שאלון:]

8ar8ie

New member
שאלון:]

16 שאלות אופנה חביבות וטיפשה משונות. *מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? *מה הפריט הכי יקר שלך? *בושם: *איזה ילקוט יש לך? *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים *יש לך חלום? *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0

8ar8ie

New member
יאיי

*מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? -ג'ינס נחמד שכזה שאני אוהבת למרות שהוא יפשה גדול עלי וחולצה טרופית מוזרה שקטנה עלי:[ *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) -ג'ינס נחמד בהיר וצר. כפכפים ירוקות עם עקב נחמד,שהז/קט יהיה פתוח ומתחתיו תהיו גופיה ורדרדה סגלגלה ויפה. *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? -נעליים? אני אובססיבית לנעלים:| *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? -אני חושבת שלמרות שהיא מרי קייט אולסן :0 יש לה סטייל ממש שאווה. *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... -נו אני כתבתי תשאלה:0 הו אני רוצה כזה *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? -אממ.. אם יש לי אומץ? אדום או כתום או משו. אני לא בדיוק עם לקים רוב הזמן. אולי שקוף... *מה הפריט הכי יקר שלך? -אין לי בגדי מעצבים או משו... מכנסיים מנועה ב-400 ומשו אני מניחה... או איזה מעיל ווסט כזה משוויץ גם במחיק דומה *בושם: בי דלישס *איזה ילקוט יש לך? -ורוד, מאוד, של ג'נספורט *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? -מכנסיים קצרים? *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... -נופ *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? -הייתי רוצה שחורות גבוהות ונחמדות כאלה... *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] -אין לי ממש... כולם קצת גדולים עלי או מעצבנים שכאלה *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים -היא הייתה הכי השראתית כזאת. ורציתי שמלה דומה... :] לא שיש לי מה לעשות עם משו כזה... ולא שזה קיים:| אני המצאתי אותה *יש לך חלום? -יש לי הרבה חלומות^-^ *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 -חחח ירדן... היא מן דבר מגודל כזה... לא ממש היא.. היא הוא... והיא לובשת מכנסי אקס בוי ומעלה אותם עד הציצי עם חולצה משובצת עם מחשוף והיא כל הזמן עם הפה פתוח בצורה מפחידה... אוף אני רעה:[

my presious

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

השאלה האחרונה

Radio Joe

New member
-___-"

*מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? מה שבא לי? P: אני חושבת שאני מתלבשת סביר ביותר :] *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) הו? הממ. *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו???כלום! ^^ למדתי לתפור, וכל מה שאני כרגע רוצה פשוט נמצא במחברת פרוייקטים שלי. *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? לא סובלת אותן @_@;; אין לי אייקון אופנה :X *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?...ירוק מגניב שכזה? הומ אני לא ממש גיבשתי את דעתי בנושא XD *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? צהוב צומי/אדוםקאשוח *מה הפריט הכי יקר שלך? המ... אולסטטאר? XD *בושם: ? יש לי מספיק תודה?
*איזה ילקוט יש לך? רגיל, ג'אנספורט
*מה בחיים לא תלבשי לבצפר? חצאית מיני *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... כן. חולצה בצבעים וסמל?
*שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? אוהבת ^__^ יש, בצבע אדום. חושקת בתכלת :] *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] כהה, עם שפשופים. ארוך מתרחב, עם תפרים אדומים [רק בכיסים ובחלק העליון] *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים :X *יש לך חלום? מה קשור עכשיו הא
*תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 אההההה. בטח רעות. סתם מעצבנת אותי 3:

