שאלון

MEEEEE../images/Emo153.gif

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
בעעעעע אורגיה?
הומואים?
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר? אם זה מאהבה
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לצערי לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא נראה לי..
בגדו באמון שלך? לא שזכור לי
רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? יותר מדי.. אני כבר לא זוכרת
כמה...: שנים את/ה חי/ה? עוד 3 חודשים 15
בתים עברת? המממ.. 3 והראשון והשלישי (הנוכחי) הם באותו רחוב, בעיר אחרת
פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? נראה לי שאף פעם..
פעמים התאהבת? 1 חברים/ות היו לך? 0 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? ---- מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? מבחינת מה?
נשיקה או חיבוק? חיבוק
הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר
ערסים או חנונים? חנוניםםםםם
חמוץ או מתוק? מתוק
חנוכה או פורים? חנוכה חנוכה חג יפה כל כך
אש או מים? fire!
ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- חזייה דתיים- כיפה בית ספר- לימודים ישראבלוג- כלום
ערפאת- מת (הומו) טלויזיה- מושא אהבתי
אהבה- סקס
מוות- סמים.. לאדעת למה
איידס- התהוללות מתנחלים- דוסים ורוד- יפה
חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - ילדה טיפשה אני אוהב/ת... - אנשים שאוהבים אותי אני שונא/ת.. – ערסים, מתלהבים הלוואי ש... – מישו יאהב אותי חבל ש... – אפחד לא אוהב אותי
אני צריכ/ה... - להשיג חיים.. מי/מה האחרון: סרט שראית? בריג'יט ג'ונס 2
שיר ששמעת? she will be loved... פעם שבכית? לא זוכרת
פעם שצחקת? לא יודעת.. אני צוחקת דיי הרבה דיסק שקנית?
מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לפני שנה.. מישו שאמר לי שהוא אוהב אותי.. ולא קרה כלום כי אני מטומטמת!!!
אז זאת אני
פתטים וטיפשה

בא לי לשנות קצת../images/Emo9.gif../images/Emo153.gif

אורגיה- כן! למה לא? אבל קודם סקס מאהבה
אני כל כך טהורה
פעמים התאהבת?- 2 אחד מהם לא כך כך נחשב כי הוא רק במסנג'ר.. אבל הוא בכל זאת מותק
שיר אחרון ששמעתי- All Star הי הי שמעתי עכשיו
אני אוהבת את השיר הזה טוב זהו...! אין לי יותר מה לשנות.. נראה לי.. אני לא החלטית

ThE uVa

New member
נו, אני מחכה שהצבע ייתיבש../images/Emo60.gif

היה לי כלכך כלכך מוזר אתמול. ואעע. מי שקראה-שתגיב. בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? בכיף הומואים? אין בעד ונגד. כמו שישאלו אם אני נגד אנשים עם עיניים ירוקות. תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? כל אחד ומה שמתאים לו האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא בכוונה נראלי. אבל סביר להניח שכן. בגדו באמון שלך? כה רצית/ניסית להתאבד? חשבתי על זה כמה פעמים. אף פעם לא בצורה מעשית. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? הו כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 בתים עברת? זה השלישי פעמים נשבר לך הלב? 2? פעמים שברת לאחרים את הלב? אם אז 1. פעמים התאהבת? 1? 2? לא יודעת. חברים/ות היו לך? 0 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? - מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? תלוי נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים. וגם חנוכה. אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- חזייה דתיים- כיפה בית ספר- ש"ב ישראבלוג- אעעעעעעעעעעעעעעעע. ערפאת- פוליטיקה טלויזיה- באפי
אהבה- -בבקשהאלתזכירוליאתזה- מוות- קבר איידס- מוות מתנחלים- שטחים ורוד- פקצה חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - המפגרת. אני אוהב/ת... - אעעע. אני שונא/ת.. – הרבה מאוד דברים הלוואי ש... –אעעעעעעעע. חבל ש... – אעעעעעעעעע. אני צריכ/ה... - מישהו. מי/מה האחרון: סרט שראית? אמ.. נראלי שכנפיים שבורות. ועוד מעט אני צריכה לראות האסונות של נינה שיר ששמעת? מתחמם-עברי לידר פעם שבכית? אתמול. ממש, אבל. פעם שצחקת? אתמול. קלות. דיסק שקנית? אע מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? שיש.. לא לדבר על זה כרגע.

ThE uVa

New member
אכן../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

[או יותר נכון: ספייק
. שיעשה לי כבר ילד.]

