שאלון.

שאלון.

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\\\\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי?: האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא?: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? איך אתה מרגיש:

dors

New member
../images/Emo78.gif

שם: דור תאריך לידה: 12.4.88 מקום מגורים: חולון שיר אהוב: עמיר בניון - מכחול שבור סרט אהוב: לאיודע תוכנית טלוויזיה אהובה: לאיודע זמר אהוב: עמיר בניון זמרת אהובה: לאיודע! יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: של עמיר! תאריך אהוב: 27.3 האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? סביר להניח האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? סביר להניח האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? בטח יש\\\\אין חבר: יש [חברה לא חבר
] גובה: 173 מידת נעלים: 41/2 פריסינג: אין קעקועים: יש ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא נראה לי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן במים אלו אתה מאוהב? [ימים?] כן הדבר שהכי קשה לך איתו: לאיודע מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? שמעון פרס [סתם! צחקתי
] האדם האחרון שהתקשר אלי?: לאיודע.. אפחד לא מתקשר אלי! האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לאיודע המקום האחרון שהייתי בו: מה הסטיה שלי היא?: מה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: הילה תכונה טובה שלי: אני חמוד!!!!!!!1 [
] תכונה רעה שלי: לא חסר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? אני בספק האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? יכול להיות עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? מה פתאום [(A)] יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? סביר להניח השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? כחול/לבן/צבעמוזר באיזה בושם אתה משתמש? פולו שנגמר לי היום
אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי מה[?] מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? גמרתי לאחותי את המיץ ענבים :$:$:$:$ באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: לאיודע מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לפני שבוע חיבקת מישהו/י? כנל]: מישהו/י חיבק/ה אותך? כנל עישנת? לאזוכר שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? כשהייתי בן 8 שכבת עם מישהו/י? כנל :$ [טוב לא
] היית במועדון? לפני מליון שנה לבשת חצאית? אף פעם
קנית בגד? הבוקר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? עכשיו
הקדישו לך שיר? אף פעם :'( שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה שעות! היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ו 9 מה/מי העיר אותך? אין לי מושג מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסעמק [סתם.. אני לא זוכר] מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? לאיודע מה אכלת? עוד מעט פיצה! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איפה הפיצה
איזה כיתה את: יב הבנאדם הכי יפה שראית: הילה את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא ממש את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? שצריך[?] את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: אני לא שונא, אני איש של שלום! אוהב/ת: הילה מתגעגע/ת אליו: הילה חסר לך: הילה עושה לך טוב להיות איתו: הילה הכי מצחיק: עוד לא החלטתי הכי דפוק: אני הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: הילה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לעצמי.. כדי לשמוע את המשיבון החמוד איזה צלצול יש לך? סוליקו! הקול הכי יפה ששמעת? של עמיר בניון! [
] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הילה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן! [כבר היה
] איפה את רוצה פירסינג? אני לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים פורום אהוב: זה! באיזה פורומים את כותבת: זה יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? הילה במסנג'ר מה את עושה עכשיו? מדבר עם הילה ועונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? חדשות מה הסרט האחרון שראית? לאזוכר מה התוכנית האחרונה שראית? כנל מה הדיסק האחרון ששמעת? של עמיר מה החלום שלך? לאיודע האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לאיודע נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לאיודע היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: בסדר

