שאלון:]

TEENAGER1

New member
בוהו.

*מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? האמ חצאית ג'ינס וחולצת פיג'מה. חביב P:
*אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים)
*מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? חצאיות, דחוף. אני הולכת עם אותה אחת כל הזמן. היום אפילו חמשושית אחת העירה לי על זה. פעורה
*האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? אין לי P:
*מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... אה
מה :|
*איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? אני לא שמה לק
אבל פעם הייתי שמה סגול בהיר עדין כזה
*מה הפריט הכי יקר שלך? אני אףפעם לא קונה דברים יקרים במיוחד.. P: לא יודעת
*בושם: לא אוהבת
*איזה ילקוט יש לך? אקספלור בגווני ירוק, מלא במחזיקי מפתחות ושטויות
*מה בחיים לא תלבשי לבצפר? המון דברים *O*
*יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... לא
*שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? אוהבת, כן. יש לי אדומותגבוהות רגילות כאלו. ויש את האלו שאני רוצה, השחורות הנסגדות עם הקיפולפסים.
*הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] הווו
ג'ינס די כהה, בלי שפשופים, עם רקמה של פרחים כתומיםאדומים יפים D:
*שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים היא מבוססת עליי מה D: בייס נסגד של קרן
*יש לך חלום? מה הקשר
יש לי הרבה!
*תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך: לא חשבתי על זה אף פעם
מי שקראה, שתגיד מה יש לי על התיק אומשהו D:

../images/Emo140.gif אני! אני! אני!

מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת?
ג'ינסים וחולצות, ואני חושבת שזה ממש יפה *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים)נגיד הייתי לובשת חציית אדומה עם פסים אז הייתי לובשת חולצה לבנה עם צווארון. *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? עוד זוג אולסטאר *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? אני עצמי ואנוכי *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... פאקצתי
למרות שהצבע נראה לי.. *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? שחור
עם פרחים כסופים *מה הפריט הכי יקר שלך? ג'ינס פיוטא ב200 שקל *בושם: אסקאדה דןמאןצקמא
*איזה ילקוט יש לך? אוטדור *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? מכנס קצר מאד
*יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... אין לי
*שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? יש לי שחור ואני רוצה אדום *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] ג'ינס צמוד, תכלת בהיר, עם כיסים מקדימה, אפשר לקפל אותו ל4\3 *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון שלך בבגדים *יש לך חלום? להיות מעצבת בתים או אופנה *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0- חולצה ירוק זוהר, מתחת מבצבצת חזיה בורוד זרחני, מכנס שחור-אפור, וכפכפים מוזרים.

עונה^^../images/Emo96.gif

*מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? אני לובשת מכנס גדול דג"מחי שכזה וחולצה ירוקה מתמנון. אני לא אוהבת את החולצה, אבל לא היה לי כח לגופיה היום:X. *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) זה לא עובד לי |הגדש|*מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו???|סגדש| בבוניטה יש דברים ממש ממש יפים, אבל יקרים בטירוף
*האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? למזלי אין לי אייקון אופנהXD. אני לא ממש מבינה למה התכוונת. בכל מקרה, אני לא מכירה את הלבוש של מרי קייט. אני אוהבת אופנת רחוב יפנית^^. אם זה עוזרXD *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... אממ, לפי דעתי הם נראים יפה על אנשים רזים וגבוהים:X. עליי הם לא יתאימו, וחוץ מזה, הם לא ממש מועילים בחורף, כי הם מכפים רק חצי מהחלק העליון שלךXD *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? בעיקרון אני ל שמה לקים אבל אם כן אז או שקוף או שחור *מה הפריט הכי יקר שלך? שמלה שעלה לי 100 ש"ח, והיא ממש ממש יפה. היא בצע ורוד עתיק כזה עם פס דק של תחרה מתחת לציצי והמחשוף הוא מן מעטפת כזאת וזה נגמר כמו חצאית A עם כזאת מלמלה אדומה בקצוות. אני מתארת את זה הכי גרוע שאפשר אבל היא ממש יפה. בכל מקרה, קניתי אותה באיזה חנות עלובה:p *בושם: אף פעם לא הבנתי בשמים. כאילו, באיזה מקרים שמים אותם?
*איזה ילקוט יש לך? :X. אממ. *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? משהו שתקף גם לחיי היום יום שלי, דברים מנומרים *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... כן, חולצה באיזה צבע שאני רוצה עם סמל. משגע לא? *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? אין, זה לא נוח לי. *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] אני לא אוהבת ג'ינסים, אז אין לי כזה:X. חוץ מאחד שבקושי נסגר עלייXD *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים אויש, אני במחשב בלי הדוליז:( *יש לך חלום? לא, נכון שזה מש ממש עצוב?! *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 אני לא רוצה. זה סתם לר נחמד, כי לכל אחד יש טעם, אפילו אם לפי דעתי זה נורא, הוא אוהב את זה.^^