Juliet Anna

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

בעד/נגד סמים? ממש לא. סיגריות? בעד. אורגיה? שכל אחד יעשה מה שבא לו. הומואים? מאוד בעד. תוכנית ההתנתקות? לא. סקס בגיל צעיר? עם זהירות, מוכנות והאדם המתאים. האם אי פעם... התנשקת עם בן/ת מינך? נופ. התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? יאפ. שכבת עם בן/ת מינך? נופ. שכבת עם בן/ת המין ההפוך? נופ. הגשת מבחן ריק? נופ. נתפסת בגין עבירה פלילית? נופ. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? תנו לי לחשוב... לא. בגדת באמון של מישהו? אני מאוד מקווה שלא. בגדו באמון שלך? כע. כמה וכמה פעמים. רצית/ניסית להתאבד? כע. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כע. כמה... שנים את/ה חי/ה? 14 בתים עברת? 6 פעמים נשבר לך הלב? פעמיים. פעמים שברת לאחרים את הלב? אין לי מושג קלוש. פעמים התאהבת? פעם אחת יותר מדי. חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שלושה חודשים, פחות או יותר. מה עדיף ניו יורק או פריז? ניו יורק. בנים או בנות? שני המינים. נשיקה או חיבוק? חיבוק מביע הרבה יותר. הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות. ערסים או חנונים? אוח, די עם ההגדרות כבר. חמוץ או מתוק? מתוק. חנוכה או פורים? פורים. אש או מים? מים. ישראל או חו"ל? חו"ל. אסוציאציות ציצים- סקס. דתיים- כיפה. בית ספר- מוות. ישראבלוג- איידס. ערפאת- מת. טלויזיה- צבעים. אהבה- לב. מוות- לוויה. איידס- ישראבלוג :-* מתנחלים- אה... ורוד- איכס. חול- גירודים. השלמות אני הוא/היא... - אני ואף אחד לא ישנה אותי. אני אוהב/ת... - ווילה וואלו. אני שונא/ת.. – רב העולם. הלוואי ש... – לא משנה. חבל ש... – אין לי את האומץ לעשות את מה שאני רוצה. אני צריכ/ה... - כסף. מי/מה האחרון סרט שראית? משהו עם גיים. לא זוכרת
שיר ששמעת? HIM - כשאהבה ומוות מתחבקים (אין לי כוח לכתוב את זה באנגלית
). פעם שבכית? היום. יש שיר אחד שיגרום לי לבכות לנצח. פעם שצחקת? אתמול. דור הוא איש מצחיק. דיסק שקנית? היםהיםהיםהיםהיםהיםהים. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אבא

chompi2

New member
גרר תשובות סקסיות[:

רק ששש להיגמלל מסיגריות כבר נגמלתת הרי אל תגידי לי שאת ממשיכה זה הורס לך תקול

d0Liz

New member
את לטובת סיגריות? ../images/Emo12.gif

קרה לי פעם משו נורא עם סיגריות. ואני רק בת 12
וכע, זה מה שאת חושבת
לע, לע סרטןןן!!!! חס וכרפס. ולא שום מחלה כלשהי!!!!!! :-S אבל אם הבנת אז הבנת.

מיי תשובות...../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

בעד/נגד: סמים? נגד-נגד-נגד!!! סיגריות?כנ"ל אורגיה? לוידעת... הומואים? אין לי שוםכלום נגדם! תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? נגד אני חושבת... לוידעת.. אני לא אעשה.. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? גם לא
שכבת עם בן/ת מינך? נופ שכבת עם בן/ת המין ההפוך?כנ"ל הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא. אני ילדה טובה
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אמ... לא בגדת באמון של מישהו? לא נראה לי... בגדו באמון שלך? אמ... לא נראה לי.. רצית/ניסית להתאבד? לא. אני אוהבת את החיים עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן. יש כל מיני דברים כאלה שאני אומרת לעצמי: למה עשית את זה?! מטומטמת!!! כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 ו9 חודשים בערך... בתים עברת? אמ... 3 נראה לי... כאילו זה הבית השלישי פעמים נשבר לך הלב? לא נשבר עדיין פעמים שברת לאחרים את הלב? מקווה שאף פעם... פעמים התאהבת? התאהבות רצינית? נאבר... חברים/ות היו לך? 1... וזה לא ממש נחשב כי היינו חברים בכיתה ה' ולא עשינו כלום... ז'תומרת היינו כמו ידידים או משו... זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? הקשר היחיד שלי, שגם לא ממש נקרא(מכיתה ה') נמשך שנתיים... אבל זה לא בדיוק נקרא... מה עדיף: ניו יורק או פריז? אפעם לא הייתי בפריז... בנים או בנות? בנות! (אני משוחדת לטובת הצד שלהן...) נשיקה או חיבוק? אמ... אפעם לא התנשקתי...
הארי פוטר או שר הטבעות? הספר של הארי פוטר והסרט של שר הטבעות(הספר כל כככך משעמם!) ערסים או חנונים? מה נחשב "חנונים"? לא סובלת ערסים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים זה פאן! אש או מים? מים ישראל או חו"ל? תלוי במה... אסוציאציות: ציצים- אישה דתיים- שבת בית ספר- מחר ישראבלוג- בלוגים של אנשים מהכיתה ערפאת- מת טלויזיה- מקולקל(הטלויזה מקולקלת....) אהבה- חבר מוות- שחור איידס- מוות מתנחלים- חיילים ורוד- הדס חול- ארגז חול השלמות: אני הוא/היא... - לילך... אני אוהב/ת... - לישון... אני שונא/ת.. – מתמטיקה הלוואי ש... – החופש של חנוכה היה ארוך יותר... יש לי כל כך הרבה מה לעשות... חבל ש... – הוא לא כזה...(החופש) אני צריכ/ה... - לבוא למפגש! מי/מה האחרון: סרט שראית? הארי פוטר והאסיר מאזקבאן... שיר ששמעת? "דוד אוהב אותך" היה ברדיו... זה שיר מוזר... פעם שבכית? כמשהו ממש מצחיק אותי יורדות לי דמעות. הרבה דברים ממש מצחיקים אותי... פעם שצחקת? סתכלו בשאלה הקודמת דיסק שקנית? הפסקול של שרק 2 מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? סבתא שלי.(נו... בתור נכדה כאילו...יש לי סבתא ממש נחמדה)

אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בעד/נגד: סמים? נגד! סיגריות? נגד! אורגיה? בעד!!
הומואים? בעדדדדד! תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר? לא בעד ולא נגד. זה תלוי אם יש אהבה והסכמה.
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? נופ... התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? יאפפ! שכבת עם בן/ת מינך? נופ... שכבת עם בן/ת המין ההפוך? נופ... הגשת מבחן ריק? נופ... נתפסת בגין עבירה פלילית? שתיתי בטול שנתי ונתפסתי.. נחשב? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? נופ.. בגדת באמון של מישהו? לא 'דעת בגדו באמון שלך?יאפפ רצית/ניסית להתאבד? רציתי. שהייתי קטנה יותר עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? ברור
כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 בתים עברת? נדמה לי 3.. פעמים נשבר לך הלב? אחת בקושי, וגם זה יותר מדי פעמים שברת לאחרים את הלב? מקווה שאפעם! פעמים התאהבת? אפעם, נדמה לי חברים/ות היו לך? אחד רציני זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? רשמית - שבועיים חח אני יודעת שזה נשמע מצחיק. רגע אבל בעצם.. אם לוקחים בחשבון את הסודי אז יש לי חודשים-שלוש..
מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק. או פריז. לא הייתי מתנגדת.. בנים או בנות? בנות. תמיד! נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי! אם כבר... ערסים או חנונים?חנוניםםם!! למחוץ אותם!! (מאהבה.. חח) חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? גם וגם.. בעצם.. פורים.. אש או מים?אש.. פירומנית..
ישראל או חו"ל?ישראל!!
(סתם, חו"ל!! אבל אל תגלו שאמרתי.. )
אסוציאציות: ציצים- רוצה!!!!!!! אוף יש לי קטנים, מה לעשות.. דתיים- כיפה בית ספר- מורה, מחברות, עפרונות חברים... ישראבלוג- אתר להעביר בו זמן ערפאת- דרדסאבא נאצי... :) טלויזיה- אהבת חיי אהבה- טלויזיה.. חח סתם.. לא יודעת.. מוות- גותים איידס- לוסי דובינצ'יק או איך שלא קוראים לה.. חח מתנחלים- כיפה חח ורוד- הומואים ומצעד הגאווה.. לא יודעת למה חול- חול ים. העינוי הכי גדול שיש בקיץ
השלמות: אני הוא/היא... - לא הבנתי תמשפט.. חח אני אוהב/ת... - שוקולד, ועוגות גבינה, וארטיק וסוכריות, ותות גינה!! אני שונא/ת.. – חול ים!! הלוואי ש... – הייתי כולה לעוף, ושכל משאלה שלי תתגשם חבל ש... – אני לא יודעת לעשות דוליז.. חח אני צריכ/ה... - ללמוד לעשות דוליז! :)
מי/מה האחרון: סרט שראית? הנרקוד? שיר ששמעת? אתמול במסיבה.. לא זוכרת מה זה היה פעם שבכית? בטח שלשום ככה.. אני בוכה מלא פעם שצחקת? היום. דיסק שקנית? אני צורבת!! למה לי לשלם?! מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אח קטן.. חח

