^^. ../images/Emo62.gif
16 שאלות אופנה חביבות וטיפשה משונות. *מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? כרגע או בכלל?
. ממ, אני לובשת מה שיש לי בארון ומה שאני מוצאת יפה.
*אם היית חייבת ללבוש את הפריט הזה, אם מה היית לובשת אותו? (זה יכול להיות בגדים שבאמת יש לך או סתם דברים) לא רואים את הפריט כפרה
. *מה הפריט לבוש שאת הכי חייבת לקנות עכשיו??? לא יודעת נו
. *האם מרי קייט אולסן היא אייקון האופנה שלך? או אחת מהם...? אמ לא, אבל הן אחלה
. ואם לא... אז מה האייקון אופנה שלך? אין לי. *מה את חושבת על סווצ'רטים חצי, מגניבים שכאלה (שנגמרים בין הפופיק לציצי) והם בצבע ירוק מדהים שכזה?...
לא אוהבת. אני מעדיפה אותם באורך נורמלי, תודה. *איזה צבע לק את הכי אוהבת לשים? כלמיני. על כל ציפורן צבע אחר D:. *מה הפריט הכי יקר שלך? אמ נעליי באפלו אש שהיו פעם באופנה ונורא אהבתי אותן. *בושם: ראלף של ראלף לורן וג'סט פינק של נקסט. *איזה ילקוט יש לך? סתם מעאפן ומתפרק משנה שעברה. *מה בחיים לא תלבשי לבצפר? סטרפלס. לא לביצפר, בכלל. שונאת את זה. *יש לך תלבושת אחידה? תארי אותה... אמורה להיות לנו. עוד שבועיים או משהו. לא יודעת איך היא תראה. *שאלת האולסטאר... אוהבת? יש לך? איזה? רוצה? איזה? ישלי וישלי. הרבה סוגים וצבעים שאין לי כוח לפרט. *הג'ינס הכי טוב שלך? תארי בפירוט...:] ג'ינס כחול שהוא כזה... ג'ינס
. אה, ויש כיסים :O! *שימי דולי שהכי מושפעת מהסגנון של בבגדים: בייס שלי, הדמות היא אני
מן הסתם. *יש לך חלום? ישל י הרבה חלומות, אבל מה הקשר? .. *תארי את הבנדם שמתלבש הכי נורא בכיתתך:0 אמ זאת בטח אני
. למרות שהרבה אנשות אצלי מתלבשות כמו זונות צמרת וזה נורא מטריד ואני שונאת את זה. אף אחד לא רוצה לראות את החוטיני הורוד-נוצץ החדש שלך יא כונפה O:!
16 שאלות אופנה חביבות וטיפשה משונות. *מה את לובשת? מה את חושבת על מה שאת לובשת? כרגע או בכלל?