shooroo

New member
עונהעונהעונה. ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

*מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? חולצת בצפר סגול- בורדו לא מוגדר
וג'ינס. *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) מה
*מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? חצאית טוטו קצרה שחורה
וואעהא אני צריכה כסף. ]; מיעו. *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? לא
אייקון אופנה? לא נראה לי שיש. *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... אהה לאיודעת. D: *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? צבעי הקשת / סגול/ שחור/ בורדו. *מה הפריט הכי יקר שלך? אין לי מושג >< *בושם: אהה......
*איזה ילקוט יש לך? ג'אנספורט בורדו. *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? לאיודעת. *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... טי שירט צבעונית כלשהיא עם סמל בצד. *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? יש, אדומות שקטנות עליי, ושחורות עם שורכים ורוד וירוק צומי D: *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] יש לי מלא :00 *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים- אין אחת כזו. *יש לך חלום? כה
*תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 חולצה כתומהצומי, מכנסיים סגולות. D:

אנבלייי

New member
../images/Emo74.gif והוא המאומץ שלי בינתיים../images/Emo11.gif

מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? כרגע, אני לובשת גופייה שחורה ובוקסר קצרצר D: לבן עם ציורים ורודים של מיפי, הארנב הזה של הלו קיטי. אני אוהבת
אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) האא?
מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? אני מכורה לג'ינסים
אני רוצה הרבה ג'ינסים וסוודרונים קטנים *O*
האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? אממ.. היא מתלבשת מאגניב D: אני אוהבת את הסגנון שלה, אבל יש הרבה שאני אוהבת. אני אוהבת מאוד את איך שאנג'לינה ג'ולי נראית (גם בקטע של הלבוש) ובכלל בכל הקטע של העיצוב- מראה והכל, היא תמיד נראית מצד אחד נקייה וכיפית וכאילו שנורא נוח לה, ומצד שני היא סקסית כזאת
ואני גם אוהבת את ביורק.
מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... ישלי כאלה
^___^ אני מאוד אוהבת!!
אה, רק ששלי לא בירוק.
איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? כלמיני. אני אוהבת שקוף וכמו שעושים בפרנץ' בלי הלבן- כאילו הצבע- עור בהיר כזה, ואני גם אוהבת שחור.
מה הפריט הכי יקר שלך? אממ...|מתה| אממ..? יש לי מגפיים כלשהם ב500.. או נראלי שסווצ'רט אחד של אדידס. למרות שיש לי גם את המעיל שרק מאיה וגל יודעות עליו והוא בטח היה נורא יקר אבל אם אני אסביר עליו כאן יגרשו אותי מהפורום וזה גם לא אשמתי בכלל.
בושם: קוקו שאנל
איזה ילקוט יש לך? אפור, של ג'ינספורט
מה בחיים לא תלבשי לבצפר? אעה.. לא יודעת |מתה| משהו שמאוד לא מחמיא לי.
יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... אין לי >>
שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה?" יש לי שחורות נמוכות ומשובצות גבוהות, ואני רוצה הרבה מאוד כלמיני.
הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] אממ זה לא הכי טוב מבחינת איכות, כי אם מדברים על איכות אז יש לי כלמיני ג'ינסים של מעצבים שאחותי נתנה לי אבל אני לא לובשת אותם כי הם לא יפים עליי V___V אז אני אדבר על הג'ינס שהכי טוב עליי, והוא ג'ינס מזארה, בצבע כחול עמוק אבל לא כהה, קצת משופשף, ו..אממ.. זהו*O*
שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון שלך בבגדים זאת אני D:
יש לך חלום? יש לי הרבה חלומות
תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 כפי שאמרת ירדן פינטו, אבל היא לפחות מתאמצת. יערה, נגיד, זה, אממ... *_____*

האהא.

*מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת?פיג'מה,חולצה של ג'רי מטום וגרי ומכנסיים צמודים שלושתרבעי,אוהבת תפיג'מה הזאת. *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים)לא הבנתי.. *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו???חצאיות,דחוןף כל כך,אני חורשת על שתיים פשוט,אבל היי,אני מחר נוסעת להסתובב ברחובות לחפש חצאיות! *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך?אין לי שום אייקון אופנה או מישו שאני שואבת ממנו השראה לאיך להתלבש. *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?אני לא מציליחה לדמיין את זה,אבל נשמע מגניב. *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים?כתום\שחור,אבל בדר"כ לא שמה בכלל. *מה הפריט הכי יקר שלך?נראה לי החצאית של הוניגמן לבת מצווה אבל לא זוכרת כמה עלתה. *בושם:לא ממש. *איזה ילקוט יש לך?סגול של קל גב,עם כמה קישקושים וזה. *מה בחיים לא תלבשי לבצפר?הומ,מכנסי גינס וגופיה.. *יש לך תלבושת אחידה? נופ. *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה?כן,יש כחולות ומקוששות יפות..רוצה כמו של נועה(סטינקי,החדשות) *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:]הומ,סתם כהה משופשף ורחב שאני אוהבת,אבל לא משו מיוחד. *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים-אין *יש לך חלום?יש לי הרבה.. *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0הומהומ..נראה לי רעות,מתלבשת כמו ילדה בכיתה א'.

Stinki Winki

New member
עונה

מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? טרנינג וגופיה (פיג'מה) ואני חושבת שבאופן כללי אני מתלבשת סבבה
אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) אני סבורה שלא הבנתי את השאלה
מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? עכשיו אין ממש אבל באופן כללי סוודר יפה וקפוצ'ון (חולה עליהם
)
האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? למה שהיא תהיה? אני לא סובלת אותה ואת אחותהOo אין לי אייקון אופנה>.>
מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... שזה מטופש ללבוש סווצ'ר שהוא חולצת בטן
איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? אני לא שמה לק
מה הפריט הכי יקר שלך? הנעלי אולסטאר (200)
בושם: הדאודורנט שלי
איזה ילקוט יש לך? אוף ווייט כזה של קונברס
מה בחיים לא תלבשי לבצפר? מכנסיים/חצאיות קצרים/ות, סטרפלס, חולצת בטן
יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... אין
שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? אוהבת, יש לי 2, אדום ומשובץ ואני לא מעוניינת כרגע בעוד
הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] ג'ינס מתרחב בצבע כחול בהיר, עם כיסים ענקיים ומין סרטי בד-ג'ינס שנקשרות סביב הברכיים ע"י כמו אבזמים כאלה, ויש לג'ינס הזה גם חגורה מחוברת אליו באותו צבע עם אבזם גדול
שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים בייס מדולי קרייזי
יש לך חלום? לא ממש
תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 המ, ילד גבוה עם תלתלים קצרים (כאילו קצוץ שצמחOo) והוא מתלבש לפעמים מכנסיים-קצרים-חולצה-רחבה-סנדלי-טבע (בעע) ולפעמים סוודר-יענו-אלגנטי-ג'ינס-נעליים-גבריות-כאלה-שחורות-מוזרות-מעור.

א ל א ו ר

New member
../images/Emo20.gif קראתי...!

בדיוק כמוני את לא תלכי לבצפר! אבל אין לכם תלבושת אחידה דיי כיף לך
ולכל אחד יש חלום!
וכל אחד כולל אותך