R e A

New member
1.2.06

שם: רע תאריך לידה: 12.3 מקום מגורים: גן יבנה שיר אהוב: התמכרתי היום לבית הבובות - סיגפו ורוי וחברים - ביחד סרט אהוב: פורסט גאמפ, מיסטיק ריבר, מאסר עולם, גרין מייל, סיביסקיט - אגדה אמריקאית, לזכור את הטיטאנים, חומות של תקווה ועוד כל מיני [כנסו לבלוג כתוב שם!!!!!!!!!!!!!!!!!] מה תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים זמר אהוב: אנערף זמרת אהובה: אנערף יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב:המפ תאריך אהוב: 20.6 האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\\\אין חבר: אין גובה: 165-170 מידת נעלים: 42 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא יודע הדבר שהכי קשה לך איתו: אנערף מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? סבא שלי האדם האחרון שהתקשר אלי?: המפ אלירן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ענבל המקום האחרון שהייתי בו: הבית של אבא הסטיה שלי היא?: לסדר ולנקות כל מה שאני רואה;[ הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: אהדה למכבי תכונה טובה שלי: אופטימי? תכונה רעה שלי: אופטימי? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? בע"ח [סתם אנערף. אף פעם הייתי צריך להחליט בין החיים שלי למשהו אחר:X] אכלת משהו לא כשר? אנערף אתה שומר כשרות? לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? הממ עדיין לא. השיא היה שהלכתי מכות עם כמה אנשים
מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? באזאר אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? כל מיני לא יודע באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: כל גיל שהוא מעל 15 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: עבר הרבה זמן חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום? עישנת? נרגילה. לפני כמה ימים שתית משקה אלכוהולי? שבועיים[?] השתכרת? חודש שכבת עם מישהו/י? לפני 16 שנה בערך... היית במועדון? הרבה זמן [לא מת על מועדונים נו] לבשת חצאית? אנערף קנית בגד? שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? עופרי מכריחה אותי להגיד כל יום
הקדישו לך שיר? שישי שעבר
שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 07:40 כמו שעון מה/מי העיר אותך? הפלא מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה אני זוכר? מה היה הדבר הראשון ששמעת? טי טי טי טי מה היה השיר הראשון ששמעת? אהבה קטנה. זה הצלצול בבצפר
מה אכלת? כריות וניל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכר איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: התאום שלי במראה את חושבת שאת יפה? כוסית את חושבת שאת צבועה? כמעט ולא את חושבת שאת קנאית? כן לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? משתדל לחסוך, לפעמים מבזבז=\ בנאדם ש: שונא/ת: כל ערס צעצוע משכבות ח' בכל העולם אוהב/ת: את ההורים שלי
מתגעגע/ת אליו: כל מיני חסר לך: אחים שלי עושה לך טוב להיות איתו: המ כל מיני הכי מצחיק: אסף הכי דפוק: טל הכי מוזר: טל הכי כיף לדבר איתו: הממ יש כל מיני יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אנערף הוא למעלה לא בודק איזה צלצול יש לך? מציאות מדומה הקול הכי יפה ששמעת? שקט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גראס את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בונה בית/קונה מכונית נחמדה והשאר חוסך פורום אהוב: מכבי ת"א, זה [שיהיה] באיזה פורומים את כותבת: מכבי ת"א, אוף, המסע לפולין, האטריק, המפ ועוד כל מיני פעם ב... יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? מתן מה את עושה עכשיו? כותב את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? רוני וחברים - ביחד [שורטי כוסיתתתתתתתתתתתת] מה הסרט האחרון שראית? הממ מהיר ועצבני מה התוכנית האחרונה שראית? המומינים אולי
[שיעמם!!!!] מה הדיסק האחרון ששמעת? אמ סי מנצור מה החלום שלך? הו כדורגל
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? "טירה" היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי היית בחקירה משטרתית? כן איך אתה מרגיש: סבבה

