שאלון

sweatkeren

New member
שאלון

זה לקוח מפורום פאנפיקים שלקחו את זה מאיזה בלוג שלקח את זה מבלוג שלקח את זה מלכו תישאלו אותו :p בעד/נגד: סמים? סיגריות? אורגיה? הומואים? תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? שכבת עם בן/ת מינך? שכבת עם בן/ת המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת? חברים/ות היו לך? זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? מה עדיף: ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? אסוציאציות: ציצים- דתיים- בית ספר- ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- חול- השלמות: אני הוא/היא... - אני אוהב/ת... - אני שונא/ת.. – הלוואי ש... – חבל ש... – אני צריכ/ה... - מי/מה האחרון: סרט שראית? שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? דיסק שקנית? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?

sweatkeren

New member
אני

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה?
הומואים?
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר?
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לע התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כע שכבת עם בן/ת מינך? לע שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לע הגשת מבחן ריק? לע נתפסת בגין עבירה פלילית? לע התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לע בגדת באמון של מישהו? אני מקווה שלע בגדו באמון שלך? כעע פעמיים רצית/ניסית להתאבד? רציתי אבל אל היה לי אומץ עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? יותר מדי דברים. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 בתים עברת? אף פעם פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? אני מקווה שאף עפם פעמים התאהבת? 3 חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- חזייהדתיים- בית ספר- כלא ישראבלוג- ליאה ( חברה שלי שיש לה בלוד :p) ערפאת- פוליטיקה טלויזיה- פלרנסייטה אהבה- עידן ( השם של מי שאני אוהבת) מוות- גאינום איידס- סקס מתנחלים- עזה ורוד-פאקצות חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - קרן נעים מאוד
אני אוהב/ת... - את עידן
אני שונא/ת.. – את זיו הלוואי ש... – שאני יסיים כבר את הבית כלא הזה חבל ש... – שאנ י צריכה תכף ללכת לאכול ולהפסיק לחרוש על הפורום אני צריכ/ה... - ללכת לאכול מי/מה האחרון: סרט שראית? יומני הנסיחה שיר ששמעת? אי אין אוור וון יו קיס מי ( באנגלית) פעם שבכית? שילשום פעם שצחקת? לפני כמה רגעים דיסק שקנית? לא קונה דיסקים מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?אמא :p

CoW MiLk

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo187.gifעונה...

בעד/נגד: סמים? כן!!! זה בריא!! מה נראה לכם?!
סיגריות? כנל אורגיה? סוטים הומואים? לא נגד לא בעד.. שיעשו מה שבא להם
תוכנית ההתנתקות? הממ.. לא שאני מבינה בזה.. נו.. נגיד שכן
סקס בגיל צעיר? נגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא צרפתית נחשב? שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? תגידו לי מזה השאלות האלה?! מה אנחנו עבריינים/ערסים/סוטים?!!? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? ממ.. אולי בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? רציתי
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? נולדתי כמה...: שנים את/ה חי/ה? 11 ועשרה חודשים בתים עברת? 0 פעמים נשבר לך הלב? לא פעמים שברת לאחרים את הלב? לא שאני יודעת פעמים התאהבת? 0 חברים/ות היו לך? ממ. אף אחד לא רציני הכל בכיתה ג-ד
זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים מה עדיף: ניו יורק או פריז? נוי יורק בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? חיבוק
הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר איזו שאלה??????!!!!!!! ערסים או חנונים? חנונים
חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? קשה.. אני חושבת שחנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- ? דתיים- ? בית ספר- ? ישראבלוג- ? ערפאת- ? טלויזיה- ? אהבה- ? מוות- ? איידס- ? מתנחלים- ? ורוד- ? חול- ? השלמות: אני הוא/היא... - ? אני אוהב/ת... - את הפורום אני שונא/ת.. – פאקצות הלוואי ש... – אני אקבל אינסוף משאלות חבל ש... – אני מכוערת
אני צריכ/ה... - לשירותים מי/מה האחרון: סרט שראית? לא רק בלונדינית 2 שיר ששמעת? נומה נומה יאי במסיבת יומולדת היום פעם שבכית? היום פעם שצחקת? היום דיסק שקנית? לאזוכרת מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אינסה

Apikachu L

New member
יהיה בסדר.