Stinki Winki

New member
אצלי הוא משתנה תמיד

הממ טוב אז שיהיה לי כיף בחיים באופן כללי(=

Science Fiction

New member
כותרת מפתה ../images/Emo119.gif

מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? מכנסיים קצרות וכתומות וגופייה אדומה. בגדי בית, נו. אין לי יותר מדי הערות :p המ אז נתייחס לבגדים שלבשתי קודם. חולצה שחורה גזורה ומכנסיים גדולות בצבע מוזר. אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) איזה פריט? מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? לא יודעת. מכנסיים נורמליות? :p האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? לא. אין לי אייקון אופנה >.< מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... אני חושבת שהשאלון הזה לקוח מפורום טלנובלה בע"מ. איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? אני בקושי שמה לק. מה הפריט הכי יקר שלך? לא יודעת. בושם:
איזה ילקוט יש לך? תכלת ומטונף D: מה בחיים לא תלבשי לבצפר? לא יודעת. מכנסיים קצרות? D: יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... אין לי. שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? יש לי: בורדו, סגול, ורוד מקושקש, משבצות רוצה: חומות עם פסים כחולים וצבעוניים שראיתי היום
הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] הומ ג'ינס מאוד מאוד רחב וגדול ונחמד :] שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים בייס מאיקנדי. זה לא מושפע מהסגנון שלי, אבל זה מבוסס על משהו שלבשתי פעם. יש לך חלום? "מה אתם רוצים להשיג מהשיעור הזה? מה הציפיות שלכם?" "טוב, אני רוצה שיהיה כיף, שנלמד, שנהיה במחשבים -" "אל תשכח את השלום העולמי!" "- אה, ושלום עולמי." לא יודעת. הזכיר לי.
תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך: 0 אור ברטור DDD: [יש לנו ארבעה אור'ס. ארבעה!] המ אנחנו די בטוחים שהוא לא מחליף בגדים בבוקר.

א ל א ו ר

New member
קראתי...!

אויש!! איך אפשר לא להחליף בגדי בבוקר??????? ילד מוזר >< ובלה בלה בלה......

חמצמצה

New member
תשובות לשאלון ../images/Emo13.gif

מה את לובשת? מה חושבת על מה שאת לובשת?
סתם חולצה גדולה מגעילה ומכנס קצר- אני ישנה עם זה..
אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, עם מה היית לובשת אותו?
לא הבנתי למי הכוונה
האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהםם?
היא מתלבשת יפה לטעמי
אני אוהבת. אבל אני אוהבת מלא סגנונות לבוש. פשוט צריך לדעת להתאים אותם
מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?
אני דווקא רוצה לקנות ז'קט ג'ינס כזה, אבל לא יודעת איפה. ואהממ תלוי איזה ירוק. אני דווקא בעד ירוקים!
איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים?
מה שיש לי עכשיו שולט
כתום פאקצות זוהר כזה
מה הפריט הכי יקר שלך?
פיייי אהממ. ג'ינס? 400ש"ח. וטו לא
בושם:
לאחרונה התלהבתי מ J. LO של אמא, אבל אני משתמשת בWISH נראה לי
איזה ילקוט יש לך?
JANSPORT אדום וכוסי.
מה בחיים לא תלבשי לבצפר?
כל דבר שאני גם לא אלבש ביום יום: נעלי עקב פאקצות, סטרפלס בטן או משו
ישלך תלבושת אחידה?
כן דווקא השלמתי איתה, היא שווה ונוחה. אהממ לאיודעת, יש חולצות בנים, בנות ופולו.
האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה?
לאחרונה אני רוצה ללכת לקנות ירוקות עם קצת ורוד, מגניבות שראיתי אבל יש עוד מלא יפות. אז אהממ אני צריכה להזיז את התחת וללכת לקנות. חוצמזה אין.
הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:]
2- רד זד <היו בהנחה כשקניתי ואני אוהבתותם נורא> 5- ליקופר . כי הם יפים. ועוד כמה לא מעניינים.. אבל אהממ הם טובים גם <:
בואו נשכח מדוליז לרגע
שה לה לה לה
ישלך חלום?
לכולנו יש. ולי יש כמה
תארי את הבנאדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:
אז זהו. יש ילד אחד שתמיד - חורף קיץ לא משנה- תמיד היה עם: חולצה לבנה+מכנס שחור וסנדלים. לא מטופח בכלל, תמיד היה לו ריח רע, נראה לי הוא לא החליף בגדים. המורה דיברה עם ההורים שלו, אז השנה הוא גיוון בביגוד. סוף. קראת- שרשרי

הנסגדת

New member
אני אני אני :]

