שאלון ^^

אנבלייי

New member
שאלון ^^

מקווה שזה בסדר שפתחתי כמה הודעות חדשות
(אויאלוהים. אני כזאת עצלנית שאני לא יכולה לשלוח מסר. אבל, נו, משעמם?) 1. יש לך שם במה? ^^ מהו? 2. מהו צבע השיער שלך? 3. מהו צבע העיניים שלך? 4. מהו צבע העור שלך? 5. מהו הריח האהוב עלייך? 6. מהו הטעם האהוב עלייך? 7. התמכרויות? 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) 10.ספרים אהובים: 11. מגזינים אהובים? : 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? 14.את אוהבת את עצמך? 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? 17. התכונה הגרועה שלך? 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? - נוטה לאופטימיות/פסימיות? 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: 20. דמות מצויירת: 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו?

../images/Emo221.gif לה לה לה

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? ס.0 לא הבנתי 2. מהו צבע השיער שלך? בלונד-דבש 3. מהו צבע העיניים שלך? טורקיז 4. מהו צבע העור שלך? לבן D: טוב נו בהיר מאד אבל אני נראת לבנה 5. מהו הריח האהוב עלייך? ריח כזה כשמכינים ריבת תות 6. מהו הטעם האהוב עלייך? פטל 7. התמכרויות? יש הרבה והן כל הזמן משתנות 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? או לא יודעת
9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) אני רוב הזמן מקללת ברוסית כי יש הרבה מאד קללות והן מגניבות D: 10.ספרים אהובים: ה''פ 11. מגזינים אהובים? מעריב לנוער 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) זכוכית 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? דמות אחת שאני וחברה שלי רושמות עליה פיק. 14.את אוהבת את עצמך? תלוי מתי 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 תמיד מתחילים איתי, אני רק עושה עיניים 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? אני יודעת להקשיב 17. התכונה הגרועה שלך? אני כל הזמן מנסה לעזור לכולם (זה רע כי אני בסופו של דבר נפגעת מזה) 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? תלוי במצב רוח - נוטה לאופטימיות/פסימיות? גם כן תלוי במצב רוח 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: שיטחית 20. דמות מצויירת: עדיין לא הומצאה דמות כזאת 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? אי קטן, עם חול לבן, מסביב ים בצבע טורקיז ושמש חמימה.

Karin917

New member
עונה.../images/Emo210.gif

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? אין לי 2. מהו צבע השיער שלך? בינתיים חום עם קצוות בצבע כתום אבל שבוע הבא אני צובעת לחום כהה. 3. מהו צבע העיניים שלך? חום 4. מהו צבע העור שלך? לבן מדיי 5. מהו הריח האהוב עלייך? וניל 6. מהו הטעם האהוב עלייך? שוקולד 7. התמכרויות? שוקולד 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? לא יודעת 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? אני לא מקללת
10.ספרים אהובים: מישהו לרוץ איתו 11. מגזינים אהובים? : אין 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) פרווה. אבל אני מעדיפה אותה על בע"ח חמוד. 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? בילבי. תמיד רציתי להיות ג'ינג'ית.. 14.את אוהבת את עצמך? כן 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? לא 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? אין? 17. התכונה הגרועה שלך? כשאני אמורה לעשות משהו [שקשור בי], גם אם זה משהו קטן כמו לקחת כדור, אני תמיד אדחה את זה לרגע האחרון. 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? לא זה ולא זה. משהו בינהם. - נוטה לאופטימיות/פסימיות? אופטימיות בד"כ 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: לא יודעת 20. דמות מצויירת: בובספוג,הכלב מ"אמיץ הכלב הפחדן" ויש עוד מלא 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? בים, בתחילת החופש הגדול.

