שאלון.

../images/Emo13.gif

שם:שחר תאריך לידה:5.10.87 מקום מגורים:זכרון שיר אהוב:כל מיני;[ סרט אהוב:חומות של תקווה תוכנית טלוויזיה אהובה:חברים זמר אהוב:ג'ון זמרת אהובה:
יום אהוב בשבוע:שבת וראשון דיסק אהוב:כל מיני;[ תאריך אהוב:5.10 האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\\\\אין חבר:
גובה:179 מידת נעלים:44 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו:הממ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?;[ האדם האחרון שהתקשר אלי?:בקר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:
המקום האחרון שהייתי בו:M הדרך הסטיה שלי היא?:שקיות מתחת לעיניים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:אופניים תכונה טובה שלי:יש המון
תכונה רעה שלי:כמעט ושאן
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש?opium cigar אתה אוהב לענוד תכשיטים?
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?[-{ באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:3 מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת?:לפני המון זמ
חיבקת מישהו/י?לפני חמש דקות מישהו/י חיבק/ה אותך?כנל עישנת?לפני שבועיים שתית משקה אלכוהולי? היום השתכרת?לפני שבועיים שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית?
קנית בגד? הממ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?כל הזמן
הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת?0800 מה/מי העיר אותך?אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? עוד מה היה הדבר הראשון ששמעת? קום מה היה השיר הראשון ששמעת? pink floyd-set the control of heart the sun או משו כזה מה אכלת? המון
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הממ איזה כיתה את:מכינה:> הבנאדם הכי יפה שראית:אני את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית?חסכן בנאדם ש: שונא/ת:
אוהב/ת:
מתגעגע/ת אליו:
חסר לך:
עושה לך טוב להיות איתו:
הכי מצחיק:
הכי דפוק:
הכי מוזר:
הכי כיף לדבר איתו:
יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה?אבא
איזה צלצול יש לך?the doors-light my fire הקול הכי יפה ששמעת?הממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ספרינט סיום של קלודן ווויגנינג (או משו כזה) את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
איפה את רוצה פירסינג?
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה אופניים
פורום אהוב:אוף באיזה פורומים את כותבת:אוף, אופניים, אופני כביש, פינק פלויד וסקס לנוער יש לך חברים בפורומים?
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה את עושה עכשיו? שאלון*-) את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת?
מה הסרט האחרון שראית? רוקי
מה התוכנית האחרונה שראית? רנו מה הדיסק האחרון ששמעת? החתך הסופי מה החלום שלך?יש המון
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?
איך אתה מרגיש:מעולה:>

n u t

New member
דווקא בא לי...

