות ויש לנו בזקן תלתלים

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| מממ,

לא ידעתי. ס.ס יש תנאי הצטרפות או שזו כת בלעדית?

נעמקה19

New member
אגב, הורדתי את הקטע על כת הדגנית

בחתימה שלי כי לא היה לי מקום... רציתי לשבץ גם את הקטע על כלבי הים

למעלה