שאלון ^^

נׁעה

New member
בו.

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? נופ. 2. מהו צבע השיער שלך? שׂטני
. אבל עכשיו כבר יותר חום אז זה לא שווה. 3. מהו צבע העיניים שלך? חום עמוק ומגניב! 4. מהו צבע העור שלך? בהיר.
5. מהו הריח האהוב עלייך? אפרסקק! 6. מהו הטעם האהוב עלייך? עממ.. הרבה? 7. התמכרויות? דמיון. ותפוז (האתר). 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? הרבה דברים. לא שמישהו יגיד אותם. 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) זונה. 10.ספרים אהובים: שר הטבעות - טולקין הנסיכה הקסומה - וויליאם גולדמן ג'יין אייר - שרלוט ברונטה קורליין - ניל גיימן אלים אמריקאים - ניל גיימן אלה העיקריים. יש עוד הרבה. 11. מגזינים אהובים? : מי לעזאזל קורא מגזינים ולמה? 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) The stuff Dreams are made of
13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? מי הייתי מבחינת - מה מתאים לי, או מי הייתי רוצה להיות...? הייתי רוצה להיות ג'ורי מאוטנה. 14.את אוהבת את עצמך? לא. 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 אני לא מתחילה עם אנשים, ואני גם לא כל-כך אוהבת שהם מתחילים איתי. תודה. 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? אני.. עממ.. לא יודעת...? 17. התכונה הגרועה שלך? אני לא מתחשבת באנשים אחרים, ובכלל זה חברים מאוד טובים שלי, וזה אפילו לא בכוונה, אבל אני פשוט לא חושבת על זה...
קיצר, אני כלבה. 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? תלוי עם מי. - נוטה לאופטימיות/פסימיות? תלוי מתי. 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: בלעעעעאעעעאעעעעע!!! 20. דמות מצויירת: אוטנה, או ג'ורי, או שתיהן. 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? עזבו.

niritut

New member
אני DDDDD:

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? כן. ה-נירית (
|נכחדת|) 2. מהו צבע השיער שלך? סגול
(סתם, שטני כזה ויהיה עם קצוות סגולים ברגע שאמא תרשה.) 3. מהו צבע העיניים שלך? צבעוני (אישון, מסביבו צהוב/חום, ממולא בירוק-כחול ותחום באפור.
) 4. מהו צבע העור שלך? כושית להחריד (סתם, רגיל-בהיר.) 5. מהו הריח האהוב עלייך? אהוב? נמ.. אולי וניל. לא סגורה על זה. 6. מהו הטעם האהוב עלייך? לא יודעת
7. התמכרויות? לא משהו שאני אפרט פה. 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? י..יימוגג? במובן הטוב כאילו? אולי משהו בסגנון 'את חשובה לי יותר מהחיים שלי'. 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) אמאש'ך בגבס! (רולז!) 10.ספרים אהובים: אין. 11. מגזינים אהובים? : אין. 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) פימו. 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? טמפר D: מבמבי D: כל כך. 14.את אוהבת את עצמך? נמ. 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 המ.."מה, בא לפה הרבה? ~קריצהקריצה~" 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? מקריבה מעצמי, המון. 17. התכונה הגרועה שלך? מתמוטטת בקלות. 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? לפעמים ככה ולפעמים ככה. - נוטה לאופטימיות/פסימיות? פסימיות כל כך
19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: פופיק. 20. דמות מצויירת: טמפר D: 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? מיטה, ישנה *-* עמוס לי. די ;[[[[[

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifוואלה... מתאים [:

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? - 2. מהו צבע השיער שלך? XD אתמול צבעתי לשחור, נו... 3. מהו צבע העיניים שלך? חום [: 4. מהו צבע העור שלך? מעין... עור כזה P: 5. מהו הריח האהוב עלייך? שוקולד חם 6. מהו הטעם האהוב עלייך? שוקולד. חם-קר-פושר... 7. התמכרויות? טאטו, שוקולד 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? איפה להתחיל?... 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? כושלירב-רבאק ינעל הפרצוף שלך, חתיכת מטומטם, לך תשב על קקטוס. 10.ספרים אהובים: מה שיוצא ... אני אוהב לקרוא. 11. מגזינים אהובים?: - 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) O: פרווה מנומרת. על הפרנציפ. 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? רספוטין, מאנסטסיה P: אני חלאה XD 14.אתה אוהב את עצמך? נורא!!! 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 את אוהבת חתולות? (כן!!!) מממ... טוב, את באה להרבה? (או- לא...) אה, טוב. סליחה. 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? מממ... מתחשב, אבל באמת. 17. התכונה הגרועה שלך? לא סותם את הפה כשצריך. 18.זה או זה: - ביישן או כריזטמי? כריזמה!!! - נוטה לאופטימיות/פסימיות? גם וגם. 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: אובססיה 20. דמות מצויירת: טאמפר, מבמבי 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? בהוגוורטס... P:

D:

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? נהה. 2. מהו צבע השיער שלך? חום. 3. מהו צבע העיניים שלך? ירוק. 4. מהו צבע העור שלך? אה... בהיר נורא. 5. מהו הריח האהוב עלייך? 6. מהו הטעם האהוב עלייך? כל דבר מתוק, בערך
. 7. התמכרויות? הפורומים של תפוז ו, אה, עוגיות [
]. 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? 'אני אוהב/ת אותך', אבל בעצם גם "אה, את בסדר" בהחלט יספק
. 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) זונות, זבלים ו'זרג'. 10.ספרים אהובים: המשחק של אנדר, הצל של אנדר, טרילוגיית חומריו האפלים, הארי פוטר, הטירה הנעה. 11. מגזינים אהובים? : אין. 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? פלסטלינה. ^__^ 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? אלמר פאד. 14.את אוהבת את עצמך? אה. 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 נופ. 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? שאפתנית. 17. התכונה הגרועה שלך? חסרת טאקט? ;[ 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? לא זה ולא זה >__> - נוטה לאופטימיות/פסימיות? פסימיות
. 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: דפנה. 20. דמות מצויירת: דקסטר ^__^ 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? wonderland

פיפי.

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? אאמ. שם במה? למה? איזה במה?
למה לא מספרים לי שום דבר
2. מהו צבע השיער שלך? חום כהה כהה^^ 3. מהו צבע העיניים שלך? חום כהה כהה;<<
4. מהו צבע העור שלך? אעע. די שזוף
אני נראית תימניה כזה. אבל אני לא
5. מהו הריח האהוב עלייך? ניקיון [בעיקר מקלחות וכאלה], ובנים. איןאיןאין בעולם משהו שמתקרב לריח של בנים
|מיוחמת| 6. מהו הטעם האהוב עלייך? הייתי אומרת שהוא, אבל עוד לא יצא לי לבדוק לעומק
נונו. לא דואגת.
7. התמכרויות? קולה, מסטיקים, וחיות פרוותיות
8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? *האמהאמ*
9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש אני תמיד אומרת לך תזד**ן, אבל זה סתם נתפס לי כזה
יש את "אמאש'ך בפיתה", ואת "תגידי לו שהוא יכול להתחבר לי", שניהם במבטא ערסי, שזה משהו שאני וידידים שלי תמיד צוחקים עליו (ערסיות רולז?)
10.ספרים אהובים: כרגע אין לי ממש זמן לקרוא, אבל יש לי על המדף כבר חודשיים את "רודף העפיפונים", מישהי מכירה? ממליצה? משהו.?
11. מגזינים אהובים? נעעמ. אני לא ממש קוראת מגזינים, לפעמים "לאישה" וכאלה^^; מעריב לנוער ואלה זה 99% פרסומות והשאר "אני מגלחת בבית שחי אבל זה תמיד חוזר
מה עושים?
" [מבוסס על מקרה אמיתי]. הו כן. ואני ממש אוהבת קטלוגים. קטלוגים זה טוב*-* 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? נעעמ. פרווה וכאלה, כי זה דיגי*O* 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? ממ. מאיפה לי?
אם סרט- אז שיהיה כחול^^
14.את אוהבת את עצמך? כשהגבות שלי מסודרות
15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? ואוו, אני אצא ממש כלבתא פה, אבל אני לא מתחילה עם בניםP: אני בדר"כ רומזת כזה והם יוזמים:) 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? יש לי רק תכונה אחת טובה, והיא הכושר להתחבר עם אנשים מגוונים. סליחה אם יצאתי סנובית
אבל נו
. 17. התכונה הגרועה שלך? חוסר ביטחון לפעמים, ועודף בטחון לפעמים. 18.זה או זה: -
ביישנית
/
כריזמטית
? - נוטה ל
אופטימיות
/פסימיות?
19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: כרגע? נזלת
20. דמות מצויירת: מר המיולין
, ראיתי את מי שמדובב אותו היום בהצגה^^ 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? מגיל 25 בערך, שהחיים מתחילים כזה והכל אופטימי ואין פונקציות לחקור
קראת? שלחי לי
.