שם:ענתי תאריך לידה:10.08.86 מקום מגורים:ראשון שיר אהוב:אין ספציפי סרט אהוב:כנ"ל תוכנית טלוויזיה אהובה: אמ אמ כרגע אני מכורה רק לשמינייה
זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין
למה מתחילים בשאלות הלא יפות?
יום אהוב בשבוע:שישבת? דיסק אהוב:מי צריך דיסק כשיש אייפוד חדש
תאריך אהוב:20.02.87 האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?רק בקטנה האם אי פעם נשבר לך הלב?
ואני מקווה שגם לא יישבר:| האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
כאילו לא משהו עקרוני האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אמ אולי אם פגעתי במישהו האם אי פעם בכית על מישהו?יאפ האם אי פעם בכית על מישהי?יאפ האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא חושבת
האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת?מליון פעמים:| האם אי פעם שיקרת?כה
יש\\\\אין חבר:יש חבר מושלם
גובה:163 סנטימרים גבוהים
מידת נעלים:39 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?לא... ב24 שעות האחרונות צחקת?יאפ ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?יאפ... אבל עוד מעט יהיה החיבוק הכי כיפי!
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?יאפ
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אבא? ב24 שעות האחרונות קנית משהו?משחק באולינג?
ועוד מעט ניסע לקנות עוד משהו בימים אלו אתה מאוהב?מאוד! הדבר שהכי קשה לך איתו:אמ לא לראות את מיכה הרבה זמן? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אני? האדם האחרון שהתקשר אלי?:מיכיייי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:לא זוכרת:| המקום האחרון שהייתי בו:בית? לפני זה אתמול באולינג הסטיה שלי היא?:מיכי
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:כנ"ל:$ תכונה טובה שלי:אני חמודה מה! תכונה רעה שלי:אני עצבנית
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?יאפ
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? נופ האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? הרבה פעמים:| עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? יאפ תרמת פעם לקבצן?יאפ האם גנבת משהו במכולת?יאפ
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של מיכי:| אכלת משהו לא כשר?יאפ אתה שומר כשרות? נופ שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא שזכור לי
הפרת הבטחה שהבטחת? לא בכוונה השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן? עם דברים כחולים באיזה בושם אתה משתמש? beyond paradise אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: מתי שרוצים? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:לפני שבוע
חיבקת מישהו/י?אתמול בערב מישהו/י חיבק/ה אותך?כנ"ל
עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? בירה נחשב? אם כן אז שבוע שעבר השתכרת?מזמן:| שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? מזמן גם
לבשת חצאית?
אמ שנה ומשהו? קנית בגד? אתמול קנו לי... לפני שבוע קניתי אני... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום:$ הקדישו לך שיר? הרבה זמן מה
זה היה מיכה לפני שהיינו עוד חברים... שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן היום: באיזו שעה התעוררת? עשר ורבע!
מה/מי העיר אותך?אני
מה היה הדבר הראשון שאמרת? אולה! כי התקשרתי למיכי:$ מה היה הדבר הראשון ששמעת? מיכי! מה היה השיר הראשון ששמעת? עוד לא שמעתי:| אבל עכשיו נשמע! מה אכלת? צ'יפס משקית איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם לקנות מה שאני רוצה לקנותא או לא... ומה צריך להביא למיכי לביקור... איזה כיתה את:כיתת משרד הבנאדם הכי יפה שראית:מיכי
את חושבת שאת יפה? נופ את חושבת שאת צבועה? נופ את חושבת שאת קנאית? אולי קצת את חושבת שאת קרצייה? יאפ
את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? כה בזבזנית או חסכנית?בזבזנית ביותר! בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת:מיכי מתגעגע/ת אליו:כנ"ל חסר לך:כנ"ל
עושה לך טוב להיות איתו: כנ"ל די זה עצוב תפסיקו!
הכי מצחיק: מיכי שלי
הכי דפוק: דור
הכי מוזר:מיכי הכי כיף לדבר איתו:מיכי יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה?מיכי
איזה צלצול יש לך?אמ אמ pink floyd - have a cigar הקול הכי יפה ששמעת? בהחלט מיכי! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? יפה
את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יאפ כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור
איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית פורום אהוב:חידות כמובן
באיזה פורומים את כותבת:חידות וא"ט יש לך חברים בפורומים?כה מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה ועונה על הסקר את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?עכשיו כה מה את/ה שומע/ת? Skunk Anansie - Weak As I Am מה הסרט האחרון שראית? וואו אמ מזמן... בטח מר וגברת ג'ונס:| מה התוכנית האחרונה שראית? השמינייה מה הדיסק האחרון ששמעת? לא יודעת מה החלום שלך?יש הרבה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?לא טריה... אולי ארמון היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?יאפ סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא בגדול היית בחקירה משטרתית?
איך אתה מרגיש:נחמד ביותר

