האהאהאאאאאא!!!!!11111../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif
{זה השאלון שאני שמתי. אז אני פשוט אעתיק את התשובות משם, או משו.} אני כזאתי פקאצה.
זה נורא מצחיק שערסים עוצרים אותך ברחוב ודורשים ממך לזהות שירים בגרוזנית. כן. המ. בעד/נגד: סמים? נגד.
אבל כשזה עוזר לאנשים להיות מוכשרים אז זה נחמד. [
]הו. תחבטו בי.
סיגריות?
אורגיה? O________O הומואים? איזו שאלה טיפשית.
תוכנית ההתנתקות? פוליטיקה. *בורחת* סקס בגיל צעיר? אני לא, אבל אם יש כאלה שלא אכפת להם, אז בכיף. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כה
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא
שכבת עם בן/ת מינך? בטח! כל יום!
שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כנ"ל
הגשת מבחן ריק? *סופרת* המנמ.. 3 פעמים. לא כולל ריקים-למחצה.
נתפסת בגין עבירה פלילית? הברזה נחשב? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא, אבל אני והחברה הכי טובה שלי התאהבנו באותו האחד.
בגדת באמון של מישהו? אני מאד מקווה שלא. בגדו באמון שלך? כה. רצית/ניסית להתאבד? שניהם.
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? אני אומרת שטויות כל הזמן. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14, בעוד 5 ימים
בתים עברת? שלושה. פעמים נשבר לך הלב? פעמיים. :\ פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמיים. [שתיים זה תמיד ביחד?] פעמים התאהבת? פעמיים. [דז'ה וו]
חברים/ות היו לך? אףאחד. |מוחה דמעה| זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? המהנמ. מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז.
בנים או בנות? |חסרת דעה| נשיקה או חיבוק? חיבוק. :] הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר. לפחות אותו אפשר לקרוא עד הסוף. ערסים או חנונים? חנונים. פיכס ערסים. |חנונית גאה| חמוץ או מתוק? מתווווק

חנוכה או פורים? נמנמ. פורים. אש או מים? אש.
ישראל או חו"ל? חו"ל. נראהלי. אסוציאציות: ציצים- רוקי. אממ, חזיות תחרה כאלה.
דתיים- פאות. בית ספר- הממ.. אפור ישראבלוג- מוו. :]
ערפאת- חומוס
טלויזיה- חשמל סטטי אהבה- וניל מוות- כביש ריק איידס- חיידק מוזר כזה, וירוק, עם עיניים גדולות. מתנחלים- נחלים. *מתה*
ורוד- פקאצות חול- חופים. השלמות: אני לא אעשה את זה. עכשיו כולם יכתבו משהו שנון ומחוכם ואז אני אראה טיפשה. אני פשוט לא אעשה את זה מלכתחילה. לא.
אני הוא/היא... -
אני אוהב/ת... -
אני שונא/ת.. –
הלוואי ש... –
חבל ש... –
אני צריכ/ה... -
מי/מה האחרון: סרט שראית? the Wall שיר ששמעת? the Rain song \ Led Zeppelin פעם שבכית? ביום רביעי פעם שצחקת? היום בערב דיסק שקנית? צפוף באוזן\כוורת מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? מעין, חברה שלי.
- המנמנמ. [כן.
]