fat luey

New member
אפילו שניים../images/Emo3.gif:../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo210.gif הממ..רודף העפיפונים זה

+נראה ספר טוב. זאת אומרת, אמא שלי קראה ואמרה שהוא מעולה ועכשיו התחלתי לקרוא אותו- בערך 20 עמודים. הוא נחמד מאוד ^^

Radio Joe

New member
יו ילדה D:

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? מיצי, דובי. 2. מהו צבע השיער שלך? שטני. 3. מהו צבע העיניים שלך? בלתי מוגדר P: 4. מהו צבע העור שלך? שוקולד. ואם מישהו אומר אחרת- אני מכחישה. 5. מהו הריח האהוב עלייך? האמ, וואו אף פעם לא חשבתי על זה
. 6. מהו הטעם האהוב עלייך? הטעם של עצמי. 7. התמכרויות? מסטיקים
8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? "האמ, יש לך חתיכה של משהו ירוק בין השיניים."
9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? כוסעמק. פשוט כי יש לזה המון נטיות, וצורות כתיבה וזה כיפי כזה
10.ספרים אהובים: ילדת הגבעות, המקרה בשעת חצות, סדרת ג'ורג'יה ניקלסון ועוד ועוד. 11. מגזינים אהובים? >< 12. אממ.. ~חומר~ אהוב?
13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? בטח הילד הטיפשי והחמודי הזה מהמקרה כי אני פשוט חושבת יותר מדי. אבל אם הייתי צריכה לבחור הייתי בוחרת בסאקורה כי היא פשוט כזותי. גררר 14.את אוהבת את עצמך? ניאמ P: 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? XD אם זה היה שאלון שמישהו אחר היה מפרסם ישר הייתי יודעת מי חיבר אותו. 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? האמ, וואו. יש לי שפם במגירה ואני לא מפחדת להשתמש בו? 17. התכונה הגרועה שלך? קנאית 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? כריזמטית - נוטה לאופטימיות/פסימיות? אף אחד. 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: OM 20. דמות מצויירת: סאקורה. 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? בבצפר במקום בבית עם כאב ראש רצחני><

