שאלון.

^

Hila אומר/ת: אוי לא
Meir אומר/ת: http://www.lyrics007.com/Backstreet%20Boys%20Lyrics/As%20Long%20As%20You%20Love%20Me%20Lyrics.html Meir אומר/ת: הקדישו לך שיר לכי תתקני את זה Hila אומר/ת:

heaven is here

New member
מואה

שם: שירה תאריך לידה:3.11 מקום מגורים: ראשון שיר אהוב: קשה. אמ. עברי לידר-זה טוב סרט אהוב: קשה. אין לי כח לחשוב תוכנית טלוויזיה אהובה: בנות גילמור זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: ענבל פרלמוטר יום אהוב בשבוע: שני דיסק אהוב: יש כמה תאריך אהוב: איפשהו בנובמבר.. האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?בערך האם אי פעם בכית על מישהי?בערך האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כנראה שכן האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\\\\אין חבר:אין גובה:173 מידת נעלים:40.5 פריסינג: יש קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כרגיל? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מממ לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: רע לי כשרע לאחרים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לוידעת האדם האחרון שהתקשר אלי?: עדי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכרת המקום האחרון שהייתי בו: חדרי הסטיה שלי היא?: הלו הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: השעון|: תכונה טובה שלי: לוידעת תכונה רעה שלי:לוידעת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לא אכלת משהו לא כשר?כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים?בערך מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? miracle אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?אה? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: שיעשו מה שבראש שלהם מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: ממזמן חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? אה רביעי עישנת?רביעי שתית משקה אלכוהולי? רביעי השתכרת?נה מזמן שכבת עם מישהו/י?נוור היית במועדון?פאב? שבועיים לבשת חצאית?חחחחחחחחחחחח קנית בגד? לאזוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא זוכרת הקדישו לך שיר?לא יודעת שיפרו לך את המצברוח? רביעי היום: באיזו שעה התעוררת?7 וחצי מה/מי העיר אותך?מוזיקה מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? מוזיקה מה היה השיר הראשון ששמעת? אני לא זוכרת! מה אכלת? ארוחת בוקר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא חשוב איזה כיתה את: ב' הבנאדם הכי יפה שראית: נמ את חושבת שאת יפה? קצת את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? אמ בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אוהב/ת: מה מתגעגע/ת אליו: שלומי חסר לך: עדי עושה לך טוב להיות איתו: עינב הכי מצחיק: שלומי הכי דפוק: יש לי חברים דפוקים? הכי מוזר: לא יודעת הכי כיף לדבר איתו: עמית יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?לא יודעת איזה צלצול יש לך?של פינק פלויד הקול הכי יפה ששמעת? הממ.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלג את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן! איפה את רוצה פירסינג? אני עדיין חושבת על זה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פירסינג
ונהיגה פורום אהוב:זה,ע"ל,אינפקציה באיזה פורומים את כותבת:הנ"ל יש לך חברים בפורומים?כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?סיון.. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? הסנדק בערוץ 10 מה הסרט האחרון שראית? הסנדק מה התוכנית האחרונה שראית? יורדים בגדול D: מה הדיסק האחרון ששמעת? כנסיית השכל מה החלום שלך? להיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?אה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אה??! נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש: בסדר

אסיה א

New member
יש! אני בדיוק צריכה להעביר שעה..

שם: אסיה תאריך לידה: 29 במאי 88 מקום מגורים: ב"ש שיר אהוב: fast car סרט אהוב: אין תוכנית טלוויזיה אהובה: מפגשים מהסוג השלישי
זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: שבת דיסק אהוב: devdas תאריך אהוב: 18 במאי האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\\\אין חבר: יש גובה: 176 ס"מ מידת נעלים: 41 *-) פריסינג: טבור קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא [זה חדש:] ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: הפסיכומטרי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני לפני 9 שנים האדם האחרון שהתקשר אלי?: נתי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: נתי המקום האחרון שהייתי בו: שירותים הסטיה שלי היא?: שנייה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: החלום שלי תכונה טובה שלי: מקשיבה תכונה רעה שלי: קנאית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא :| האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ח כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא שזכור לי
תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? :| לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן וטורקיז
באיזה בושם אתה משתמש? הוגו אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת מה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: :X מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לפני רבע שעה חיבקת מישהו/י? לפני 15 דקות מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני 2/8 השעה עישנת? לפני 3 שנים שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה שעות השתכרת? אף פעם לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י? :X היית במועדון? לפני חצי שנה לבשת חצאית? עכשיו
קנית בגד? הרבה זמן ;[ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני רבע שעה הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? שמונה וחצי מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מזל טוב" לאחותי :] מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אחותי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? הרבה דברים אבל הכי טעים - עוגת שכבות מעשה ידיי
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הממ מעניין איזו איזה כיתה את: י"בוס הבנאדם הכי יפה שראית: :X את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לפעמים
את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא ממש בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: אבא חורג אוהב/ת: נתי מתגעגע/ת אליו: אבא חסר לך: יעקב עושה לך טוב להיות איתו: שי הכי מצחיק: שי הכי דפוק: גלית הכי מוזר: קרין הכי כיף לדבר איתו: אמא, אבל רק לפעמים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? נתי איזה צלצול יש לך? לא יודעת הקול הכי יפה ששמעת? רעות ציוני
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דשא ועננים, נו XP את רוצה להיות זמרת? חחחחח לא את רוצה להיות שחקנית? ממש לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בציפורן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית, אוטו ותורמת פורום אהוב: פורום חמוסים באיזה פורומים את כותבת: שום פורום יש לך חברים בפורומים? קצת מי האדם האחרון שדיברת איתו? נתוס מה את עושה עכשיו? מעבירה יד בשיערי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא מה הסרט האחרון שראית? סימה וקנין מכשפה
מה התוכנית האחרונה שראית? מלך השכונה מה הדיסק האחרון ששמעת? X&Y מה החלום שלך? להיות רופאה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחח כל שבוע בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? כן#@$@#$#@ יש לי פאקין רישיון ^_^ סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? נראה לי שכן היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: סבבס לילה טוב אבריבאדי