s h e e p i t

New member
פליץ

שם: רותם תאריך לידה: 27.3.88 מקום מגורים: נורדיה יום אהוב בשבוע: חמישי תאריך אהוב:20.6[?] האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? רר לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן... לא במובן הזה האם אי פעם שברת למישהו את הלב? ש לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? מסתבר יש\\\\אין חבר: אין גובה:1.70 מידת נעלים:39-40 פריסינג: הליקס וקרוס קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא נראה לי ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אולי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: אכול
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי?: מאי... אבל ישנתי
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אלעד המקום האחרון שהייתי בו: שפיים [לא הפארק מים] הסטיה שלי היא?: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: פקי תכונה טובה שלי: רעה תכונה רעה שלי: טובה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן אבל לא במכוון
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן =\ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחחח
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? אולי האם גנבת משהו במכולת? לא
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? מסתבר שלא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא נראה לי הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? צהוב, סגול, אדום לא יודעת באיזה בושם אתה משתמש?flowerbykenzo אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הרגתי ג'וק
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 12 וחצי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:חופש גדול[?] חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? גם עישנת? שישי שעבר
שתית משקה אלכוהולי? שישי שעבר השתכרת? שישי שעבר שכבת עם מישהו/י? ששש היית במועדון? שישי שעבר לבשת חצאית? גם קנית בגד? שישי שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת הקדישו לך שיר? אנערף שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 9:10 מה/מי העיר אותך? לבד
ככה זה שישנים 16 שעות ברצף מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר מה היה הדבר הראשון ששמעת? ציף ציף מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לימודים איזה כיתה את: י"ב 3
הבנאדם הכי יפה שראית: הו הו הו את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? דה את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת:
חמודי אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו:ש חסר לך:ש עושה לך טוב להיות איתו: נו הכי מצחיק: נופר הכי דפוק: שי הכי מוזר: דלית הכי כיף לדבר איתו: נופר יש לך פלאפון? אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? שירן איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? יפה את רוצה להיות זמרת? בטח את רוצה להיות שחקנית? למה לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? פעם
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? שאלתם איפה את רוצה פירסינג? לא צריך יותר אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קעקוע
פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: אוף טופיק, ישובי לב השרון, חטיבת בני המושבים, פירסינג וקעקועים, דפנה ודודידו יש לך חברים בפורומים? יש מי האדם האחרון שדיברת איתו? מאי מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? גלגלצ מה את/ה שומע/ת? אוהד חיטמן[?] מה הסרט האחרון שראית? אמממ מארגני המסיבות.. משו כזה... זה היה לפנות בוקר אבל סרט נחמד דווקא מה התוכנית האחרונה שראית? תאמינו או לא או אפקט הפחד מה הדיסק האחרון ששמעת? איזה שטות שחברה שלי הביאה לי מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? חחחח כן
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אולי היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: אוורירי

יאללה... משעמם

שם:אור תאריך לידה:23.11.86 מקום מגורים: קרית טבעון שיר אהוב:u2-where the streets have no name סרט אהוב:fight club תוכנית טלוויזיה אהובה:המומינים זמר אהוב:bono זמרת אהובה:suzanne vega יום אהוב בשבוע:חמישי דיסק אהוב:prodigy- music for the jilted generation תאריך אהוב:20.6 האם אי פעם עישנת? נרגילה האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?ככה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?פה ושם האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?לא האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת?אמרתי, אבל לא התכוונתי :)) האם אי פעם שיקרת?ראה שאלה למעלה יש\\\\אין חבר:סינגל גובה:177 מידת נעלים:אין לי מושג פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית? כן ורצתי אל אבא לעשות שיחת אבא-בן כמו סיטקום אאמריקאי ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?24\7 ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן, חולצה בימים אלו אתה מאוהב? פה ושם. הדבר שהכי קשה לך איתו: לקום בבוקר מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? טוב לי עם עצמי האדם האחרון שהתקשר אלי?:שמוליקיפוד האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אקה האווזה המקום האחרון שהייתי בו:ים הסטיה שלי היא?:חוסר טאקט בכוונה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:על כסף, יאללה, וגם הבריאות. תכונה טובה שלי:אילתור תכונה רעה שלי:חוסר סבלנות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? אני חנון בנשמה, אבל לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?אני חנון בנשמה, לא הומו. האם צחקת על מישהו בעל מום? להיוולד אישה זה מום- אז כן, בכביש מלא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? אמנים ברמה גבוהה שמנגנים- כן. סתם קבצנים -לא. האם גנבת משהו במכולת?כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? הגשמה אכלת משהו לא כשר?הכל כשר בדיר שלי. אתה שומר כשרות? הכל כשר בדיר שלי. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן. הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? פעם 1 בלבד. מה צבע החדר שלך? לבן. באיזה בושם אתה משתמש?אני לא מאמין בבשמים. אתה אוהב לענוד תכשיטים? דברים פשוטים בלבד. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא כאן המקום לפרט. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:"לקיים יחסי מין" לא יכולת לרשום להזדיין? מה לא יאה ?! הקיצר.. לאיודע :) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:שבוע+ חיבקת מישהו/י? לא זוכר מישהו/י חיבק/ה אותך? שבוע+ עישנת?3 שבועות שתית משקה אלכוהולי? יומיים השתכרת?חצי שנה שכבת עם מישהו/י?שנה היית במועדון? יומיים לבשת חצאית? ורצתי לרקוד במצעד המחולות עם בנות הקיבוצים. קנית בגד? היום נראה לי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שנה (ראה שאלה קודמת באותו נושא והשלם את העלילה) הקדישו לך שיר? never שיפרו לך את המצברוח? אני אופטימי רוב הזמן היום: באיזו שעה התעוררת? 13:30 ככה מה/מי העיר אותך? שעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה יש לאכול? מה היה הדבר הראשון ששמעת? רדיו מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודע מה אכלת? קורנפלקס כרגיל:) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?קורנפלקס עם חלב או בלי?... או שאולי כולנו בובות חוטים ואין משמעות לתאוריה האקזיסטנציאלית איזה כיתה את:סיימתי י"ב הבנאדם הכי יפה שראית:הרבה... את חושבת שאת יפה? בהחלט אפשר לירוק לכיוון שלי את חושבת שאת צבועה? ככה את חושבת שאת קנאית? לא ממש את חושבת שאת קרצייה? רגע רגע רגע... מזה "חושבת"? מאיפה הלשון נקבה השתרברב פתאום ? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: מנחות מבט נשי לדורותיהם אוהב/ת:אממ..יש פה ושם יש לך פלאפון? כן איזה צלצול יש לך? פשוט הקול הכי יפה ששמעת? suzanne vega איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שחור ופשוט אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: בתור מנחה בלבד. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נכנס לתחום של ספורט אתגרי יותר חזק ומטייל בעולם. פורום אהוב:עתודה באיזה פורומים את כותבת:אין קבוע ממש יש לך חברים בפורומים? דיי עשו טובה צאו מהמטריקס. מי האדם האחרון שדיברת איתו? משה מהפלאפל ?! מה את עושה עכשיו? שומע מוסיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? marcy play ground- i smell sex and candy מה הסרט האחרון שראית? בליפ מה התוכנית האחרונה שראית? פסוקו של יום טחחח.... מה הדיסק האחרון ששמעת? prodigy-fat of the land האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? בהחלט היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? מה פרויד היה אומר על מה שכתוב בסוגריים כאן? הקיצר... כן, מכונית, אופנוע, טרקטורון, ריינג'ר u name it סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? בקטנה כזה איך אתה מרגיש: כשאני חושב על הנצח שעומד לפני ועל הנצח שעומד אחריי מותי, אני מרגיש חסר משמעות ומזועזע :).. האמת שמצויין :)