Shusho

New member
משעמם

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? לא 2. מהו צבע השיער שלך? חום עם פסים שעוד לא הוחלט מה הצבע שלהם. משהו בין אדום לסגול 3. מהו צבע העיניים שלך? כחול ירוק 4. מהו צבע העור שלך? מה זאת השאלה הזאת
. בהיר 5. מהו הריח האהוב עלייך? הוגו דיפ רד 6. מהו הטעם האהוב עלייך? לא יודעת 7. התמכרויות? נמ 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? אני אוהב אותך 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) כוסעמק? 10.ספרים אהובים: לא יודעת 11. מגזינים אהובים? : איזה שאלות מעצבנות 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) זכוכית 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? מרי פופינס 14.את אוהבת את עצמך? לא 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 יאפ. אבל זה מסובך מדי
. אני גורמת להם לחשוב שהם התחילו איתי 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? אנערף. אני חברותית אולי 17. התכונה הגרועה שלך? המון 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? כריזמטית - נוטה לאופטימיות/פסימיות? פסימיות 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: מיכל 20. דמות מצויירת: פומבה, דהה! 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? בהופעה כלשהי. בא לי הופעה נורא. הבאה שאלך אליה תהיה רק עוד שבוע וחצי (אורפנד לנד) ואחריה יהיה ביוני (אפיקה) ואחריה אני בכלל עובדת בהופעה אבל זה גם כן שוס, דפש מוד כמובן.

broken winges

New member
:]]

1. יש לך שם במה? ^^ מהו?אממ בעיקר כינוי בתור שם במה לשירים ולפעמים לציורים(black broken wings) 2. מהו צבע השיער שלך?חום כהה עם קצת גוונים בלונדיניים שפעם עוד היו אדומים :[[[[ 3. מהו צבע העיניים שלך?חום כהה 4. מהו צבע העור שלך?מעט שחום...אני לא לבנה כמו לא יודעת מה. אני חצי תימניה וחצי ספרדיה אז.. 5. מהו הריח האהוב עלייך?ממ של ממתקים ושוקולד. 6. מהו הטעם האהוב עלייך?אותו הדבר. חחח גם מתוק. 7. התמכרויות?ממתקים,מחשב,ציור. 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי?שמישהו יגיד לי שאני הדבר הכי חשוב בחיים שלו או אחד מהם ויתכוון לזה. 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש)אני הכי משתמשת בכוסאמא ש'ך וכאלה כשממש מעצבנים אותי. אבל זה לא כי אני רוצה זה פשוט יוצא.ויש גם לך לאלסקה ותאמץ פינגווין.הו הו וגם(נדבקתי משחף) אמש'ך בגבס\סיד\טיט\בטון ושאר חומרי בניין DDDDD:::: 10.ספרים אהובים:הארי פוטר,רק גליה רואה אותם,ג'ורג'יה ניקולסון. 11. מגזינים אהובים? :ראש1,מעריב לנוער ומגזין באנגלית משו teen. 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!))מממ שעווה?..חחחח הו פימו. 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית?הייתי רוצה להיות הארי פוטר או ללמוד בהוגוורטס,אחת מהמכושפות(פייפר...).:] 14.את אוהבת את עצמך?פעם כן ופעם לא...תלוי לפי המצברוח 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0ממש ממש לא. אני הבנאדם הכי גרוע ומביך בדברים האלה שיכול להיות. 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך?כנות,נאמנות,הקשבה,סבלנות ואיפוק. 17. התכונה הגרועה שלך?עצבים,שטלתנות לפעמים אנוכיות. קנאה. 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית?כריזמטית וביישנית. - נוטה לאופטימיות/פסימיות?פסימיות אבל לא קיצוני. 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב:מעיין.
20. דמות מצויירת:יש המוווןןןןןןן . 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו?בגן ירוק מלא פרחים מדהימים ביופיים ופיות וכאלה דבריםץ נו..>< המקום שהולכים אליו כשעושים יוגה DDD:: אם קראתם אז אני אוהבת אתכן. חחח