Crazy Motek1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo219.gifעונהההההההה

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? 0.o לא 2. מהו צבע השיער שלך?שטני 3. מהו צבע העיניים שלך?תכלת 4. מהו צבע העור שלך?אממ רגיל?0.0 5. מהו הריח האהוב עלייך?אמממ לא יודעת אולי של ביסקויטים
6. מהו הטעם האהוב עלייך?מיץ פטל
7. התמכרויות?משתנה 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי?מה? לא הבנתי 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) סתומה חחח 10.ספרים אהובים:ה"פ וכל מיני 11. מגזינים אהובים? :מעריב לנוער 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) אממ אוקי
עץ[?] 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית?אממ בוא נחשוב..לאיודעת
14.את אוהבת את עצמך?יחסית 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 לא
16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך?חברה טובה(בשיעור כישורי חיים אנחנו אומרים את כל התכונות הטובות שאנחנו חושבים שיש לנו והילדים האחרים מוסיפים עוד אז את זה אמרו לי
) 17. התכונה הגרועה שלך: מדברת הרבה חח 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית?ביישנית 0.o - נוטה לאופטימיות/פסימיות?אופטימיות. נראה לי. 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב:קרציה. חחח 20. דמות מצויירת:אין לי שמץ 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו?אי בודד, עם ים ושמש ואני נמצאת, איתו.

../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

1. יש לך שם במה? ^^ מהו?זבט 2. מהו צבע השיער שלך?חום 3. מהו צבע העיניים שלך?ירוק, אבל סביב החלק השחור יש טבעת חומה 4. מהו צבע העור שלך?רגיל, קצת כהה 5. מהו הריח האהוב עלייך?אין 6. מהו הטעם האהוב עלייך?מתוק 7. התמכרויות?לקלף גלדים 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי?אני רק אגיד שזה קשור לעומר ולשלו מילים 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש)ליודעת 10.ספרים אהובים:יותר מדי 11. מגזינים אהובים? :אין
12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!))פרווה סינטטית או פלסטלינה 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית?אין דמות כזאת... 14.את אוהבת את עצמך?לא ממש 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0לא, ולא 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך?אני נחמדה לאנשים שנחמדים אליי 17. התכונה הגרועה שלך?יתר רגישות 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית?כריזמטית - נוטה לאופטימיות/פסימיות?תלוי מתי 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב:אין כזאת 20. דמות מצויירת:ליסה. והיא גם מייצגת אותי מצוין 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו?כל כך הרבה...

fat luey

New member
עונה.D:

. יש לך שם במה? ^^ מהו?לא. אבל הרבה קוראים לי נוני.
2. מהו צבע השיער שלך?אדום כתום חום כזה. 3. מהו צבע העיניים שלך?בצבע של השיער. 4. מהו צבע העור שלך?~מאוד~ בהיר ורגיש בטירוף. 5. מהו הריח האהוב עלייך?של כביסה נקייה ושל רחוב אחרי גשם. 6. מהו הטעם האהוב עלייך?לאדעת.אבל אוכל סיני זה טעים. 7. התמכרויות?הממ, קנאקים. 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי?"אני אוהב\ת אותך" 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) כלבה.
10.ספרים אהובים:יומני הנסיכה
והארי פוטר[כולם]
. 11. מגזינים אהובים? :מגאזינים אמריקאים כאלה של טין פיפל, וסבנטין וכאלה. אבל בארץ אני קוראת ראש1. 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) הממ, דברים מעיכים כאלה וגםוגם כאלה עם המליוןתאלפים כדורים קטנים כאלה בפנים. *O* 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית?הייתי רוצה להיות מיה מיומני הנסיכה. [נו מה?
] 14.את אוהבת את עצמך? אני בסדר.
15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0
, אמ, לא. Oo. אני מניחה שפשוט להיות עצמך או משהו. 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך?הממ, קשה. אני חושבת שאני נורא אופטימית וחייכנית. וזה טוב, אני חושבת.
17. התכונה הגרועה שלך?אני מפונקת בצורה מבחילה. 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית?כריזמטית, רוב הזמן. - נוטה לאופטימיות/פסימיות?אופטימית.
19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: באיזה מובן? לאדעת, אני חושבת שאני נחמדה בסך הכל. 20. דמות מצויירת:בובספוג.
30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? ניו יורק,סטארבקס, שוקו, גשם בחוץ, וחבר.
שאלון מעולה.
עכשיו קובץ. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mrs Johnny depp

New member
לחצו פה אם אני מעניינת [לא.]

