יש! אני בדיוק צריכה להעביר שעה..
שם: אסיה תאריך לידה: 29 במאי 88 מקום מגורים: ב"ש שיר אהוב: fast car סרט אהוב: אין תוכנית טלוויזיה אהובה: מפגשים מהסוג השלישי
זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: שבת דיסק אהוב: devdas תאריך אהוב: 18 במאי האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\\\אין חבר: יש גובה: 176 ס"מ מידת נעלים: 41 *-) פריסינג: טבור קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא [זה חדש:] ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: הפסיכומטרי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני לפני 9 שנים האדם האחרון שהתקשר אלי?: נתי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: נתי המקום האחרון שהייתי בו: שירותים הסטיה שלי היא?: שנייה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: החלום שלי תכונה טובה שלי: מקשיבה תכונה רעה שלי: קנאית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא :| האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ח כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא שזכור לי
תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? :| לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן וטורקיז
באיזה בושם אתה משתמש? הוגו אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת מה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: :X מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לפני רבע שעה חיבקת מישהו/י? לפני 15 דקות מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני 2/8 השעה עישנת? לפני 3 שנים שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה שעות השתכרת? אף פעם לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י? :X היית במועדון? לפני חצי שנה לבשת חצאית? עכשיו
קנית בגד? הרבה זמן ;[ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני רבע שעה הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? שמונה וחצי מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מזל טוב" לאחותי :] מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אחותי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? הרבה דברים אבל הכי טעים - עוגת שכבות מעשה ידיי
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הממ מעניין איזו איזה כיתה את: י"בוס הבנאדם הכי יפה שראית: :X את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לפעמים
את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא ממש בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: אבא חורג אוהב/ת: נתי מתגעגע/ת אליו: אבא חסר לך: יעקב עושה לך טוב להיות איתו: שי הכי מצחיק: שי הכי דפוק: גלית הכי מוזר: קרין הכי כיף לדבר איתו: אמא, אבל רק לפעמים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? נתי איזה צלצול יש לך? לא יודעת הקול הכי יפה ששמעת? רעות ציוני
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דשא ועננים, נו XP את רוצה להיות זמרת? חחחחח לא את רוצה להיות שחקנית? ממש לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בציפורן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית, אוטו ותורמת פורום אהוב: פורום חמוסים באיזה פורומים את כותבת: שום פורום יש לך חברים בפורומים? קצת מי האדם האחרון שדיברת איתו? נתוס מה את עושה עכשיו? מעבירה יד בשיערי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא מה הסרט האחרון שראית? סימה וקנין מכשפה
מה התוכנית האחרונה שראית? מלך השכונה מה הדיסק האחרון ששמעת? X&Y מה החלום שלך? להיות רופאה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחח כל שבוע בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? כן#@$@#$#@ יש לי פאקין רישיון ^_^ סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? נראה לי שכן היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: סבבס לילה טוב אבריבאדי