funky girl2

New member
אני

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? מזה? הומואים? נגד תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? נגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך?כן רצית/ניסית להתאבד? רציתי עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 12 בקרוב בתים עברת? אף אחד.. פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב? אף פעם פעמים התאהבת? 2 חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 8 חודשים וזה עדיין ממשיך מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר שולט ערסים או חנונים? ערסים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל אסוציאציות: ציצים- אישה דתיים-דוסים בית ספר- תלמידים ישראבלוג- אנשים בלי שכל ערפאת- מוות טלויזיה-אהבה אהבה- טלויזיה מוות- חיים איידס- מוות מתנחלים-הביתה ורוד-פאקצות (לפעמיים אה? לא תמיד) חול- מים השלמות: אני הוא/היא... - לא הבנתי
אני אוהב/ת... - שוקו
אני שונא/ת.. – פאקצות הלוואי ש... –רוית תמות חבל ש... – כולם שונאים אותי
אני צריכ/ה... -ללכת עכשיו מי/מה האחרון: סרט שראית?טרויה שיר ששמעת?שיר של היהודים לא זוכרת את השם.. פעם שבכית?היום בבוקר פעם שצחקת?אתמול שילד סיפר בדיחה דיסק שקנית?ממזמן לא היה כזה
מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?חבר שלי

Fruit Smash

New member
../images/Emo3.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה?
הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? בעד? נראה לי
סקס בגיל צעיר? מי שחושב שהוא מוכן-שיהיה לו בכיף.. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא צרפתית התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא צרפתית שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? כמעט 14 בתים עברת? 3 מעברים, 4 בתים שונים פעמים נשבר לך הלב? אממ.. עכשיו הוא דיי שבור.. פעמים שברת לאחרים את הלב? אממממממ.. לא יודעת
אולי 3
פעמים התאהבת? 3 חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שנה וקצת מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק
בנים או בנות? אוהבת בנים, אבל בנות זה המין השולט
נשיקה או חיבוק? גם וגם
הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? חמוץ-מתוק
חנוכה או פורים? חנוכה-חופש ארוך יותר אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- בחורה דתיים- חצאית
בית ספר- בעעעע ישראבלוג- שיעמום ערפאת- מת טלויזיה- אמ טי וי אהבה- *** מוות- פחד איידס- זהירות מתנחלים- פינוי ורוד- ורוד.... חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - גילי אני אוהב/ת... - את *** אני שונא/ת.. –
הלוואי ש... – אני אגיע למה שאני שואפת להגיע חבל ש... – קשה לממש אהבה אני צריכ/ה... - לעשות משהו בקשר ל-*** מי/מה האחרון: סרט שראית? יומנה של בריג'יט ג'ונס 2 שיר ששמעת? לא זוכרת.. הווינאמפ רץ..
פעם שבכית? אתמול פעם שצחקת? היום דיסק שקנית? דיסק ליומולדת של אח שלי מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אמא

loli dolly

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo182.gifאני!! אני!!

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה?
הומואים?
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר?
אל תשאלו למה. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?
שכבת עם בן/ת מינך?
שכבת עם בן/ת המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת באמון של מישהו?
בגדו באמון שלך?
רצית/ניסית להתאבד?
אל שאלו למה, אני שונאת את זה
. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?
כמה...: שנים את/ה חי/ה? 12 וחודש
בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת
פעמים התאהבת? בערך 4
אני רק יודעת שלהתאהב זה הדבר הכי מדהים בעולם
חברים/ות היו לך? 0
, אולי יהיה אחד... בכאילו.. בגיל 24 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? אממ... פחות מיום ~.~' מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק, אבל גם פאריז. בנים או בנות? בנות!!
נשיקה או חיבוק? חיבוק ונשיקה
הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות בגלל אליז'ה ווד
ערסים או חנונים? חנונים
גם אני הייתי כזאת. ואני שונאת בדם שלי ערסים
חמוץ או מתוק? מתוק
חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל
אסוציאציות: ציצים- חזייה דתיים- כיפה והתלתלים האלה
בית ספר- "אשכול" ישראבלוג- הבלוג של אחותי
ערפאת- שפתיים חושניות? XDDDDDDDDDDDD XDDDDDD
טלויזיה- סיסי הנסיכה
אהבה- לב מוות- בית קברות איידס- זרע
מתנחלים- כיפה ורוד- אין ספק- החנות הזאת... אממ... pink. חח איזו מקורית אני אה?? חשבתן שאגיד פאקצות, נכון? חול- פארק השלמות: אני הוא/היא...
אני אוהב/ת... לישון אני שונא/ת.. את המורה לביולוגיה
הלוואי ש... אני אהיה עשירה חבל ש... אני מכוערת אני צריכ/ה... פיפייייייייייייייייי
מי/מה האחרון: סרט שראית? חתיכה בהפתעה. ביום חמישי בערב. שיר ששמעת? לא זוכרת כבר פעם שבכית? היום רבתי עם אבא שלי
פעם שצחקת? היום כשקראתי את ההודעה בפורום, התגובות היו כל כך מצחיקות
דיסק שקנית? אני לא קונה דיסקים
מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? עדיייייייייי

למעלה