רותם ע

New member
10.9.05

שם: רותם תאריך לידה: 20.4.88 מקום מגורים: בש שיר אהוב: או יש מלא.. breath נדמה לי סרט אהוב: המאמין תוכנית טלוויזיה אהובה: אבודים זמר אהוב: דיויד גילמור, כריס מרטין זמרת אהובה: אלאניס מוריסט ? יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: דארק סייד אוף דה מון תאריך אהוב: מה האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן, רק דברים מינורים אבל האם אי פעם נשבר לך הלב? סתם כזה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? שלא עשיתי יותר האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? סתם כזה האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\\\אין חבר: כמה קווים נטויים?! לא גובה: 1.55 ככה מידת נעלים: 37 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא בדיוק מאוהב... סתם קראש הדבר שהכי קשה לך איתו: לא יודעת.. מבחנים בספרות ? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אף אחד האדם האחרון שהתקשר אלי?: וואללה לא זוכרת האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מזמן לא דיברתי באייסיקיו המקום האחרון שהייתי בו: בית ספר הסטיה שלי היא?: אנשים עם כיפה סרוגה |: יותר פטיש מאשר סטיה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: לא יודעת תכונה טובה שלי: סובלנית ? תכונה רעה שלי: עצלנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חח לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אולי כשהייתי קטנה יותר עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אני חושבת שכן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? מן הסתם חיים של המשפחה והחברים אכלת משהו לא כשר? כן, אבל לא חזיר או שרימפ, זה היה פשוט בחו"ל ולא עבר הכשרה רבנית שכזאת אתה שומר כשרות? כן, אני די שמרנית בנוגע לאוכל שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן, נראה לי השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? יש לי איזה 4 אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת, אני לא ממש בן אדם רשע באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: שאלה מטומטמת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: ח חיבקת מישהו/י? נראה לי אתמול? לא יודעת מישהו/י חיבק/ה אותך? כנל עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? היום שתיתי יין של קידוש השתכרת? לא שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? לא לבשת חצאית? כשהייתי בכיתה ז או משהו קנית בגד? חצי שנה בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודעת הקדישו לך שיר? ח מי מקדיש שירים שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת היום: באיזו שעה התעוררת? 7:30 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? קמתי! מה היה הדבר הראשון ששמעת? רותם מה היה השיר הראשון ששמעת? שמעתי fix you ברדיו מה אכלת? דובשניות, סנדביץ' עם ביצה קשה ודברים נוספים, דג, סלטים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? פסיכומטרי איזה כיתה את: י"ב-5 הבנאדם הכי יפה שראית: קרן מיכאלי, ג'וש הארטנט את חושבת שאת יפה? אני בסדר את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא יודעת את אוהבת את עצמך? יש ימים בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: עידו, צביקה, ממ חסר לך: כנל עושה לך טוב להיות איתו: אסיה, אולגה הכי מצחיק: עם אסיה אני צוחקת הרבה, אבל הייתי אומרת שכמה אנשים שלומדים איתי פיזיקה הכי דפוק: אסיה?
הכי מוזר: אין לי חברים מוזרים
הכי כיף לדבר איתו: אסיה, אולגה יש לך פלאפון? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? כולם בכמות שווה איזה צלצול יש לך? clocks של קולדפליי הקול הכי יפה ששמעת? דיויד גילמור שר?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע ממש יפה, של צביקה בתוך איזה אגם או משהו את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אני לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בית, אוטו, ריבית פורום אהוב: לא יודעת.. זה? באיזה פורומים את כותבת: אוף טופיק יש לך חברים בפורומים? אה כן ? מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? המאמין מה התוכנית האחרונה שראית? מופע שנות ה-70 מה הדיסק האחרון ששמעת? x & y מה החלום שלך? להצליח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא |: איך אתה מרגיש:בסדר.. קצת כואב הגרון

Young MC

New member
../images/Emo111.gif

שם: מאיר תאריך לידה: 31.8 מקום מגורים: פתח תקוה שיר אהוב: ניר פרידמן - מאי סרט אהוב: מאטריקס תוכנית טלוויזיה אהובה: אממ.. בטיפול זמר אהוב: אייל גולן? :[ זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: לא יודע דיסק אהוב: מוקי - עוקף מלמעלה תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יש מצב האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\\\אין חבר: אין גובה: 170 מידת נעלים: הרבה פריסינג: - קעקועים: - ב24 שעות האחרונות בכית? כל היום ב24 שעות האחרונות צחקת? לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן וחבל הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי? ספיר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: בטח ליאור המקום האחרון שהייתי בו: בית של חבר שלי הסטיה שלי היא?: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: תכונה טובה שלי: אני נחמד :[ תכונה רעה שלי: הוו לא חסר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא נראה לי אבל אולי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כנראה השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? כתום אפרסק באיזה בושם אתה משתמש? זה מתחלף :[ עכשיו זה רושס, קצת ישן אבל מאכפתלי
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש :[ באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא יודע :[ מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: ממזמן חיבקת מישהו/י? לפני יומיים מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת? לא ממזמן שתית משקה אלכוהולי? היום השתכרת? ממזמן שכבת עם מישהו/י? שלוש שנים לערך היית במועדון? לבשת חצאית? אפעם קנית בגד? לפני שבוע קניתי חולצה סגולה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שלושה ימים אם זכרוני אינו מטעני :[ הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? השמש מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? קורסון מגעיל כזה :[ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "רוצה ספיר" איזה כיתה את: אני לא הבנאדם הכי יפה שראית:
את חושבת שאת יפה? לעיתים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? לא יודע :[ את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: דור הכי דפוק: דור הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? לכל בנאדם שמתקשר אליי[מה] יש צילצול משלו :[ הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עננים שמתני צילמה את רוצה להיות זמרת? כן!! ואני אהיה כמו דנה אינטנשל. סתם לא. את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? הליקס ומתחת לשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אוטו:[ פורום אהוב: פורום זה באיזה פורומים את כותבת: פורום זה יש לך חברים בפורומים? כן:[ מי האדם האחרון שדיברת איתו? ספיר מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? רצח מאדום לשחור :[ מה הדיסק האחרון ששמעת? מוקי מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כשהייתי צעיר היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יצא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: חרא

