שאלון

גם אני

צריכה גוזייה לבנה חדשה

Spayki

New member
מה רע בלהיות שטוחה?../images/Emo3.gif

ככה הבנים (החרמנים כמובן.. אני לא אומרת שכולם..) לא תוקעים לך שם את העיניים שאת מנסה לנהל שיחה נורמלית......
אצלי לפחות זה לא ככה...
אני הולכת עם חולצות ענקיות..
אז אין להם כלום לראות... נו מה? הם מגעילים אותי...

Blue Pencil

New member
אני טיפשה! קראתי את:

מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? בתור מישהו שאמר לך שהוא אוהב אותך נו... טוב אז אמ.. למי אמרתי? לבן דוד שלי! הוא אמר לי את זה אז אני אמרתי לו בחזרה..

Spayki

New member
אני אני אני!!!

בעד/נגד: סמים?
סיגריות? מי שרוצה שיעשן... אבל לא בשבילי! אורגיה? לא בשבילי.
הומואים? חופשי
דווקא חמודים! כאלה ק'יטצ'ים!
תוכנית ההתנתקות? לא חשוב לי...
סקס בגיל צעיר? לא בשבילי... האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?לא......
(רק בלחי
) שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך?לא הגשת מבחן ריק? לא...(
) נתפסת בגין עבירה פלילית? לאאא... התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא!! בגדת באמון של מישהו? יכול להיות.. לא שידוע לי..
בגדו באמון שלך? כן...
רצית/ניסית להתאבד? כן...... עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? הרבה מאוווד דברים... כמה...: שנים את/ה חי/ה? בקרוב 13!!!
בתים עברת? כולל איפה שאני עכשיו, 3 פעמים נשבר לך הלב? פעם אחת... בינתיים...
פעמים שברת לאחרים את הלב? אך פעם... אף אחד לא אוהב אותי..
(או ששברתי למישהו את הלב ולא ידוע לי...
) פעמים התאהבת? פעם אחת....
לא רוצה לדבר על זה.. חברים/ות היו לך? חברים? זאת אומרת בנים כה? אז אחד.....(אכזבה קשה) זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודש בדיוק!
(אני סיימתי את זה!
) מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? תלוי איזה מתי ובאיזה מצב... ככה סתם לדבר, לפעמים דווקא יותר כיף עם בנים...
נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות!!!!!!!!!!!!
ערסים או חנונים? חנונים שליטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חמוץ או מתוק? מתוק... אבל לא יותר מידיי... חנוכה או פורים? חנוכה!!!
שונאתתתת פורים!!!!! >< אש או מים? עדיף להיות בתוך מים מאשר באש...
אבל אש יותר יפה!
ישראל או חו"ל? תלוי עם מי, מתי, ובאיזה מצב...
אסוציאציות: ציצים- בנים חרמנים...
דתיים- חילונים בית ספר- חברים (נו. כל החברים שלי בבית ספר
) ישראבלוג-
ערפאת-ערבים טלויזיה- חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אהבה- ע' שם בדוי
מוות-מלאך המוות איידס- ER
מתנחלים- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDD- ארץ נהדרת! נחבק אותם חזק חזק, עד שנשמע- קנאק!
ורוד- פר(ח)ות
חול-ים
השלמות: אני הוא/היא... - היא, רותם, עוד מעט בת 13, מחדרה...
אני אוהב/ת... - ע', אובססיה לשרוכים
, את דישה+יהב
+יער, את העולם. (חלק מהזמן.. כמובן...). את חברות שלי! ומסטיק תפוח. אני שונא/ת.. – את אניטה, נעמי הפוסטמה, שעועית, ברוקולי, פרחות, ערסים, ילדות ששרות קריוקי (מפחיד!!!!),וצבע צהוב
הלוואי ש... – מישהו בעולם היה אוהב אותי חבל ש... – עמרי שונא אותי...
אני צריכ/ה... - א. להתקלח...
ב. לבוא לפגש!!!! ג.ללמוד למבחן...
ד.להתקשר דחוף למישהו. אני מתה משיעמום. ה. לאכול. ו. לראות טלוויזיה! *מתגעגעת* מי/מה האחרון: סרט שראית? אממממממ תפוס ת'כריש
שיר ששמעת? הללויה, באנגלית פעם שבכית? לפני... אממ.. יומיים.. בגלל ע' (ואתמול בשיעור ספורט כי ילדה אחת בהמה הפציצה אותי בפרוץ..
אבל זה לא נחשב....) פעם שצחקת? חחחחח כל הזמן.....
דיסק שקנית? לפני.. אהמ... חודש וחצי?..
של משינה!
מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?למה יש פה הדגש?
האחרון שאמרתי לו שאני מאוהבת בו.. (לא סתם שאמרתי למישהו שאני אוהבת אותו... טוב דישה?..
) זה היה ע'...
והרשתי לעצמי להוסיף: אובססיות: שרוכים (+חגורות קראטה שלא קשורות טוב
), מסטיקים, ריב יומי קבוע עם רון, שבסופו איכשהו קורה שהוואנס (
) שלי מתעופפות להן בכיתה...
, הסמיילי-
ו-
אם לא שמתם לב....
פחדים: גובה, נמיכות..
, ילדות קטנות שרות קריוקי, אניטה הבהמה, להיות לבד בחושך מוחלטטטט (אני אוהבת חושך.. אבל לא מוחלט לגמרי.. אני מרגישה עיוורת וזה מפחיד אותי...) בזמני הפנוי אני.... פותחת לרון את השרוכים...
, מזמזמת לעצמי שירים(וכמובן גם שרה...
), בוהה, ישנה, שומעת את רמי
(קלינשטיין..), משחק עם המטבע הזה... נו המשחק שדוחפים אותו על השולחן.....
עם דור ציוני! כי הוא לא מרחם עליי!!
זהו! ח"ח למי שקרא הכלללל!!!!!!