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? חחח אין לי
אבל אני צריכה להמציא כי בקרוב [בעזרת השם] אני הולכת למגמת תיאטרון
2. מהו צבע השיער שלך? אדום[: 3. מהו צבע העיניים שלך? חום כהה. 4. מהו צבע העור שלך? נמ. אהה. רגיל? 00 5. מהו הריח האהוב עלייך? של אוכל
כאילו נמ. שוקולד ומאפייה וזה. 6. מהו הטעם האהוב עלייך? מלוח
7. התמכרויות? **** [שם של ילד]. ולעשות דברים עם השיער [צביעות, פנים ושאר הדברים] 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? מה זה ימוגג?
כאילו שזה יחמיא לי? אממ. שאני "הבחורה הכי מדהימה שיצא לו להכיר"? חח. 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) חחח אמ חרא זה בהחלט נחמד. וגם כלבתא זה לא רע. 10.ספרים אהובים: הארי פוטר 123456 חחחח 11. מגזינים אהובים? : ראש1 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) חחחחח!! אמ. לא יודעת אף פעם לא חשבתי על זה. אני אוהבת פרווה
אבל רק את ההרגשה, לא בבגדים וכאלה. 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? וונדי מ"פיטר פן" 14.את אוהבת את עצמך? לא בטוחה. 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 אממ. לא ממש, את האמת שאני די גרועה בזה
אני בקטע של "מבטים" ובדרך כלל זה עובד. ואני משחקת אותה קשה להשגה. [זה אף פעם לא עוזר]. חחחח 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? אממ אני כריזמתית 17. התכונה הגרועה שלך? יש הרבה. אני די סגורה כלפי אנשים שאני לא מכירה, וזה יכול להיראות הרבה פעמים כמו אנטיפתיות 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? כריזמתית - נוטה לאופטימיות/פסימיות? בדיוק באמצע. 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: משוגעת 20. דמות מצויירת: טאז
30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? על אי בודד עם אהובי

yaeloolik

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? איזה שם במה? XD אין לי במה
2. מהו צבע השיער שלך? שחור
. 3. מהו צבע העיניים שלך? חום.. 4. מהו צבע העור שלך? שחום? >< 5. מהו הריח האהוב עלייך? וניל?
. או או קונדישינר הוואי לשיער יבש
|ריר| 6. מהו הטעם האהוב עלייך? של אוכל? XDDDD. 7. התמכרויות? פורום דוליז? >.> מוזיקהD: 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? ימוגג באופן טוב או לא טוב?
. 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) אממ כלבה? או פשוט כוס אמק (לעיתים אני נוטה פשוט לזרוק את זה לאויר
) 10.ספרים אהובים: הארי פוטר, צופן דה וינצ'י, צ'ארלי ומפעל השוקולדה
. 11. מגזינים אהובים? : אני לא בן אדם של מגזינים
. אבל ידיעות אחרונות? :]. 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!))פחחחחחחחחחח אני אוהבת צמר. נו כזה פאז כזה של צעיפים. 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? וואלה אין לי מושג 14.את אוהבת את עצמך? כן:]. אני בסדר... 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 אני הבן אדם הכי גרוע בלהתחיל עם אנשים
. אבל צריך להשתדל להיות טבעיים אחרת מה זה שווה? 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? אכפתית:]. 17. התכונה הגרועה שלך? עקשנית
. זה לא רק זה אני גם תמיד חייבת שתיהיה לי את המילה האחורנה.. 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? ביישנית. - נוטה לאופטימיות/פסימיות? תלוי... בדר"כ אופטימית אבל הייתה לי תקופה שהייתי דיכאונית ברמות
. 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: יעל
. 20. דמות מצויירת: טינקרבל. 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? מקום שיש לי בו חבר
. (נו מה? לפחות זה דמיוני...)