><

שם: הילה תאריך לידה: 26.04.88 מקום מגורים: טבריוש שיר אהוב: משתנה סרט אהוב: 'שלוש עשרה', 'שחקי אותה מותק', 'הצלצול' תוכנית טלוויזיה אהובה: החיים על פי Y
זמר אהוב: אביב גפן, עברי לידר, דנידין זמרת אהובה: אברילושלייייי יום אהוב בשבוע: שישי-שבת דיסק אהוב: המונים תאריך אהוב: 27.3 ><, 20.11! [סיפי
][הא המחשב שלה לא נכנס לפורומים ><] האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? בטח, לא התייצבתי בלשכת גיוס. כתוב שזו עבירה על החוק!!!!111111 האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני אעשה ב9.10 האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בטח האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\\\אין חבר: יש גובה: 160 מידת נעלים: 38-9 פריסינג: טבור קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ממ, לא נראה לי ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כנראה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אמ, לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? ברד דובדבן-תפוח >< בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: העובדה שאני צריכה ללכת ללשכת גיוס ב9.10 0ס מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אברילושלי האדם האחרון שהתקשר אלי?: שניה אבדוק. הא, ירין, אתמול. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא מדברת באייסיקיו המקום האחרון שהייתי בו: ביתספר הסטיה שלי היא?: לצייר על השולחן בטיפקס ואז לקלף עם סרגל זו סטייה? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: דור תכונה טובה שלי: ישירות :] תכונה רעה שלי: נקמנות? אבל אני אוהבת :> האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ברור!!11 האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא נראה לי עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? אולי מסטיק כשהייתי קטנה O: יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן! אכלת משהו לא כשר? יש מצב אתה שומר כשרות? לא אכפת לי מזה האמת ): שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בטח הפרת הבטחה שהבטחת? יש מצב השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? משהו חמודי אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא חסר באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: לא לפני 15
! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: שבת חיבקת מישהו/י? מתישהו השבוע מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? נוור שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? נוור שכבת עם מישהו/י? O: היית במועדון? איכ לבשת חצאית? חודש? ]: קנית בגד? כנ"ל!
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני חצי שעה? הקדישו לך שיר? לא זכור לי >< שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7:10 מה/מי העיר אותך? פלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'אלי תתלבש' מה היה הדבר הראשון ששמעת? פלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? טוסט ספירונה [XD] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? חשבתי הרבה על הבוחן במתמטיקה איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: אברילושי את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לפעמים :> בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: מ, ירין אוהב/ת: דור מתגעגע/ת אליו: דור חסר לך: דור עושה לך טוב להיות איתו: דור, דניאל, שאר חברות הכי מצחיק: דור, דניאל, מאיר, מעאתני הכי דפוק: מאיר! הכי מוזר: מאיר
הכי כיף לדבר איתו: כולם יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין שיחות%?!%1 איזה צלצול יש לך? תלוי הקול הכי יפה ששמעת? אברילושלי? (A) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מישהי שיושבת מול קיר ירוק את רוצה להיות זמרת? אין לי את הנתונים את רוצה להיות שחקנית? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: הייתי נגעלת אחרכך לראות את עצמי בטלויזיה >< אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? רציתי לשון וויתרתי על זה כי אני לא אתן למחט ענקית לגעת בלשון שלי!!1 >< אני רוצה סיידליפ, אינסטריאל, הליקס. אבל לרצות זה בריא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לי ויה בקיסריה פורום אהוב: היה זה! באיזה פורומים את כותבת: זה ובנות ומידי פעם אברילאבין/מיץ תפוזים וכאלו. יש לך חברים בפורומים? כן [?] מי האדם האחרון שדיברת איתו? יארה דור ודניאל במסן כרגע מה את עושה עכשיו? רואה באתר של 'מת להיות' חיקויים עלובים ביותר לשירי מיימון ושי גבסו
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? נו זה מה את/ה שומע/ת? אמרתי!!1 מה הסרט האחרון שראית? אנאערף מה התוכנית האחרונה שראית? החיים על פי Y מה הדיסק האחרון ששמעת? אביבוש מה החלום שלך?מה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? ישמצב לא בטוחה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בטח בנית טירה מחול? בטח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא O: נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: נגעלת ממת להיות

למעלה