שאלון

אויי אני אוהבת סקרים.. !

בעד/נגד: סמים? ברוררררר!! סיגריות? ממ בעיקרון נגד אבל לא מפריע לי אם אנשים מעשנים.. אורגיה? נראה לי מגניב ביותר.. =] הומואים? ברור שבעדד!! תוכנית ההתנתקות? חח לא יודעת.. סקס בגיל צעיר? סבבה אם יש עם מי.. =\ האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? עוד לא.. אבל אני מתכננת לעשות את זה.. התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? יאסס.. שכבת עם בן/ת מינך? לא ובחיים זה לא יקרה.. ! שכבת עם בן/ת המין ההפוך? עוד לא.. הגשת מבחן ריק? חח כהה.. פעם אחת.. נתפסת בגין עבירה פלילית? מפתאום.. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? חח לחברה הכי טובה שלי עוד לא היה חבר.. בגדת באמון של מישהו? ממ.. יש מצב.. לא שזכור לי.. בגדו באמון שלך? לא זוכרת.. רצית/ניסית להתאבד? רציתי השנה.. אבל פחדתי לנסות.. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? אווו.. פולל דברים.. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 בתים עברת? 2 פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב? מממ לא יודעת.. פעמים התאהבת? פעם אחת.. אבל לא בטוחה שזו באמת הייתה התאהבות.. חברים/ות היו לך? לא היה.. =] זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? לא היה.. =\ מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק.. ! בנים או בנות? בנות ברור שבנות.. ! נשיקה או חיבוק? חיבוקיי.. ! הארי פוטר או שר הטבעות? מ.. פוטר ערסים או חנונים? חנונים.. חמוץ או מתוק? מתוק! חנוכה או פורים? פוריםםםםםם! אש או מים? ברור שאש.. ! ישראל או חו"ל? חו"ל.. !!!!1 אסוציאציות: ציצים- אני.. חח דתיים- איתי בית ספר- חרא ישראבלוג- לא יודעת מזה.. ערפאת- מוות קליני.. פחח טלויזיה- תשוקות אהבה-אכזבה! מוות- מגניבב איידס- סקס מתנחלים- חמודים ורוד-פקאאאאאאאצה.. ! חול- ים... הכי שאווה בעולםםםם! השלמות: אני הוא/היא... - חמודה.. =] אני אוהב/ת... - אוריי אני שונא/ת.. – אור.. ! הלוואי ש... – יהיה לי חבר שאני יאהב.. ! חבל ש... – יש ביצפר. ! אני צריכ/ה... - נעליים בדחוףף! מי/מה האחרון: סרט שראית? הנשכחים שיר ששמעת? משקאות חריפים פעם שבכית? ממ... לא מזמן.. אבל לא זוכרת מתי זה היה.. פעם שצחקת? היום.. דיסק שקנית? חח אני פושעת אני צורבת.. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? דרורי.. =]

תורי! בטח אף אחד לא יקרא../images/Emo60.gif

בעד/נגד: סמים? נגד. סיגריות? נגד.(אבל יכול להיות שאני אנסה מי יודע..) אורגיה? אמ..נגד. הומואים? בעד! תוכנית ההתנתקות? חח מה אני מבינה בזה? סקס בגיל צעיר? תלוי איזה גיל ולא אכפת לי אבל אני עצמי נגד. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? נופ התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? יאפ שכבת עם בן/ת מינך? נופ שכבת עם בן/ת המין ההפוך? נופ הגשת מבחן ריק? נופ נתפסת בגין עבירה פלילית? נופ התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אני חושבת שכן. בגדת באמון של מישהו? אני חושבת שכן.. בגדו באמון שלך? יאפ. רצית/ניסית להתאבד? נופ! עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? יאפ כמה...: שנים את/ה חי/ה? 11 בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? מלא פעמים אני חושבת.. פעמים שברת לאחרים את הלב? אני לא יודעת פעמים התאהבת? אמ..בואו נראה הייתי מאוהבת בילד כמה זמן...אמ..ועוד אחד 4. חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שנה. מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניויורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? תלוי מתי... הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר
ערסים או חנונים? אם כבר..חנונים חמוץ או מתוק? לאדעת חנוכה או פורים? פורים! אבל כרגע חנוכה (מפגש) אש או מים? לאדעת. ישראל או חו"ל? לאדעת ישראל? אסוציאציות: ציצים- אמ..פמלה אנדרסון? דתיים- אמ..לאדעת בית ספר- ביאוס ישראבלוג- לאדעת ערפאת- פרקינסון טלויזיה- אפקט הפחד שנות ה70? אהבה- חברות טובה מוות- לאדעת איידס- סקס מתנחלים- ערבים ורוד- פאקצות חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - יהב אני אוהב/ת... - אףאחד אני שונא/ת.. – את עוז. הלוואי ש... – לאדעת חבל ש... – לאדעת אני צריכ/ה... - להתקלח מי/מה האחרון: סרט שראית? הצלצול שיר ששמעת? "מי אוהב אותך יותר ממני??"(ברדיו) פעם שבכית? לאזוכרת פעם שצחקת? היום מלא..חחח דיסק שקנית? איטס 2 מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לפני שנה לבר...(מי שמבין יבין)

Spayki

New member
אני קראתי../images/Emo70.gif

איזה תשובות קצרות... נופ יאפ אף אחד לא יודעת
מצחיקה...
נה אני פקאצה!

blooom

New member
אני

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה?
הומואים?
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר?
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן פעמיים שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? אממ... לא.. נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? כן בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 10 בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? 10 פעמים שברת לאחרים את הלב? 2 פעמים התאהבת? 19 חברים/ות היו לך? 35 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שנתיים וחצי.... מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? תלוי ממי... הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? לא משנה... חמוץ או מתוק? שניהם חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? שניהם ישראל או חו"ל? ישראל אסוציאציות: ציצים- מחזור דתיים- בית כנסת בית ספר- יאק ישראבלוג- אינטרנט ערפאת- איש שנוא ואכזר טלויזיה- Winx Club אהבה- לידה מוות- איידס איידס- מוות מתנחלים- תוכנית ההתקנקות ורוד- צבע חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - בלום... אני אוהב/ת... - את הפיצה של אמא שלי אני שונא/ת.. – את כל הבנים בכיתה הלוואי ש... – הייתי פיה חבל ש... – טל אילת לא יודע שאני אוהבת אותו אני צריכ/ה... - חברת נפש מי/מה האחרון: סרט שראית? שרק 2 שיר ששמעת? שיר השלום פעם שבכית? לפני דקה פעם שצחקת? עכשיו דיסק שקנית? לפני שנה מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? היום...

Spayki

New member
אהמ

רגע. את בת 10. היו לך 35 חברים. (שאני עוד מעט בת 13, והיו לי רק 2?..) התאהבת 19 פעמים. (אני רק פעם אחת..) התנשקת פעמיים. (אני אפילו לא פעם אחת...........) הקשר הכי אחרון שלך היה שנתיים וחצי... שזה אומר, מקסימום, מגיל 7 וחצי, עד עכשיו..
כן?
אני מבולבלת... תקני אותי אם אני טועה.. *וחשוב לי להדגיש- זה לא בכוונה לרדת אלייך, לצחוק אלייך, לגחך אלייך, או ללעוג לך... רק כמה דברים היו לי לא ברורים ולא נראו לי הגיוניים.. זהו

blooom

New member
כן...פשוט זה כולל גם חברים

מטרום-טרום,טרום חובה,חובה.כיתה א'...

למעלה