שאלון ^^

יאי!~ אניאניאניאני^-^

1. יש לך שם במה? ^^ מהו?אה? Oס" שם במה? Oס"" 2. מהו צבע השיער שלך? בלונד אפראפר X: 3. מהו צבע העיניים שלך? חום ^^ 4. מהו צבע העור שלך?אמ. רגיל? 5. מהו הריח האהוב עלייך? ריח תיק תק*-* 6. מהו הטעם האהוב עלייך? טעם?.. אמ.אמ.אמ.אמ.אמ. מלוח~ 7. התמכרויות?אנימות,ציורים, אינטנרנט, וכמובן- תיק תק!~3> 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? "רוצה תיק תק?" 3: 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש)סעמק!~, לך לעזאזל, ו.. אהאהאהעהעה!~ D: 10.ספרים אהובים: אממ.. פנג הלבן X:, הארי פוטר, ארטימיס פאול, סדרת 'ספיידרוויק' 11. מגזינים אהובים? : מ-ג..מה? O.X" אני לא אוהבת מגזינים או כל סוג של.. הדברים האלהX.X 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!))דשא!~ ( זה חומר.. נכון? O: ) 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? הג'ינג'ית הזאתי.. עם הצמות שעומדות כאילו מישהו שיפשף אותם בבלון X: 14.את אוהבת את עצמך? אמ. כעכעD:. נראהלי. 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 אני? להתחיל? XP 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? יאי יאי באקה פסיכית!~ 17. התכונה הגרועה שלך? יאי יאי באקה משוגעת!~ XDD 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? כריזמ...מה? P: כנראה ביישנית X: - נוטה לאופטימיות/פסימיות? אופטימיות!~ 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: מושיק רולז!~ הב!~ 20. דמות מצויירת: טימון!~ 'מה אתה רוצה שאני אעשה? אלבש חצאית וארקוד את ההולה?!' כע כע אני אוהבת את זה D: 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? אהמ. עומדת מול המורה לחשבון מקבלת מבחן של מאה ^^" אם קראתן- יאי^$@#$@# ^__________^ אם לא- בוהו!~ ;;

Stinki Winki

New member
אני

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? בהתחשב בעובדה שאני לא על במה, אז לא. 2. מהו צבע השיער שלך? חומגעיל 3. מהו צבע העיניים שלך? תכלת 4. מהו צבע העור שלך? בהיר מדי 5. מהו הריח האהוב עלייך? של אקס אפקט לעזאזל
אממ יש הרבה דברים 6. מהו הטעם האהוב עלייך? מלוח 7. התמכרויות? לכסיסת העור מסביב לציפורן 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? "שמנה", אבל אם הוא יגיד עם כוונה אמיתית 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) סעמק 10.ספרים אהובים: הארי פוטר בעיקר, ציפורים מתות בסתר, ג'יין אייר, גאווה ודעה קדומה 11. מגזינים אהובים? : פנאי פלוס 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) ניילון עם הבועות שעושות רעש כשמפוצצים אותן*.* וגם סיליפוטי
13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? לאדעת 14.את אוהבת את עצמך? לפעמים 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 אין 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? עוזרת לחברים שלי 17. התכונה הגרועה שלך? ביישנית מדי 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? ביישנית - נוטה לאופטימיות/פסימיות? פסימיות 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: "נעה":S וחשבתי על זה הרבה. 20. דמות מצויירת: אינויאשה, סאי מהיקארו נו גו, יוקי מפרוטס באסקט, ספלינטר
סתם כי יש לו שם מגניב 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? בשמיים, עפה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? לא. 2. מהו צבע השיער שלך? חום מוזר.[פעם הוה היה נוטה לבלונד. היום הוא נוטה לג'ינג'י-אדום
] 3. מהו צבע העיניים שלך? חום-דבש. 4. מהו צבע העור שלך? בקיץ-שזוף וכהה יחסית. בחורף אני דיי בהירה אבל אף פעם לא ממש לבן או מאוד בהיר. 5. מהו הריח האהוב עלייך? של בננות\ ושל ההפוגה אחרי הגשם הראשון בשנה
6. מהו הטעם האהוב עלייך? בדר"כ מתוק או מלוח. 7. התמכרויות? פו הדוב
או שאולי זו בעצם אובססיה. לא'דעת
8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? רק אם אנשים שמכירים אותי יגידו עליי משהו שהם יודעים שזה ממש לא נכון לגבי, אבל הם לא יגידו את זה בצחוק אלא באמת. 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) י'קקה צף [אל תשאלו מאיפה הבאתי את זה, אבל אני אומרת את זה המון בזמן האחרון >>"] 10.ספרים אהובים: הארי פוטר [שהשביעי יצא כבר!!!!11!!;;], אהבה אינדיאנית, המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה, אבא ארך רגלים. 11. מגזינים אהובים? : אין משהו מיוחד. מה שיש אני קוראת וזהו [: 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) פרווה. או משי. או קטיפה. או החומר המתולתל הנעים הזה של בובות כאלו קטנות. בקיצור דברים נעימים
13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? ג'יני מהארי פוטר P: סתם נו, זה מה שיצא לי שעשיתי את השאלון הזה של הארי פוטר- איזה דמות אתה
14.את אוהבת את עצמך? לא תמיד. 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 אין ._." 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? כנה [לא תמיד זה טוב, אבל זה בדר"כ טוב, אני חושבת]. 17. התכונה הגרועה שלך? ביישנית ]; 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? ביישנית - נוטה לאופטימיות/פסימיות? אופטימיות 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: לא יודעת. אולי השם שלי? או...האממ..לא יודעת
20. דמות מצויירת: פו הדוב
30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? בתוך הספר הארי פוטר. [הייתי חונקת את סנייפ הכלב הזה ובדרך מרביצה למאלפוי ולעוד כמה] קראת? שרשרי |ג'יני|

shmeksit

New member
כמה חדשות יש בפורום *O*

וזהלא משהו רע אומשהו O.O 1. יש לך שם במה? ^^ מהו? נממ לא ><" 2. מהו צבע השיער שלך? חום כהה 3. מהו צבע העיניים שלך? חום - ירוק 4. מהו צבע העור שלך? נממ. בהיר
5. מהו הריח האהוב עלייך? ריח של שוקולד 6. מהו הטעם האהוב עלייך? אני אוהבת את כל הטעמים ^^ 7. התמכרויות? אממ... דוליז אעא 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? לא יודעת
9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? אחת? נממ. קשה לבחור.. חח סתם..
10.ספרים אהובים: אנילאאוהבתלקרואספרים! לא לסקול פליז!! 11. מגזינים אהובים? ראש אחד, מעריב לנוער.. 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? פרווה
זה כזה פרווה כזה..
13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? היפה
14.את אוהבת את עצמך? כן, אבל בכל אחד יש חסרות.. (או שרק בי?!?!?! אעאעא)
15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? הם מתחילים לבד 0.0 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? חברותית, מקשיבה.. 17. התכונה הגרועה שלך? נממ. אני עוזרת לכולם ובסוף שוכחת את עצמי.
זה יצא מוזר.. 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? חציחצי
. יש מקרים שאני ביישנית ויש מקרים שאני כריזמתית, אבל אני יותר כריזמתית.. - נוטה לאופטימיות/פסימיות? אופטימיות. 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: לא יודעת. 20. דמות מצויירת: לאיודעת. 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? בים עם החברות הכי טובות שלי, בחופש הגדול... אבל אני בטוחה שזה יקרה. מתישהו.

למעלה