Spayki

New member
שוב פעם- ספירת סמיילים../images/Emo6.gif

= 19
= 7
= 4
= 2
= 1
= 5
= 5
= 2
= 3 (ברצף..... ><)
= 1
= 1
= 1
= 1
= 2
= 4
= 2
= 1 62 סמיילים!!!!!!!!!!!!!!! (אם לא טעיתי.....
) ררררר.....>< נו אני פרחה.

HruooHruooPig

New member
^___________אני__________^

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? לא אכפת אורגיה? לא אכפת הומואים? לא נגד תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? לא נגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? כן בגדת באמון של מישהו? כן בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 בתים עברת? 2 ועוד מעט ה-3 פעמים נשבר לך הלב? 5 פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת פעמים התאהבת? 0 חברים/ות היו לך? 7 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חצי שנה מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ערסים או חנונים? לא זה ולא זה חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חול אסוציאציות: ציצים- חזייה דתיים- חצופים בית ספר- כלא ישראבלוג- ערפאת- בן זונה טלויזיה- וו'אג'ה קוג'ה אהבה- אין מוות- התחלה חדשה איידס- אי אחריות מתנחלים- עזה ורוד-צבע יפה חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - ליז אני אוהב/ת... - אף אחד אני שונא/ת.. – יוליה הלוואי ש... –נצא מה.... חבל ש... – עברנו לשכונה שלי אני צריכ/ה... - לישון מי/מה האחרון: סרט שראית? חתיכה בהפתעה שיר ששמעת? ona tebe nujna זה שיר ברוסית פעם שבכית? אתמול פעם שצחקת? היום דיסק שקנית? בלו מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אף אחד

000יובל000

New member
משעמם לי.

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? לא איכפת לי הומואים? גם לא איכפת לי תוכנית ההתנתקות? אין לי דעה בקשר לזה סקס בגיל צעיר? אם בא להם שיעשו מה שהם רוצים, אין בעיה. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? רציתי, אבל לא ניסיתי. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? מלא דברים כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 ניראה לי פעמים התאהבת? 0 חברים/ות היו לך? 0 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 0 מה עדיף: ניו יורק או פריז? לא יודעת בנים או בנות? לכל דבר של יתרונות וחסרונות משלו, אז לא יודעת נשיקה או חיבוק? שאלה מפגרת הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק?חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים?מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- בחורה דתיים- אנשים בית ספר- חרא ישראבלוג- לא יודעת ערפאת- מת טלויזיה- כיף אהבה- לא יודעת מוות- קבר איידס- מחלה מתנחלים- אנשים (עוד פעם...) ורוד- בחילה חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - לא הבנתי אני אוהב/ת... - חיות אני שונא/ת.. - אנשים שלא מתיחסים יפה לחיות הלוואי ש... - אני יסים כבר את החטיבה חבל ש... - אני צריכה לחכות עד סוף השנה. אני צריכ/ה... - לישון, אבל אין לי כוח. מי/מה האחרון: סרט שראית? הארי פוטר (לא מאז שזה היה בקולנוע, אני רואה את זה עוד פעם כל הזמן) שיר ששמעת? משהו של אבריל לאבין פעם שבכית? גם אתמול פעם שצחקת? אתמול דיסק שקנית? לא קונה. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לא אמרתי את זה כבר כמה חודשים, אני רצינית.