את עוד תראי מה זה חיים. ולמה את משתמשת בכה הרבה סימני פיסוק? זה פקצי.

Spayki

New member
דישה.../images/Emo11.gif

אני. את. שיחה. דחוף. מיד. עכשיו. את. רוצה. להתאבד. למה???????????????????????????????????????
. את. מכוערת?. היית מתה!!!!!!!!!!!!
נו. מסנג'ר!!!

CoW MiLk

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo187.gifזה לא שאני רוצה להתאב

+ד... לפעמים כשאני עצובה או מעוצבנת יש לי דחף לקפוץ מהחלון..

ללא נושא

בעד/נגד: סמים? לא סיגריות? לא אורגיה? לא הומואים? כן תוכנית ההתנתקות? כן סקס בגיל צעיר? לא האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית?לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?לא בגדת באמון של מישהו? לא יודעת בגדו באמון שלך? לא רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? מלא לא לפרט כמה...: שנים את/ה חי/ה? 11 וחצי בתים עברת? אף פעם פעמים נשבר לך הלב?אף פעם פעמים שברת לאחרים את הלב? אף פעם (מקווה) פעמים התאהבת? 0 חברים/ות היו לך?0 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? קשר עם מי? מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? דומיני נשיקה או חיבוק? חיבוק
הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? חמוץמתוק (יש כזה דבר! במת!) חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל?לויודעת אסוציאציות: ציצים- אין דתיים- סבבה בית ספר- חרא ישראבלוג- ? ערפאת- מת טלויזיה- איכס אהבה-מוות מוות-אהבה איידס- XXX מתנחלים- בעע ורוד-איכס חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - היא חופית אני חופית והוא חופית אני אוהב/ת... -שוקולד אני שונא/ת.. – תפוז הלוואי ש... – אני לא אצטרך לשירותים עכשו חבל ש... – אני צריכה לשירותים אני צריכ/ה... - לשירותים מי/מה האחרון: סרט שראית? יומני הנסיכה 2 שיר ששמעת? טראנס לובה פעם שבכית? לפני חצי שעה פעם שצחקת? לפני... עכשו דיסק שקנית? אני לא קונה אני צורבת מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לא אמרתי

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהנה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נמ... עניתי סוףסוף. בעד/נגד: סמים? נגדדדדדד!!!
סיגריות? נגד בהחלט!
אורגיה? לא. הומואים? בעד. שיעשה כל אחד מה שבא לו. תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? נגד. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא!!!!! בחיים לא! נתפסת בגין עבירה פלילית? לא. נא. אני משתדלת לשמור על החוקים. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא. בגדת באמון של מישהו? מזתומרת? לא ניראה לי... בגדו באמון שלך? לא שזכור לי...
רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן. לא לקחתי אולדייז כשהלכתי לישון אצל בני דודים שלי, והיו לי מלא כתמים של מחזור על המכנסיים.
כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 ותשעה חודשים. בתים עברת? אממ... נירים-1, רעננה-2, כפר סבא-2. סככול 4 פעמים. פעמים נשבר לך הלב? המ. 1? פעמים שברת לאחרים את הלב? אפעם. פעמים התאהבת? המ. 2? חברים/ות היו לך? לא משהו באמת. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? --- מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? רגע... באהבה או סתם בכללי? בנים, אהבה. בנות, כללי. נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר רולז!!!
ערסים או חנונים? חנונים. חנניאדה לתמידדד חמוץ או מתוק? מתוק. |מתוק| מאאתוק! זה טעם החיים! *מתוווק* חנוכה או פורים? פורייייייים! השנה אני מתחפשת לדי אן איי! שיר לא לגלות לבר! זה סוד ורק אנחנו נבין... נו "את יודעת שיש לי DNA?" אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל. אסוציאציות: ציצים- חלב דתיים- חצאיות בית ספר- הדסה הזונע. ישראבלוג- מה זה? ערפאת- בן אדם שמת. עשו רעש תיקשורתי. טלויזיה- מומינים. אהבה- לב מוות- שינה. איידס- שיט! מתנחלים- נשים עם בעיות. ורוד-
. בטח כולם ירשמו פקצות. אבל אני אוהבת ורוד מאז ומתמיד. לא רק מאז שזה באופנה. ורק לא ורוד זוהר או ורוד עם קצת סגול, מעורבב אני מתכוונת. חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - מור. פליצה פליקה מור. אני אוהב/ת... - מישמיש. אני שונא/ת.. – פרחות. הלוואי ש... – ג'ון לנון לא היה מת. חבל ש... – ג'יי קיי רולינג לא כותבת כבר את הספר השישי והשביעי. אני מתה מסקרנות! אני צריכ/ה... - חדר גדול. מי/מה האחרון: סרט שראית? אממ. לא זוכרת. אני בקושי רואה סרטים.מה? בקולנוע? או סתם ככה? נו לוזוכרת. שיר ששמעת? What's my age again?BLINK182!!! פעם שבכית? לא מזמן! פעם שצחקת? עכשיו. דיסק שקנית? The corrs.Borrowed Heaven!! מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? החתולה שלי. תולינה. והגור(גור)ים שלה- פסיפלורה וארטישוק המתוקים.