ל א ק י

New member
\

שם: היה תאריך לידה: 13.8.89 מקום מגורים: :| שיר אהוב: ההוא סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אבריל יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: תאריך אהוב: 30.7 האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\\\אין חבר: אין גובה: 169 מידת נעלים: 39 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? ישמצב אתמול.. נכנס לי משו לעין ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ממש ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? פיתה עם זעטר נחשב? בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: יש כזה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא האדם האחרון שהתקשר אלי?: סבתא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: נעם המקום האחרון שהייתי בו: החדר שלי הסטיה שלי היא?: מ הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: שפיות תכונה טובה שלי: לאיודעת תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? ישמצב.. לא זוכרת האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? בין הארוחות שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא שזכור לי.. השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? שקט באיזה בושם אתה משתמש? אחד ורוד מגניב כזה :[ אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מאיפהלי.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 8 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: מזמן חיבקת מישהו/י: היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? מאיפהלי שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה דקות כשראיתי ת'מייל :[ היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה השעה מה היה הדבר הראשון ששמעת? קומי מה היה השיר הראשון ששמעת? לאיודעת.. משו שמישהי שמה במחשבים בביצפר מה אכלת? פיתה עם זעטר בביצפר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי כבר נגמר היום איזה כיתה את: יב' הבנאדם הכי יפה שראית: ישכזה את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? בטח את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: יש הרבה אוהב/ת: כנל מתגעגע/ת אליו: יש כזה חסר לך: ההוא מלמעלה עושה לך טוב להיות איתו: ^ הכי מצחיק: לאיודעת הכי דפוק: גם כאלה יש הרבה הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: ההוא מכמה למעלה :[ יש לך פלאפון? בטח למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאף אחד איזה צלצול יש לך? לא זוכרת.. הוא על שקט כמעט תמיד הקול הכי יפה ששמעת? מ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שוקי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: תלוי כמה היו משלמים לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? ואם אני לא? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? אין לי חברים מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא? מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? בטח מה את/ה שומע/ת? עברי לידר
מה הסרט האחרון שראית? מאיפהלי מה התוכנית האחרונה שראית? ^ מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? בערך.. היית בחקירה משטרתית? כן איך אתה מרגיש: אחלה מה איתך

למעלה