אווו! טלי לאהוב שאלונים!

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה? הממ...
הומואים?
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר?
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? סבתא?
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?
שכבת עם בן/ת מינך?
שכבת עם בן/ת המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת באמון של מישהו? אני מניחה...
בגדו באמון שלך?
רצית/ניסית להתאבד?
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?
כמה...: שנים את/ה חי/ה? 12 בתים עברת? אף פעם לא עברתי. פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת? 0 חברים/ות היו לך? בהקשר של "בנים בנות"? 0 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? - מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורד בנים או בנות? לאיזו מטרה? נשיקה או חיבוק? ממי?
הארי פוטר או שר הטבעות? ה"פ! ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה! מפגש! אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- חזיה דתיים- כיפה בית ספר- המורה לתנ"ך...:-{ ישראבלוג- בלוגים ערפאת- סוהא טלויזיה- מכושפות אהבה- מוזיקה מוות- סבא שלי איידס- מחלה מתנחלים- שטחים ורוד- פאקצות חול- מדבר [באיזה חול מדובר?] השלמות: אני הוא/היא... מפלצת השרשור בעלת האובססיה לבוב הבנאי. אני אוהב/ת... מוזיקה
אני שונא/ת.. פאקצות, ערסים, מתנחלים, שרית חדד. הלוואי ש... כל הפאקצות יכחדו? חבל ש... אני כ"כ מעצבנת אני צריכ/ה... להפסיק לדבר על מוזיקה מי/מה האחרון: סרט שראית? הסוף של הדירה של ג'ו, בטלוויזיה. [אין דבר חמוד יותר מאלפי ג'וקים ממוחשבים מזמרים] שיר ששמעת? לב של פלסטיק/ שייגעצ פעם שבכית? לא זוכרת... פעם שצחקת? אני מניחה שהיום... דיסק שקנית? אתם מצפים ממני לזכור? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? עדן

edenick

New member
אני!

בעד/נגד: סמים? לויודעת. נראה לי שנגד. סיגריות? כנ"ל. אורגיה? בלע. מה שבטוח, בגיל 12 אני נגד
הומואים? בעד. אני בעצמי ביי
תוכנית ההתנתקות? נמנעת
סקס בגיל צעיר? תלוי איזה..
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כה. התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא. אלא עם אבא שלי נחשב..
שכבת עם בן/ת מינך? ברור. בגיל 12. שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כנ"ל. הגשת מבחן ריק? נראה לי. נתפסת בגין עבירה פלילית? לא. לפחות לא פלילית.. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בערך. בגדת באמון של מישהו? ועוד א-י-ך. בגדו באמון שלך? נראה לי שכן. רצית/ניסית להתאבד? אני כל הזמן רוצה
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? יש הרבה. אבל הכל עובר בסוף, לא? כמה...: שנים את/ה חי/ה? 12. בתים עברת? מניצנים לאשקלון, ומאשקלון ליישוב נידח בשרון. פעמים נשבר לך הלב?
פעמים שברת לאחרים את הלב?
פעמים התאהבת? כמה. חברים/ות היו לך? 1, בכיתה ד', נחשב?
זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודש וקצת. מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק. בנים או בנות? בנות דההה.
נשיקה או חיבוק? חיבוק. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי. ערסים או חנונים? גיקיזם שליטה!!!!11 חמוץ או מתוק? מתוק.
חנוכה או פורים? פורים. אש או מים? אש. ישראל או חו"ל? ישראל
אסוציאציות: ציצים- יאמי. דתיים- חרדים. בית ספר- איכס. ישראבלוג- גולף[
] ערפאת- שפה תחתונה
טלויזיה- מגנט. אהבה- כאב. מוות- רצח
!!!111 איידס- מחלה, סבל. מתנחלים- ערבים. ורוד- פלצני משהו. חול- ים. השלמות: אני הוא/היא... - עדנה דה קאו. נייס טו מיט
. אני אוהב/ת... - את- טליחנה!!!כפרעליך, עייניים. אני שונא/ת.. - שאלונים שחוקרים אותך.
הלוואי ש... – אני אשתנה. חבל ש... – אני מצוננת עכשיו
אני צריכ/ה... - פיפי. אני תכף ילך לשירותים.
מי/מה האחרון: סרט שראית? לא זוכרת. שיר ששמעת? לא זוכרת, אבל בא לי עכשיו "מלנכוליה אהובתי" של חמי רודנר. פעם שבכית? שלשום בלילה. לא בא לי להזכר בזה. פעם שצחקת? כשראיתי משחק מכור!!!11 דיסק שקנית? אני לא קונה, אני צורבת
מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? רציתי להגיד למשפחה שלי. חבל שלא יצא.