Apikachu L

New member
את DNA?

אז אני אתחפס לריבוסום או לאנסים המשעתק במהופך. בואי נייצר חלבונים יחדייו!

חח... לא למדתי את הדברים האלה../images/Emo3.gif

אבל זה בדיחה אישית שלי ושל בני דודים שלנו. פעם אחת כשהיינו ארבעתנו ביחד ובת דודה שלי הצעירה יותר הייתה במצב כפית רציני והשתגעה קצת, היא אמרה "אתם יודעים שיש לי די אן אי?" מאז זה בדיחה אישית שלנו...

Apikachu L

New member
אבל צריך לדעת על משהו אם רוצים להתח

אבל צריך לדעת על משהו אם רוצים להתחפש אלי|.A,T,C,G - יודעת מה צה? A אמור להתחבר לT, G ל C. אם בא לך, אני אשלח לך קצת מידע.

חחחח....

הפעם ההיא עם האולדייז, זה היה אצלנו או אצל נופר או אחר??? ותיזהרי, גם בר יכול להכנס לכאן, את יודעת! גיליתי עוד משהו: יש לי מח עצם!!!!!

אוף זה ארוך ../images/Emo3.gif ../images/Emo187.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? כנ"ל אורגיה? שיעשו מה שבא להם
הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? תלוי האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? חצי ריק נחשב? נתפסת בגין עבירה פלילית?
סתם, לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? מקווה שלא בגדו באמון שלך? יא. הרבה. רצית/ניסית להתאבד? רק רציתי
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? אף פעם פעמים שברת לאחרים את הלב? כנ"ל פעמים התאהבת? כנ"ל (לא כולל התאהבויות של כיתה ג') חברים/ות היו לך? לא היו זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? ראו למעלה...
מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז
בנים או בנות? תלוי מתי
נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק *שוקולד* חנוכה או פורים? שניהם
אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חו"ל? לא החלטתי... אסוציאציות: ציצים- חולצה דתיים- כיפה בית ספר- כיתה ישראבלוג- בלוגים
ערפאת- ליודעת... טלויזיה- אני בקושי רואה... אהבה-זה אישי...
מוות- סוף איידס- מוות מתנחלים- אריאל ורוד- פאקצות
חול- ים ואמא שלי (
) השלמות: אני הוא/היא... - נעה אני אוהב/ת... - ----------- אני שונא/ת.. – ----------- הלוואי ש... –---------- חבל ש... – -------- אני צריכ/ה... - -------- מי/מה האחרון: סרט שראית? תפוס תכריש. סרט קורע! שיר ששמעת? יצירה של מוצארט ששרתי במקהלה ותקועה לי בראש
פעם שבכית? בשינה, תוך כדי חלום.. פעם שצחקת? בשיעור מטמתיקה (תתפלאו, הוא יכול להיות מצחיק) דיסק שקנית? עד העונג הבא/המכשפות מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אמא שלי

למעלה