Stiva

New member
עונה (?)../images/Emo35.gif

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? נוופ. 2. מהו צבע השיער שלך? חום קקה. 3. מהו צבע העיניים שלך? חום קקה כהה. 4. מהו צבע העור שלך? חום קקה. חחח, סתם. אממ..בין בהיר לרגיל. 5. מהו הריח האהוב עלייך? דובדבן. 6. מהו הטעם האהוב עלייך? פטל. 7. התמכרויות? יעל שרוני. לפרצוף הסקסי הזה - DD:. אה. ולליברמן הכוסון. אחח, מה הייתי עושה לו. 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? אני אוהב אותך? חחחח סתם. לא יודעת D: 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש)"זונהההה!!" ואז תמיד בא ההמשך - "כוס אמאמאמאמאמאמאמאש'ך!!" אגב, גם לידידים שלי אני קוראת זונה. זה נשמע יותר טוב מג'יגולו O.ם 10.ספרים אהובים: וואו, מלא. טוב, אז אני עוד אחת ממושפעות קקי פלוצר, ואממ, "אני אתגבר" של דבורה עומר, ו"יומני הנסיכה". כע. 11. מגזינים אהובים? : ראש 1? חחח האמת שאני לא מנויה לאף אחד. 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) הממ..*מתרחקת בשקט..* 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? מממ..לילי מ"גבר מי שמטפלת." בעצם לא! וונדי מפיטר פן, כדי לנשק את ג'רמייי DD XDDD: 14.את אוהבת את עצמך? קיינד אוף O.ם 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 מממ..להיות מסתורית. כאילו, ברמזים. לא לחשוף ישר את הכל. (עד כמה שזה לא נשמע טוב.) וגם לפעמים לא לשים עליהם, לא להראות שאנחנו מתעסקות בהם יומם ולילה (גם אם אנחנו כן.) 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? רחמנית נורא.(וצנועה ברמות.) 17. התכונה הגרועה שלך? אממ..מתעצבנת נורא בקלות.. 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? אוהו כמה שאני כריזמטית XDD - נוטה לאופטימיות/פסימיות? וואי..באמצע. 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: אני אומר לכם את האמת? מספיק לומר "סתיו", כולם מבינים על מה מדובר. 20. דמות מצויירת: בינקי בארנס סקסי שלייי. וגם בר כוח מהדרדסים בעלי הראש הכחול האלה..מוחהחעחאעחהאעהא. או משהו כזה. 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? אממ..סלואו עם עומר XDD

../images/Emo10.gif../images/Emo96.gif

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? כן, תמה פוסטה:p( כמו תמרבוטה) 2. מהו צבע השיער שלך? שחור 3. מהו צבע העיניים שלך? חום 4. מהו צבע העור שלך? בהיר מאוד 5. מהו הריח האהוב עלייך? אמממ יש הרבה... ריח של אוכל בעיקרXD 6. מהו הטעם האהוב עלייך? סלט ירקות
7. התמכרויות? פורום דוליז:p, מחשב באופן כללי.. 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? כמו שאנבל אמרה, משהו נכון מהאדם הנכון 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) לה ביץ' או ביאץ' או כלבה :] 10.ספרים אהובים: "לרחם על סיליה" ו"העולם, הישבן שלי, ועוד דברים גדולים ועגולים" 11. מגזינים אהובים? : אני מנויה למעריב לנוער אבל זה נהיה גרוע יותר ויותר. 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) שעווה של נר שהייתה נוזלית ורותחת ואז היא התקררה למעלה אבל היא עדיין רותחת מבפנים:] 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? לא יודעת. אולי חזרזיר
14.את אוהבת את עצמך? אה...
. 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 ממשXDDDD. 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? אממ חוש הומור?^-^ 17. התכונה הגרועה שלך? מצבי רוח משתנים:| 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? ביישנית - נוטה לאופטימיות/פסימיות? אממ לא יודעת, תלוי מתי אתם שואלים אותי:p 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב:תשאלו מישהו אחר
20. דמות מצויירת: גארפילד 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו?פעם ראיתי באיזו מצגת ששולחים באי מייל מקום כזה ממש ממש יקר( נראה לי "ארבעת עונות") והיה שם ספא והכל וזה היה כ"כ יפה, באמצע היד ומלא צמחיה כזאת
. גם היה את המקום הזה באפריקה שקיילן ונאימה הלכו אליו בגמר.