היכנסי כבר לאוטו וניסע

השאלון נכתב בהמשכים, אז אם יש סתירות.. שם: ליאור. תאריך לידה: 2.10. מקום מגורים: . שיר אהוב: Anathema - Electricity. סרט אהוב: דוגמה. תוכנית טלוויזיה אהובה: החוף הצפוני. זמר אהוב: הסולן של אנאתמה. זמרת אהובה: לורן היל. יום אהוב בשבוע: חמישי. דיסק אהוב: החומה. תאריך אהוב: אין. האם אי פעם עישנת? נרגילה. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? כן. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן. האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\\\\אין חבר: אין. גובה: 1.60. מידת נעלים: 39. פריסינג: אין. קעקועים: גם אין. ב24 שעות האחרונות בכית? כן. ב24 שעות האחרונות צחקת? לא. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לערך. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? שיעור נהיגה אחרון? :/ בימים אלו אתה מאוהב? איכס. הדבר שהכי קשה לך איתו: איתי. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כל אחד? האדם האחרון שהתקשר אלי?: בטח משה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אלון/שרון/מיכל. המקום האחרון שהייתי בו: מטבח. הסטיה שלי היא?: זין. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: מוזיקה. תכונה טובה שלי: לא יודעת אם יש. תכונה רעה שלי: קנאה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? יאס. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן, איתו. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אתמול? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? נראה לי. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? נכון. אכלת משהו לא כשר? כע. אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? נראה לי. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? כן. מה צבע החדר שלך? לבן. באיזה בושם אתה משתמש? ג'דור[איך כותבים את זה בעברית?!]. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 17? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: שבוע שעבר? משהו כזה. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? ... עישנת? 4 שנים. שתית משקה אלכוהולי? היום. השתכרת? מזמן. שכבת עם מישהו/י? 4 חודשים? היית במועדון? שבוע שעבר. לבשת חצאית? כנ"ל. כדי לראות עד כמה זה מכוער עליי. קנית בגד? לפני המון המון זמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הכריחו אותי. הקדישו לך שיר? לא יודעת. שיפרו לך את המצברוח? אמא, עכשיו. איכשהו. :| היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00. מה/מי העיר אותך? שעון מעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "את ערה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המזדיין הזה. מה היה השיר הראשון ששמעת? Poison The Well - Parks and What You Meant to Me. מה אכלת? חתיכת מאפה כזה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? על השינה הלא קרבה. איזה כיתה את: י"ב. לא באמת. הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית?ה-2. בנאדם ש: שונא/ת: אותי[?]. אוהב/ת: אמא. מתגעגע/ת אליו: לא יודעת. חסר לך: לא יודעת. עושה לך טוב להיות איתו: ... הכי מצחיק: מד. אותי לפחות. הכי דפוק: עידו. הכי מוזר: עידו. הכי כיף לדבר איתו: עידו. יש לך פלאפון? סי. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מד. איזה צלצול יש לך? של ניטוויש. הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת, אבל צריכה אחד ממש גברי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של חברות. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: מי היה מזמן אותי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? גבה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מביאה להורים. פורום אהוב: עבועב. באיזה פורומים את כותבת: אה. יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא. מה את עושה עכשיו? שומעת שירים וכותבת פה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? איך ידעתם. מה את/ה שומע/ת? Martina Topley Bird - Anything. מה הסרט האחרון שראית? וואו, לא יודעת. כ"כ מזמן. מה התוכנית האחרונה שראית? החוף הצפוני, אתמול. מה הדיסק האחרון ששמעת? היום, שוטי הנבואה. מה החלום שלך? לסלוח לעצמי מתישהו. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? כן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? היום. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? ישמצב. היית בחקירה משטרתית? לא. איך אתה מרגיש: עכשיו טוב יותר. |:

למעלה