בו.
1. יש לך שם במה? ^^ מהו? נופ. 2. מהו צבע השיער שלך? שׂטני
. אבל עכשיו כבר יותר חום אז זה לא שווה. 3. מהו צבע העיניים שלך? חום עמוק ומגניב! 4. מהו צבע העור שלך? בהיר.
5. מהו הריח האהוב עלייך? אפרסקק! 6. מהו הטעם האהוב עלייך? עממ.. הרבה? 7. התמכרויות? דמיון. ותפוז (האתר). 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? הרבה דברים. לא שמישהו יגיד אותם. 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) זונה. 10.ספרים אהובים: שר הטבעות - טולקין הנסיכה הקסומה - וויליאם גולדמן ג'יין אייר - שרלוט ברונטה קורליין - ניל גיימן אלים אמריקאים - ניל גיימן אלה העיקריים. יש עוד הרבה. 11. מגזינים אהובים? : מי לעזאזל קורא מגזינים ולמה? 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) The stuff Dreams are made of
13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? מי הייתי מבחינת - מה מתאים לי, או מי הייתי רוצה להיות...? הייתי רוצה להיות ג'ורי מאוטנה. 14.את אוהבת את עצמך? לא. 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 אני לא מתחילה עם אנשים, ואני גם לא כל-כך אוהבת שהם מתחילים איתי. תודה. 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? אני.. עממ.. לא יודעת...? 17. התכונה הגרועה שלך? אני לא מתחשבת באנשים אחרים, ובכלל זה חברים מאוד טובים שלי, וזה אפילו לא בכוונה, אבל אני פשוט לא חושבת על זה...
קיצר, אני כלבה. 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? תלוי עם מי. - נוטה לאופטימיות/פסימיות? תלוי מתי. 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: בלעעעעאעעעאעעעעע!!! 20. דמות מצויירת: אוטנה, או ג'ורי, או שתיהן. 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? עזבו.
1. יש לך שם במה? ^^ מהו? נופ. 2. מהו צבע השיער שלך? שׂטני