DOLLS GIRL

New member
עונה

מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת?מה אני לובשת עכשיו? חולצת בית ספר וגינס עם ריצ'ר'ץ דפוק ולא אני לא חושבת על מה שאני לובשת *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו???גינס חדש *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך?אין לי אייקון אופנה אני קונה מה שיפה עלי ונוח לי בין עם מירי-קייט לבשה את זה ובין עם לא *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?...??? *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים?אני לא שמה לק אני כוססת ציפורניים *מה הפריט הכי יקר שלך?אממ יש לי כמה תכשיתים יקרים טבעת שסבתא שלי העבירה לי השנה בירושה (היא עדיין חיה) זאת הייתה הטבעת של סבתא שלה ושרשרת זהב עם קופידון שסבתא שלי גם נתנה לי *בושם:אני לא משתמשת בבושם
*איזה ילקוט יש לך?מסין אחד חמדוד אבל פשוט *מה בחיים לא תלבשי לבצפר?חצאית *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה...כע חולצה פשוטה איזה צבע שרוצים עם סמל החטיבה *שאלת האולסטאר... אוהבת?כעעע יש לך?כעע איזה?כחולות ואדומות רוצה?כע איזה? שחורות עם קיפול ציבעוני ואני יודעת איפה יש *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:]גינס רגיל שיש ריצריץ ומתחת כפטור *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים אין לי כזאת :-O חבל אבל כאילו יש בגדים שיש לדוליות שלי שאני רוצה שהיו לי בתור תחפושות וכאלה *יש לך חלום?כע אבל הוא אישי *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך
אממ האמת אף אחד לא משהו כולם פקאצות וערסים

mini cat

New member
../images/Emo54.gif המ... לאלו שלא קוראים...

אזהרה- אני דתייה... לא תראו בגדים סופר מדליקים עליי. *מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? חולצה סגולה בהירה... וחצאית שבע שמיניות סגולה שאני שונאת אך אין לי מה ללבוש... *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) איזה פריט? O__O *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו???אמ... חצאית. אבל אמא שלי (שחוזרת לתפור) הולכת לתפור לי הרבה. כשאני בוחרת מה אני רוצה ומביאה לה ציורים או דוגמאות. *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך?לא. אין לי אייקון אופנה ממש... אני פשוט לובשת בגדים שאני אוהבת (או לפחות חלקם) *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... אהמ... טוב... אם אפשר משהו מתחתם זה אחלה. אבל ירוק כהה כזה, לא בוהק O__O *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? המ... צבעים כהים וכו'. הם נראים עליי הכי טוב. כאילו לא בהכרח כהיים, אך... פסטליים וירוקים וחומים לרוב. *מה הפריט הכי יקר שלך? המ... יש לי שמלה מדהימה... עלתה מאתיים או משהו כזה... (זה בכלל נחשב יקר?O__O) *בושם: אני לא יכולה... יש לי רגישות לספריי או כל דבר שמפזר חומר באוויר. זה גורם לתגובה בגרון שבערך סוגרת אותו... אצלי אין דיאורדורנטים (יש לי ליידי ספידסטיק) או בשמים.... *איזה ילקוט יש לך?הוא שחור. עם הרבה כיסים של JANSPORT. יש לי אותו בסך הכל כי הוא גדול מספיק כדי להכיל את הקלסרים הענקיים שלי וגם ספריי לימוד ענק. וגם אוכל ובקבוק וכו'... XD *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? אמ... חצאית מעל הברך? XD יסלקו אותי... *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... לא
אני מתה על המנהל שלנו.בעירייה רוצים שיהיה לנו תלבושת אחידה אבל הרב גדעון מסרב! במילא זה לא כאילו לא מזהים אותנו... כשאת הולכת באשקלון, אנחנו הבית ספר היחיד בלי תלבושת. ובנות האולפנא- מזהים אותן מרחוק... הדבר היחיד שאנחנו קוראים לו תלבושת זה חוקי הצניעות (יענו- חצאית מתחת לברך, חולצת שלושת רבעי צווארון לא עמוק מידי. כפכפים, עגילים גדולים ובולטים, איפור אסור עד כיתה י' ואז רק עדין. אסור פסים... וכו'... שיעממתי אתכם?) *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? אני לא נגדם, אך הן לא עושות לי שום דבר... אין לי... *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] המ... ^__^"" אין לי ג'ינס? *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים הדוליז שלי לא על המחשב הזה.... *יש לך חלום? כן. (מה השאלה הזו קשורה?) *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 אמ... לא יודעת.. בגדים צנועים בדרך כלל מאוד יפים! לא נראה לי שהייתי אומרת על בנות שהן מתלבשות גרוע. אולי המורות כן אבל.. זה כבר עניין אחר (למרות שיש לנו מורות עם בגדים מ-ד-ה-י-מ-י-ם!) פרח לכל מי שקרא עד לכאן... מישהו? הלו? הלללללללללווווווו.......... טוב... מקסימום אני אשלח את הפרחים לעצמי... מוזר. חשבתי דווקא שתהיה שאלה מסוימת. מה הבגדים הכי אהובים עליך O__O תמיד שמים את זה בשאלון אופנה לא?