שעווה! נכון:]

ומה זה האאהה
הבה בשאלה 14?:O איך אפשר בכלל שלא? ומילה אחת שמייצגת אותך- שלמות^-^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifעונה^.^|שיעמום|

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? אממ השם שבפורומום=0 כאילו הכינוי>.<" 2. מהו צבע השיער שלך? שחור 3. מהו צבע העיניים שלך? שחור=0 כאילו חום כההכההכההכהה
4. מהו צבע העור שלך?בהירר מאודדד יש לי שיער שחור ועור בהיר נראה כאילו יצאתי מסרט שחור לבן, או שסתם אני נראית כמו סאמרה מהצילצולXD 5. מהו הריח האהוב עלייך? וניל? 6. מהו הטעם האהוב עלייך? טעם של פיצה
7. התמכרויות? מחשבP:פורוםP:טיטאניק XD 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? שום דבר לא יעזור
9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש)אמממ ערסD":, פאקצה, וונאבי, פוזאיסט סטיליסטD: כל דבר כזה>.<" 10.ספרים אהובים: הארי פוטרררררר|דגש||דגש|
!!11111 11. מגזינים אהובים? :לא קוראת מגזיניםP: 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!))רק ארואין, אין מה לעשותP: 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? פיטר פן? נו כאילו אף פעם לא גודל חי לנצח..ומסרט נו זאת מטיטאניק[אני אובססיבית היום
!!] נו מה היא נישקה את ליאונרדו0.0 14.את אוהבת את עצמך? אממתלוי באיזה מצביםP:. 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0הלוואי והיתה לי, זה היה עור לי בחיים*^*^*(אל תשאלו מה זה הסמיילי הזה
XD) 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך?שאי אומרת את האמת ואני לא צבועהP: אה ואני לא מפחדת מה יגידו עלי
אנ ואני אופטימית, ולפעמים חיה באשליה. 17. התכונה הגרועה שלך? רגישהP:? 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? ביישנית - נוטה לאופטימיות/פסימיות? נוטה לאופטימיות=] 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: זונה? חח לא...אממ...לא יודעת=0 20. דמות מצויירת: נממ נממ נממ...יוקי^^[מפרוט באסקט
] 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו?גן עדןP:? הודגש באמצעות מדגישומטיק
אם קראתן או משו תגידו את השם של הבנדם שהתחבר אחרון למסנגר XD

../images/Emo221.gif אני לא עוקבת אחרי אשנים

שמתחברים לי למסן D: גם אני רוצה עור בהיר ושער שחור

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifסטינג *-* יו זה משחק כזה *-*

1. יש לך שם במה? ^^ מהו?הרגע-חזרתי-מבית-משוגעים? >>" 2. מהו צבע השיער שלך?חום.מממ. 3. מהו צבע העיניים שלך?חום ירוקD: 4. מהו צבע העור שלך?מממ.הוא לא לגמרי לבן.משו באמצע.לכו תבינו לבד
5. מהו הריח האהוב עלייך?עץ.קיווי? 6. מהו הטעם האהוב עלייך?קיווי.תותוים.שוקולד חם. 7. התמכרויות?אוכלDDDDDD: 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי?לה לי הוDDD: 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש):חרא 10.ספרים אהובים:שני ירחים,ילדת הגבעות
,ה"פ 11. מגזינים אהובים? :ראש 1? 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!))הדברים האלה שמוכרים בהפנינג ודומיו מפרווה סינטתית כזו *_* 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית?זאתי שחושבת עם הבטן. 14.את אוהבת את עצמך?בערך 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0מממ. 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך?אני אדישה 17. התכונה הגרועה שלך?אדישות
18.זה או זה:זה - ביישנית/כריזמטית?לפעמים זה ולפעמים זה.יש לי פיצול אישיות קל
- נוטה לאופטימיות/פסימיות?כנ"ל 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב:טמבל. 20. דמות מצויירת:קארי מדיג'מון. 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו?פינלנד

למעלה