אני

בעד/נגד: סמים? נגד! סיגריות? נגד אורגיה? נגד הומואים? אין לי שום דבר נגדם שיעשו מה שבראש שלהם תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? נגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? על הלחי כשלום כן
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כע שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? אפעם לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? כן (= עכשיו בגדת באמון של מישהו? לא נראה לי בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא! עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 וחצי בתים עברת? לא עברתי (= פעמים נשבר לך הלב? 3 פעמים )= פעמים שברת לאחרים את הלב? פעם אחת פעמים התאהבת? 4 חברים/ות היו לך? אחד זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שבועיים?
מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? בנות
נשיקה או חיבוק? שניהם ביחד (= הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר! ערסים או חנונים? שניהם לא חמוץ או מתוק? מתוק! חנוכה או פורים? פורים תחפושות זה פאן אש או מים? לאיודעת ישראל או חו"ל? יזראל פור מי אסוציאציות: ציצים- בנים חרמנים?
דתיים- פיגויינים בית ספר- מבחן! ישראבלוג- הבלוג שלי? ערפאת- מת טלויזיה- ממכר אהבה- יופי מוות- )= איידס- מוות מתנחלים- שטחים ורוד- החדר של חברה הכי טובה שלי (= חול- שופינג השלמות: אני הוא/היא... -לא הבנתי 0: אני אוהב/ת... - שוקולד ועוגות גבינה
אני שונא/ת.. – בשר! זה רצח הלוואי ש... – שאהבה תסרור בעולם כולו חבל ש... – התאהבתי דווקא בו אני צריכ/ה... - להרזות? חח מי/מה האחרון: סרט שראית? אממ.. ללכת על הכל שתיים? שיר ששמעת? "אם לא היום אז מחר" של יוני פעם שבכית? שלשום פעם שצחקת? היום דיסק שקנית? לאזוכרת מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אמא וזייהו.

שאלון קצת ארוך אבל ננסה...

סמים: נגד סיגריות:נגד אורגיה:אם אני אי פעם אנסה תהיה לי דעה הומואים:לא אכפת לי מהם, שיחיו בשקט(זתומרת בעד) תוכנית ההתנתקות:בעד סקס בגיל צעיר:נגד התנשקתי עם בני מיני: אף פעם התנשקת עם בני המין ההפוך:כנ"ל שכבת עם בני המין השני: שוב כנ"ל הגשת מבחן ריק: אני לא חנונית, אבל אף פעם נתפסת בגין עברה פלילית: כנ"ל כנ"ל כנ"ל התאהבת בחברה של ה..... נניח:לא בגדת באמון של מישהו: אולי אבל לא העירו לי על זה בגדו באמון שלך: מזל שלא ניסית להתאבד:לא עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליהם: הרבה, צריך לפרט? שנים אני חייה: 13, ב-12 לדצמבר 13 וחצי בתים עברת: אחד שברו לי את הלב:אף פעם שברתי לאחרים את הלב: אחד, אחד מסכן פעמים התאהבתי: נראה לי שאחת, אבל אני לא בטוחה חברים היו לי: 1, גוץ שמן ומכוער בגלל זה נפרדתי ממנו תוך.... הקשר הכי ארוך: שבוע ניו יורק או פריז: פריז בנים או בנות: בנות נשיקה או חיבוק:חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטר עארסים או חנונים: חייבת להיות לי דעה? חמוץ או מתוק: מתוק חנוכה או פורים: חנוכה, אבל רק בגלל שזה קרוה ושובר את מסגרת הלימודים אש או מים: מים ישראל או חו"ל: ישראחו"ל ציצים: איכסה דתיים: כיפה בית ספר: בניין גדול, מכוער, ומטונף ישראבלוג: נטע עראפת: שלטים, אל תשאלו למה טלויזיה: יש לי שתיים: מרקע ובן אחד אהבה:לב מוות: דמעות איידס: בית חולים מתנחלים: סנדלים על גרביים ואש ורוד: אחותי חול: לבן אני היא: ילדה חמודה אני אוהבת: את טלוויזיה אני שונאת: את תומלי הלוואי ש: יהיה שלום חבל ש:יש ביה"ס אני צריכה:ללכת לאכול ארוחת צהריים סרט שראית: בחזרה לעתיד שיר ששמע:פורגטן של אבריל לאווין פעם שבכית: על שיק שמת פעם שצחקת: צחקתי יותר מידי דיסק שקנית: של אבריל לאווין מישהו שאמרת לו אני אוהבת אותך: אףחד

למעלה