כי אני פה ומשעמם><

בייביסיטרית, מה
*מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? מכנסי צומי בירוק זוהר עם ציורים מאגניבים, חולצת תלבושת שקישטתי וגרביים ירוקות צומי עם פונפון-ראש כלב בולט מאחור, ציור וכיתוב "don't make me maul you". אני מתלהבת, מה?
*אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) אמריקן אגל? אני קונה שם>< יש לי כמה ג'ינסים משם. לא ברור לי איזה פריט, אבל אולי יש לי אותו. *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? טייטס שחור שלושה רבעים במחיר זול (!!) הוא בשביל ללבוש מתחת לחצאיות (אחרי שאני אקרע אותו^^) מעניין אם ירשו לי להכנס לבצפר
*האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? לא, אבל מרי קייט (לא אשלי) מתלבשת יפה. אני מתה על הז'קטים שלהן שמאוד פופולריים בארה"ב ובאירופה אבל בארץ זה נראה לי קצת מוגזם>< *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... אמא שלי קנתה לי אחד (כחול דווקא ועם מיקי מאוס). אם זה מתאים ויפה ללבוש חולצות צמודות, אז יפה ללבוש את זה מעל חולצה צמודה בצבע מתאים וג'ינס. *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? שום צבע>< אבל אם כבר, זוהר בחושך
*מה הפריט הכי יקר שלך? אני חושבת שג'ינס ב-500 ומגפי הארלי באותו מחיר. *בושם: לילו של פסיפיק סאנוור ואחד הקלילים של גאפ. אני רוצה אחד של פולו (ירוק-טורקיז די קטן במיכל אטום), אבל בקצב שאני גומרת בשמים אני אקנה אותו עוד 100 שנה
אני אוהבת בשמי קיץ>< *איזה ילקוט יש לך? אחד בורדו-חום של אקו מבד ואחד חום מעור. *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? אין לי מושג. *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... 4 צבעים, שחור אדום לבן וכחול כהה. יש חולצות טי רגילות בסדר דווקא, חולצות פולו (רק עם צווארון לבן, מי המפגר?
) וחולצות ספורט. עדיין לא אמרו לי להוריד א הקשקושים והפאצ'ים!
*שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? יש לי אחד שאני מתה עליו (היחיד שאהבתי><), שחור עם קשקושים. חלק מכן יודעות איזה
אני שוויצרית
*הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] יש לי כמה
אחד כחול קצת כהה בלי שפשופים, עם דוגמה מיוחדת לאללה, אחד של גאס עם "קרעים", אחד עם דמויות של הלוני טונס|אבנים או משהו
ועוד אחד שאני אוהבת, עם קרעים, תחרות, רקמות של פרחים, משהו כזה. *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים . יש לי את הבגדים של הדולי, אבל הסגנון שלי קצת השתנה, למרות שאני עדיין אוהבת את הבגדים האלה^^ *יש לך חלום? כמה, אבל הם לא קשורים לאופנה. למרות שתמיד יהיה נחמד לעזוב הכל ולעצב, אני אוהבת. *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 אני לא אתחיל, בסדר? כל אחד עושה מה שהוא אוהב.

אני מתלהבת, מה?><

אז אלה המכנסיים שלבשתי היום>< הן ירוקות בהירות יותר, די צומי וממש לא מלוכלכות, זו הסריקה. הכיתוב זה "לטס פוקוס און סאמטינג.. אוקי, מי!" וכמה כיתובים כמו "ספויילד", "בראט", "דיווה", "סלפיש" . מתלהבת^^>< http://img283.imageshack.us/my.php?image=dg27gu.png

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifits alive

בערך-.-' *מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? --הממ...חולצת בצפר כחול כהה ומכנסיים כחול פחות כהה. זה די בגדים בשביל ללכך, סוסים וכאלהD: *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) --איזה פריט?
*מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? -אני רוצה ג'ינס יפה מTNT *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? אין לי>< *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... כאיל מדהים כזה-.-" *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? כחול נוצץ עם מצנצים
*מה הפריט הכי יקר שלך? אני לא קונה דברים יקרים, מכנסיים-150 *בושם: P: *איזה ילקוט יש לך? של אווטדור *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? מכנסיים קצרים *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... כזאת עם סמל
*שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? יש לי שחור עם תפרים אדומים: אולסטאר זה נחמד^.^ *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] כהה, מתרחב מאוד עם כיסים? *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים *יש לך חלום? יפ *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 הממ יש כמה- 1. חולצה ירוק זוהר+מכנסיים ירוקות(הוא גינה
) 2.מכנסיים אדומים וחולצה ירוק זוהר-.- זהו? חבל