אנבלייי

New member
את מצחיקה ../images/Emo6.gif

פאז סתומרת פליז? את יודעת שזה עשוי מבקבוקיי פלסטיק ממוחזרים?? 0.0

yaeloolik

New member
באמת? ../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

התכוונתי fuzz נו משהו פאזי כזה
. נו רך כזה
. אני מתגעגעת

MorningGlory

New member
בלו בלו בלו:]]]

1. יש לך שם במה? ^^ מהו? נופ, אני מעדיפה לא להתקרב לבמות><; 2. מהו צבע השיער שלך? חוםP: 3. מהו צבע העיניים שלך? חום. תחי המקוריות! 4. מהו צבע העור שלך? אדום. באמת
הוא אינדיאני מוזר כזה
5. מהו הריח האהוב עלייך? לחם, והבושם הזה עם הלימוןP: וכביסה^^ 6. מהו הטעם האהוב עלייך? טעם של במבה
וגם שוקולדX:
7. התמכרויות? במבה?
וסוליטר-.-
8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? אני אוהב אותך?
9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) זּוביXDDDD 10.ספרים אהובים: הארי פוטר[באמת יותר טוב באנגליתP: והמשחק של אנדר 11. מגזינים אהובים? : מגזין זה כזה שיוצא פעם בחודש, לא? לא קוראת אותם
12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) מעניין....אמ...גומי בהחלט
גם אצלכם יש את השגעון הזה עם הפו הדבים בתחפושות? זה כיף לשחק איתם, הם מגומי
13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? דמות משנית כזאת שבכלל לא מוזכרת
14.את אוהבת את עצמך? אררג. לא, לא ממש>< 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 אני לא עושה דברים כאלה
16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? חוש הומור?
17. התכונה הגרועה שלך? אני טיפשהD: אממ..ביישנית ממש ואף פעם אין לי מה להגיד כשיש את השתיקות המביכות האלהX: 18.זה או זה: it. - ביישנית/כריזמטית? ביישנית - נוטה לאופטימיות/פסימיות? באמצע, ממש משתנה
19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: בּוּ 20. דמות מצויירת: באגס באניDDD: 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? פששש...במקום מבודד ועם שלג וקר[מן הסתם....] ועם מישהו נחמד:] מקווה שתגיבו^^

fat luey

New member
*מגיבה* ^^

גם לי אין אף פעם מה להגיד בשתיקות כאלה. $:

אנבלייי

New member
טובנו גמאני רוצה ../images/Emo3.gif

. יש לך שם במה? ^^ מהו? אמ, פעם קראתי ששם במה זה השם השני שלך והשם של הרחוב שאת גרה בו. אז נחסוך את השם של הרחוב באינטרנט. ~זואי~ ? 2. מהו צבע השיער שלך? בלונדיני 3. מהו צבע העיניים שלך? אפור-ירוק? :S 4. מהו צבע העור שלך? ורדרד ^^ (טוב, אני היחידה שאוהבת עור לבן וררדרד?
אני אפילו רוצה יותר ורדרד
) 5. מהו הריח האהוב עלייך? הרבלאסנס. או.. הפרח הזה, שמכינים ממנו פאנטה שוקטה
או.ממ... כלמיני בשמים
6. מהו הטעם האהוב עלייך? נוגט
7. התמכרויות? ירוק, אוכל, בנים
, נעים בגב (או ביד. או ברגליים. או סתם נעים) 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי? אמממ.. (חח טוב שאני יודעת לענות על השאלות של עצמי
) נראה לי ש'אני אוהב אותך' מספק. אבל בטח כלמיני מחמאות מהאנשים הנכונים גם ימוגגו אותי
ואז אני מחייכת כמו פסיכית במשך איזה שעתיים. 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש) כוסאממממממק
10.ספרים אהובים: האריפוטר, מישו לרוצאיתו, התפסן, אממ.. המ. אלה בעיקר ^^
11. מגזינים אהובים? : קוסמופוליטן
זה אחד המצחיקים
ו..אהה.. כל הteen vogue. seventeen, cosmogirl למיניהם. 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!)) גומי מתנפח !!^#11 וכליני גומי וכאלה. ^~^ 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית? בריג'יט ג'ונס?
14.את אוהבת את עצמך? אהה.. תלוי מתי. 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0 כן, אני נהיית אדומה וכל הזמן מתגלגלת מצחוק ואומרת דברים כמו: "סבא שלי צד ברווזים במוזיאון הטבע!!111". טקטיקה מעולה. כדאי לכם לנסות, באמת.
16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך? חוש הומור? 17. התכונה הגרועה שלך? קנאית
איכאיכ. 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית? ביישנית? - נוטה לאופטימיות/פסימיות? שניהם
כלהזמן
באותו הזמן
19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב: יאלשופי? 20. דמות מצויירת: הומר סימפסון
30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו? עננים ^^ תמיד באלי להתגלגל בעננים ורודים כאלה. או במדבר ענק באמצע הלילה עם אש כחולה כזאת. תגידו אם קראתתן ^+^

yaeloolik

New member
XDDDDD../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

"סבא שלי צד ברווזים במוזיאון הטבע!!111". הרגת אותי
.
(היי אני בבית ספרD:)

shooroo

New member
נעייייייייים*O*

גמאניגמאנייי מגיל 3 בערך כל בנאדם שאני פוגשת זה כזה "וואה! אם אתה כבר יושששב... נעייימייי נעימ!!1" ואה את כזאת חמודה. ^_________^

li2424

New member
אני עונה גם ואני חדשה

1. יש לך שם במה? ^^ מהו?אין לי שם במשהו 2. מהו צבע השיער שלך?חום 3. מהו צבע העיניים שלך?חום 4. מהו צבע העור שלך?בהיר-כהה קצת 5. מהו הריח האהוב עלייך?ריח של צבע לקיר 6. מהו הטעם האהוב עלייך?וניל 7. התמכרויות?מחשב אינויאשה ופרוטס באסקט חוץ משני הפרקים האחרונים. 8. איזה דבר שמישהו יגיד לך ימוגג אותך לגמריי?אני אוהב אותך 9. מהי הקללה הכי טובה לדעתך? (כאילו, לא נחמדה, במה הכי נוח לך להשתמש)fuck u 10.ספרים אהובים:הארי פוטר וכל מיני ספרים על פיות ובמיוחד ווינטר בלו ילדת פיות 11. מגזינים אהובים? :השמיניה וויטץ'. 12. אממ.. ~חומר~ אהוב? (כאילו, נו. אוקיי, אז רק לי יש פטיש לגומי מתנפח? 0o נו. חומר. שעווה, ניילון, עץ, זכוכית, פרווה(?!))כותנה 13. אם היית דמות מספר/סרט, מי היית?לוסי 14.את אוהבת את עצמך?לא כל כך 15.יש לך טקטיקה של איך להתחיל עם בנים/בנות? באלך לחלוק? 0.0לא אין לי 16. מהי לדעתך התכונה הטובה ביותר שלך?חכמה 17. התכונה הגרועה שלך?טיפה קנאית 18.זה או זה: - ביישנית/כריזמטית?ביישנית - נוטה לאופטימיות/פסימיות?אופטימיות 19. מילה אחת שמייצגת אותך הכי טוב:ראש בעננים 20. דמות מצויירת:קאגומה 30. סיטואציה/מקום דמיוני שהיית רוצה להיות בו?אי אקזוטי עם כל מי שאני רוצה שיהיה שם.

למעלה