*מה את לובשת? גופייה לבנה של פורים בבי"ס ומכנס שחור עם פסים אדומים-לבנים בצד. מה את חושבת על מה שאת לובשת? שיהיה *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) איזה פריט? S: *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? מכנסיים! *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? לא או אחת מהם...? לא ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? המראה S: *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... סבבה [?] *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? בדר"כ אין לי לק. עכשיו יש לי שאריות מהלק ששירע שמה לי עוד מהחופש, שחור ועליו לק מבריק. בדר"כ אין כלום. *מה הפריט הכי יקר שלך? היה לי ג'ינס ב220 שקל, חברה שלי איבדה אותו. נעליים ב300 שעכשיו של אמא שלי. ז"א...לאדעת. *בושם: ultra violet/pretty you *איזה ילקוט יש לך? ג'נספורט [הפשוט] שחור *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? X *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... אין. *שאלת האולסטאר... אוהבת? כן
יש לך? NOT YET איזה? ... רוצה? YEH איזה? שחור/חום/בורדו ואם אני עשירה אז גם את המשבצות...והכתום...וגם צהוב אם אפשר...ואדום כמובן...ואת כל הקולקצייה... *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] אין כזה. יש לי 2 ג'ינסים. שניהם לא משהו. אחד מפוקס מלפני 3 עונות, אין לו כפתור ואני הולכת עם סיכת ביטחון ומאחורה יש חור שאמא שלי תפרה עליו כיס. הוא יושב נחמד והוא מגניב דווקא. השני הוא ג'ינס של טוונטי והוא מתרחב מאוד עם כיסים וואנבי-צהובים מאחורה. *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים- אין לי סיגנון קבוע, אין כזה דבר. *יש לך חלום? ללכת כבר להתקלח *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 מכנסיים בגיזרה גבוהה שצמודים למטה וקצרים עליו [לרוב טרנינגים או קורדרויי], חולצות T רחבות, וואנס הרוסות לגמרי שקשורות ממש חזק ובכלל לא ניראות כמו וואנס, שיער טרום-אפרו בצבע בלונדי ותמיד כובע כלשהו. מדי פעם הוא גם מוסיף איזה צמיד ניטים לא קשור לעולם. איש עצוב ובודד. |פורצת בבכי| לילהטוב.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif

*מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? אני לובשת ג'ינס כהה קצת גדול כזה מקופל החוצה בלמטה. גופיה מגניבה כזאת עם כיווצים לאורך- באמצע, ורודה פרחונית.
[היא יפה.
] ונמנ. מעל זה סווטשירט גזור ענק אפור כהה כי היה לי קר...:S ואממ. בלי הסווטשירט אני לבושה סבבה, גם עם הסווטשירט וחולצה אחרת [כי זה פשוט לא מתאים ביחד
] זהו.נמנ. *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים)לא נפתחת לי התמונה.
*מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? לא חייבת כלום.
לא הייתי מתנגדת לגופיה קצת גדולה עם פס גומי בלמטה.
*האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? אין לי אייקון אופנה. אני אוהבת מה שלורן גרהם לובשת בגילמור ומה שאחותי לובשת.
*מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... אממ..סורי אבל איכס!:S אני ממש ממש לא אוהבת. *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים?לא שמה לק.
לא סובלת לק.
*מה הפריט הכי יקר שלך?לאיודעת. לא חסרים..
*בושם: ראלף לורן.
*איזה ילקוט יש לך? יש אממ..הרבה. יש ג'אנספורט ירוק זית שגנבתי לאחותי, יש סגול, יש ירקרק ותכלת שאני אוהבת וכולם שנאו ולא ברור לי למה
ויש כחול קורדרוי- זה היה האחרון- של י"ב.
*מה בחיים לא תלבשי לבצפר? כ"כ הרבה דברים.
*יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... אין לי בציפר כבר.
היו חולצות טישירט חלקן יפות אפילו! עם הדפס בציפר..
*שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה?אוהבת. אין לי- רצח לגב המסכן שלי.
*הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] מה שאני לובשת עכשיו, תארתי למעלה.
*שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים אין לי כזאת.. *יש לך חלום?הרבה. ושוב, כמו כולן- מה זה קשור?
*תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 אין לי כיתה. אבל בכיתה שהייתה לי- סביר להניח שאני
כ"כ לא היה לי אכפת..XDD

למעלה