Dreams2

New member
עונה

מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? חולצת טריקו כחולה ומכנסי טרנינג קצרות בצבע תכלת.אני די אוהבת את השילוב הזה. *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) פריט? *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? חצאית ג'ינס כלשהי *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? אייקון אופנה? שזה? *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... זה נשמע ממש מגניב! *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? שקוף או לבן שקוף *מה הפריט הכי יקר שלך? אממ.... ג'ינס של לי קופר *בושם:212 סקסי.וזה רק לעיתים רחוקות *איזה ילקוט יש לך? כחול-אפור,ג'אנספורט *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? חצאית מיני וחולצת מחשוף *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... חולצה רגילה בכל מיני צבעים וסמל. *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? יש לי אדום.אני הייתי רוצה בכמה צבעים,אבל גבוהות. *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] כולם קטנים..:( *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים *יש לך חלום? אישי *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 אוה... נופר ועדן.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנמ.

*מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת?חולצה כחולה עם שרוולים לבנים וטיפה קשקוש וג'ינס. *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים)מכנס בצבע בז' D: *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו???דגמ"ח וחותלות יידים
איפה משיגים? *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך?לא.קו האופנה שלי זה הראש שלי
*מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?...אני שונאת ירוק
אבל נעזוב את הצבע.הם מגניבים,אבל רק שיש חולצה ארוכה מתחתיהם D: *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים?נצנצים *מה הפריט הכי יקר שלך?וואלה זה קשה.עגילים? *בושם:לא מתבשת P: *איזה ילקוט יש לך?קידס,סגול בהיר עם אפרפר וחתול *מה בחיים לא תלבשי לבצפר?חצאית *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה...כן.טישרט בכל הצבעים ומכנס שחור/כחול *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה?יש
בורדו שקטנות עלי,ג'ינס ארוך שמתקפל למנומר בשבעי אדום-שחור-לבן,וסקוטיות.ואני אקנה עוד בסוכות ^-^ *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:]לא יודעת ממש.כולם פשוטים כאלה :_P *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים:היא מושפעת מהארי פוטר D: [אי-קנדי] *יש לך חלום?כן.ואני לא אפרט יותר
*תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 שלומי.הוא עזב אבל לא משנה.תלבושת קרועה ומוכתמת.ואנג'ליקה והכפתור
[יום אחד באה אנג'ליקה עם ג'ינס והכפתור שלו נראה כאילו כל שנייה הוא עומד להתפוצץ כמו פקק של שמפניה]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהיית אמורה לשים סגנון שלי ../images/Emo2.gif

אז רגע. זאת אני D: קרימסון הייז

עונה ../images/Emo9.gif

*מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? טרנינג לבן,עם חולצה לבנה,שאני אוהבת,היה לי שיעור ספורט היום בביצפר,בגלל זה אני עם טרנינג,כי לא יצא לי להחליף..עכשיו חזרתי מבייביסיטר, הבגדים חמודים,חדשים קצת.. *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) יש שם הרבה דברים,לא יודעת למה התכוונת.. *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? חזיות :-| *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? איכסססס.. אין לי אייקון של אופנה..
*מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... מדהים!! למרות שאני לא ילבש דבר כזה
*איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? לא שמה.. *מה הפריט הכי יקר שלך? *בושם: אממ.. יש לי בושם שהוא יקר,אבל סבתא שלי הביאה לי..הוא עולה בסביבות ה-250 *איזה ילקוט יש לך? של פומה
בצבע שחור ואפור *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? חולצת רשת שקופה חחחח *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... כן
זה חולצה רגילה עם סמל דפוק תקוע.. *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? לא אוהבת,מגעיל אותי. *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] אם.. אין לי ג'ינסים יפים
אני צריכה לקנות.. יש לי רק 3,ואחד שאני לא לובשת
*שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים אין לי כל כך הרבה דוליז (במיוחד לא על המחשב הזה) *יש לך חלום? לאיתחתן עם אדם יוסף..!! *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 חחחחחחחח לא יודעת..

Loony Moony

New member
בלה בלה

מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? לובשת גופייה חמודה לבנה עם הדפסים בשחור וכסף של פילה, ומכנסי ג'ינס ל רד זד שאני מתה עליהם *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? חולצות יפות, וחולצות ארוכות לחו"ל!! *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? אין לימ אייקון אופנה- אני לובשת מה שאני אוהבת ואוהבת מה שאני לובשת... *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... אני אישית לא אוהבת.. וזה גם לא חפ בורף
ירוק זה לא הטעם שלי
*איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? אני לא שמה לק, אבל אוהבת ורוד בהיר *מה הפריט הכי יקר שלך? מכנסיים שחורות מדהימות עם כוכבים בכסף, עלו 300 ש"ח
*בושם: לא שמה *איזה ילקוט יש לך? ג'אנספורט *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? תחתונים על הראש *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... יש.. חולצה חלקה עם סמל בצפר, משום מה... *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? זה נחמד, אבל אני לא אקנה כי אני לט כ"כ אוהבת ויש את זה לאנשים מוזרים.. בכל מקרה הייתי רוצה אדום. *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] רד זד, גזרה נמוכה, מידה 0, כהה עם שפשוף בהיר, בלי כיסים, צמוד בירכיים ומתרחב מאוד מהברכיים. *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים *יש לך חלום? שיהיו לי ציצים נורמלים, שאפשר ללבוש איתם בגדים יפים. *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 כל הבנים, חסרי התאמה, ובת אחת שלובשת את אותם בגדים כל יום...

my presious

New member
../images/Emo42.gifהינה בא האור שלנו כבר כאן.

נפרדים עכשיו. לפעמים מושכים לנצח בזנב. *מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? אני לובשת גופייה אדומה שכתוב Bad girls love bad boys ומכנס שלושת רבע שחור. אני אוהבת את המכנסיים, הגופייה די סתמית. *אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) ? *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? ג'ינסים, אבל דחוף
*האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? לא יודעת איך היא מתלבשתP: האייקון אופנה שלי היא אבריל לווין
*מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... בלי להעליב, אני חושבת שזה מכוער נוראD: *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? כתום. *מה הפריט הכי יקר שלך? ג'ינס. *בושם: אין *איזה ילקוט יש לך? סתם בגווני כחול של outdoor *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? חולצת בטן או שמלה (אלא אם כן זה פורים) *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... אין לי *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? די אוהבת אבל אין לי. אם היה לי אז סביר להניח שהם היו כתומות. *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] נמנמנ...בהיר, משופשף, נמוך ומתרחב קצת. והעיקר- נוח!
*שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים מהסגנון שלי בבגדים? רגע אני אחפש... טוב זאתיP: *יש לך חלום? מה הקשר?
*תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 פאק זה קשה, יש כל כך הרבה;( טוב היא לובשת טייצים שחורים שמראים את כל המידלדל שלה וסווצ'רטים דהויים ומגעילים כאלה:X עזבו. שאלון מגניב:] מי שקוראת מקבלת
דהדהדהדהדהדה. הרגשתי צורך לרשום את זה.

תגיבו "../images/Emo176.gif" :]]

*מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? חולצה גזורה של התנועת נוער לשעבר, אבל גזורה בטירוף, היא בורדו ומתחת גופיה שחורה. הג'ינס הנמוךנמוך נופל מהמפגש. *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? חולצות. כל כך. *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? היא מתלבשת יפה^^ *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?... ממ? *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? פרנץ'. זה שולט. *מה הפריט הכי יקר שלך? וואנס - 300, ג'ינס- 280 או משהו. אבל רוב הזמן אני קונה במחירים נורמליים פחות או יותר, וואנס ב300 זה נורמלי
*בושם: הוגו דיפרד
. *איזה ילקוט יש לך? תיק צד שחור. הייתי איתו במפגש. אני רוצה גם גאנספורט קורדרוי חום. *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? חצאית -.- *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... החולצות H&O. *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? רוצה{: *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] יש לי הרבהP: *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים אינלי כוח -.- *יש לך חלום? שו? *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 אוקיי. ילדה מהכיתה, יש לה חתיכת בטן. חולצה כתומה כהה ממש בולטת, מכנסי קורדרוי עד הפופיק, אדומות עם שפשופים. אה כן, והחולצה בטן. נורא. D:

למעלה